Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Donki Hóte

    veterán

    Vettem BlitzWolf BS3-as szelfibot - állvány kombót.

    Egyes részeiben pöpec, de egyes részeiben igen gagyi :(

    Jó a kiszedhető bluetooth elsütőgomb, meg az egész cucc minősége eléggé jó. Viszont nagyon gagyi a szétnyitható háromlábú alsó kitámasztó, semmi rugó sincs benne, csak a gravitáció tartja kinyitva :O

    Ami viszont kiverte nálam a biztosítékot, az telefont tartó kengyel elhelyezése.

    A képen úgy látszik, mintha a telefon behelyezése esetén a boton az elsütőgomb a megszokott helyén, a hüvelykujjadnál lenne (a telefon kijelzője és az elsütőgomb egy oldalra néz).

    A valóság ezzel szemben pont fordított, a telefontartó kengyel pont az ellenkező irányba néz, a becsukott boton látszik, hogy az elsütőgomb a mutatóujjadnál van, ami nem praktikus, ha markolod a botot :W (Ha a kengyelt felfelé felnyitod, akkor a telefon kijelzője pont az elsőtőgombbal ellenkező irányba fog nézni :U )

    Sajnos nem jöttem rá, hogy hogyan lehet könnyedén megfordítani a telefontartó kengyelt. Bonyolultan meg lehet fordítani úgy, ha a kengyelt tartó csavart kicsavarod, szétszeded és megfordítod a fejet. Csakhogy ilyen állásban nem lehet "rácsukni" a tartókengyelt az összetolt állapotú botra, mert a távirányítós oldal szélesebb, mint a hátulja, nem lehet összepattintani a botot. Olyan ez a cucc, mintha a tervezője menet közben felmondott volna, az utódja meg nem onnan folytatta, ahol az előző tervező abbahagyta, hanem csak a legvégét végezte el a munkának.

    Szóval aki igényes a jól kidolgozott részletekre, az ne vegyen ilyen botot, mert csak felmérgeli magát.

    Aki meg nem igényes a részletekre, az úgysem vesz 16-18 dollárért szelfibotot, jó neki a 2 dolláros alap bot is :K

    Szóval összességében nem ajánlom ezt a szelfibotot senkinek sem, eddig elégedett voltam a BlitzWolf márkával, de ez a BW-S3 szelfibot most kidobott pénz volt :O

    Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.

Új hozzászólás Aktív témák