De sok partner érdeklődik a kakaóbiztos netbook iránt. 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

De sok partner érdeklődik a kakaóbiztos netbook iránt. 
Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!
Lesz ebből a koncepcióból valaha életképes, megfizethető termék?
Ahogy látom a nyerészkedés miatt továbbra is bukásra van ítélve az egész.
Intel mikor nem drágán adott ki valamilyen terméket a kezéböl?
Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.
A szoftveres oldalon az Intel előírja a LabCam és a McAfee víruskereső telepítését
Már bukik a koncepció. Bár tény, hogy így a gyerekek megtanulják miként kell kezelni egy problémás vírusírtót 
Genesis Montana - újra kétkeréken

Ha tanulóknak szánják, akkor illene jóárasítaniuk... De szvsz ez nem nálunk lesz elterjedve a sulikban... 

Magániskolákban jó lehet, de akinek arra fussa, vesz rendesebb notit.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Aha ,Intel atom
így tényleg újra kell értelmezni a PC fogalmát.
Gyerekszoba-érzelmi vonalon,hát a gyereknek jó lesz,bírja a kakaót.
Nem fér be sehová,akkor ki kell találni egyett,hogy hol a helye! 
[ Szerkesztve ]
lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/
Helló, a cikk forrása? Fontos lenne.
A szoftveres oldalon az Intel előírja a LabCam és a McAfee víruskereső telepítését.
Ezt a részt akarom látni, hogy ez eredetiben hogy festett.
[ Szerkesztve ]
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
Azért kérdezem, mert LabCam magyar termék: [link]
''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''

ha beírod a googléba az Intel, LabCam és a McAfee szavakat akkor is jónéhány találatot kapsz, szerintem nem a kisujjukból szopták.
[Intel paid $7.68 billion to acquire McAfee]
Gondolom a LabCam is kötődik valamilyen módon az Intelhez.
[ Szerkesztve ]

A formaviláguk valahogy nekem nem igazán jön be... 
Apropó! Lesz a Cedar Trail-hez rendes linuxos driver? Rendes alatt azt értem, hogy megy a videó-gyorsítás + a Unity Ubuntu alatt.
Nézz be: http://www.sciencecaffe.com Tudományos és Művészeti Portál

Ezt most komolyan ilyen beviteli eszközökkel akarják forgalomba hozni??? fél év alatt napi 8 óra használat mellett ebből marad kb.: az Ethernet csatlakozó 
A gyerek tanulni tanuljon meg, ne számítógépezni...órán
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)
A parancssor szvsz menni fog. Többre meg nincs szükség Linuxon.
Netre ott a Lynx. 
(#9) Elrood: erick_b hsz-ében ott a forrás. 
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
Szerintem jobban jártak volna, ha szendvicssütőt adnak ki.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
Furmark megoldja. Fut úgy 0-nál picit több fps-sel. [link]
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Elég szomorú, hogy az Intel megengedheti magának ezt a lazaságot 
És még így is el fognak adni jó pár millió ilyen szutykot.Legalább driver lenne hozzá... 
A hardver már tavaszal kész volt. Mi a #&@*$ csináltak 3/4 évig?
Az ASUS Eee PC X101CH-es netbookja felkeltette az érdeklődésemet. Úgy gondoltam ha elég olcsó lesz, talán megérné egyet venni. DE látva a chip fejetlen supportját... 
[ Szerkesztve ]
Nézz be: http://www.sciencecaffe.com Tudományos és Művészeti Portál
Ma meglepődsz, mert pont befutott hozzá a driver.
Ezért jönnek ezek az eredmények.
[ Szerkesztve ]

nekik jólessz, a franc,intel már piacot is talált ennek a cuccnak.... 
Valaki látott már vagy használt már ilyen Classmate PC-t?
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung
Én, miért?