Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sing1ep1ayer

    őstag

    válasz storm3 #92457 üzenetére

    Én rendeltem már. Minőségre érezhetően rosszabb az eredetinél és előfordulnak benne eldeformálódott darabok is. Figuráknál nem ritka, hogy a láb és a test a legkisebb mozdításra is szétcsúszik - nem elég passzentos. Ezekkel kábé semmit nem lehet kezdeni, maximum pillanatragasztóval fixálni.
    Sima kockadaraboknál az elem tetején lévő összekapcsoló pöttyön gyakran van egy kis mélyedés. Ettől még tökéletesen teszi a dolgát, ez inkább csak kozmetikai hiba, de eredeti terméknél ilyennel biztosan nem találkozol soha.
    Összességében azért az árát megéri, de készülj fel arra, hogy lehetnek olyan darabok, amit manuálisan kell majd megigazítanod, vagy esetleg helyettesítened. Eddigi tapasztalataim alapján úgy saccolom, hogy 100 elemből eggyel gond van. De ha a költségvetésed alacsony, akkor rendelj belőle, annyira azért nem rossz. De akik azt írják, hogy olyan, mint az igazi, azoknak ne higgy. Elmegy, többségében teljesen rendben van, a szettek nagyon klasszul le vannak koppintva (és összerakva tényleg mint a nagytestvér), de azért ez nem Lego. Szereléskor látni fogod.

Új hozzászólás Aktív témák