Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) dchard

dchard
(senior tag)
LOGOUT blog

Kimondottan tetszik.

Azt nem tudja valaki, hogy az Intel hogy áll az OpenCL implementálásával? A kérdésem arra irányul, hogy például ehhez a GMA4500MHD-hoz lesz-e valamikor OpenCL driver? Mert ha igen, akkor veszek egy ilyet és csókoltatok mindenkit :)

Dchard

(#2) jenei92

jenei92
(senior tag)

nagyon bejövös,erre cserélném a windu100-asom... :)

(#3) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szörfölni jó lenne ;)

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#4) .mf

.mf
(PH! addikt)

Nem rossz. Én mondjuk egy nagyobb akkuért lemondanék a DVD-ről is, már elég rég használtam akármelyik laptopomon. Remélem a magnézium fedél mellett a többi része is rendes anyagból készült, legalábbis a lifebook tabletemnek ez az egyik gyenge pontja (a másik pedig a billentyűzet).

(#5) Fecogame

Fecogame
(senior tag)
LOGOUT blog

Jóféle. De ilyen kis gépbe minek kellenek ilyen komoly cuccok?

Wi-Fi antennák olcsón! 16dBi - 2200 Ft ( raktáron! ) - http://t7.hu/teh-16dbi-wifi

(#6) VaniliásRönk válasza dchard (#1) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Minek OpenCL támogatás egy ilyen vérszegény "GPU" mellé?

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#7) marsu

marsu
(PH! kedvence)

Kellemes kis szerkezetnek tűnik ...

Nem olyan pici, mint egy NetBook, de benne van minden ami szükséges.

Amióta kiszált a Siemens a FujitsuSiemens párosból, nagyobb bizalommal vennék ilyen gépet.

Mert korábban a FujitsuSiemens laptopokat messze elkerültem ...

... ez persze nem jelenti azt, hogy nem jók, csak nekem nem jöttek be.

Press any key to continue ...

(#8) Jim Tonic válasza marsu (#7) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Mi köze a siemens kilépésének (ami a világ egyik legnagyobb vállalata, és pl. orvosi műszereket gyárt) a minőséghez?

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#9) marsu válasza Jim Tonic (#8) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Külön a Siemens is minőségi termékeket gyárt, nincs is velük gond.

De a FujitsuSiemens termékeknek elég magas a meghibásodási százalékuk. A laptopoknak legalábbis biztosan ...

(#10) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát ez biztos nem Netbook árban lesz.
Inkább lesz 300 ezer mint kevesebb

[ Szerkesztve ]

(#11) marsu válasza marsu (#9) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Persze biztosan sokan vannak elégedett FujitsuSiemens laptop tulajdonosok, akik elégedettek a saját gépükkel, és soha semmi bajuk nem volt még velük.

De az eladó laptopok között meglepően sok a FujitsuSiemens.

Lehet csak azért mert olcsó?

:U

(#12) Peat;) válasza marsu (#11) üzenetére

Peat;)
(PH! addikt)

Amennyire én tudom a lifebook kategória az olyan, mint ha egy különálló márka lenne, teljesen más kategória mint amikről te beszélsz. Üzleti modell vagy mi a fene, éppen úgy mint a hp esetében.

(#13) Misi1979

Misi1979
(senior tag)
LOGOUT blog

a maximalisták szeretik a diszkrét gpu-t:))

A kismókusok kenyérre is kenhetik..

(#14) orbano válasza Misi1979 (#13) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

nem szeretik :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#15) tomzi1

tomzi1
(kvázi-tag)

ha az ECO gombot aktiváljuk
vagy az eco funkciót aktiváljuk, vagy az eco gombot benyomjuk.

(#16) Solten

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

"Az áráról sajnos egyelőre nincs információ."

Na ez a gond. Mert kiderulne hogy best buy-e vagy sem... :)

alba gu brath

(#17) Pisztillus válasza Solten (#16) üzenetére

Pisztillus
(senior tag)

Bejövős nagyon, nekem tetszik. Az árára leszek kíváncsi én is.

Old PH!oisonMixer - a PH!atikus

(#18) xedos

xedos
(PH! addikt)

A tulajdonságai nem rosszak! De ezek a cuccok szerintem 500.000Ft körül lesznek!
Ebben már nem ATOM proci van...
A lifebookok eleve nem olcsóak, és nem rosszak.

 MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3

(#19) Tikakukac

Tikakukac
(őstag)

Ez a gép nagyon nagyon nem az a kategória mint amire sokan gondolnak. Ez nem Wind kategóriás dolog, és az ára sem 100 ropitól fog indulni hanem ettől jóval többért adják el. De cserébe ha olyan mint a régi Lifebook akkor lehet is drága, lépcső feléről leküldött régebbi tipusok is vígan élnek, hibamentesen környezetemben mindenki dícséri aki kiadott anno érte 500k-t vagy még többet (és csak zárójelben megjegyzem hogy a proci önmagában sem babapiskóta, szerintem simán kerül annyiba mint egy komplett Wind ;] )

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#20) Atos23

Atos23
(senior tag)
LOGOUT blog

Fusiból nem lesz szalonna :)

Eladó Acer 65-90W adapter, Asus 65 - 90W adapter - Ha sürgős kérlek írj PÜ-t vagy hívj fel telefonon 0630-2257059 - Egerben: http://href.hu/x/gfjs

(#21) marsu válasza Atos23 (#20) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Ez már nem az a FuSi ...

:U

Ez már csak Fujitsu.

(#22) Integra válasza marsu (#21) üzenetére

Integra
(Jómunkásember)

áááá, ezzel a klavi meg felső kiosztással esélytelen... :)

(#23) Ste válasza marsu (#11) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hozzátartozik az is, hogy azért van belőle több hibás mint a többi gyártó notijából mert olcsóbb, és mert jóval többet adnak el belőlük.

hibaszázalék tekintetében mindegy, hogy 100 termékből 10 rossz, vagy 1 000 000-ból 100 000. Utóbbinál mégis jobban elkerülöd a gyártót / terméket, mint az előbbinél

True Success is Blonde

(#24) dabadab

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A FuSi laptopoknal erosen nyomul a "legolcsobb laptop" kategoriaban, marpedig attol lesz igazan olcso a laptop, ha mindent kisporolnak belole, tobbek kozt a normalis tervezest, anyagokat, stb - a naiv vasarlo ugyis csak azt nezi, hogy menni a GB meg a GHz. Igy aztan el is adtak egy csomo gepet, amiknek egy jo resze (az elobb emlitett okok miatt) ido elott feladta a letert valo harcot.

A Lifebookok mas ar- es minosegi kategoriat kepviselnek, mint a fent emlitett tesco-toltelekek, viszont - tapasztalatom szerint - a sajat kategoriajukban azert annyira nem utosek, egy Thinkpad - Lifebook meccs fix egyes.

Aztan idonkent kiadnak olyan cuccokat mint ezek, nagyon osszerakott gepek nyalcsorgato dizajnnal, de olyan arazassal, ami meg az uzleti subnotebookok kozott is eleg elszalltnak szamit (pedig a legtobb itt posztolo a "normalis" arak lattan is a szivehez kapna :) ).

Azt meg nem hinnem, hogy a Siemens kiszallasa erdemben befolyasolt volna barmit is, csak a reszvenyeiket adtak el, de tovabbra is ugyanazok a mernokok tervezik a gepeket es ugyanazok a managerek iranyitanak (es valoszinuleg ebbol a sok emberbol soha senki nem talalkozott olyanokkal, akik orvosi muszereket csinalnak, mert az tok mas ceg, mas emberekkel).

[ Szerkesztve ]

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#25) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

cuki kis gép de az az elnyújtott kijelző felbontás:S nagyon lelombozott

(#26) erdoke válasza marsu (#21) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

A Lifebook sose volt FuSi. A dömping notik minőségét pedig nem fogja jelentősen érinteni a névváltozás.

Remélem, az optikai meghajtót ki lehet belőle dobni, és mehet akksi a helyére.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#27) dabadab válasza erdoke (#26) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"A Lifebook sose volt FuSi."

De.

(Talan masfel evig volt a ceges gepem egy E-sorozatu FuSi Lifebookom, szoval elsokezbol szarmazik az info :) )

[ Szerkesztve ]

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#28) erdoke válasza dabadab (#27) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Érdekes info, én még csak Fujitsu Lifebookot láttam. Ez esetben módosítanom kell az állítást, FuSi minőségre. :)

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#29) szuper-t válasza erdoke (#28) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

fuji life nekem is volt jár h ráléptem :W :W

(#30) New Life

New Life
(fanatikus tag)

Nekem is tetszik, bár nem tudom, hogy vennék egy Fujitsu gépet!

i can resist anything, expect temptation ~ Egy jó gépész csak egy lyukat ismer, a többi furat! ~ Ha nem lenne utolsó utáni pillanat, semmi sem készülne el... * Elveszett fémtárgyak megkeresését vállalom! *

(#31) JanR

JanR
(őstag)

Jol nez ki, de nem vennek megegyszer Fuji gepet :)

www.oaziscomputer.hu

(#32) orbano válasza JanR (#31) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

ezt ne keverd össze a szar amilókkal és társaival. bár ha utóbbival találkozom előbb, lehet én is ezen a véleményen lennék :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#33) evone válasza szuper-t (#25) üzenetére

evone
(őstag)

Mirol beszelsz? Milyen elnyujtasrol?

ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)

(#34) Major Major

Major Major
(őstag)
LOGOUT blog

hát az x200-nál ez sem jobb :)

The recipe for perpetual ignorance is: Be satisfied with your opinions and content with your knowledge.

(#35) szuper-t válasza evone (#33) üzenetére

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

1333*768 emelhették volna még a felbontást :s 1440x900 ra pl:)
nagyon spóronak mostanában a kijelzőkön...

[ Szerkesztve ]

(#36) evone válasza szuper-t (#35) üzenetére

evone
(őstag)

Uramisten ( most vettem eszre, valahogy atsiklottam felette :D ). Hat ez gaz egy ilyen gepnel. :)

(#37) benoce válasza JanR (#31) üzenetére

benoce
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Tutti nem volt meg kezedben egy LB, mert akokr nem igy nyilatkoznal.
Az Amilo, es Esprimot, ne keverjuk ossze a LB, es Celsius szeriaval. Utobbiak kicsit profib osszeszereles
Nem egy kategoria, ajanlom figyelmedbe peldaul a LB T szeriat. Meglepodnel
Jelenleg mindenki az Amilobol indul, a teljes portfoliot kevesen lattak meg, foleg Europaban
Igy nem ismerik nalunk a Fujitsu FMV-BIBLO szeriat sem, - sajnos

(#38) denieBoy

denieBoy
(kvázi-tag)

Kőne, tetszik nagyon! :)

Fujitsu = minőség

Elméletileg minden lehetséges, kár hogy a gyakorlat még nem jár ott :)

(#39) rudi válasza dabadab (#24) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Annyi mozgást tudtommal történt, hogy szeretnének a "legolcsóbb laptop" kategória helyett inkább a biznisz vonalra koncentrálni. Egyébként abszolút egyetértek veled. Anno járt nálam egy Esprimo Mobile U szériás gép, no az minden tekintetben ütős volt és még árban is állta a sarat a HP vagy Dell konkurenssel.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#40) evone válasza rudi (#39) üzenetére

evone
(őstag)

Ez kb egy vicc, hol vannak ezen a gepen a trackpointhoz jaro gombok? Igy teljesen értelmét veszti az egész, pont azert kenyelmes a trackpoint mert nem kell elvenni a kezed a billzetrol, igy meg az egyik kezed igyis ugyis le kell rakni a tacspad gombjaihoz, ugy pedig mar egyaltalan nem kenyelmes...

(#41) Silentfrog

Silentfrog
(őstag)

Kifejezetten jo kis gép.Biztos az áron fog megcsuszni a dolog /legalábbis nálam/ én is 250-300k árcédulára voksolnék.

Aki másnak vermet ás az sirásó!

(#42) stifi válasza evone (#40) üzenetére

stifi
(senior tag)

nem értem az emberek miért nem tudnak elvonatkoztatni önmaguktól..
neked lehet kényelmes, sokan meg utálják a trackpointot..
a fuji most úgy döntött, így oldja meg, ez van, te majd nem ilyet veszel.. de emiatt elásni egy gépet, nem értem.... szerintem inkább csak egy kontra a tulajdonságok között, és ennyi...

az meg tényleg nonszensz, hogy a fuji = szar.. igenis vannak vállalható termékeik, az 1 dolog, hogy mondjuk a lenovo-nak több ilyen van, de ott is vannak okádék cuccok, csak más arányban..

nehéz kimondani egy fuji termékre, hogy ez igen, ez most téleg jó? mert ez annak tűnik..

Nincs időm kedvesnek lenni...

(#43) evone válasza stifi (#42) üzenetére

evone
(őstag)

itt nem arrol van szo hogy ki szereti meg ki nem, hanem hogy igy gyakorlatilag elveszitette azt amiert kenyelmes es esetleg értelme van. tehat ha igy van megoldva, mind1 ha ott se lenne.

(#44) Laci_a_Paci

Laci_a_Paci
(kvázi-tag)

Szép kis notebook ez, de fogadni merek h az ára meg olyan ronda lesz. Bár én csípem ezeket a 12 colos notikat, könnyű és azért még dolgozni is lehet vele méret.

(#45) Napfénysüti válasza Integra (#22) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

TP-t nehéz überelni. :DDD
Amúgy klassz kis masina de én olyan 400-500k-ra saccolom az árát az eddigi Lifebookokból kiindulva. És az áruk alapján viszont közel se olyan jó választások.

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#46) benoce válasza Laci_a_Paci (#44) üzenetére

benoce
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Elozo P szeria olyan 1700-1800$-tol indul, szerintem nalunk ez euroban lesz igaz

(#47) rudi válasza evone (#43) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Jaja, kellene a touchpad fölé is két gomb. Bár én az X60-on is gyakran jobb kézzel hajtom a pöcköt és ballal nyomom a gombokat.

[ Szerkesztve ]

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#48) Jégkokó

Jégkokó
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Érdekes ugy látszik a siemens belátta, hogy nem szabad ilyen mérhetetlenűl gagyi termékhez a nevét adnia, megjegyzem helyesen tette , hogy kiszállt a buliból.

A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.