Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Pug

Pug
(őstag)

Mini-tablet... aha...
Kezd már szánalmas lenni ez a mesterséges agyonszegmentálása a piacnak.
A következő mi lesz? A midi-tablet? :U

"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

(#2) HalasKYO

HalasKYO
(fanatikus tag)

Hagyni kell!
Nemsokára a csempeszalonok is beszállnak a versenybe XDXD

Halas - http://www.flickr.com/photos/halaskyo/5180930659/

(#3) ROBOTER válasza Pug (#1) üzenetére

ROBOTER
(őstag)

Most a névbeli megkülönböztetés nem tetszik, vagy az eszköz-kategória maga?

(#4) Pug válasza ROBOTER (#3) üzenetére

Pug
(őstag)

Is-is, valahogy a szívlapát méretű telefon-tablet hibrid mögötti oly nagy valós vásárlói igényt se látom :N .

"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

(#5) Banános Joe

Banános Joe
(lelkes újonc)

ROBOTER: szerintem kategóriára gondol...kicsit túlzás ez a tabletmánia.
Nem érdekes, megkaptad a választ.

Nekem mondjuk egy A4-es méretű tablet tetszene...azon úgy kellemes lenne olvasni, mert telefonon, 2 pontos betűmérettel nem az. Oktatási célokra kiváló lenne, tekintve hogy befér a könyvek közé. A 10" szerintem kicsi...
No meg játszani sem lenne rossz egy nagyobb kijelző...persze nem az autós-döntögetős játékokra gondolok. Fotelben ülve tök jó lenne valami stratégát tolni.

[ Szerkesztve ]

(#6) ROBOTER válasza Pug (#4) üzenetére

ROBOTER
(őstag)

Szerintem egyedi igények jelentkeznek, én pl. szemüvegben jól látok, de nagyon fáraszt az apró betűk olvasása.

Nyilván a teljes piacot nézve elenyésző a note részesedése, de a kényelmetlenség ellenére sokaknak tetszik, és folyamatosan vásárolják.

(#7) zed1983

zed1983
(őstag)

Jól néz ki...

(#8) BiP

BiP
(PH! addikt)

Na EEEEZ tepsi. Minden másra biztos tök jól használható, csak telefonálásra kényelmetlen.

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#9) Apika

Apika
(PH! addikt)

Sokan panaszkodnak a Note megfoghatatlanságára. Ez annál 1 centivel szélesebb...

(#10) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Ha olcsobb lesz, mint a Note akkor johet!

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#11) Quetch válasza Pug (#1) üzenetére

Quetch
(újonc)

Én pont ellenkezőleg látom. Minél több form factor, annál jobb, mivel annál nagyobb választékból választhatja ki minden egyes felhasználó a saját életstílusához legjobban illeszkedő eszközöket. Miért kellene uniformizálni? Kicsit önző hozzállás, hogy ha valami nekem nem tetszik, nem áll kézre, akkor ne is legyen olyan.

(#12) erdoke válasza Quetch (#11) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A a lényeg, hogy pontosan X*Y cm legyen, ami 138 embernek ideális a vilgon, de hogy nincs rá normális szoftver, az nyilván nem érdekes...

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#13) Tigerclaw

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Ez ugye nem telefon, csak egy 5 inches tablet? A galaxy note párhuzam miatt először azt hittem, hogy ez is telefon-tablet hibrid, de ugye nem az? Nem létezik hogy valaki csinál egy ekkora 4:3-as arányú telefont.

A 2.3-as android pedig csak valami vicc? Dél-Koreában a február 20. az ami nàlunk az április elseje?

(#14) erdoke válasza Tigerclaw (#13) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Android 2.3 + 1024x768-as kijelző. Bizonyára több millió ilyen kombinációjú tabletet adtak el a leginkább fizetőképes országokban, így tömkelegével elérhetőek rá a legjobb androidos szoftverek.

(#15) Recon666

Recon666
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Érdekes koncepció. :)

(#16) Eddie141

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha hű marad a nevéhez az LG (ami elég valószínű) akkor én semmiképp nem hinnék egy ilyen balgaságnak, miszerint 3 hónapon belül ezen a vason ics fog dübörögni. Vagy lehet félre értettem, hiszen nem írták, hogy honnan számítva :D

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#17) SzlobiG válasza Eddie141 (#16) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Majd egy év múlva esetleg. :U

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#18) hallari válasza HalasKYO (#2) üzenetére

hallari
(fanatikus tag)

:DDD +1 :DDD

(#19) hallari

hallari
(fanatikus tag)

Ja és ha jó áron lesz, akár egész szép részesedést is elérhet.

(#20) kiskaktusz

kiskaktusz
(őstag)
LOGOUT blog

A note sokkal szebb, pedig az sem a szívem csücske designe szempontjából.

A kenyér az élet megtestesülése, a sör pedig maga az élet.

(#21) schawo válasza erdoke (#14) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem tudom, én még nem találtam olyan alkalmazást, ami az 1024x768-as tabletemen problémás lett volna. Lehet, hogy nem kerestem elégé, de ez mondvacsinált problémának tűnik.

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#22) erdoke válasza schawo (#21) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Teljes képernyős mind, normális UI megjelenítéssel? (Összehasonlításul: Egy iPad-re ilyenből van közel 200e app. Nem widget, háttérkép, vagy csengőhang csomag, hanem app.)

[ Szerkesztve ]

(#23) schawo válasza erdoke (#22) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen. A programok egyszerűen más kezelőszerveket vesznek fel tableten. Én nem tudok darabszámot mondani, de még nem akadt a kezembe olyan a alkalmazás marketről, amivel gond volt.

[ Szerkesztve ]

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#24) air76

air76
(kvázi-tag)

Pont ez a jó benne telefon-tablet ötvözetben,a telefonod viszed mindenhová magaddal a táblagépedet meg egyik szobából a másikba,vagy a kocsiba dekkol.Én 3.5"-os telót használok de nekem nagyon kicsi.Az ideális a Note lenne,mert a méret a lényeg(mármint kijelzőbe)nekem.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.