Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spidersoft

    senior tag

    Vásároltam egy ilyen pilácsot november 29-én, tehát 17 napja. A vicc, hogy legkorábban február 6-ra ígérték, mert *elvileg* hajóval szállították. Mindegy. Vélemény: világít. Szép, jó fogása van, satöbbi. Viszont nem értem, hogy miért van ennyire bebordázva a feje, hisz a LED-től nemigen jön át sok meleg, nincs nagyon eltúlozva a hőátadó felület:

    A lámpa majdnem pont 800mA-t vesz fel (2.75V mellett) jó módban, 400-at felezőben meg 200-at lopakodóban három darab AAA-s eneloopról. Az előző lámpám 120mA-t vett fel 4db-ról, tehát ez még felezőben is erősebb áramfelvételileg (és fényerőileg is) Ehhez képest ha ebben tényleg XM-L T6 van, akkor annak a névleges árama 3A lenne... nyilván ilyen hűtés mellett még jó, hogy nincs annyi :D Ha méltóztatik előfáradni a pasztám, akkor majd kenek valamennyit a pereme alá...

    Áramkörileg van benne egy HG4M1 feliratú háromlábú, ez csinálja az öt programot (a három fokozat mellett a szokásos ellenségelvakító meg a sós jelzés), egy kondenzátor meg öt ellenállás, semmi szurokpetty, semmi zsiványság a kapcsolóban (nyomógombos tollal megegyező mechanikája van).

    Vajon 18650-ről hajtva mit tudna, nagyobb teljesítményt tud az leadni?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák