ez röhej',mán.
a gétvély se bírja ki, hogy ne 3 lábra állítsa a monitorát.
ezt mindenkinek el kell most már játszania?
akárkivót'tevótá

ez röhej',mán.
a gétvély se bírja ki, hogy ne 3 lábra állítsa a monitorát.
ezt mindenkinek el kell most már játszania?
akárkivót'tevótá

Mi baj van vele?
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

engem inkább az érdekelne hogy kapható lesz e windows nélkül?
nem akarok 35 ezret kiadni feleslegesen kiadni windowsra 
Ha fontos a garanciáztatás korrektsége, akkor kerüld el a digitrendet!
Full HD-s meg 20"-os érintőképernyő
Én tuti nem maszatolnám össze 

hogy ezt egy cég kitalálta, volt bátorsága kijönni vele, egy merôen új dologgal
levedlette, elhagyta
most meg mindenki ezzel jön elô.
de már vagy a 3.-4. cégtôl látom ua. ezt a megoldást.
akárkivót'tevótá

Ha lehet 90°-ba állítani akkor talán semmmi.De az ilyen háromlábú csodáknál én mindíg attól félnék,hogy az arcombadől...vagy kicsúszik a hátsó láb. sztem nem túl szerencsés ez a megoldás.
Ez a Shuttle nem túl olcsó? A 200€-ban benne van az alaplap, proci,táp,memó...esetleg egy hdd?
[ Szerkesztve ]
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO
Tehát egy lcd pc, egy minipc, meg egy borotvahab
pc minden méret?
Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.
Ez engem is érdekelne, mert különben nem lenne rossz vétel.
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

Az apple? Ez mikor volt?
Ez csak egy monitor? Mert ilyen iMac nincs tudtommal.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

"A bővítéshez egy PCI és egy x16-os PCI Express sín áll készenlétben, a Mini-ITX szabványú ház pedig később újabb alaplapokat is tud fogadni egy esetleges frissítéskor."
A megfogalmazás ebben a formában kissé pontatlan. Igen Mini-ITX alaplapot is fogad, de maga a ház a 2 bővítősín miatt minimum Mini-DTX, de a hosszúság alapján - a belső kialakítás függvényében - akár DTX is lehet.
Alu hűtőborda profil eladó - http://tinyurl.com/hutobordaprofil

ez csak monitor ja ... de az elképzelés a lényeg... apple cinema display acryl - plexi
'99-'03 közt jöttek ki
[ Szerkesztve ]
akárkivót'tevótá

Na az aztán nagyon überalles elképzelés, hogy valaminek 3 lába legyen LoL
Akkor ezt már annó az az asztalos is ellőtte, aki 3 lábú széket faragott... 
"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

3 pont kijelöl egy síkot... Rohadjon meg minden cég h koppintja az apple spanyol-viaszát...

lol-ozhattok, de az apple előtt senki nem jött ki ilyennel
és most is csak azért jön ki minde gyártó már hasonló megoldással, mert egy pc-s elkezdte koppintani az apple ötletét, és látják, hogy jé, ... van rá vevő, így már többen is beállnak a sorba
azért a harapott almának vannak érdemei is 
akárkivót'tevótá

Rájöttél hogy mi ennek az egésznek a lényege! De azzal hogy az Apple csinált egy háromlábú monitort még nem kéne szabadalom ként kezelni...

"négyféle processzorral rendelhető: az alacsony fogyasztású, 1,3 GHz-es Celeron 743-mal felszerelt modell 500 dollárba kerül, míg az 1,2 GHz-es SU2300-zal ellátott megoldás ára 530 dollár lesz. Az ugyancsak 1,3 GHz-es órajelű, ám 2 MB-os másodszintű gyorsítótárral rendelkező Pentium SU4100-at tartalmazó PC ára már 630 dollár, a kétmagos, 1,3 GHz-es, 3 MB gyorsítótárral felvértezett Core 2 Duo SU7300-zal szerelt gép pedig 680 dollárért vásárolható meg."
Ez a rész kicsit zavarosra sikerült.
743 és SU2300 egymagos, 4100 viszont már kétmagos, közte és a 7300 között csak a cache mérete (és a besorolás) a különbség. Az árazás tükrözi is ezt.