Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Remington

Remington
(őstag)

hát ez a 3d aurora 580...vicc. az előzőek nagyon jók voltak, de ez már túl letisztult:D én se szeretem a tele-csicsa dolgokat de azért mindennek van határa. azért hátha élőben jobban néz ki:R

(#2) P00By válasza Remington (#1) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Én inkább a vizes memóriahűtőt szolnám le, ha nem bánod :U

(#3) szacsee válasza P00By (#2) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azt én is de nagyon...inkább egy 12-es venti postásgumival.. :DDD

(#4) Remington válasza P00By (#2) üzenetére

Remington
(őstag)

az ilyen fölösleges sz*rok sose érdekeltek, úgyh szépen át is siklottam felette, ha nem bánod:R

(#5) P00By válasza szacsee (#3) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Simán! :D

Remington: Nem bánom :R :P

(#6) .mf

.mf
(PH! addikt)

Az alsó ház elég Csúftekes (meg sokminden egyéb) beütésű... a baloldali ház pedig Raidmaxra hajaz egy kicsit; jobboldali viszont szódával elmegy.

Vízhűtés ramokra? Ááá FAIL. 2×60mm vagy 1×120mm venti 5V-ra kötve drótból hajtogatott kerettel is már bőven sok neki, a DDR2-es modulok inkább a fesztől halnak meg, mint a hőtől. Kár erre a fejlesztési pénzeket pazarolni.

(#7) Zé_Mester

Zé_Mester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hmmm nagyon csinik.
mondjuk igazán a jobb oldali tetszik (Poseidon 320). a bal oldali túl fjúcsörös, az alsó meg olyan irodai gagyinak néz ki :DDD
de ha most valaki az orrom elé tenné a jobb oldalit, vagy a CM Cosmos S -t, akkor lehet nagy gondban lennék :DDD

a ram hűtő meg : hát az nagyon gagyesz, a befőttesgumi sokkal hatékonyabb egy halk ventivel, és még csak 10ft-ba se kerül :DDD

...................\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///................... ....................\\\--->>> Gigabyte Hungary Product Tester® <<<---///.................... .....................\\\--->>> http://hardverker.hu/cikklista.php <<<---///.....................

(#8) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kezdi a giga is elveszteni a józan eszét :(
szerintem az Anus egyesülés nem tett jót az egy főre jutó IQ szintnek :W

a rain ugye esőt jelent: vagyis szivárog is a rendszer? :D

True Success is Blonde

(#9) Traxx

Traxx
(őstag)

Nekem valahogy egyik se tetszik...talán a bal fölsőt el tudnám képzelni itthon (leszámítva az ajtót)...bár a képből ítélve a legkisebb ujjnyom is meg fog látszani rajta :U

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

(#10) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Azl első ház (A 580?) nagyon baba :)

Memóriahűtő csak 2 modullal vagy többel is működik?

All Black...

(#11) szacsee válasza Ste (#8) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem egyesültek, ha jól tom mégsem. :U

(#12) Pukkancs

Pukkancs
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az a ramhűtő tényleg nem stimmel. Mennyi folyadék lehet benne? Nem túl sok, a kevés folyadék pedig gyorsan megfordul egy rendszerben, így nem biztos, hogy rendesen le tud hűlni. Ráadásul nem úgy tűnik, mintha valami bazinagy radiátora lenne. De azért kíváncsi vagyok, hogy a tesztek igazolni vagy cáfolni fognak-e.

[ Szerkesztve ]

(#13) CocooN-z

CocooN-z
(őstag)

Fogadjunk h idén sem lesz semmi hír az I-Ram II. ről még ien ddr2 árak mellett sem :(

Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

(#14) waterman_ válasza Pukkancs (#12) üzenetére

waterman_
(fanatikus tag)

kb fél deci folyadékra tippelek. de nem is az a gond, hanem hogy két apró venti csinálja a műsort. jó hangosan. ezenkívül nem egy kompakt mérete van, tehát ember legyen a talpán, aki a vinyók meg dvd író mögé még be tudja azt rakni, úgy hogy a kábeleket ne kelljen eszement módon fűzködni. mondjuk nálam a szerverházban nem lenne gond, de egy 3 rackes házba szerintem nem fér be. plusz ez a vízhűtések szégyene, mint a fogatlan oroszlán: se nem erős és nem is hangtalan. tehát ha már választani kéne egy ilyen ram vízhűtés vagy a 12es venti és postásgumi kombó közt, akkor az utóbbit választanám én is..

..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe.. "A kormány az a testület, ami mindig megtartja, amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja." Karinthy Frigyes

(#15) Zull

Zull
(senior tag)

hat nekem az 580 nagyon bejon, ad helyet a moddingnak is, lehet nyugodtan festeni meg minden :)

(#16) Ste válasza szacsee (#11) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

egy darabig voltak együtt
az alatt eltanulták a ****ség egy részét

True Success is Blonde

(#17) Integra

Integra
(Jómunkásember)

ez a ramhűtő... :F
gigabájtéknál sportot űznek az idiotizmusból?:)

(#18) DuplaZso válasza Integra (#17) üzenetére

DuplaZso
(fanatikus tag)

:K

"Eladás oka:..." Kutyát nem érdekli ! És miért kell kamuzni, ha még kérdés sem hangzott el ?

(#19) Hun'reeth

Hun'reeth
(őstag)

Ez a ramhűtő beszarás. ;] Mintha TT-s őrülteket kértek volna fel rá. Már bocs! :D

''Öregember nem gyorsvonat!''

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.