árakról még mindig nem tudni 
"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"
árakról még mindig nem tudni 

Én nem hinném hogy intel965 chipset van benne... 
[ Szerkesztve ]
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

Na ja
. De ez már legalább használható lesz - szerintem kb. 100.000 Ft körüli összegért
.
Te is fiam, Bluetooth?

de, 300 ezerért 
A vér nem válik VAZZE!™
Előrendelhető.
Nem akarok Flame-et kezdeni, de ennyi pénzért már Notebook is kapható. Olyan amilyen, de új, modern, és gyakorlatilag kompromisszummentes. Egy netbook 400-600 USD között lehetne életképes, mert az 500-tól induló notebookok sokkal jobbak. Ennyiért a netbook egyetlen érve a méret.
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Annyit hozzátennék még, hogy idehaza a fekete és rózsaszín modellel indítanak, amikhez a kisebbik akku jár majd. A nagyobbik akkuval 7 órás max üzemidőt alá tudom támasztani és durván 10 perc alatt úgy 40 percre elegendő energiát tölt vissza, szóval a nagyobbik akkuval tényleg mobil a cucc. Az Atom nyaggatásának délután fogok neki, egyelőre PCMark05 CPU pontszáma nem valami fényes, 1200 körül van és 100 másodperc körüli 1 MB-os PI-t csinált, de az XP-t viszi szépen. Cikk valamikor nemsokára 
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
nem csinálsz flémet, csak nem te vagy a célcsoportja ezeknek a termékeknek
15.4" 3kg vs 10" 1kg
netezni, jegyzetelni, msn stb-re pedig ez is elég és pár fokkal mobilabb
(#9) durkonorbi

Rudi: légyszi a tesztbe tegyetek majd bele multimédiás részt (különböző kódolású videok!!!!!)
Szerintem nagyon is pofás darab! Igen, lehet venni 100-120 körül "normális notit" de azért az nem ugyanaz .. rövid akkuidő, viszonylag nagy és nehéz ... aki kicsi, könnyű notit akart eddig vagy mélyen a zsbébe nyúlt és vett egy subnotit, vagy nem nyúlt annyira mélyen a zsebébe és vett egy általában idősebb és lassabb subnotit ... most végre a normális, alsó kategóriás új noti árában lehet kapni 10"-os subnoti méretű gépet ... szerintem nagyon is jól pozícionált a dolog!!! Elvégre aki ilyen kis gépet akar az mit csinál vele: NET, OFFICE, Multimédia (és itt nem HD-re gondok!
) ... Erre - persze majd a részletes tesztből kiderül - de szerintem tökéletesen elég lehet a 1,6GHz-es Atom .. Remélem a nagy akkuval sem túl drága a gép mert akkor igencsak versenyképes lesz!!! Et az egyik fő ereje, nem tudom miért nem alap az 5-6 órás akkuidő ... 
Én inkább a 10" alatti TFT-jű nettopokat tartom mellé lőtt 11-esnek
.... ok, tudom, ár, meg minden, de akkor is: 10" az kell, hogy noti feelingje legyen, ne hordozható DVD lejátszó vagy nagyranőtt meneddzzserkalkujátor!
...
[ Szerkesztve ]

várjuk! várjuk! várjuk!

mondjuk, nem a játékfuttatási képességei érdekelnek. de megvárom a cikket.
...........................???

Lehet nem szeretnél flamet kezdeni, de ha még ilyeneket állítasz, akkor csak sikerülni fog 
Szerintem akiknek ezeket szánják csak az számít, hogy kicsi legyen, sokáig bírja, wifi legyen rajta és az ára maradjon olyan 100 ezer FT körül, mondjuk én szerencsésebb árazásnak tartottam volna ha 10 ezerrel alacsonyabb 100 ezernél, mint magasabb.

Várjuk!
Minilaptop megateszt vmikor? 

B.szki, nem óccsó

Te is fiam, Bluetooth?
Meg a 7 óra üzemidő, bár nem tudom ezt pl a filmnézegetés (sima DVD) mennyire csökkenti. Kizárólag netezésre használni, hát nem tudom... Nincsenek még olyan szinten ebben a régióban a vonatok, hogy pl utazás közben netezhess, normális sebességű mobil net meg nem mindenhol van.
Különben pofás meg minden, de minőségre kiváncsi vagyok hol lehet egy normális business kategóriás 13-14-es cucctól. A billentyűzet 6-os INS-DEL stb billentyűcsoportját hiányolom, de minden nem férhet be 10 inchbe.
[ Szerkesztve ]
The name on the front of the shirt is more important than the one on the back! 6/10 monacói győzelem (sorozatban 5), az F1 királya. Pedal to the metal, McCrash mindörökké! 600+ mountainriders.ro http://tiny.cc/iQuZP

Lehet, hogy nem ertettelek egeszen pontosan, de a Notebook.hu -n a Windowsos verziora - es allitolag a akkus valtozatra egeszen konkret, 113 ezer forintos brutto ar szerepel.

Minőségben asus eee szerintem veri, kiidnulva msi notebookok minőségéből. Mivel az ilyen kis cuccokat meg az ember akaratlanul is jobban "dobálja" mivel többet hordozza magával ez döntő tényező lehet, de ha 2 év garit erre is ráadják akkor nem annyira számottevő. 6 cellás akksisra lehet lecserélem mostani 13.3-as méretűmet majd, ha sikerül meggyőznie a ph! tesztnek.
Hát nálam még mindig az eee 901 a nyerő. Az ár dönt 
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+
egyelőre szerintem sincsen létjogosultsága, tényleg szélesebb körben elterjedt netelérés kellene hozzá.
ugyanakkor az egyetemisták körében szerintem népszerű lesz, főleg akik gépre szeretnek jegyzetelni.
nekem viszont kicsi a kijelző..
|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!
dehogynem. ha kapsz 2-3 év garit, de félévevnte 1 hónapra elveszted a notidat, mert gariban van, akkor jól jártál?
sajnos saját tapasztalatom van MSI notival.
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

Gondolom 1 típussal és nem az összessel, nem mind szérihibás. Ami meg hibás az pár hónap alatt kiderül. Valóban sok csapni való modellje van, sokat olvastam a topikot anno mivel msi-t vettem végül, nekem jól sült el a dolog. Utána kell olvasni az adott modellnek, ebből persze az következik hogy elsők között megvenni nagy kockázat egy msi modellt. De itt a többi mininotihoz képest egy fizikailag valamivel nagyobb példányról van szó, a softwares háttere is már bejáratott, így én csak fizikai problémát tudok elképzelni, az meg hamar kiderül majd ha van.

az dontott, hogy mar megrendelted 
amugy meg, ilyet kell venni, mese nincs.
nekem ez jon be a legjobban...
ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)
Nekem eddig ez a legszinpatikusabb mini gép, a DELL még érdekes lehet.
HSDPA-t meg rá lehet egy usb-n dugni. 100k-ért beépített modemmel persze jó lenne, de álom, de egy feláras opció nem lenne rossz.
gyúrunk vazze

Az Acer valahogy szimpatikusabb, biztos amiatt, hogy a notebookom is Acer.
huhúúúú softveresen msi notik? réges régen már nem volt novi a tipus amit vettem, de a gyári driverek közül 2 nem volt hajlandó felmenni a szerkezetre, de még a legfrissebbb se ami az msi oldalon volt, szedhettem le az alkatrészeket szálító oldalárol olyat amivel végre hajlandó volt menni (toshiba és realtek).
és nem az occsó kategóriában vásároltam: 280k
[ Szerkesztve ]
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!

Szerinted egy 3 kilós, 120ezer forintos notebook kompromisszummentes?
A legnagyobb kompromisszumot pont a hordozhatóság szenvedi el, ez pedig egy hordozható számítógépnél hát...hogyismondjam...fontos. 
"Jól is néznénk, ki, ha mindenki az okokat keresné, a megoldásokat meg senki." After Monday and Tuesday, even the calendar says: W T F...

Pont ezt akartam írni, még annyit tennék hozzá, hogy a 120ezres gépeknél a minőség is igencsak kérdéses nem csak a hordozhatóság.
A nyakamat tenném rá hogy fogják vinni mint a cukrot, mert elég nyerő alternatíva lehet olyan estre mikor a család egyszem (vagy kettő
) gyermeke főiskolára/egyetem kerül és apuci vesz neki egy "laptopot". A gép pedig nagyot fog ütni, ha az egyszem gyermek lány, a gép pedig rózsaszín.
[ Szerkesztve ]
Liter
Én még annyit tennék hozzá, hogy második gépnek ennyi pénzből sokkal jobban kellene, mint egy 15.4-es noti... Ha nagyobb teljesítmény kell, ott az asztali gép...
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

Úgy tudom, hogy a Wind-ben nincs optikai meghajtó, de a multimédia tesztek engem is érdekelnének.
''-Hmmm. Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal.''
Elvileg ez a noti készül 8.9es kijelzővel is, ami máris olcsóbb, de még mindig nagyobb, mint az EEE!
Másrészt, nekem egyik sincs, és a márkákat se nagyon ismerem, de:
Asus EEE vs MSI Wind:
- 900 Mhz vs 1.6 Ghz
- 4 GB SSD vs 80 GB HDD
- 7.9" vs 10" (ill 8.9")
- 512 MB RAM vs 1 GB (bár ez nem fontos, olcsó a memória)
- 75-80 ezer ft vs cirka 100 ezer ft
Most jöhetne az, h de ha 20at ráteszek, akkor msi-t kapok.... De ha meg arra teszek 20-at, akkor meg normális notebookot...
Maradjunk a sub kategóriában: sztem nyilvánvaló, hogy a 4 GB SSD elég sovány, főleg ha van egy oprendszer is rajta- értem én, h van külső merevlemez, ami kb egy 20as, de akkor a mobilitás is kicsit csorbát szenved... Most indulónak mennyivel szívmelengetőbb 80 GB tárhely?!
A 7.9"-nál nem sokkal nagyobb a 10, de akkor is! A 900 Mhz-nél nem sokkal több az 1600, főleg egy ekkora gépen, de...
Én nagyon várom a tesztet!!!!
Apropó: olyan gépre, amiben nincs optikai meghajtó, hogyan telepítünk oprendszert???
Ára: a chip.eu magazinban 100 ezer volt az ára, a 10 colos, 1.3 webcamos, bluetoothos verziónak!
MINDHALÁLIG DEBRECEN!!!
UP az új notinak és a témának!
MINDHALÁLIG DEBRECEN!!!

Hogy hogyan telepíünk oprendszert??: 1. Külső CD/DVD meghajtóról 2. USB sitck 3. Memóriakártya
notebook vásárlás előtt állok, és a felsőaktatás előtt is. Felmerült, hogy 300 körül veszek egy pc-t is helyettesítő notit, de bnőm már vett egy 15-ös dell-t. Nehéz, nagy. Ha egy kicsi, erőset akarok akkor az 500-tól felfelé. És kezdek beleszeretni ezekbe a kicsikbe. A HP 2133-as is bejön,csak kicsi az a 7", és ez... Szerintem az eee pc-k rohadt igénytelen kinézettel bírnak. Ez tetszik. Ha megtartanám a pc-m, egy ilyen kiváló lenne mellé. A pc world-be 99-ér hirdetik, hogy elő lehet rendelni az említett helyeken, de a boltok oldalán már 113...
[ Szerkesztve ]
M a t y a s
USB ill memóriakártya??? Ha felteszek rá egy mezei XP-t, akkor azt hogy bootoltatom? Van az U100 BIOS-ában olyan opció, h boot from USB???
MINDHALÁLIG DEBRECEN!!!
ahaaam lesz! (ha jól tudom) ez már rég működő dolgog pc-n is.
[ Szerkesztve ]
M a t y a s
Nem túlságosan... Plusz a laptopom BIOS-a ilyet hírből sem ismer! PErsze, ha az MSI tudja, respect! 
MINDHALÁLIG DEBRECEN!!!
háát, pc alaplapokon van már ilyen... De mivel ez egy alapból egyszerű gép lesz, valószínű meg lesz ez oldva... nézzünk utánna az eeepc hogyan csinálja.
M a t y a s
Valahogy úgy van, h az EEE-t linux-szal adják, bár a mediában XP-vel, és adnak mellé egy DVD-t, amin rajta van a Windows... Meg olyat is olvastam, h ha felmész az Asus honlapjára és beazonosítod a géped, akkor onnan is lehet telepíteni az XP-t...
MINDHALÁLIG DEBRECEN!!!

ÉS mégis hogyan akarod az internetről letölteni az XP-t egy szűz gépre???... 
Ha linux van rajta, úgy értettem!
MINDHALÁLIG DEBRECEN!!!

Véleményem szerint az eee billentyűzete használhatatlan (nem a minőség hanem a billentyűk mérete miatt). Nagyon remélem, hogy a wind-é valamivel nagyobb...
Stay focused!
az én egy hetes tapasztalatom szerint viszont teljesen jól használható...
ha teljes méretű billentyűzet kell, vegyél normál méretű notebookot 
[ Szerkesztve ]

Hát nem tom de én képtelen voltam vele írni, másrészt sztem nem vagyok egyedül a véleménnyel...
Amúgy nem kell "normál" méretű noti pl a wind már egész barátságosnak tűnt...
Stay focused!
nekem nem volt vele gondom, sőt, ma visszaültem egy "normális" méretű billentyűkkel megáldott noti elé, és zavaróan nagy, pont olyan nehéz rajta gépelni, mint az eee-n volt az első pár napban...
pedig az ujjaim sem kimondottan vékonyak, meg főleg nem hosszúak