Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fraba

    aktív tag

    Kedves mindenki, kedves topikgizdák!

    Régóta olvasója vagyok ennek a topiknak, és mindig fel-fel merül a gondolat bennem - ami már lehet, hogy ki lett beszélve, csak az én figyelmemet kerülte el -, hogy kereshetőbbé kellene tenni a hozzászólásokat. Egyik, ékes példája a dolognak ez a hozzászólás. Semmilyen releváns kulcsszó, termék- illetve márkanév nincsen benne, és ahhoz, hogy tudjuk, miről is van szó, meg kell nyitni a linkeket, vagy legalább rávinni az egeret, és bal alul elolvasni, hogy az(ok) hova vezet(nek). Azonban adott esetben hasznos is lehetne a hozzászólás, csak épp a kereső sosem fogja megtalálni. Ha pedig keresés nélkül beírunk a topikba, hogy ezt és ezt szeretnénk, akkor leugatnak bennünket, hogy miértnemhasználodakeresőtmielőttkérdezelvaze?
    Így, indítványozom, hogy legalább kerüljön szavazásra, megbeszélésre a dolog - persze a topikgazdák beleegyezésével és részvételével OFFban vagy ONban, itt vagy máshol-, hogy valójában szükség van-e erre, és ha igen, akkor milyen mértékig kellene kommentelni a linket (ez a HSZ kezdetnek akár jó is lehetne). Nyilvánvalóan minden apró részletre kiterjedően nem várható el a kommentelőtől a hivatkozásának kereshetővé tétele, de valamilyen minimális szintet azért szerintem elvárhatnánk (márkanév, és alapvető típus. pl ugreen USB kábel és a link).
    Ha nem, vagy már volt erről szó, akkor tekintsétek tárgytalannak a dolgot!
    A trolloknak a következő kör kekszet én fizetem (remélem, lehet rendelni ebayről :)) ), a többieknek meg várom/várjuk az építő jellegű véleményét!

    Ui: most hogy ezt a HSZ-t remélhetőleg többen olvasták el, mint a szokásos, jöjjön a reklám helye :D
    Korábbi hozzászólásomban ajánlott iPhone töltőt illetve fülhallgatót kerestem, és még mindig keresek. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák