Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Paxker315

    addikt

    Keresgéltem BT fülest (in-ear, de lehetőleg "pántos", nem szeretem a két külön modult, ha nem tökéletesen illeszkedik, de nyitott vagyok ezekre is), legalább 5-6 óra lejátszási idővel & jó ergonomiával, előny, ha lehet hozzá szerezni gumi / szilikon fejeket egy kis "testreszabhatóság" meg "szükség esetére" szempontokból.

    Nem túl rég egy ISOtunes Xtra-t vettem, de néhány hét használat után előbb az egyik oldal, majd a másik is "elnémult", tippre megszakadt a kábel valahol (főleg sport-mozgás s takarítás-séta közben hallgattam rajta anyagokat - podcast , audiobook túlsúllyal, bár lehet a halálhoz az vezetett, hogy előfordul, hogy alvás közben a fülemben maradt..).

    Mivel körülbelül az összes pántos-vezetékkel kapcsolódó fülesemmel így jártam (hekk, legalább 5-öt dobtam ki ilyen okkal :( ) ezért tényleg nem zárkózom el az agybadugós pánt nélküli megoldásoktól sem, csak félek, elhagynám a susnyásban.

    Van valami jelenleg best-buy kínai? Banggoodon nézelődtem elsősorban ill alin, de a kínálat "szédítő".

    Szvl. 5-6 óra lejátszási idő, főleg sporthoz, főleg podcast és nem túl hangos zene (igazából halkan hallgatok mindent), ergonomikus kialakítás, "nem esik ki a fülből" jellegű kialakítás. Árban mondjuk 8k HUF-ig? Bárkinek bármi tipp-ötlet? :) :R

    [ Szerkesztve ]

    https://dynotech.hu/ - Új, kultúrált környezet, könnyen megközelíthető : )

Új hozzászólás Aktív témák