Csak érdemes volt anno megvenni az ATIt én azt mondom 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
GIJoe
(fanatikus tag)

vanhalen
(senior tag)
Kíváncsi vagyok, ha anno Intel vette volna meg, most mi lenne. Kétesélyes, hogy ilyen gyors fejlődés lenne VGA/IGP/APU téren, eskü nem tudom 
[ Szerkesztve ]
A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)

.mf
(PH! addikt)
"reverziója"
Gondolom csak a szövegszerkesztő javította automatikusan revízióról.
Kíváncsi leszek, mit tud kezdeni pár éves játékokkal; valamint a fogyasztására méginkább (tri-gate). S ha már kívánságműsor, annak is örülnék, ha a CULV-t újra bevezetnék, lassan kéne valami strapabíró, jó akkus üzemidejű, de "olcsóbb" (150 - max 200k) 11-12" szubnoti.

tlac
(PH! nagyúr)
a lejátszóprogram vezérlői néha felbukkantak, és ez buktatta le az Intelt
balfaszok 

vanhalen
(senior tag)
Ilyen winyó/ssd árak és 320+-os euro árfolyam mellett én nem innék rá hidegvizet, hogy lesz (150-200as CULV)
A tudomány tegnap délutáni állása/tyúkhúr elmélet szerint igazán művelt csak az lehet, akin végigment egy nehézeke, tehát: Ha nem rendelkezel az említett képesítéssel: NE OKOSKODJ!:)
Remélem a rendezvényen már szállingózni fognak a Z77-es alaplapok is....

Balika911
(PH! kedvence)
Ja, ezen én is röhögtem egy sort. 
Ha a 24p videókat vinni fogja és még a teljesítménye is nő szerintem rendben lesz ez. Azt még jó lenne megoldani, hogy 2D-ben ha van diszkrét kártya is a gépben, akkor az kapcsoljon le és az IGP adja a képet.
AMD-nél legalább már elkezdődött valami, de a - már elnézést - normálisabb (6770 és fölötte) kártyákkal még ott sem működik, ha jól tudom.

tlac
(PH! nagyúr)
egy korábbi hírben Abu85 azt írtam, hogy javítják a 24p-s hibát
bár ettől függetlenül azóta már azt is olvastam tőle, hogy a dxva-t alacsonyabb prioritáson kezeli az intel
jó volna, ha az intel összehozná már végre normálisan a videólejátszást
[ Szerkesztve ]

Plazmacucci
(őstag)
cumee
(╯°□°)╯︵ ┻━┻ Fuck the TABLE!
"a lejátszóprogram vezérlői néha felbukkantak, és ez buktatta le az Intelt"
Ez feldobta ez estét.
Remélem írnak már valami értelmes drivert a grafikus lassítóikhoz. Nem ártana.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

wdtv
(kvázi-tag)
ez egy erdekes noti
, erdemes megnezni a videot
http://www.engadget.com/2012/01/09/intel-shows-off-nikishki-prototype-with-sprawling-touchscreen-de/
[ Szerkesztve ]

buzus
(fanatikus tag)
Annyi pénze van az intelnek, lehetnének kicsit igényesebbek, ha már animált trollokról és versenyzős játékokról beszélünk.
Heti költőpénzből fel tudnánk vásárolni egy játékfejlesztő céget, akik igaz idővel, de olyan programot gyártanának az adott célhardwarre hogy csuda. Na az lenne valami..

G A M E R
(újonc)
Még mindig nem elég meggyőző, bár ultrabookba biztos jó lesz. Directx 11 egy Intel IGP-n, amikor még a DX9-et sem viszi rendesen? Ezzel tesszelálni? Hát, majd pár év múlva.
Arra lennék kíváncsi, mit csinál majd az intel 4-5 év múlva, amikorra már az AMD és az Nvidia egyaránt kiépíti a saját platformját. Mert még jó inteles videókártyát nem láttam, az IGP-ik meg a filmnézésen, casual játékokon (nagyon butított újabb játékok se mennek rajtuk, csak valami 15-17 fps-el) és irodai alkalmazásokon túl nem sok mindenre jók. Azért nem értem, mert rengeteg pénzük van, CPU-ból a világ legjobbjait rakják le az asztalra, gyakorlatilag saját magukkal versenyeznek. Jobban járnának, ha felvásárolnák az Nvidiát, mert ott meg a CPU a kevés (ne mondja senki, hogy az ARM processzora reális megoldás lesz a nagy felbontású AAA játékoknál - tabletbe mondjuk tökéletes).
Made my day 
lassan talán olcsóbb (de hogy jobb az szerintem biztos) lenne az intel-nek felvásárolni az Nvidiát..
Minden esetre onnantól érdekes lenne az AtiAmd vs IntelNvidia
\m/_ |>What does not kill you, only makes you pissed off.. <| _\m/ *** Aki googli nélkül tudja az rossz ember nem lehet ***

wdtv
(kvázi-tag)
egy csettintessel meg tudna vasarolni az nvidiat, csak arra a kovetkeztetesre jutottak hogy nincs szukseg kulonallo gpu-ra , igy erobol lenyomjak a konkurenciat, csak ido kerdese

Balika911
(PH! kedvence)
Pedig a 24p-t igencsak illene javítani, mert az egy súlyos hiba, a filmezős gépekből pl. kapásból kizárná magát az Intel - bár nem mindenki osztja ezt a véleményt. 

Amacs
(tag)
Lehet, hogy direkt ezt akarták prezentálni, és ezért nem valós időben futott, hanem videóról 
Irodába tökéletes lesz az Ivy Bridge IGP-je.
Majd egy éve amikor még nem találtam a gépembe nekem tetsző VGA-t a Sandy Brige IGP-jével játszottam a Shift 2-t.
Elég retro érzés volt a baltával faragott autókat előzgetni, de azért ment.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

BiP
(PH! addikt)
Sosem értettem, hogy ilyenkor miért nem tudnak egy olyan lejátszót írni, ami minden külön kezelőszerv nélkül fullscreenben tolja a videót. Akár az adott kiállításra igazítva a programot. (pl. CES logós indítóprogram, lejátszás közben semmi egyéb ikon, stb) Esetleg akár demókat utánzó menüpontokat rátenni 
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.
Hiába, az a lejátszó megmentette a világot. Hálásnak kellene lenni neki, nem temetni. 
Irodába már a Core2 Duo is tökéletes volt.
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!
[link] - itt az F1 2011 a bemutatóról. Az a nagyon jó benne, hogy ott sem kell előtte ülni. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

berVi
(fanatikus tag)
oda a fusion is tökéletes lesz, főleg mivel olcsóbb és jobb is. nem intel logó van rajta, ez a legnagyobb "hátrány", amit a fanoknak le kell nyelniük. talán sikerülni fog.
[ Szerkesztve ]

Balika911
(PH! kedvence)
Azért ez nem gyenge... Ha csak úgy mesélné valaki, akkor el se hinném. Igazából elég elkeserítő, de én még mindig csak vigyorgok rajta, hogy mekkora szerencsétlenek. 
szerk.: Használtak volna WMP-t! ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

bmollszeptim
(fanatikus tag)
Sajnos akkor még sem várhatunk óriási áttőrést?Az édes kevés lenne ,ha csak irodai munkára lenne elég.Ahogy előttem írták,arra a Core 2 is elég.
üdv.
Ezt komolyan mondom még így is nehéz elhinni. 
Az hagyján, hogy ennyire balfaszok, de hogy még ezzel embereket is akarjanak átverni... áh...

Valdez
(senior tag)
Hát persze, mivel p615-ös 3dmark11 ponttal sokra nem is fog menni.
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 955BE, 4GB Kingston HyperX DDR3, MSI R6870 Hawk, Samsung SyncMaster F2380M

Amacs
(tag)
Nem tudom mennyire lehet készpénznek venni egy "ES-Chip" eredményeit.

nemszabad
(lelkes újonc)
Intel inside.... Szánalom, jobb szó nem jut eszembe. Legalább a kormányt mozgatná szinkronban a kocsi mozgásával. Pont úgy rángatja a kormányt, mint a filmekben szokott lenni, mennek zsír egyenesen, a sofőr meg 30-30 fokokat teker rajta.
Petya

TTomax
(PH! kedvence)
Jaja...Stupid's outside... ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

MaUser
(őstag)
Már nem azért a 20 fillérért, de a video alapján ez baromira előre megírtnak tűnik. Itt annyit bénáztak el, hogy a kontrolloknak nem kellett volna feltűnniük, mert így előre lelőtte a poént. Nincs itt semmi elviccelés, a "háttérben fut" egy előre megírt poén. Ha megnézel mostanában bármely hasonló előadást vagy akár TED-es cuccot, teli vannak ilyen poénokkal, hogy érdekesebb legyen az előadás és felrázzák a közönséget az előadás során.
Vagy szerinted úgy tervezték, hogy kiáll oda és rábízzák, hogy a video szerint forgassa a kormányt. 
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

Chiller
(fanatikus tag)
Hát persze
Hogy lehet valaki ennyire naiv, OMG 
Kíváncsi lennék mi lett volna, ha az ms/sony konferencián az uncharted2-nél/gta4-nél ugyanezt eljátszották volna például az E3-on. Szerintem ott helyben meglincselték volna őket.
Egy termékbemutatónál (a termékkel kapcsolatosan) nem kamuzunk sose, mert aláássa a cég/termék nevét már megjelenés előtt! Viccelni sem nagyon szoktak, legfeljebb ha nem kapcsolódik a témához (vagy a konkurenciával kapcsolatos a vicc), ugyanezen okból.
[ Szerkesztve ]
Mekkora blama
Nálam akkor is lebukott volna ha nincs benne a hírbe
Hogy rángatta már azt a kormányt az egyenesbe, de az autó meg sem mozdult!
Szánalom. Annyira látszik az erőlködés, és ez a mindent átnyomni a marketingen...
Nem szép, de legalább jó öreg!
Nekem is szándékosnak tűnik. A videó végén a "játék" a képébe bejön egy fél képernyős Intel logó, amiről amúgy is világít, hogy nem lehet realtime.
Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

TeeBee73
(őstag)
Szűrjük ki a felesleges szavakat:
"Az Intel termékmenedzsere egy technikai demonstrációt futtatott, melyen egy troll volt látható"... 
"Amikor kicsi voltam, anyám mindig azt mondta, hogy egyszer börtönben fogom végezni. Nem azért, mert bűnöző alkat vagyok, hanem mert egyszerűen hülye..."
Ez nekem is beépített poénnak tűnik, érdemes figyelni mit mond közben a faszi.
Laci

inferno88
(kvázi-tag)
És még számol is hozzá...epic fail!
Persze lehet,hogy sumi is autopiloton volt az évek alatt.
Semper fi!

Amacs
(tag)
És valamilyen oknál fogva a nézőközönség is poénnak vette.
biztos le lett mind fizetve, mert amúgy beletömték volna a kormányt a képébe az előadónak stb, stb...

Angel1981
(PH! addikt)
Szerintem ez botrányos! 
Lehet, hogy ez a közönségnek tetszik, de a mondanivaló mögötte, hogy ez majd így fog futni, közben meg sem fogja közelíteni ezt a szintet. Pontosan ezért futtatták videóról. Ha így futna valós időben, akkor elindították volna az alkalmazást.
A médiának amúgy nem jött át a poén. A fórumokon fake bemutatóról beszélnek.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Mozsa
(tag)
A bulldozer marketingje is arról szólt, hogy milyen csodaproci születik. Megjelenés után voltak is szép fórumos bejegyzések.....
A Bulldozert inkább a nép értékelte fel. Ennek a dizájnnak a GCN magok beintegrálásával lesz értelme. Az AMD bemutatóján viszont nem volt videóról irányított játék. Valós időben ment minden mindig.
Ha valós időben ment volna ez, vagy csak egy olyan videó lett volna, ami általánosan mutatja be a DX11-et, akkor semmi gond, de ebből az jött le, hogy ez bizony az Ivy Bridge IGP-jének képességeit reprezentálja. Nem véletlen, hogy a médiában ez a húzás senkinek sem jött be.
[ Szerkesztve ]

Klikodesh
(fanatikus tag)
Eleg ego.
A facsavarok utan mar azt varna az ember nem allnak ki a porondra egetni magukat a cegek, plane ha nem is muszaly, mint ez esetben.
Ertettem hogy intel soha nem koltott a vga vezerlokre mert a vasarloik zomenek eleg volt ha bejott a desktop es kesz. Most miert szallnak be ebbe a vga a fontos buliba nem tudom, ennyiet valtozott volna a piac az elmult par evben ?
Diablo ain't got nothin on me, I beat error37.

fatallerror
(őstag)
ez a videó nagyon gáz :Đ ilyen bénaságot, de ahogy rángatja a kormányt abból is kiderül h nem játszik

Klikodesh
(fanatikus tag)
Arrol hogy JF es nehany fanboi mivel etette a nepet a forumokon ne is beszeljunk. 
Ez van marketing, senkinek se szabad hinni markatol fuggetlenul csak a bencheknek, s ott is vigyazni az alkatreszert kuncsorgo weblapoknak eloirt benches teszteket nem komolyan venni.
Diablo ain't got nothin on me, I beat error37.

siriq
(őstag)
Ezt inkabb ird JF-AMD-nek. Valahogy teljesen mast irt be a forumokra. Ez egy szintiszta marketing huzas ami ott ment. Max, nem ugy veszik le az emberek. Majd demozzak eloben amikor nekik megfelelo.
Most olvasom, mar mas is megjegyezte.
[ Szerkesztve ]
PII 555 x2@x4@3.6;Gigabyte 890FXA-UD5;EVGA 570GTX Classified;Corsair 16 GB 1600mhz DDR3;Seasonic M12D 750w;2x250GB 2x40GB Maxtor;7 TB Hitachi HDD;CM HAF-932;IceQ 4850 T;Eizo;Asus Xonar D2X; Win 7 64 bit