Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Kobaljov

Kobaljov
(senior tag)
LOGOUT blog

Notebookban van értelme az 5.1-es hangrendszernek?

(#2) mokus1 válasza Kobaljov (#1) üzenetére

mokus1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nincs de jól hangzik hogy az van benne.
Nem rosszak ezek az Acer gépek és 270nél nem hiszem hogy drágább lenne.

(#3) zola0601

zola0601
(kvázi-tag)

Tetszetős darab! ;)

Üdv: Zoli

(#4) Lenry

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

tényleg szépek

viszont a tapipadot én inkább jobbra toltam volna, lévén a többség a jobb kezével kezeli az egeret

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#5) varsam válasza Lenry (#4) üzenetére

varsam
(őstag)

Tetszetős darab, meg kell hagyni.

Azért van bal oldalt, mert így pont a billentyűzet közepén van és így kényelmesebb, valamint a numpadot sokkal kevesebbet használják

(#6) Thom!

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

meg jön Acer Aspire 5745 ami, 5740 váltja!!

Acer Aspire X745 széria

[ Szerkesztve ]

(#7) hfrankee

hfrankee
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon bejön ez a dizájn,húú de lecserélném 1:1-ben az enyémre! :K

"Minek a büszkeség, mikor a teljesítmény önmaga jutalma"-Twin Peaks

(#8) Trub

Trub
(tag)

Jól néz ki nagyon. Ha sok pénzem lenne inkább egy ilyen 18 colos szépség, mint egy asztali.

(#9) Thom! válasza Thom! (#6) üzenetére

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

(#10) .mf

.mf
(PH! addikt)

Tényleg egész vékony a specifikációihoz képest. megnézném belülről is

(#11) PHM válasza hfrankee (#7) üzenetére

PHM
(őstag)

Azt én is szívesen megtenném. :)

Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?

(#12) DV

DV
(senior tag)

Tetszik, gondolom az akku nem kiveheto ekkora meretben, amugy meglepett, hogy van benne CD/DVD meghajto, nem azert mert mintha nem ferne bele, csak gondoltam annak a helyen is akku van.
Azt jol tudom, hogy az MXM modulos VGA cserelheto?

(#13) Lenry válasza DV (#12) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

igen, az MXM-nek ez a lényege

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#14) Antibazsi válasza DV (#12) üzenetére

Antibazsi
(fanatikus tag)

Szinte biztos,h kivehető az akksi, botrány lenne ha nem. (de nem is értem,h ez miként függene össze a mérettel)
Még jó,h van benne optikai is,ami már jobban összefügg a mérettel,viszont ekkora notiknál ez szintén alap. Azt nem tudom,h ezeknék a modelleknél lehet e a helyükre rakni akksit,de nem lenne hülyeség.
Igen az XMX modul cserélhető, szükség is lesz rá! ;]

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#15) DV válasza Antibazsi (#14) üzenetére

DV
(senior tag)

Az "almas" "air" notiban az akku beepitett - ha jol emlekszem, amugy valahol volt errol egy cikk (nem tudom, hogy melyik oldalon), ami eppen azt feszegette, hogy ha az akku be lenne epitve a notiba, akkor kevesebb helyet foglalna es igy kisebb gepet lehetne kesziteni, plusz merevebb is lenne a "gephaz".

Logikusan vegiggondolva, hogyha az akku kiveheto, akkor annak van burkolata/vaza korben (es igy nehezebb is), de ha be van/lenne epitve, akkor lehet, hogy csak alja es hatulja lenne (esetleg vekonyabb merev anyaggal korbe lenne dobozolva, ergo konnyebb). Tudom, hogy csak par grammrol beszelunk, de az altalam olvasott cikk errol irt. Amugy en sem latom sok ertelmet ennek a par gramm megtakaritasnak.

Amugy amiota laptopom van, az akkut meg sosem vettem ki a gepembol, nem is bannam, ha be lenne epitve... de ez mar erosen maganvelemeny.

[ Szerkesztve ]

(#16) varsam válasza DV (#15) üzenetére

varsam
(őstag)

itt azon van a hangsúly, hogy ha be van építve, akkor egy gyári hibás vagy már régi rossz akkut nem tudsz egyszerűen csak kicserélni, hanem szét kell szedni az egész gépet, esetleg még szervízbe is kell vinni a garancia miatt.

(#17) Flashback

Flashback
(őstag)
LOGOUT blog

A specifikáció jól hangzik, kinézet is jó de... 5.1 hangzás... 3.3KG... vicc

"Optikai szolgáltatásaik sorában megtalálható a 10-szeres digitális zoom..." Antianyagot cserélnék Dilithiumra!

(#18) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Designos, de nem jön be ...

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#19) Stiky

Stiky
(senior tag)
LOGOUT blog

Tetszik. A zsanérja olyan Dell XPS-es... :P

~ http://twitter.com/pancakespeedy ~ || ~ http://bit.ly/pancakespeedy ~

(#20) Jim Tonic válasza Kobaljov (#1) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Kimenet, szerintem. Az enyémen 7.1 van, de csak a HDMI-t használom...

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#21) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

Huha, nem csunya... :)

alba gu brath

(#22) Thom!

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

(#23) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szépek, tetszetősek!

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#24) flimo

flimo
(őstag)

Elég kaki, úgy ánblokk.

Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

(#25) fricz19

fricz19
(senior tag)
LOGOUT blog

dögös :K
szépre sikeredett

(#26) kcsa

kcsa
(senior tag)

Azt egyszer megmagyarázhatná nekem valaki, hogy miért fáj a gyártóknak bluetooth rakni a legolcsóbbak kivételével az összes notebookba.

Hazai (vámos áfás bruttó kisker- és nagykerhasznos) usb bluetooth (tehát külön csomagolt) ára a legolcsóbbaknak 1000 forint körül mozog. Mennyibe kerülhet egy notebookba berakni?

Egy dollár?

emberek... "fan" és nem "fun"...

(#27) Paul119

Paul119
(őstag)
LOGOUT blog

Hát ez bűn ronda :(

(#28) atike

atike
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem (sem) adja...

"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."

(#29) negyedes

negyedes
(őstag)
LOGOUT blog

Nem rossz, asztali helyet nagyon jo lenne.

powerd by mango, no more droid

(#30) Pixelmaster

Pixelmaster
(tag)

:Y huu az anya, nah ezt nagyon oda tette az Acer, ez lesz a következő notebookom ahogy ellnézem :C
gyönyörű, imádom, ide vele! :K :R

[ Szerkesztve ]

-=The digital artist of the darkside=-

(#31) Kobaljov válasza Jim Tonic (#20) üzenetére

Kobaljov
(senior tag)
LOGOUT blog

Lehetséges, bár akkor a kissebbiken csodálkoznék, hogy gyártanak még olyan hangkártyát ma aminek csak 2.1-es kimenete van?

(#32) 00roli00 válasza hfrankee (#7) üzenetére

00roli00
(senior tag)

Én 1:2-ben is. :DDD

(#33) Szemjuel

Szemjuel
(kvázi-tag)

sunáznám :P nagyon bejön
de ameddig van ügyfelem, akinek a thinkpad-es pöcökegér újdonság volt, szerintem bátran cipelhetem :P :D

(#34) edemteennine

edemteennine
(újonc)

Miből gondolja a szerző, hogy tutira MXM modul lesz benne?
Feltehetően 3.0 verziójú HA lesz, akkor nagyon örülök mert már ideje lenne hogy 1-2 barátságosabb árfekvésű dx11-es mxm 3.0 kártya legyen a piacon!

ASUS P8P67-M PRO, i5 2300, GIGABYTE GTX 560 Ti OC, Kingston 2x2Gb 1600, Intel 40Gb G2 SSD, Corsair TX650W,

(#35) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Szép lett!

(#36) bocsika

bocsika
(fanatikus tag)

Hát nekem sem tetszik. Nem a kedvencem az Acer. Ezt a billentyűzetfajtát sem szeretem. Ok hogy vékony, de így telepakolni fűtős hardverekkel. Korai halál. :)

Alcor OnAir2 FM Transzmitter eladó. http://href.hu/x/gkk4

(#37) osztraksajt

osztraksajt
(senior tag)

Én csak azt remélem, hogy a billentyűzet nem festett műanyag lesz. Csak ugye anyagában színezett metál-hatású műanyagot nem nagyon tudnak csinálni még mindíg.

Na 1-2 év múlva mikor elkezd lekopni a billenytyűkről az ezüst festék, akkor fog nagyot esni az ára, lásd FuSi gépek. ;]

(#38) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Szépek, meg jók is.
De azért HD és FullHD felbontások közé valami jöhetne még.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#39) brd

brd
(PH! kedvence)

"Úgy" elsőre nem rossz, de amikor megláttam az összenyomott kurzorvezérlőket, és a lapos Enter-t, megbukott a cucc'. :(

One trend a day keeps the doctor away

(#40) Sub-ZeRo

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A bill bejön. :)

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#41) rekid

rekid
(őstag)
LOGOUT blog

Miutan raneztem miert jutott eszembe a hp elitebook sorozat es az apple? ....

Gyáva népnek nincs hazája! | EliteBook 8530w | HTC Dezsőő | MIUI-XJ

(#42) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Csatlakozok azok táborához akiknek tetszik. Ha az anyaghasználat és az ár is kedvező szinten lesz, akkor egész kellemes asztali pótlék lehet belőle.

True Success is Blonde

(#43) Matthu

Matthu
(fanatikus tag)

Szép és okos gép. Jó irányba halad az Acer.

www.youtube.com/molnarmate

(#44) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha nem olvastam volna hogy Acer akkor hirtelen ránézésre Sony VAIO-nak gondoltam volna. Eléggé rágyúrtak a dizájnra. :)

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#45) cer

cer
(kvázi-tag)

Hogy lehet az hogy " kérhető bele " én akárhágy notebook bazárban jártam ( két hely :) seholsem akartak a konfigurációhoz hozzányulni.
Itt másképp lenne?

" Nosce te ipsum " http://tinyurl.com/86qvtpr

(#46) hackeeeee válasza cer (#45) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Pár üzletben lehet módosítani az "összetéltelt". Mondjuk az nem ilyen térre vonatkozik, hanem ugye vinyóra, memóra, bár sztem azt is lehet, hogy üzlet leadja neked a rendelést a megfelelő gépre, vagy gondolom akár a gyártótól is lehet rendelni. Igény szerint...

Amúgymeg, remélem ebben azért márs trapabíróbb a zsanér és nem kezd el lötyögni össze vissza, nameg jó az anyaghasználat. Bár a drágább Acer-ekre nem hallottam (annyi) panaszt, mint az olcsó(bb) kategóriára.

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h

(#47) cer válasza hackeeeee (#46) üzenetére

cer
(kvázi-tag)

Jó lenne ilyet tudni, melyik üzlet vállalna ilyen rendeléseket.

Kissebb beavatkozásokról én is hallottam, persze mint te is mondtad ez nem az a "tér", de kiváncsi volnék hogy érthetik pontosan ezt a "kérhető belé"-t. Gondolom nem mindenki keresné meg közvetlen a gyártót az igényeivel.

(#48) hackeeeee válasza cer (#47) üzenetére

hackeeeee
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

De amúgy lehet spontán csak annyi, hogy másik verziószámmal szerelt lesz, és kész. Szal úgymond lesz olyan verzió amiben lesz, lesz amelyikben nem... :)

Véleményem szubjektív... - AMD sAM2-es konfiguráció eladó: http://href.hu/x/hq4h

(#49) Des1gnR

Des1gnR
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon szép :K jöhetne 1:1 ben ;] ;]

(#50) cer válasza hackeeeee (#48) üzenetére

cer
(kvázi-tag)

100 hogy ez lesz :), ---- pedig annyira jó lenne ha nem ----

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.