- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Themes
aktív tag
Sziasztok. Kaptam egy 4s t nekem legutóbb akkor volt ilyen mikor az ios 7 jött, hát az teljesen belasította galyra vágta. Arra lennék kíváncsi hogy most a 8.4 el tűrhető a sebessége, illetve nem nagyon akadozik? Előre is köszi.
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
lolal
senior tag
Hosszas győzködés után beadtam a derekam , ma én is váltottam 7.1.2-ről 8.4.1-re. Azt kell hogy mondjam idáig kellemeset csalódtam benne. Túlzott lassulást nem érzékelek. Egyedül ahol feltűnt az a Kamera és az App Store applikációk megnyitása de az sem vészes , talán 1-2 mp késés ha van. Viszont a Time Lapse , Időzítő , Diktálás , szélesebb körű applikáció lehetőségek miatt azt kell hogy mondjam megérte frissíteni.
Jó , persze szívem szerint én is 6.1.3-al használnám , de arra már nincsen semmi .
Haladni kell a korral. Meg persze egy 2011-12 es készüléktől mit várjon az ember ?[ Szerkesztve ]
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
zolax
tag
Szia!
Pár oldallal előbb volt fent hogy hogyan kell visszatenni a 6-ost. Előtte 8.4-re kell frissíteni, majd JB, majd vissza az IOS6.
Én nagyon élvezem hogy gyors. Van rá facebook és messenger is, igaz régebbi verzió, de tökéletesen műdödik. Én azt hiszem hogy ha a 9-est megcsinálják legalább egy 7-es sebességére akkor frissíteni fogok, egyébként nem.
Ja, és 6 alatt nincs hívás lag sem, mint a 7-8 esetében. -
-
Dovloran
senior tag
Szerintem igen tudsz, de, ha esetleg valami balul sülne el és visszaállítással kellene frissítened arra az esetre egy adatmentés javasolt. Van egy Cydia app ami el tudja tüntetni a JB-et. Nem rég jött ki, a neve Cydia Impactor.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
lolal
senior tag
Őszinte legyek nem merek én ebbe egyedül belevágni. Sosem mókoltam még Applé-t. Pedig örülnék egy jó kis 6.1.3-nak . Csak félek hogy elbaszarintok valamit aztán feketeleves...
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
Themes
aktív tag
A 9 mikorra ígérik kb?
Apple iPhone 11 64Gb //PS4 Slim //
-
Dovloran
senior tag
Nem gáz. Én magamnak meg egy havernak meg egy barátnak is megcsináltam a telóját. Egyszer sem történt semmi baj. Az igaz, hogy én csináltam mind a 3-at. Egyszer segítettem egy másik barátomnak távkapcsolatban, de már a flashelés előtt elakadtunk a bonyodalmakban. xD Én már régóta mókolok Androidot, meg Windwos-t így van némi sütnivalóm. Sajnos elég nehéz eleinte, tudom.
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
Dovloran
senior tag
válasz Themes #15411 üzenetére
Szeptember 9-én az Apple Keynote-ján fogják bemutatni. Azon a napon este már elérhetővé teszik a frissítést. (Ez általában így szokott menni, gondolom idén is)
-
Edi77
őstag
Kösz, hogy leírtad Lassan én is rákényszerülök, bár én még tartom magam a 7.1.2-höz, lehet, hogy már csak a 9 kerü lfel, ha az használható lesz legalább úgy, mint a 7-es. Arra lennék kíváncsi, hogy télleg olyan brutálisan merül-e a teló 8.4 alatt, ahogy azt olvasni fórumokon? Tehát, h készenlétben is képes 10%-okat merülni, vagy egy hsz megírásával (ami kb 1-2 perc) 3-4%-okat 3G-n? Nekem sajnos munkahelyen nem nagyon van lehetőségem töltögetni a telót.
(#15405) Themes:7-hez képest eléggé, nekem a 8.0 volt fent, amikor kijött, de amíg volt lehetőség downgaredelni 7-re, 2 nap után ment vissza (különösen a hívásbug miatt, amit azóta sem orvosoltak teljesen)
[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
lolal
senior tag
Üdv a 6-os táborban Dovloran fórumtárs jóvoltából ! Újra azt érzem nem csak egy Iphone kinézetű telefont szorongatok hanem egy IPHONÉM van
A gyorsaságot a 8-hoz képest ezzel az AC/DC számmal tudnám kifejezni - > [link]
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Lefrissítettem a készüléket 8.4.1-re. Az Apple is kezd egy olcsójános lenni, mintha egy ócska androidos rendszert tartanék a kezemben, sima frissítés után használhatatlan a készülék (8.4-re való frissítéskor is ez volt). A hívásfogadásra nem reagál és még sorolhatnám!
Visszaállítás kellett csinálnom (pedig nem volt verzió ugrás), hogy tudjam használni, de azért ennél még az android is jobb...[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
válasz d@minator #15423 üzenetére
Hát, most feltettem a 8.4.1-et, rákényszerültem... még nem tudok véleményt mondani, OTA frissítettem, kapott egy resetet és most állítgatom be, majd éjszakára töltő.Úgyis kell 2-3 töltés, amíg beáll, majd referálok
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
tibi970307
tag
Sziasztok!
Van egy iPhone 4s-em, amin IOS 8.4.1 fut. Másnak sincs a vezérlőközpontban AirPlay ikon? Hogy tudnám megoldani, hogy használható legyen? Próbáltam már nyelvet átállítani, vissza, hálózati adatok visszaállítását, de egyik sem jött be. 8.4-el sem volt jó
-
Noxy
veterán
válasz tibi970307 #15425 üzenetére
Nincs, nem támogatott az AirPlay 4S-n.
JB oda lehet varázsolni, de nem fog működni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Alex91 #15427 üzenetére
Jaj basszus ezt most benéztem. Én az AirDrop-ra gondoltam. Az AirPlay természetes hogy működik. (Hogyant is leírhatad volna, ha már kiszúrtad a tévedésem.)
tibi970307
Kapcsolj be egy AirPlay képes eszközt (Apple Tv) és meg fog jelenni az ikon az iPhone-n. Csak ekkor. Máskor nincs ott.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz karl_fischer #15428 üzenetére
Igen van!
-
V-I-D-A
aktív tag
válasz karl_fischer #15431 üzenetére
Szerintem várd meg a véglegest már!
-
lolal
senior tag
Elején gyorsnak fogod érezni de 1-2 nap ahogyan nálam is és beáll egy "óccó" android szintjére a gyorsasága.
Ami pozitív véleményt írtam először hamar elszállt... Pl : A Facebook app és a Google Chrome app rendszeresen crashel-t. Viberen 3 képet küldtem egyszerre és kifagyott. .
Örülök hogy visszaraktam a 6.1.3-t , ég és föld a 8-al szemben.Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
Edi77
őstag
Nekem pont ezek az appok nincsenek a telón, email párti vagyok, vagy iMessage-t használok, szerintem ezek hiányában nem lesz jelentős a lassulás. Bár gyorsabban merül, mint a 7es, de sztem kibírható lesz. De, sztem, ahogy kijön a 4s-re optimalizált, stabil 9es OS, felkerül majd a 8.4 helyére.
Én nem értek ilyen szinten a telóhoz, h egyedül feltegyen a 6-ost, de biztosan nagyon fain. Noxy mondta, hogy ha OTA frissítek, akkor nem lehet rá JB-t tenni, így sztem tuti kimarad a 6-os kidpróbálása, mégha segítene is valaki (nyamvadt iTunes host hiba miatt képtelen volt feltenni a 8.4.1-et )[ Szerkesztve ]
-
Edi77
őstag
válasz Themes #15436 üzenetére
Én tegnap este eresztettem rá a telóra 8.4.1-et, és hát, sajnos lassabb, mint a 7es, de már nem olyan nagyon, mint egy éve, amikor kijött a 8-as. Eddig nem bántam meg, mert az appok miatt is nagyon kellett már ez a frissítés.
-
lolal
senior tag
-
lolal
senior tag
De iOS 6-al mozog kolléga , én erről a rendszerről beszélek itt neked. Nem arról , hogy 8-as op-al kenterbe veri bármelyik mostani droidos csúcskészüléket mert akkor hazudnék.
[ Szerkesztve ]
-
tibi970307
tag
Denon 2113 AV erősítő, támogatja az AirPlay-t, de mégsem jelenik meg az ikon. Ugyanakkor PC-ről, ITunes-szal működik. Egy hálózaton vannak. Igaz úgy, hogy a telefon a modem wifi-re csatlakozik, az erősítő, PC pedig egy kábeles router-en keresztül, ami switch-ként van használva. Viszont modemre csatlakoztatva sem működik.
DLNA pedig működött androidról. -
Noxy
veterán
válasz tibi970307 #15446 üzenetére
Leszedted hozzá az AppStoreból a Denon remote app-t?
Az AirPlay-hoz ugyi kellene egy képi megjelenítő is.
Normál esetben TV, neked meg lehet hogy az app kell.
Mondjuk BT-l ezt simán 1xübben megoldhatták volna.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
tibi970307
tag
válasz tibi970307 #15448 üzenetére
Az erősítő kézikönyvében még a régi IOS-es zenelejátszót írja, ahol maga az appban jelenik meg az AirPlay ikon.
-
agent2.0
tag
Sziasztok!
Érdemes még 4s (8G) venni? 59-ér akciózza az egyik multi gyári garival. Olvasgattam, hogy nem érdemes nagyon frissíteni, de gondolom elmegy a gyári szoftverrel is rendesen. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest