én lennék az 1.?
úgy tünik én vagyok 
a fogyasztást csak én nem találtam a cikkben? azért sztem azt is bele kell venni a versenybe
[ Szerkesztve ]

én lennék az 1.?
úgy tünik én vagyok 
a fogyasztást csak én nem találtam a cikkben? azért sztem azt is bele kell venni a versenybe
[ Szerkesztve ]

Úgy néz ki. 

nézd meg az előző tesztben
Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

láttam,gyakran és sokszor olvasom el a PH tesztjeit
de pl aki ujonc vagy csak most téved ide annak nem ártott volna 2 számot kiirni hogy tudja mire számitson

Szokásunktól eltérően a fogyasztást most nem vizsgáltuk, ezzel a témával az első 9600 GT-s cikk foglalkozott.
Már csak arra lennék kiváncsi, hogy mi lenne az az árkülönbség, ami mellett azt mondaná valaki, hogy a 3870 a jobb ár-érték arányú?
http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

Én azért még szurkolok az ATI-nak.
Bár ismét szarrá verte az Nvidia, de nagyon szükség lenne a konkurálás miatt, minél több gyártóra.

Majd ha lesz a polcon passzív hűtéses, akkor esetleg...
''As long as they're going to steal it, we want them to steal ours'' -- Bill Gates, 1998 ''If they're going to pirate somebody, we want it to be us rather than somebody else.'' -- Jeff Raikes, Microsoft Business Division, 2007

Az ATI-t én mindig is a jobb ár/érték aránya miatt szerettem. Most sincs ez másképp. 
Hol lehetne már kapni 35E-ért 9600GT-t? S még jön az árcsökkentés is... 
[ Szerkesztve ]

Majd ha az Intel belép a gpu piacra meglássuk hogy billen a mérleg
Nem érdekel, hogy mit gondolnak a trendire programozott agyak, ha rágósabb is az igazi hús nekem akkor sem kell a műanyag
Ennek elléne sokan vesznek AMD-ATi karit. Főleg majd most, ha talán elér minket is az árcsökkenés. Annak ellenére, hogy Nvidia párti vagyok ezt én is várom, mert akkor talán mennek lejjebb az egész VGA piacon az árak. 
Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

Jelen pillanatban 33-36K+ áfa a 9600GT.
A fenti teszt szerint nagyon megveri a 3850-est. Nekem is ez utóbbi van egyébként...
http://youtu.be/uu2IBhf9F4k

miután szoltam modositva lett
viccet félretéve,bocsi akkor csak nem vettem észre... 

[ Szerkesztve ]
http://youtu.be/uu2IBhf9F4k
Miért, 3870-et hol kapsz 35-ért?

Ja, azt kihagytam h. 3850-ről beszéltem. Nem sokkal van lemaradva azért. 

na hogy ne csak off legyen
egyik ismerősömnek volt HD3870-e,nem szerettem mert meleg nagy és nem jo ár/érték arányu
mondjuk ha az ára csökken akkor meggondolando lesz
Tuningtesztet akar a nép 
Different songs for different moods.

Sőt, akkor már valami nyereményjátékot is
(nyereményként 1-1 ilyen karival)
http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2
vegyél egy kártyát, aztán tuningolgassad. 

Hogy fogod te imádni a 9800GX2-őt.
Az még nagyobb, és nem hogy meleg, egyenesen tűzforró, plusz: az ára is jó nagy. 
[ Szerkesztve ]

Benne volt az elso tesztben mar, meglepo modon azota a fogyasztas nem valtozott 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."
2-t kell vennie 
szerk: természtesen grat a cikkhez! és köszönjük 
[ Szerkesztve ]
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Veszek kettőt-kettőt meg egy SLI-s lapot is. Rohanok a boltba 
és a CF kimarad a tesztből? kontár! 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Már hogy maradna ki kérlek, CF lapom már van 

Köszi a cikket! 
Up az nvidianak! 
World of Tanks - Forza 4
ettől most sokaknak lesz álmatlan éjszakájuk
számomra is hihetetlen (na jó, ha a saját kártyája iratja a játékokat, no de akkor is)
még mindig ott vagyok leragadva, hogy kevesebb cucli van benne mint a 8800gt-ben és mégis majdnem ua tudja
True Success is Blonde
Pedig erre a kerdesre mar valaszoltak az elozo teszt topikjaban.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

WO? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Egyéb elfoglaltság miatt jelenleg nem vagyok elérhető. Kérlek keress más modot, köszönöm!
Köszönjük a tesztet Fless mester! 
Remélem ezzel vége mindenki számára a vitának, hogy melyik a jobb.
Bár aki kötözködni akar, úgyis talál magának valamit, amibe beleköthet... 
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!
Minnya jon bundas,es megmagyarazza.Hogy de akkor is..... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

Asszem megyek a hónapban 9600GT-t venni 

Kb 15%-os az előnye a 9600GT-nek.
Én úgy döntöttem nem cserélek felesleges lenne.
Majd ha jön valami 100%-os gyorsulást eredményező kártya.

Csé.
Én éppen egy garanciális problémával küzdök(pixmania - 7900GT TV out nem működik) és mivel nagy valószínűséggel levásárolhatom az árát a régi kártyának(csak el ne kiabáljam..!!!), így nagy érdeklődéssel figyelem a harcot.
Ha így lesz én tuti hogy vagy 8800GT-t vagy 9600GT-t veszek!!!
Core2 E6550, MSI P35 NEO2FR, ASUS 8800GT 512, 2*2GB GEIL ULTRA, Creative GIGAWORKS S750, CHIEFTEC CT420A, CoolerMaster AMMO533, Samsung 2232BW

Tényleg hihetetlenek az eredmények, különösen a GPU felépítését tekintve.
Remélem összeszedi magát az ATi. Nem szeretném ha a következő videókártyám zöld lenne. ![;]](/dl/s/v1.gif)
╒═════════════════════════════════════════════════╕ ──────────────────────►´Ρςiοn◄────────────────────── ╘═════════════════════════════════════════════════╛
Tényleg, ma még nem is láttam kommentet tőle... 
Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

Mondjuk az árát? ![;]](/dl/s/v1.gif)
A tezt megjelenése után még 30-ért is!

"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."

Kérlek magyarázd el, mit jelent a xarrá!? Nem érteni HUN van, HUN nincs 30%-os különbség... de télleg, mikortól xámít xarrá verésnek vmi? Csak kérdem ...
mod: perxe, lehetett tudni, de vicces az a NV logó UT3 alatt
Hijába, ijjen 1 jól megírt engine 
[ Szerkesztve ]
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

Jó kis cikk lett. Magam is terveztem már hasonlót csinálni, de azthiszem akkor most kihagyom.
Megelőztek. 
"A győzelem kulcsa a merészség és az újítás." Konfucius
Fless nálatok mennyin pörög a 9600GT? Ugye NV beépített egy egész használható featuret (nem értem miért nem piárolják...) : PCI-Express bussal párhuzamosan nő a GPU órajele is. Kiváncsi lennék, hogy ez ebben az esetben mennyit jelent (RivaT nem driverből olvassa ki az órajelet, hanem a clock generatorból és az hitelesebb info)
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/szira/

jól tudom, hogy a 9600Gt-hez külön drivert írt az Nvidia? Ebben a driverben nincsennek benne a korábbi csalások, hogy nem jelenít meg néhány dolgot a kari?
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
Direkt figyeltem, NFS Pro Street alatt van árnyék.

kösz 
bocs belefért volna az előzőbe
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

Gondolom azért NVidia is halad a korral. Kíváncsi vagyok h. kiderül-e valamiféle susmus, vagy - a matematikával szöges ellentétben - tényleg ilyen jó valamiért a 9600GT.

Mit lehet erre a tesztre írni, semmit mindenki olyat vesz amilyet akar ,mert nagy átlagba egálba van a két kártya.
DX10-ben jobb valamivel a 3870-en Dx9-ben meg 9600GT.
Főleg hogy egy árba vannak, az árgép 41K-t dobot ki mindkettőre.
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.

Arcsokkenes hol kesik, hihetetlen egy ceg ez az AMD, sajat maguk alatt vagjak a fat es meg csak nem is latjak 
"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

miért az amd már nem ződ
![;]](/dl/s/v1.gif)
Ti nevettek rajtam mert más vagyok? Én nevetek rajtatok, mert ti mind egyformák vagytok.

Argepen egy helyen van Sapphire 41k-ert de nincs raktaron, masodik legolcsobb mar majdnem 50k ugyanebbol a tipusbol.
A matematika szerint csak shaderben erősebb a 3870.
Textúrázásban a 9600 GT a gyorsabb.