Csak jó volt valamire a Phenom II X6. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
Csak jó volt valamire a Phenom II X6. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
...majd ezután várjuk a használtpiaci árak esését is! 
Jó hír, hajrá!
úgybizony ![;]](/dl/s/v1.gif)
le az árakkal!
Azért tudnak; tavasszal még 45e került a dobozos i5 750.
Most 60e az ára.
Pedig már a múltkori processzor teszt-ben is azt írták jön a csökkenés, azóta is csak drágult.
Most majd kegyeskednek visszatenni az árat a tavaszi szintre és ez lesz a nagy csökkenés!? Gratula. 
Üdv
szabi
Biztos tanultak a "gazdaságos" bolttól ott is ez megy, ami akciós lesz annak az árát akció előtt egy héttel megemelik, rögtön nem öt hanem 10 vagy 15%-os a csökkentés. Gondolom a marketingesek egy oskolába jártak.
Az élet kegyetlen .
Hülegyerek, majd ha a dollar kegyeskedik visszamenni 40-50 forintot, akkor lesz erezhetoen olcsobb a tavalyinál... 
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma
Semmit nem változtat a tényen, hogy a proci ára az intel vagy a dollár-euro-forint árfolyam miatt nőtt.
Tudod h@&#e aki mondja. 
Üdv
szabi
Most: 196USD - 45eHUF + adó+nagykerkiskerhaszon
Tavaly: 196USD - 32eHUF + adó+nagykerkiskerhaszon
Ne kelljen mar magyaraznom.... gondolom az arfolyamvaltozas rohadtul nem jelentkezik.... 
http://evaper.info - Magyar eVaper Fórum / Ecigi fórum / Kedvezmények a fórum tagjainak!!! --- | ---- Steam: wwenigma_pod, Origin: wwenigma

Hát ez tényleg brilliáns gondolatmenet. -.-
Árfolyam-változásról hallottál-e? Nem kell ám közgazdásznak lenni hozzá, hogy kimatekozd, ha gyengül a forint, az importcikkek ára nő.
Just when I thought I was out... they pull me back in!

HATALMAS ÁRZUHANÁS! SZINTE HIHETETLEN!
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

Már azt hittem, soha nem lépik meg! 

Milyen 60 ezer? 48 ezerért már simán lehet kapni a dobozos i5 750-et...
[ Szerkesztve ]
http://mynokiablog.com/ ------ Nokia 808 PureView, a mobil multimédia koronázatlan királya.
Core i7-950 (4 mag+HT) 3,06 GHz LGA1366 562 dollár 294 dollár Augusztus 29.
naaa 
mondjuk addigra 350huf lesz 1 usd ugyanott vagyunk 
[ Szerkesztve ]
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
Ne legyél telhetetlen, ez csupán csak most, csak a magyar piacnak szánt ár-szintentartás. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Október 17.?
ROFL? 
Milyennapvan?
"A felhasználók régóta várják az Intel árcsökkentésének bejelentését, ám a Santa Clara-i óriáscég a végsőkig kivár."
'szt?
Milyennapvan?

ez jó volt
,de bízzunk a jó kis forintunkban ,mert az nekünk csak jó lehet
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
Remélem az AMD is követi az árcsökkentéssel az Intelt. 
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════

Hova csökkentsen az AMD tovább? Ez a 950-es árfelezés most maximum arra lesz jó, hogy aki vacillált hogy 860/920/930, majd esetleg megveszi ezt, de olyan nagy vásárlóközönsége továbbra sem lesz az i7-9XX-esek köré épülő rendszereknek hogy ez az AMD-t árcsökkentésre kényszerítse.
[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]
AMD-s voltam mindig de szerintem ez az X6 Thuban széria nem igazán takarja az elvárásokat, szerintem.
De az intel core i7 950, és 960 közötti szinte dupla árrés, nem semmi azért a 200MHz-ért.
"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

Arról nem írtak hogy a jó öreg Q9550 ára is lemegy!? 
Egy olyanra szeretnék már benevezni. 
Nem mintha a jelenlegi procim nem hajtaná ki a "gyenge" vgámat...
De ha már használtan tudnék venni egyet ocsóón... jó lenne! 
A vásárló szempontjából mennyit számít, mi az oka az áremelkedésnek?
Drágult és kész. 
Üdv
szabi
Jah igen ha azokra a boltokra gondolsz ahol a szállítási határidő 3 hét, vagy még az oldaluk sem üzemel akkor nosza vásárolj ott bátran. 
Üdv
szabi

Számít h miért drágult, egyik ismerősöm amikor elindult a forint bevásárolt, és így spórolt magának 50.000-t két hét alatt. Előre várható volt ez az árfolyammozgás, de ha csak azt nézi hogy a gyártók emelnek-e árat, akkor még várhatott volna, és bukik 50K-t. Szóval nagyon is számít!
[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

Mekkora mákom volt, hogy időben nekiálltam platformot váltani, én még 42k-ért vettem a Core i5-750-esem, ahol most 61.
iPhone 4 8GB iOS 5.1.1 /// Kultblog.hu - Kulturális gondolatébresztés, független vélemények.
(#28) JNashville válasza dangerzone (#27) üzenetére

Full újonnan, számlával? o.O
iPhone 4 8GB iOS 5.1.1 /// Kultblog.hu - Kulturális gondolatébresztés, független vélemények.
Azért hátha mégis. 
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
(#30) dangerzone válasza JNashville (#28) üzenetére

Full újonnan, 1 év garival. Számla nélkül. 

Nem tudom milyen árcsökkenésről beszélnek itt a 750-es esetében egyesek. Eleve elég kevés proci lett felsorolva, másrészt pont az agyonemlegetett 750-esnél csak egy nagy minusz van, azaz ha jól értem csinálnak belőle kicsit magasabb órajellel 760-ast és eladják ugyanazokat a procikat 10 dollárral többért... hol itt az árcsökkenés? Kis átnevezősdi intel módra.
Ha így van akkor a tavalyi 45 helyett mindjárt 70 eFt lesz ez a barátilag csökkentett ár. 
[ Szerkesztve ]
Pssszt, csendet kérek BIOS-t frissítek!

Gondolom az árcsökkentéseknek az ég adta világon semmi köze sincs a most debütál(t)ó LGA1155-ös csodás új foglalathoz? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Close the World ..... Open the Next!
Fogadjunk hogy nálunk drágulni fog...
Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...

Én is vmi hasonlóra gondoltam! 
Viccnek is rossz!
Azért ezt a procit hoztam példának mert én is erre akartam váltani, csak szükségem volt némi időre a pénz miatt.
Mire összeszedtem addigra meg felment az ára.
Persze többi alkatrészt is érintette az áremelés csak nem ennyire markánsan.
Most meg nem áll szándékomban 45e prociért 60e adni. 
Üdv
szabi

Mond már meg hol veszl 196-ert most USD-t?
Veszek pár milláért és visszaváltom bankban, mert ott 225 
Nahát, még akad 'új' proci a 775-höz... nem semmi. Tényleg.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Nem lenne rossz, ha a 775-ös négymagosok ára is csökkenne, pár évre letudnám a gépfelújítást.

Sehol. Ő azt írta, hogy 196 darab usa dollár az ~32ezer magyar forint volt tavaly, most meg 45ezer.
(#7) -szabi-: A tényen nem változtat, de Te az intelt fikáztad a magas árak miatt, ezzel volt a baj. Az árfolyamingadozáshoz (ami miatt drágult itthon a kinézett procid) meg nem sok közük van.
[ Szerkesztve ]
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

szövegértés 1-es
nem értem a fanyalgókat, van ami tényleg szépen csökkenni fog
szerintem
Láss is, ne csak nézz
.

jaja az jólesne nekem is ....meg kíváncsi vagyok 775ben milyen cpu-k jönnek itt még ki 
EVO & STi power

Így a 950-es meg a 760-as egészen elgondolkodtató... lenne, ha óccsó lenne a dollár. Meg ha a 950-esre nem kellene még több mint 2 hónapot várni.
Nekem leginkább egy 32 nm-es, 2 vagy 4 magos, lehetőleg HT-s proci kellene, IGP nélkül.
[ Szerkesztve ]
Te is fiam, Bluetooth?
Olyan nem lesz. Az Intelnél is Fúzió van. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
csak nem akarják megölni még a 775-öt ![;]](/dl/s/v1.gif)
sephi: Csatlakozom 
[ Szerkesztve ]
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

A S775-höz 4 magosokat kellett volna kihozniuk, nem olcsó 2 magosokat szvsz.
H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

Akkor legalább kiadhatnának gyorsba' valami 32 nm-es S775-ös procit
.
Oké, a jövő az SOC-é, ez nem is baj, de ettől függetlenül számomra dühítő a plusz grafikus mag; igazából nincs választási lehetőséged. Nekem - egyelőre - így nem kellene, esetleg ha képesek lesznek valami (energiatakarékos) hibrid SLI/CF-re (bár lehet, hogy már tudnak valami hasonlót, csak én nem vagyok elég tájékozott).
#46: Nem akarják - feleslegesen - rontani a saját bizniszüket. Ha rászánnál 35-60 kHUF-t procira (mondjuk S775-ös 4 magosra), akkor inkább vegyél - szerintük - Core i5-öt, esetleg olcsóbb i7-et.
[ Szerkesztve ]
Te is fiam, Bluetooth?
Az nem generál nekik akkora eladásokat.
Mivel használtan is jobban el lehet adni, nem kell venni hozzá új alaplapot stb stb.
Váltsál csak új foglalatra, ami 1 év múlva eltűnik és lesz helyette másik. Nekik ez a lényeg, ebből van pénzük.
Hülyeség az Intel platformot erőltetlni...
Én is csak azért vettem egy 4 magos Quadot mert ahhoz nem kellett semmit sem lecserélnem.
Ha plaftormot kellett volna váltani tuti AMD-t veszek újra...
Nem akarják olcsóbban adni az 1156--ot és ezért az alsó kategóriában van a 775 és mivel az amd erősít nekik is kell valamit mutatni! Magasabb kategóriában nem lesz már 775-ös!
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.