Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Hawk1979

Hawk1979
(őstag)

Annyira nem értem a szerzőt.
Miért lenne szerény ez a teljesítmény? Még írta is, hogy nem érdemes HD videókkal kínozni egy ilyen kis felbontású kijelzős gépet.
Amire ki lettek találva ezek a kis masinák, arra bőven elég ez a proci teljesítmény. Ne legyünk már mindig ilyen vérpistikék.

Mondjuk hasonló a gondom a 2-4magos telefonokkal is.Miért is kell ekkora teljesítmény? Ne akadjon a lapozás? Vagy mi? Amihez meg kell a kraft, arra meg igazán nem is alkalmasak ezek a mütyürök. Egérmozi, meg pár incses szenvedés a játékokkal.

* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos betartatása miatt végleg felfüggesztettük, ami azóta is ott lóg...

(#2) Apika

Apika
(PH! addikt)

Egész kellemes lenne ezen az áron...

(#3) tombar válasza Hawk1979 (#1) üzenetére

tombar
(fanatikus tag)

gondolom cakkumpakk az egész tabletes világra értette. ez olyan, mintha e8500zal szerelnéd a mai egybegépeket, pedig már az 1155öt kínozzuk.
"Mondjuk hasonló a gondom a 2-4magos telefonokkal is.Miért is kell ekkora teljesítmény? Ne akadjon a lapozás? Vagy mi? Amihez meg kell a kraft, arra meg igazán nem is alkalmasak ezek a mütyürök. Egérmozi, meg pár incses szenvedés a játékokkal." +1 :R bár a fejlődés eddig sehol sem ártott.

Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!

(#4) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Az meg csúnyán rosszul járt aki megvette a Arnova 8b G2-t.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#5) milangfx válasza banhammer (#4) üzenetére

milangfx
(fanatikus tag)

Úgy érted az Arnova 8 G2-t?

...Ebben az árkategóriában a Novo7 sorozatban szerintem van jobb vétel...

"If you're afraid to fall, you fall because you're afraid. Everything is choice."

(#6) banhammer válasza milangfx (#5) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Arnova 8 G2-t akartam.
Crtl c Ctrl v rulz.

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#7) kinsy2 válasza Hawk1979 (#1) üzenetére

kinsy2
(lelkes újonc)

Mert, ha hdmi-n kicsapod a vasat fúhádé'be, akkor az nem rossz dolog.

(#8) hallari

hallari
(fanatikus tag)

Jó gépnek tűnik jó áron. Egy ideje már nézegetem őket, lehet, karácsonyra megérik egy vásárlása... :)

(#9) Apika válasza hallari (#8) üzenetére

Apika
(PH! addikt)

Ki tudja, hogy addig még milyen modellek fognak kijönni... :U

(#10) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

de legalább már nem a MSM7227-re építkeznek. Úgy látszik kifogytak a készletek belőle. :C

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#11) Hawk1979 válasza kinsy2 (#7) üzenetére

Hawk1979
(őstag)

Ember.Olvasd már el a cikket.
Komoly filmekkel kínozni persze aligha lenne értelme, hiszen HDMI kimenettel nem rendelkezik,

* A felhasználó jogait az Alapelvek sorozatos betartatása miatt végleg felfüggesztettük, ami azóta is ott lóg...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.