Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Ayg0

Ayg0
(senior tag)

kis drága az asrock mini pc-je... :N

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#2) *iguana* válasza Ayg0 (#1) üzenetére

*iguana*
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

igaz
pedig amúgy tetszős

(#3) D.Orion

D.Orion
(PH! kedvence)

A formás, visszafogott, ám mégis látványos külsejű gépezet a Vision 3D 135B gépezetet a gyártó hivatalosan is bejelentette nemrég, ráadásul új, Vision 3D137B néven.

Bocs, de ez így baromira nem jó. :U Az a gépezet simán nem kell, csak egy vessző a helyére.

[ Szerkesztve ]

Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."

(#4) mrhitoshi

mrhitoshi
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az ASRock HTPC-e nagyon királynak tűnik, 3D TV nélküli 3D = olcsó 3D megoldás ;]

[ Szerkesztve ]

http://tinyurl.com/769rmuy ->> :D

(#5) Srodney

Srodney
(senior tag)

asrock-nak mennyi htpc-je van,hihetettlen.sorra jönnek ki az uj darabok.... :U

(#6) lujó55 válasza mrhitoshi (#4) üzenetére

lujó55
(őstag)

+1 az Asrocknak...

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#7) StLui válasza lujó55 (#6) üzenetére

StLui
(senior tag)

Asrock :))

gamertag: StLui

(#8) Morden24

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jóféle ennek a HP cuccnak a dizájnja... bár még lehetne mit finomítani rajta (szó szerint finomítani...), ellenben a Radeon 42xx és az 1600-as felbontás eléggé pfff. Oké, értem, hogy elsődlegesen nem multimédia PC van megcélozva vele, de akkor mi? Mert ofisz gépnek drága és felesleges több szempontból is, ráadásul a Home Premium azért mégiscsak kötelez...

Az Asrock meg erős ripoffja az Apple Miniknek, csak azok legalább nem úgy néznek ki, mint az ementáli. Gondolom borzalmasan nehéz lenne rászokni arra, hogy legyen fedél a portok előtt, és akkor lenne esély rá, hogy ne legyen ocsmány az összkép. Ha már HTPC...

Sectumsempra - For Enemies

(#9) Szab02 válasza Ayg0 (#1) üzenetére

Szab02
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nevetségesen drága az asrock.. :Y

http://www.panoramio.com/user/szab02

(#10) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Kinézet alapján nincs elírva egy betű az alsó kép alatt?
APRock Vision 3D 137B
Nem ennyire kifinomult, de nagyon arra hajaz.:)

[ Szerkesztve ]

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#11) StLui válasza Szab02 (#9) üzenetére

StLui
(senior tag)

Erre én is kiváncsi vagyok, kértem is egy hasonló gépet a gépösszerakó topicban, BD és Win7-tel normál házban (mondjuk az bruttó, magyar ár lesz, ez meg ki tudja mennyibe ér ide, ha egyáltalán..)

gamertag: StLui

(#12) kcsa válasza Morden24 (#8) üzenetére

kcsa
(senior tag)

Szerintem a 4270-re igen egyszerű a magyarázat... az AMD RS880M chipsetek integrált vga-ja...

Szóval ez marad irodai vagy netezős gépnek otthonra.

emberek... "fan" és nem "fun"...

(#13) Trava

Trava
(tag)

Az asrock fejre esett amikor ezt beárazta. ;]
Távirányító nélküli htpc, megérdemli aki ezt megveszi.

"Amikor végre megérted, hogy nem halsz bele abba, ha összetörik a szíved, (...) az már csalhatatlanul jelzi, hogy középkorú lettél."

(#14) M@trixfan

M@trixfan
(őstag)

Felhívnám a figyelmet az ott feszítő THX logóra! :DDD Ha csendes akkor nagyon jó kis gép és erős is. Viszont ennyit én sem tudnák szánni rá, előbb egy HDMI-s erősítő kell.

twitter: MatrixfanLive

(#15) M@trixfan válasza Trava (#13) üzenetére

M@trixfan
(őstag)

A TV-szerű távvezérlőknek és a 3 soros LCD panelek nem annyira jók csak ezt általában nem látják az emberek amikor először gondolkodnak HTPC-ben. Vezeték nélküli egér és billentyű adott, nem is részletezem tovább. Sokkal elegánsabb ha hálózaton keresztül lehet elérni a gépet. iPhone-ra és iPad-re pl. olyan megoldások léteznek amik állva hagyják a százezres integrált házimozi vezérlőket is. Metaadatok alapján rendezett, gyönyörű grafikus felülettel lehet böngészni a tartalmat. Sokkal profibb mint a 3 soros kijelző ami 2 méterről már nem látszik és egy idegesítő plusz fényforrás.

Lejárt a szerkesztési időm.

twitter: MatrixfanLive

(#16) zazahoho

zazahoho
(őstag)

ASRock Vision 3D 137B...hát nem is tudom jóféle de viszont nem olcsó ;]

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#17) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az 1000 dolcsi még oké is lenne, na de mire ideér, lesz belőle 1000 euró :O

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#18) Eddie141 válasza zazahoho (#16) üzenetére

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát nem, de ez az asrock séma, amelybe az ilyen mini gépeiket tervezik, nekem nagyon bejövős :) :P

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#19) Morden24 válasza kcsa (#12) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mindkettőhöz túl sok és túl drága :)

Sectumsempra - For Enemies

(#20) Diego2002 válasza M@trixfan (#15) üzenetére

Diego2002
(tag)

Persze valahol igazad van, de mennyibe is kerül egy iPhone vagy egy iPad?

Ha én csak filmek lejátszására akarom használni a HTPC-met, akkor egy jól konfigurált távvezérlő ugyanolyan jó megoldás. A kijelzés az meg vagy kell vagy nem...

..::Diego::..

(#21) smkb

smkb
(senior tag)

Sok ilyen érintőképernyős desktop konfigot láttam már amd, intel, stb... de egyet sem próbáltam. Nekem annyi lenne a kérdésem, ha valaki ilyet használt már, jó valamire az hogy a kényelmesen használható egér helyett odahajolgatok a monitorhoz és azt tapogatom, majd nézem a totál ujjléenyomatos képernyőt (vag yminden nap 2 szer tötölgetem)? Mert ide azért vetül háttérfény és akkor csak úgy pompázik a sok tapogatás nyom nem? Tényleg csak érdekel, mert még nem volt ilyennel dolgom.

(#22) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tetszik az Asrock, de az ára nem sikerült valami jóra...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#23) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

drága az asrock, de jó

(#24) sarocker válasza Trava (#13) üzenetére

sarocker
(újonc)

Nekem is ez volt az első gondolatom. A csinos, Apple Mini-re hajazó külső 1000 dollárt ér távirányító nélkül. Bruhaha!

(#25) rdi válasza Ayg0 (#1) üzenetére

rdi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

1000 dollárért árulják csak a hülye amcsiknak :((
Vajon egy ügyes magyar mester mennyiből hozná ki?

Fej! Tor! Potroh!

(#26) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Ezek az egybe Pc-k valahogy soha nem tetszettek..

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#27) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Jó lenne egy ilyen HTPC ha (sokkal) olcsóbb lenne, mondjuk a tervezőbrigád is igazán összekaphatná magát, mert szerintem nem túl csinos darab.

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.