Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

USB-n igazán van értelme a raid 0-nak. Még az esata is kevés ide. Tök kamu az egész kínálat, a monitor is simán beleillik a 30k Ft-os kategóriába. A gigabit lan pedig kevés az SSD-k teljesítményéhez. Arrgh! Van ezeknek egyáltalán értelme?

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#2) Hani

Hani
(fanatikus tag)

"A terméket a megfelelő adatátviteli sebesség elérése érdekében Gigabit Ethernet csatlakozóval látták el".. SSD és GbE, vicces.

Szerk:
Depression: szerintem csak jön a karácsony, és a marketingesek már nem bírnak magukkal.

[ Szerkesztve ]

(#3) NoLF

NoLF
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A 82 mm magas, 135 mm mély, 40 mm széles és 500 gramm tömegű készülék egy 240 GB kapacitású SSD meghajtót foglal magában. :K

"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

(#4) P00By válasza Depression (#1) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Nekem is ez jutott eszembe...

(#5) shtml válasza Depression (#1) üzenetére

shtml
(őstag)
LOGOUT blog

Nehéz megérteni, minek kell 1440*900-as felbontáshoz 19 collos méret.

A RAID-es tárolóval meg várhattak volna még egy kicsit.

[ Szerkesztve ]

A szak­ember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki min­denre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

(#6) gulupeti

gulupeti
(tag)

Ez a Buffalo márkanév amúgy ismert vagy csak én maradtam le valamiről? Érdemes ilyent venni? Mostanában mondjuk néhány hírt olvastam róluk, de nekem utoljára cipőm volt ilyen fajta, azzal nem volt baj. :D

(#7) Psych0 válasza gulupeti (#6) üzenetére

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem erről a márkáról még mindig azok az idióta prolicipők jutnak eszembe. :)

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#8) zsiga667 válasza gulupeti (#6) üzenetére

zsiga667
(PH! kedvence)

Régebben az átmatricázott és egész korrektül firmware-hackelt Pioneer belű DVD-íróikról voltak híresek.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.