Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AlyrArkhon

    senior tag

    válasz AndrewBlase #57096 üzenetére

    az adott eszköztől függetlenül: elvben minden telefon szabályozza a felvehető 'kakaót', ha ez alatt áramerősséget értünk. Ez tehát _elvben_ nem okozhat gondot, más kérdés, hogy az adott gyártó erre mennyire fordított figyelmet, és ha fordított is, milyen minőségű alkatrészekkel. Tehát hiába dugunk egy 1 ampert felvevő telóra 2 amperes töltőt, az nem fog (ezért) hamarabb feltölteni. Lehet, hogy mégis úgy érzed, de igen - ez viszont valószínű attól van, hogy a másik, lassabb töltő nem igazán adja le az egy ampert.

    másik kérdés, hogy megint csak elvben, a különböző gyorstöltőknek is van szabályozó elektronikájuk, ha nem neki megfelelő eszköz van rádugva, akkor lekapcsolnak standard üzemmódba.

    Jómagam ilyen eszköz megléte esetén amíg ki nem mérek mindent, valószínű nem használnám a gyorstöltős részt, csak a simát. Hogy mi értelme lenne mégis, olyan eszközök mellett amik mondjuk csak 0,6 ampert vesznek fel? ha minőségben okés a cucc, és árban se vészes, miért ne ezt vedd? még akár hasznát is veheted később akár a 2 ampernek, akár a gyorstöltésnek :)

    Redmi Note8,11/Band4,8/watch3a/Xiaomi S10

Új hozzászólás Aktív témák