Hát igen, nem szabad lemaradni...
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

Hát igen, nem szabad lemaradni...
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
(#2) venember83
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Dejó, már gépről is tudok heggeszteni... 

Ez nagyon tuti 
Enermax elbujhat a sarokba.
Enermax leülhestz egyes
[ Szerkesztve ]

Végre kék szinben is... csoda ,hogy HX 
photofreak.me

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

Miért is? 
Enermaxnak is van 1000W-s tápja. 
Az a baj, hogy sok mindenhez értek egy kicsit, de semmihez sem nagyon.

Floppy tápcsatlakozót használ még valami a floppyn kívül?

Minek kell ekkora táp.
Vagy már mindenkinek van, és akkor nekik is kell.
Amúgy reméljük hozza a minőségi színvonalat...

Nem tartom valószínűnek...

a lehető legrosszabb ágelosztással 
photofreak.me

jah ezzel a 3 ággal max szerverbe jó, de nem tuningra 
illetve rosszul fogalmazok, akinek ilyenre van szüksége, megkíméli magát egy csalódástól, ha inkább silverstone-t, pcpower-t, vagy valami hasonlót vesz...
[ Szerkesztve ]
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••
Némelyik VGA (régebben), illetve CF-IDE átalakító... ezek biztos, de azthiszem PATA-SATA átalakítók többségére is az kell.
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Valamelyik régi AGP-s Radeon 9000-es.

Radeon 9500/9700 es Pro tesoik, nemelyik herelt 9800SE.
CF adapterek, DiskOnModule "vinyok"
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Ha emiatt bújhat el az Enermax, akkor mehet vele az FSP is (meg a többiek is)! 
jó lenne vmi megállapodás a cégek között, hogy nem gyártanak 600 wattnál nagyobb tápokat, mert ennek semmi értelme. Lassan már a konnektor lesz a szűk keretmetszet
Genesis Montana - újra kétkeréken

és ez így is van... tuningos szemszögből...
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

Apró kérdés...nem a 3,3 és az 5V-nak kéne lennie az egyik kombinált teljesítménynek, a 12V-oknak meg a másiknak?
Mert így, hogy 12V1 és 3,3 meg 12V2 és 5V elég hülyén néz ki...
Emre33: tudom, hogy nincs nagy jelentősége, de akkor is...áramerősségre meg azon a 2 ágon ugyanannyit adnak meg, ami eleve kizárja, hogy 500W legyen mindkettőnél a kombinált - mivel ugye a 12V-os ágak 40A-esek. Szal én elírásra tippelek...
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

lényeg azon van hogy a két 12V ág legyen egymástól független.
5V és a 3,3V már nincs nagyjelentősége.
Enermax 1000Watt tápja egy trafós...

Végre! Erre vártam. Tényleg, cska nem vezsek 

én igen 

Jó kis táp, jó nagy villanyszámlát produkál... Úgy tetszik, hogy régen az volt, hogy nagyon fogyasztanak a gépek, ezért küzdött minden cég, hogy minimalizálja a fogyasztást, de megint egyre nagyobb lesz a fogyasztás, legközelebb a 2000W lesz majd a csoda... 
[ Szerkesztve ]
"Aki éjjel legény az nappal alszik"
2 kw-os táp már van. Miben is befolyásolja a fogyasztást a táp teljesítménye?
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Szerintem is jó táp nekem tetzsik, tudom hülye vok
MOD: [(Mit számít a fogyasztásban, hogy mekkora a táp?)] venember83 megelőzött
[ Szerkesztve ]
12 sata és 12 molex csati
asszem 2 gépet is el lehetne ennyi csatival látni
True Success is Blonde

Minimum kettőt. 
hát, hogy más hatsfokkal dolgozik ha 10% van rajta mindha 50%?
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

Én örülnék annak a 12 SATA csatlakozónak.
Jó, 8 is elég lenne, de a jelenlegi 4 nagyon kevés, pedig nem éppen 300-as Codegen tápom van... At előző tápomat is azért cseréltem le mert nem volt pofám az elosztót elosztózni... 
Igaz, de szerintem az emberünk teljesen másra gondolt. 

Valahol láttam egy videókártyát, aminek flopy tápkábellel adták a plussz energiát.
Tényleg kell az Internet Explorerhez a 6 magos proci 4 giga memóriával??
igen de jellemzően 60-80% terhelés között jön ki a legjobb hatásfok. Komoly befektetés egy 1kwattos tápot ennyire leterhelni
. Két proci, 3 vidkari, meg mondjuk 25 vinyó már majdnem félig leszívná, ha lenne elég csati rajta 

A 9700-sorozat kártyáin volt floppy-csatlakozó.
Meg pl. az egyik SATA-kártyámon is az van.
korábban már említették a megoldást: hegeszteni kell vele
nemsokára remélem jön a Hyper-Usb-s Ponthegesztő, amivel le lehet majd terhelni 
zsiga667: nekem inkább valami újszerű moduláris táp kellene, amire tényleg csak annyi vezetéket teszek amennyi kell (csak 1 sata, ha kell mégegy akkor erre toldható, csak 1 molex, ami szintén toldható) és nem egy fürt kábel (akkor inkább szőlőt veszek)
jah és rövid madzagjai is legyenek (matx-ben nehéz őket hajtogatni, rejtegetni
)
True Success is Blonde
hehe
mikor lesz újra a MAGYAR- kártyákon is? 
True Success is Blonde
usb-s pontheggesztő 
Ennél már csak az usb-s hadászati lézer, vagy batman reflektor lenne a menőbb 
usb-s ágyú már van 
usb-s lézerkardra viszont vevő lennék 
True Success is Blonde
Lassan (ha bírná
) rákötök egy-két autós erősítőt, jó nagy mélyládával, a mély ládában lesz a pc-HTPC...szivargyújtós telefon töltővel....
Pár éve nem gondoltam volna, hogy 1000w-os tápokat használunk...nem kell hőlégfúvó....
Ha hideg van, benyomom a gépet és lőn meleg....
KENWOOD DPX313Y fejegység eladó, dupla din, mp3, 2 pár rca stb..

Nekem anno volt pofám
, de már szerencsére nem szorulok rá
.
Te is fiam, Bluetooth?
25%tol már ezek a tápok gyak 80% felett vannak hisz a HX sor is megfelel a 80plusnak.
Az más kérdés, hogy ez még mindig 250W...
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu

Ott a pont! Ott vannak nagyon elcseszve a moduláris tápok, hogy ha 1-2 eszközt szeretnél használni (mondjuk 1 PATA-sat meg egy SATA-sat), az máris 2 moduláris kábel, és egy rakat csatlakozó feleslegesen
. De amúgy se egy ekkora tápnál van/lenne annyira sok értelme a modularitásnak, hanem a kisebb teljesítményű tápoknál (pl. HTPC-kbe), mert azokba nem "kell" sok eszköz/kábel. Nagyteljesítményű tápoknál viszont már nincs annyira sok értelme a modularitásnak - elvben azért veszed, mert sok eszközt rá szeretnél kötni, ha meg kb. teljesen kihasználod, akkor meg lényegében mindegy, hogy moduláris-e vagy sem
.
Te is fiam, Bluetooth?

A hangkártyámba megy floppy csati 

Engem a floppy csatlakozó is irritál - az alaplapon is - kell a francnak
. Jó, nem mondom, hogy már soha-semmilyen körülmények között nem lehet értelme/nem lehet rá szüksége az embernek (bár alapvetően így van
), de az emberek döntő többségének már k..ra nincs rá szüksége. Jó lenne már majd egy olyan alaplap, amin nincsen se floppy, se PATA csatlakozó, se soros/párhuzamos port.
[ Szerkesztve ]
Te is fiam, Bluetooth?

Mindenkinek mások az igényei.
Nekem pl. sok hosszú kábeles SATA-csatlakozó kell, egyrészt mert lassan több a winyóm mint az ujjam
, másrészt dögnagy ez a Chieftec Bravo itt mellettem. 

Nem kerül sokba ez egy picit? Bár nem igazán tudom, hogy a többi ezres kb milyen árban mozog...
Mindenesetre nem hiszem, hogy mostanában ekkora teljesítményű tápot fogok venni. Azért kíváncsi vagyok, mennyire fogyhatnak az ilyen tápok.
[ Szerkesztve ]
"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

Szerintem teljesen korrekt áron van. Kb. ennyibe kerül a többi is...
Te is fiam, Bluetooth?

Olyanok ezek az erőművek mint az autómárkák csúcsmodelljei. Soha senki nem használja ki a bennük rejlő lehetőségeket a mindennapi használatban, elsősorban szimbólikus jelentősségük van.
Amúgy remélem soha nem is lesz szükség egy középkategóriás géphez ilyen tápra, mert akkor tönkretenne a villanyszámla.
In vino veritas
Ez elég korlátolt hozzáállás ám...
Régi DFI lapokon igen gyakran volt floppy csatlakozó, PATA/SATA átalakítók, kártyaolvasók, előlapi panelek, hangkártyák és még egy csomó minden használja azt a típusú csatlakozót, tehát ha irritál téged, akkor nagyon sajnáljuk, de sokaknak kell...
Eligor Rendszerház Kft. - Rendszerben gondolkodunk - www.eligor.hu