Atyaúristen....Felső plafon 2000 ezer dollár?
Kicsit túlárazott lesz ez a gyönyörűség... Nem is beszélve az á/érték arányról?!
[ Szerkesztve ]
TEL: 30/2170-512!!! És Mi a TE történed? ™® Xbox- Xbox360 rulez 4EVER! *****XBOX- XBOX360 szervíz******

Atyaúristen....Felső plafon 2000 ezer dollár?
Kicsit túlárazott lesz ez a gyönyörűség... Nem is beszélve az á/érték arányról?!
[ Szerkesztve ]
TEL: 30/2170-512!!! És Mi a TE történed? ™® Xbox- Xbox360 rulez 4EVER! *****XBOX- XBOX360 szervíz******
Kis szerencsével lejátszódhat ugyanaz, mint az ULV->CULV váltáskor. Eredetileg az Intel ULV iszonyat drága, kisméretű notebook volt, akárcsak az ultrabook. Aztán beijesztett az AMD az első olcsó és kicsi platformjával, meg feltűntek a netbookok és hopp, az intel a 300-400 dolcsis ULV procikat elkezdte 100-200 dolcsi környékén árulni. Ha most az AMD APU beválik (erre van esély), akkor hamar csökkenteni kell majd az ultrabookok árát.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
"...1000 dollár alá áraz. Az egészen pontosan 787 euróért..."
Ezt próbáltátok már?
http://www.google.hu/search?q=1000+usd+to+euro
A kereskedelemben ez nem így működik. Megszokott, hogy az USA dollár az alig tér el nyugaton az eurós ártól. Szimpla egy az egyben váltás van általában, 1 dollárt 1 eurónak vesznek. USA-ban olyan 800 dollár lehet majd a gép, hiába jön ki az átváltás 1000 fölé.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Hát persze ,hogy számít a sikerre , szerintem ultrabook -on nagyobb lehet a cégek nyeresége.
(#3) nemmind1_85 Még jó hogy nem 1000€ , általában 1:1 szokták számolni mire hozzánk eljut egy termék. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"
AMD rendszerre nem lehet építeni ilyen paraméterű gépet? Egy E-450es Cpu-s valami nekem megfelelne.. de igaz... 130e HUF felé nem mennék... (tegnap láttam épp a MM-ben egy Sony Vaio netbookot 12,1es méretben, E-350es procival, 4GB rammal és 320GBos merevlemezzel, 129ezer Magyar pénzért.. elgondolkodtam rajta, de aztán rájöttem, hogy most nem engedhetem meg magamnak ezt a kiadást.. így egyenlőre "várom" a következő generációt, mert ha most nincs úgyse miből, akkor legközelebb miért ne a következő generációt vegyem ha már lesz rá mód
...)
The human head cannot turn 360 degrees.; Google helyett: http://www.bluu.hu/ ; http://gabu4.mybrute.com/ ; Eladó, vihető holmijaim: http://gabu.aninet.eu/category/bazar/
Az lesz az érdekes, amikor kihozzák az eredendően két magos lapkára épülő AMD A4-eket. Köréjük minden bizonnyal lehet majd építeni 130 000 forintos, a vásárlók 80%-ának minden igényét kielégítő, könnyű és kicsi gépet.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!

A mostanában nálatok járt/járó A4-3300-as masina nem eredendően 2 magos? az E2-3000M is érdekes lehet.
[ Szerkesztve ]
KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

Hiába, ha mindenki halálra akarja magát keresni ezeken a cuccokon és olyan árakat írnak ki rá, hogy még a marketingesek is belepirulnak, de csak megpróbálják. 

Műszakilag nézve nem, mert elvileg 4 magos lapkákat "selejteznek" ki 2 magosra. De lehet, hogy rosszul tudom.
(#11) macilaci78 válasza osztraksajt (#9) üzenetére

A gyártónak van rajta leginkább haszna, mikor a kereskedelembe került a termék, utána már kőkemény árverseny van.
Nehezen tudom kifejezni, de egy Intel CPU-nak egy AMD CPU csak helyettesítő terméke tud lenni. Ez a gyártói vonal. Kereskedelmi vonalon viszont egyazon CPU-t többen is értékesítik, itt már nem lehet elszállni az árazással.
A gyártó általam nagyobbnak vélt haszonkulcsát viszont elviszi az innováció.
Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

Még jó, hogy számítanak rá ha az Apple nem bír elég MacBook Air-t gyártani
Persze hozzáteszem semmi baj nincs a piackövető magatartással és jó ha nagyobb a választék igényesebb gépek terén is. Én mindig attól félek csak, hogy bár papíron nagyon jók és elsőre nagyon jónak tűnik az ár/érték arány de nagyon sokszor kiderül, hogy mégsem olyan a minőség. A HP Envy tipikus példa erre.
twitter: MatrixfanLive
azon kívül, hogy elmondhatja a leendő tulajdonosa, hogy milyen penge vékony gépe van semmi más haszna nincsen ezeknek ilyen áron