Egyszerű, mint a faék.
Volt értelme ezért átállítani a gyártósort?
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Egyszerű, mint a faék.
Volt értelme ezért átállítani a gyártósort?
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
(#2) Silentfrog

Egy biztos,tucatszám vannak hasonló termékek,ilyen áron
Aki másnak vermet ás az sirásó!
Néha változtatnak kicsit a külsőn... most spóroltak, mert a korábbi legolcsóbb Geniuson még szövet előlap volt.
Vajon ez is úgy fog zúgni-búgni folyamatosan, mint amihez nekem volt szerencsém? ![;]](/dl/s/v1.gif)
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!
Azért a "hangrendszer" erős túlzás. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

Biztos lehetsz benne, hogy csak minimális változtatásokra volt szükség a gyártósoron
Viszont ezt így "új, még tökéletesebb kell neked nagyon" címszóval tudják reklámozni és eladni. Mert, hogy ugyanúgy szól, mint az olcsó 15 éves pc hangszórók, az tuti 
Fan of 2nd order harmonics since 2010

Hát ez hihetetlen, komolyan én tisztára elvesztem az alsó képen lévő leírásban 
Szerintem az ember ránéz és tudja mivel van dolga...a glossy black kinézet meg valami extra lehet 
i3 2120/4gb kit/ATI6850/2TB hdd/42" Sony full hd led tv/ Logitech MK520 egér + billentyűzet / Sony Ericsson LWW / Dell laptop/ GW1-Shayia Black
Többnyire ez igaz, de ebben a kategóriában... ezt úgy veszik, hogy "kell még egy hangfal is a géphez... melyik a legolcsóbb, amelyik ki is néz valahogy?".... aztán cserél ha jobb hangot akar (de akkor már megnézi, és nem így vásárol), vagy ha gépet is cserél, és egyben adja el.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

"hangrendszer" ez nekem is tetszett 
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"
Tipikus alulméretezett asztali hangszóró lesz ez is szerintem...
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

Persze VAN EGY 16 voltos kondi bene ami akora mintegy riasztoba valo micro elem.ez aztán ad a 76decibe kakaot és keményen melegedni fog a 2watos hangszorokal..hulladék
Zoli

Fábol is csinálhatnák kevésbé lenne zugo .és eza 200hz es vágás ott van..föleg hogy 250hzig van mély.. Ez arra jo hogy msnen irnak és nézed a filmet csipogjon hogy irtak..
Zoli
Kíváncsi vagyok hogy a jobb kinéztű könyvtámasz-funkció mellett ezeken technikailag javítanak valamit (az elmúlt jópár év alatt) ?
Szerintem max ha:
- valami miatt gariidőn belül túl sok hullik el
- valamelyik alkatrészt már nem gyártják tovább, vagy olcsóbb verzió jön ki

Az 1980 Wattos fűtőérték (PMPO) tényleg poén 
A fa dobozosokon kellene valami ésszerűsítés, mert az 1250x-et marhára eltalálták, de azóta csak a dizájn meg a belső olcsósítása megy. Mondjuk én még jobban megritkítottam az alkatrészeket, de cserébe az előerősítő, és a végfokok cserélve lettek jobbakra, és kapott még pár kerámiakondit is
.

Tényleg nincs annyi, az hülyeségXDD

Na ezért írtam, hogy fűtőérték 
Amúgy a PMPO számítás:
pmpo_watts = random(5000);
while (pmpo_watts < 1000) { pmpo_watts*=2; }

Picit túlzás a cikk címe "hangrendszer"..
Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.