Nagyon baba 
Megszólnak, ha részeg vagyok. De mit szólnak,ha szomjan halok?

Nagyon baba 
Megszólnak, ha részeg vagyok. De mit szólnak,ha szomjan halok?

full am3-s htpc 
nem is rossz

Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3
Nah várjunk csak akkor nem zuzhatok bele 1 4870x2-őt és használhatom a HibridCF-et?
Nincs PS/2 port 
Csak az árára lennék kiváncsi 
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5
A 785G-s lapok (HD4200 IGP) DX10.1 és UVD2-vel szereltek lesznek. Ezek tényleg nagyon babák HTPC-be! 2db eSata?!
Mondjuk nekem a 780G-s (HD3200) is tökéletesen működik HTPC-ként
A HD3200 nem ugyanolyan mint a HD4200 csak magasabb órajellel?
tudtommal csak is HD2400-3400-as sorozattal ment a hibrid CF többi mnem is támogatta mert nagy lenne a teljesítmény visszaesés mivel a diszkrét VGA-tól el kéne juttatni a képet az alaplapi VGA framebufferébe vagy mi
(ezt mondják a nagyok pediug nem lenne rossz ötlet h le lehetne kapcsolni a nagy áramzabálókat)
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: AMD platform :)) Eyefinity.<3
nem nem szki kollága által leírt tulajdonságokban (is) különböznek DX10.1 , UVD2
Na egy ilyet bármikor elfogadnék.Mondjuk még lehet róla szó... 
¤¤¤ Üdv: Balázs ¤¤¤ "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle." by Batman: Begins ¤¤¤

Szep fekete szine van alaplapnak.

"A hangzásvilágról egy 7.1 csatornás Realtek hangkártya gondoskodik"
Na jó, de melyik, mindig ez érdekel a legjobban, és mindig ez marad ki. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
Én is ezen szoktam kibukni, főleg, hogy legtöbbször még a márkáját sem írják, most a Realtek megemlítése is csak véletlen lehetett.
Jah, a lap viszont nagyon bejövős. Esetleg jöhetnek majd full ATX méretezéssel is a jószágok. 
[ Szerkesztve ]
<-ƘƘ-> Rendszerment

Mert neked denevér füled van. 
Tetszik. De itthon szinte biztos, hogy nem kapni majd. Na ez nem tetszik.
diablohungary.hu - tiszta erőből diablo :)
"...egy Radeon HD 3400 szériás videokártyát helyezünk."
Már másik típust nem is lehet beletenni? 
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

Drága alaplap, drága (ha elég gyors) ddr-3 ram, ezt maximum egy silverstone házas csillivilli htpc-be tudom elképzelni, amiben van egy 65W-os 4magos amd proci 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/dzq8 SSD, Llano proci, TDK füles, átalakítók/kábelek, BIO köntös, UV és CPL szűrő, Socket-A hűtő, "Capa is monopodot venne":)))))
ez jó lesz nagyon 
[ Szerkesztve ]
www.keytar.hu - improve yourself
Realtek ALC888S 
Different songs for different moods.

A HDMI audio kimenetként is működik, vagy annyi azért nem jut a jóból?

Köszönöm.
Ígéretesnek tűnik, már-már sajnálom hogy nem építek HTPC-t. 
#20 Balika911: Gondolom igen, a Radeonoknál ez rég alap.
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Debug LED
Már azt hittem kihalt, hasznos dolog.
Welcome to the Mod Men Show!
Akkor nem Dolby Home Theater-es? Hát ez így már nem is való HTPC alapnak 
<-ƘƘ-> Rendszerment

Hmmm, ez elgondolkodtató lenne ha HTPC-s lennék.
Van rajta minden ami kell
.::www.megadanceradio.hu::.
Mire képes ez a HD 4200?(mennyivel jobb mint a 3300, vagy csak HTPC irányú fejlesztések vannak?) Az ára érdekes lehet, én is a felsőkat.-ás HTPC-ben tudom elképzelni. De tetszik 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
JÓÓÓÓÓ

Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708
Azoknak elég jó hangjuk van.
filmet nézni meg minek jobb. Az erősítő, meg a hangfalak legyenek jók, és ne torzítsanak még 0.01%-ot se oszt jó napot. 
Amúgy nagy király ez a lap. Egy kicsike fekvőházba bedobnám, egy alacsony fogyasztású X2-őt bele egy 640-es WD társaságában azt had szóljon reggelig a net, meg a multimédiázgatás. 
[ Szerkesztve ]
=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

Az kéne hogy legyen, de láttam már karón varjút. 
de csak akkor azzal nem fog menni a hibrid CF 
(#25) bartucc: tessék visszaolvasni 
[ Szerkesztve ]

lehet, h baromi nagy hülyeséget mondok, de ezekben az igp-kben nem 80 shader egység van? ezáltal a csak a 80 shaderes 4xxx-el mehetne a cf, nem?
vagy a 4200as igp csak uvd2es, dx10.1-es emelt órajelű 3200as?
[ Szerkesztve ]
mielőtt üzletelnél valakivel: www.phmegbizhatosag.atw.hu
Hibrid Crossfire-el mekkora teljesítménynövekedés érhető el?(A Síma Crossfire-höz viszonyítva).
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

Utóbbi, egyelőre ez is bőven elég...

De s775-ös intel-nél miért nincsenek ilyen király mATX lapok? 

Intelnél is vannak komoly mATX lapok, konkrétan mit hiányolsz róluk?
Már Atomos lap is van PCI-E sínnel, mehet bele a GTX295. 
Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h

Blokkolnám..blokkolnám...
Sajnos sokára jön, addig megveszem a régebbit. Apropó, tud valaki valami tesztet ahol össze lehetne hasonlítani egy 780g-vel?
Eladó Origen AE S10V fekete high-end HTPC ház

Nem olyan rossz dolog ez a lap, sőt, van akinek nagyon jól jön.
Úgy látom beindult a ma esti hsz. gyár.
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Igazából EZT néztem ki, de nem tudom hogy az új 785g teljesítménye hogy viszonyul a régebbi 780g-hez legfőképpen az általam linkelt sideport memóshoz
[ Szerkesztve ]
Akkor ez nagyobb lépés volt mint a 2300>3200ra
Ezt meg kellene oldaniúk az AMD-ATi mérnököknek, mert sokan vennének ilyen alaplapot ha megbirkóznának a nagyteljesítményű VGA-kal.
(#35) hackeeeee:Lenne 1 kis CPU limit ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Nekem a linkelt lap van. Sideportnak nincs jelentősége szerintem. Én HTPC-nek használom. És tavaly nyáron azért ezt a lapot vettem, mert nagyon jó minőségű, HDMI igp, DTS, stb.
GA-MA78GPM-DS2H-hez képest az új 785G-s lapok:
- SB700 helyett SB710-el lesznek (ACC és unlock core, ha szerencsés az ember)
- DX10 helyett 10.1
- UVD+ heylett UVD2
- stb
Van a 780G-s Giga lapoknak külön topikja.
1 hónapon belül beújítok egy AM3-as konfigba, de játékos hardverbe
[ Szerkesztve ]

Az Ubuntu UVD2-t ír ki a HD3200-omra és a wikipedia + anandtech szerint is UVD2 van benne.
[ Szerkesztve ]
Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.

Kösz az infót. Nekem is htpc-be kellene, és a kinézett házba csak a mATX fr bele. Átmegyek az általad említett topikba szétnézni.
UVD2, lehet tévedtem.
Én kérek elnézést
, de igaz a megjegyzés. Tetszetős lap, nagyon gondolkodok vmi HTPC összeütésen. Ideális lenne, bár lehet feleslegesen erős, egyenlőre ddr2 is bőven elég. (letöltőgép, talán egy Tv-tuner menne bele, meg zenélni kellene.)
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
Ugyanakkora, mert ugyanaz a két dolog. Annyi eltérés lehet, hogy az alaplapi vga kicsit gyengébb, mintha rendes vga lenne, mert ugye, vagy a sideport memória (ha van), vagy a rendszermemória mint vram visszafogja kicsit, de ez csak pár százalék.
2400XT-t használtam hcf-ben egy 780G-s lapban, szépen kvázi duplázódott a teljesítmény.
[ Szerkesztve ]
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

"Annyi eltérés lehet, hogy az alaplapi vga kicsit gyengébb, mintha rendes vga lenne"
Sokkal gyengébb. Egy HD2400 magában 30-40%-kal gyorsabb egy HD3200-nál,pedig ugyanaz a GPU.Külön VGA-val HCF nékül még a Windows sebessége is gyorsul (Aeroval) ,mert nem foglalja le a procit a VGA memória kezelése.
"a rendszermemória mint vram visszafogja kicsit"
Eléggé visszafogja. 1 magos 1,9Ghz-es prociról váltottam 2 magos 1,9Ghz-esre és 40%-ot gyorsult a HD3200-om.Sok függ a procitól,azért volt egy AMD 780G-t demonstráló videón egy Phenom társaságában a HD3200.
Sideport nélküli HD3200-zal tapasztaltam a fentieket.
[ Szerkesztve ]
Soft kitty, warm kitty, little ball of fur. Happy kitty, sleepy kitty, purr, purr, purr.
Nekem 64Mb Sideport is van benne, így mindössze 10-20%-al volt lassabb a diszkrét karinál nálam. Bár asszem nem alapórajelen küldtem, hanem amit csak elbírt. Bár a külső kari is tuningolva volt.
Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys
Marha jó kis lap, nagyon tetszik!
Egy félmagas hangkártyát bele, meg egy kisebb vga-t, s akár játszani is lehet a htpc-n, s igazán jó hangzást elérni a normális hangkeltővel.
Ha htpc-t építenék, lehet ő lenne a befutó. 
"I see the diamonds, but you only see the rock"