Apró notebook maximalistáknak

Hirdetés

A Fujitsu új laptoppal bővítette a LifeBook szériáját. A P8110 típusjelzésű notebook 12,1"-os WXGA monitorral rendelkezik és mindössze 1,38 kilogramm tömegű, tehát igazán könnyen hordozható. A képernyő felbontása 1366x768 pixel, legnagyobb fényereje pedig 300 cd/m2. A kis gépben 1,6 GHz-s Core 2 Duo SU9600 processzor és GMA 4500MHD videókártya dolgozik. Memóriából legfeljebb 4 GB kerülhet a Fujitsuba, háttértárként pedig választani lehet a 320 GB-os merevlemez és a 128 GB-os SSD között.

A LifeBookban találunk DVD-írót, 2 megapixeles webkamerát és ujjlenyomat-olvasót. A hálózati kapcsolatokat a Gigabit Ethernet port, a 2.1-es Bluetooth, a 3G/UMTS modem és az N-es Wi-Fi kártya (Intel WiFi Link 5300AGN) biztosítja, tehát szinte sehol nem maradhatunk internet nélkül. Nem hiányzik róla a HDMI kimenet, a memóriakártya-olvasó, és a környezeti zajokat kiszűrő sztereó mikrofon sem. 2.0-s USB csatlakozóból hármat találunk rajta, és tettek bele még TPM chipet is. A notebook erős, de könnyű fedele magnéziumötvözetből készült.

A Fujitsu notebook akkumulátora a gyártó szerint hét óráig bírja, ám ha az ECO gombot aktiváljuk, akár tíz és fél órán keresztül is működhet a kisméretű készülék. A LifeBook P8110 két színben, fényes vagy matt fekete borítással, illetve előtelepített Windows Vistával vagy Windows 7 Home Premiummal került forgalomba október elején.  Az áráról sajnos egyelőre nincs információ.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés