Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Smith Ügynök #112372 üzenetére

    nekem egy bajom van a szajomi telefonokkal, hogy a sugárzási értékekkel kapcsolatban még annyi bizonyosság sincs mint egy "pedigrés" telefon esetén, egy samut vagy lg-t legalább mérnek, meg komoly iparági és fogyasztói kritikus közösség áll mögötte (akik kéjes élvezettel tocsognának egy rosszul sikerült sugárzási értéken).

    így ezeknél kicsit jobban megbizonyosodhatsz arról, hogy a lehető legkevésbé károsak, meg nekik is elemi érdekük betartani és alulmúlni a határértékeket.

    a kínai telefonoknál nincs mérés (én keveset találtam), ha van, akkor ott általában nem szerepelnek túl jól (tavaly előtt áprilisban néztem utoljára utána, mert akkor vettem telefon) és nem is nagyon cseszteti őket az iparág sem.

    nekem meg ez fontos, hogy lehetőleg ne röntgenezzen már meg a telefon. nem akarok ezzel flamet generálni mindenki úgy választ magának telefont ahogy akar, nem szeretném minősíteni senki választását ugyanezt kérem viszont, de nekem ez egy visszatartó erő volt akkor is.

    pedig ha nem akarsz egy valag pénzt elkölteni egy olyan eszközre ami egy-másfél év múlva már elavul akkor nem nagyon van más lehetőséged mert árban nagyon elszálltak a "nyugati" modellek.

Új hozzászólás Aktív témák