Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bzoley

    veterán

    Sricam SP012 720P H.264 Wifi IP Camera
    Korábban valaki kérte, hogy írjak róla valamit. Mivel sok közöm nincs ezekhez az eszközökhöz, eltartott egy ideig, amíg beletanultam.
    Mint általában az olcsó kínai vackok, ettől sem kell elolvadni, viszont 5K HUF-ba azért sok minden belefért.
    A kép minősége a régi szép idők 1CD-s dvdrip-jere emlékeztet. Akár jó is lehetne, csak agyon van tömörítve, elvileg 1200kbps. Infra-szűrő nincs, így az egész kert szürke és lila színekben pompázik(az lesz a következő feladat, hogy kerítsek rá egyet). A két irányú hang eleinte szórakoztató, a kertben ülve lehet a hűtőből italt rendelni, viszont a kutyát nem lehet átverni, tudja, hogy máshol vagyok.
    A szoftvertámogatás silány. A mobilos app lassú, de legalább nem kell, és nem lehet állítani benne szinte semmit. A Wines program még ennél is rosszabb, de van hogy normálisan elindul. vagy még egy IE-s beépülő is, hasonló eredményekkel. Viszont csak a két gyári alkalmazással lehet HD(nak látszó) képet elővarázsolni, természetesen agyontömörítve. Kompatibilitás nulla, néhány egyéb szoftverrel is elő lehet csalni a képet, de 640x360-as felbontásban, max egy irányú hanggal, és forgatási lehetőség nélkül.
    Talán még érdemes megemlíteni, hogy öt pozíziót el tud tárolni, így egy gombnyomással irányba áll.
    Az éjszakai kép kész horror, minden suhanó árnynak világít a szine:)

    Egy jobb minőségű összehasonlító kép. A jobbik Lenovo A7000-rel készült.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák