Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MarioAna

    senior tag

    Én jövök egy hosszabb listával, hátha valaki vadászik ilyesmikre.

    Nekem most egy ilyen Ontario RAT2 klón jött: [link]
    Még barátkozok vele, eléggé nehezen nyílik (rendeltem hozzá egy pár vékonyabb, filléres bronz alátétet bízva abban, hogy könnyebben siklik majd). Fontos infó, hogy 8cm alatti a penge.

    Jött még nemrég egy ilyen szett: WORKPRO multitool+knife. A multitool nagyon robosztus és rettentő erős benne a rugó, kedvenc eszközöm lett az eddigiek közül (Gerber MP600 - lehet egy klón, nem tudom mert kaptam, illetve egy Ganzo G104S. Nyilván ez pont a kettő között van méretben is, pont ezért volt rá szükségem. A kést azért vettem, mert kép szerint nagyjából 8cm körül van a pengéje, hát erre a Ganzo G727M méretével szinte megegyezik. A nyél műanyag (meglepően könnyű), emiatt nem bíznék rá hardcore feladatokat. A multiszerszám miatt viszont ajánlott részemről a márka :) .

    Ganzo G7551BK egy konyhai kisegítőnek érkezett, vicces az összecsukható bárd design :DDD .

    ZOWIE egérre gumifelület: tökéletes, most már nem izzad és hagy nyomot a felületen a fogásom. Alapesetben nagyon izzad a kezem, aki hasonló problémával küzd, annak egy próbát megér ennyiért. Biztos van a legtöbb elterjedt rágcsálóra szabott. Hotline games márkájú amúgy, anno teflon talpat is ilyet vettem még évekkel ezelőtt.

    PBT Keycap szett: 13 darabos, nekem csak 9db került fel a TKL miatt. Anyaga PBT, de vékonyabb, mint a Poker 2 gyári kupakja. Cherry MX-re gond nélkül fel ment, egyelőre nem kopik (a WASD részt kellett cserélnem a billen). Ennyiért nagyon jó vétel!

    8in1 Pen csavarhúzó: nem sokat használtam egyelőre, de jónak tűnik.

    Erősített nylon öv: az amerikai 5.11 TDU Belt mása, a logó szintén rajta van, a csomagolás is dettó ugyanaz amiben jött. Erősebb, mint a sima vászon övek, de nem egy fegyvertartó öv azért. Simán jó napi munkába járáshoz, én feketében vettem, abszolút szolíd megjelenésű. A csat elég nehéz (erős fém) illetve méretre kellett vágni, mert 120cm fölött van az egész.

    Barcur fém napszemüveg. Örök élet+két nap, méretben is pont jó kisebb fejre, de érdemes előtte megnézni.

    KZ ZST fülhallgató: egy Blitzwolf Graphene ES-1-et váltott, hangzásban picivel ez jobb, kényelemben a BW. Még szoknom kell a KZ-t a kialakítás miatt, de egyébként hangra nagyon minőségi cucc. A hozzá passzoló Bluetooth kiegészítőt is vettem mellé és a szivacsokat, Gearbesten fent vannak ha valakit érdekelné, így ~20dollárért minőségi vezetéknélküli IEM élmény van.

    SKMEI 1335 óra. Casio Iluminator copy.

    USB-ről tölthető LED-es lámpa pár. Elég erős fénye van, USB-ről tölt, kábel nélkül! A dugós kialakítás miatt vettem meg, backup lámpának tökéletes.

    DUUTI Portable Bike Pump: minipumpa, van Decathlonban is hasonló, plusz valszeg 5 másik néven kínai webshopokban. Használható, két bicajkerék és egy felfújható matraccal már megbirkózott. Full műanyag az egész, de már élesben bizonyított (a "normális" pumpámon pont szétszakadt a gumi belül, szóval kapóra jött ez).

    SKONE 1198 óra: Seiko 5 copy, egyébként nagyon rendben van! Fut még "Infantry" márka alatt is, ez volt akkor az olcsóbb verzió.

    Zanflare F6S USB-s mini lámpa: kulcstartómon van, napi szinten használom 1-2 mp erejéig (postalába bekukkantás). Egyszerűen imádom, mióta megvan kb 2-szer kellett tölteni.

    Kézi kávédaráló: kellett egy kúpos kerámiás örlő, ez volt a legolcsóbb. Cserébe nem lehet normálisan a tekerőjét fogni, mivel a menet pont ellenkező irányban van a műanyag gombbon, amit fogsz. Tehát amint őrülnél vele, 3-4 tekerés után kilazítod :W . Ettől függetlenül itthon szerencsétlenkedek vele már egy fél éve, hétvégente ezzel őrlöm a friss kávét. Viszonylag egyenletes szemcseméretet ad, a forgós mákdarálóhoz képest főleg.

    WING-SUNG 6359 töltőtoll: egy olcsó LAMY copy, fém test és iszonyatosan jó hegy jellemzi. Aki esetleg ki akarja próbálni a töltőtollakat, abszolút ez az első ajánlatom. Filléres és tökéletesen visszaadja az érzést, napi szinten használom munkában mióta megvettem. Van vagy 10 egyéb kínai töltőtollam, de a nem létező dobozából kivéve ez a leghasználhatóbb (és talán a legolcsóbb is).

    Hosszú lista off ;]
    szerk: igen, általában megveszem a koppintást negyed/tized annyiért, ha van kínai alternatíva elfogadható/hasonló minőségben. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák