Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) B4nd1t4

B4nd1t4
(tag)

:Y
Úgy látom liánéknél lassan, de biztosan gurul el a gyógyszer... :U
Erre a célra bőven megfelelne egy akármilyen fekvő ATX-es ház is sztem...

[ Szerkesztve ]

Alamuszi Nyuszi nagyot ugrik... :)

(#2) Lala6 válasza B4nd1t4 (#1) üzenetére

Lala6
(őstag)

Vagy egy asztallap...

Konfigom: http://lala.digiportal.hu

(#3) SonicX

SonicX
(lelkes újonc)

Érdekes kis házikó.
Tény hogy a tuningosoknak jóljön. Vagy azoknak akik inkább levett oldallappal szereti használni a házát. Bár szerintem kicsit kicsi. Még a tuningosoknak is nemcsak 1 hdd és 1 odd szokott a gépben lenni. így aztán kicsit csinálhatták volna szélesebbre a normál ATX lapkák számára (bár még ígyis egy tálcával bővíthető), de normál ATX méretben többminden aláférne a deszkának.

The Fastest Thing Alive

(#4) F_Zolee válasza B4nd1t4 (#1) üzenetére

F_Zolee
(őstag)

Most már az a dizájn ha "visszafele" fejlesztenek. ;]

(#5) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Bármilyen régi ház tetejébe 4 lyuk, aztán mehet rá.
Seggbe kellene rúgni a dizájnert.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#6) ha3flt

ha3flt
(lelkes újonc)

Kábelek nélkül mindig jól mutat az ilyesmi, de ahhoz nem volt bátorságuk (a cikk alapján), hogy azokkal együtt mutassák. Sok meló és pénz, hogy szép legyen (van olyan mod a világban, ahol kívül ülnek a cuccok), de ha hetente változik... Meg aztán hiába van fedetlenül, pont a túlhajtott cuccok számára nem biztos, hogy biztosított a megfelelő hűlés. De ha elmúlik a kulturális sokk, amitől ilyenkor kifordul magából a szegény ember, még kiderülhet, hogy hasznos...

(#7) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Haszontalanság az egész. Egyébként lesznek akik megveszik. :DD
Aki meg tesztelgetni szeretne, akkor elég egy alaplapos doboz, rá a deszkát, ozt csókolom.

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#8) madgie válasza SonicX (#3) üzenetére

madgie
(VIP)

Nézd meg a PC-Q08-at, én már azt várom, mikor jelenik meg a boltokban... belefér minden földi jó és már van normális Mini ITX lap is.

[ Szerkesztve ]

"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

(#9) Antibazsi

Antibazsi
(fanatikus tag)

Nem gyengén elmentek otthonról. Ennek még annyi értelme sincs mint a póknak, de az legalább "érdekesen" néz ki. Még ha alulról hűtené egy venti az alaplapot,de így csak sok pénz a semmiért. :(

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#10) Lars válasza Antibazsi (#9) üzenetére

Lars
(senior tag)

Tápegységház ...
Ahogy Sanyi mondaná az üvegtigrisben. " Húdeszép. Miez ? "

(#11) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Úgy látom dílert váltottak a Lian-nal, valami jófajta anyaghoz jutottak, általában nem zsebkendőnyi lapokat tesztelnek, meg egyébként is arra az asztal is nagyon jó, jövő héten egy kartondobozzal jönnek ami 300$ fog kerülni mert ATX lesz.

[ Szerkesztve ]

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#12) Probber

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Gondolom miután elkészült a "ház", rájöttek, hogy az alaplapnak nem jutott hely. Ezért kivágták a tetején egy lyukat, hogy majd oda megy az alaplap és, hogy akkor ezt majd a tesztelőknek fogjuk ajánlani... :N :W

[ Szerkesztve ]

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#13) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"A Mini-Q szériába tartozó PC-Q06 típusú fémkockát is azok számára készítették, akik gyakran tesztelik, tuningolják alaplapjukat, így azt mindig a gépházból kivéve tartják."

nah ez egy nagy nulla, de végre elmondhatjuk, hogy ilyen is van a piacon. Valójában igazi hiánypótló termék :)

True Success is Blonde

(#14) z00li

z00li
(senior tag)

Elég fura ötlet. :U

(#15) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez egy gány megoldás, egyáltalán nem jó... ki vesz majd ilyet? :U

(#16) Probber válasza total90 (#15) üzenetére

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Hidd el lesz olyan aki megveszi...

"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

(#17) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Legalább jó nagy lyuk van a tetején, ha másra nem bilinek megteszi ha van baba a háznál.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#18) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ki a f@sz fog mini ITX lapokat ilyen módon tesztelgetni? Bár még mindig jobb mint a múltkori pók.

(#19) Probber válasza atti_2010 (#17) üzenetére

Probber
(őstag)
LOGOUT blog

Hajaj! Még ha nincs is baba akkor is! :DDD

(#20) MBazsee

MBazsee
(tag)

Szerintem ennél a háznál valamit csúnyán elnéztek gyártás előtt.
Biztos, hogy így akarták: kívülre a lap, belülre a táp? Fordítva még jó is lenne egy mini-ITX háznak.

"Tényleg olyan az AMD proci, mint a dinnye. Sosem tudni mennyi mag van benne." - Picturemaker

(#21) atti_2010

atti_2010
(PH! kedvence)

Valami jó céges buli után a főnök kiadta a parancsot: Ma mindeki csinál valamit, hukk! te egy pókot, hukk! te meg egy házat, amibe lehet hányni hukk!! oszt így sikerült.

(#22) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem látom túl sok értelmét... HC tuningosok ezt körberöhögik.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#23) orbano válasza ^Clown (#22) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

viszont egy rendszeretőbb szervizes lehet hogy nem...

A vér nem válik VAZZE!™

(#24) DaveJr

DaveJr
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Egy drága alaplaptartó :D
Nekem volt úgy - mikor nem volt épp házam - hogy az alaplapdobozában volt a működő lap az optika meg minden egyéb pedig mellette:D
Aki tesztel az úgy is sokszor huzza le a perifériákat...szal tökfelesleges bezárni azt is.
Kíváncsi leszek hány alig használt ház lesz majd hardveraprón :D

orbano: Egy szervizesnek nem nagyon van ideje rendet rakni :D mire ebbe belepakolja a dolgokat meg rácsavarozza az alaplapot addig a másik kolléga két gépet nézett meg:) Egyszerű szivacson folyik a tesztelés a legtöbb szervízben. Én is így teszteltem sok lapot amikor még szervizes voltam.

[ Szerkesztve ]

Egyedi kábelek, 4pin (PWM) Y, 3-4-5-ös elosztók...stb: http://href.hu/x/ehtx

(#25) Márton válasza MBazsee (#20) üzenetére

Márton
(PH! addikt)

"kívülre a lap, belülre a táp? Fordítva még jó is lenne egy mini-ITX háznak."

"azok számára készítették, akik gyakran tesztelik, tuningolják alaplapjukat, így az mindig a gépházból kivéve tartják."

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#26) DaveJr válasza Márton (#25) üzenetére

DaveJr
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

"azok számára készítették, akik gyakran tesztelik, tuningolják alaplapjukat, így az mindig a gépházból kivéve tartják."

Ezzel a hozzáállással egy gond van. Akik gyakran tesztelik és kint tartják a lapot azok nem igazán érzik szükségét egy háznak. Elég érdekesen gondolkoznak a Lian Li-nál

(#27) atti_2010 válasza Márton (#25) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Akik állandóan babrálják a gépet nem ilyen lapokkal foglalkoznak hanem ATX méretűekkel, ilyen alaplapot Kató néni vesz filmezni vagy páran torentezni,de azok nem szeretik ha kint a "bele" a cuccnak.

[ Szerkesztve ]

(#28) ^Clown válasza orbano (#23) üzenetére

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha sok a meló, akkor szerintem félre kell tenniük a rendszeretetüket, és nem lesz idejük csavarozgatni.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#29) Televan

Televan
(senior tag)

Egyre pihentebbek a Lian Li tervezők. Lehetne egy ATX méretben is. ;]

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#30) Himym

Himym
(senior tag)

Pff belülről megyünk kifele am ez a ház sokkalta de sokkal jobb mint ez a LIAN-LI :R

(#31) DaveJr válasza Himym (#30) üzenetére

DaveJr
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Na az a ház az igazi HC tuningosok álma :D
Milyen hangja lehet bekapcsolva?:D

(#32) Ste válasza ^Clown (#28) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jobban megnézve az is zavaró, hogy a táp kábelkötegei pont előlre lógnak, ahol az optika és a hadd helye van. Vagyis azok mellett kell a 24+4 csatikat elhozni, esetleg a + vezetéket a vga-nak. Nem egy nyerő megoldás ez sem

True Success is Blonde

(#33) hétalvó

hétalvó
(őstag)
LOGOUT blog

alakul

alaplap befele fordit, pci-x 16 riser 2 hellyel es veszem is meg :)

gyúrunk vazze

(#34) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még ha maga a ház szinte haszontalan, akkor nagyon jó ötletet adtak nekem egy moddinghoz, nem mintha bármikor is megcsinálnám, de nagyon jól fest, így a fejemben kigondolva. :K
Kösz LiánLí! ;]

Family Guy Online - Closed Beta

(#35) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

jól látom hogy sd rammos az alaplap ? a cpu foglalat is pg-370 ? LOL

(#36) MBazsee válasza Findzs (#35) üzenetére

MBazsee
(tag)

Ez a lap fotómodell a Lian-éknál: [link]
:DDD

[ Szerkesztve ]

"Tényleg olyan az AMD proci, mint a dinnye. Sosem tudni mennyi mag van benne." - Picturemaker

(#37) darkarthur válasza Findzs (#35) üzenetére

darkarthur
(senior tag)

Nekem is ez tűnt fel elsőnek! :DDD Nagyon odavág az a modell lap :C

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

(#38) marcias válasza darkarthur (#37) üzenetére

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Sztem nem is működik már. ;]

(#39) Dyra

Dyra
(senior tag)

Végre egy új ötlet! Szerintem nagyon is jó csomag ez így. Egy szervizbe minden további nélkül jó lehet. Így egybe lényegesen kevesebb helyett foglal a cucc mint szétdobálva az asztalon. Nekem nagyon bejön. :C
Kár, hogy az ára nem jön be :(

[ Szerkesztve ]

a személyi számitógép csak a kezdet..... (honlapom http://dyra.eu/)

(#40) Sicilian

Sicilian
(őstag)

De kis cuki :)

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#41) Eddie141

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem ez elég nagy butaság :) Ha itx-et tesztel az ember, vagy bármilyen lapot, akkor elég egy alaplapi tálca és kész. Minek adna ki ezért valaki pénzt? Ha még fogadna több szabványt, akkor megérteném, mert az alapelgondolás hasznosnak tűnik, de ennyire bekorlátozni a méretet, az nem túl átgondolt lépés szerintem :(
A lian-Li mostanában nagyon ITX-ben gondolkodik :) Érdekes..

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#42) Himym válasza DaveJr (#31) üzenetére

Himym
(senior tag)

Vízhűtés van benne szal szerintem leszabályzott ventikkel semmi hangja. :N

(#43) darkarthur válasza Eddie141 (#41) üzenetére

darkarthur
(senior tag)

Hát ezzel valóban nagyon leszűkítik a célközönséget :D majdnem, hogy nullára.

(#44) Dyra válasza Eddie141 (#41) üzenetére

Dyra
(senior tag)

A cikkben írva vagyon sőt linkelve is van az ATX - MATX tálca. Ami szintén felszerelhető. Szóval gondoltak erre is.

Itt a link!
http://prohardver.hu/dl/cnt/2010-04/59453/q06-22.jpg

Jó cucc ez akárhogy is nézem.

a személyi számitógép csak a kezdet..... (honlapom http://dyra.eu/)

(#45) Sasal1ty

Sasal1ty
(tag)

Hát azon az ezeréves lapon amit rátettek van is mit tesztelni:D

HTC Sensation, Iphone I4S , HTC Titan

(#46) darkarthur válasza Sasal1ty (#45) üzenetére

darkarthur
(senior tag)

Fotogén lap az már biztos! :D

(#47) ganxsta

ganxsta
(újonc)

hát aki ezért a "számítógépház"-ért kiad 105 USD-t (~21e Ft), az meg is érdemli... :W :U

[ Szerkesztve ]

(#48) Himym válasza ganxsta (#47) üzenetére

Himym
(senior tag)

Meg bizony. :DD :)) :DD

(#49) Eddie141 válasza Dyra (#44) üzenetére

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Még ígyis elég szűk a kör :) Az asztalt is megúszod jóesetben ennyiből, és bár kicsit nagyobb a kupi, azért a hely is nagyobb :)

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.