Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Jofi81

Jofi81
(őstag)

A formatervezők nem nagyon erőltették meg magukat... :U

(#2) Satan_Claus

Satan_Claus
(senior tag)

Nagyon off, de azt hittem már az Age of Conanról van valami hír, aztán rájöttem, ez nem az az oldal :DDD

Védd az állatokat! Egyél embert.

(#3) Padisah

Padisah
(tag)

Nekem nagyon tetszik, egyszerű, de nagyszerű formavilág, TN paneles, emiatt talán olcsóbb is lesz, szuper válaszidő, szuper kontraszt, elcserélném rá a mostani monitorom 1:1-ben. :)

Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.

(#4) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

egyszerű, semmi ujdonság...

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#5) vedini

vedini
(őstag)

nektek is sávosodik az AOC felirat mögött a kép, vagy csak fosi tft-ről nézem, na majd otthonról megskubizom
lehet AOC nem árul zsákbamacskát, így megmutatja milyen szépen sávosodik a TN panelja ;)

workworkwork...

(#6) simonzé válasza vedini (#5) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az AOC nyilván HiRes képet adott a sajtóanyag mellé, amit kis méretűre nyomtak és nagymértékben tömörítettek. Ennek köszönhető az átlós sávosodás az árnyalatok közötti átmenetnél. JPG-veszteség
Szerintem a 20-22' az optimális méret egy desktop géphez. A következő aminek értelme van, az a nappaliba helyezett 82 centis LCDTV, amin qvajól néz ki a PH. :)

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#7) vedini válasza simonzé (#6) üzenetére

vedini
(őstag)

persze gondoltam, csak viccnek szántam ;)

szóval, az ember mindig hozzászokik egy adott mérethez
fél éve használok 24"-es moncsit, és már kicsinek tűnik, főleg azért is mert kicsik a pixelek, de szerintem ideális lehet még desktop géphez egy 27" tft vagy a 32" full hd lcdtv, persze nem 50cm-ről, meg valljuk be nagyon drágák

workworkwork...

(#8) M@trixfan

M@trixfan
(őstag)

Egész ízléses formavilága van, legalábbis amennyire a képen látszik :R TN panel még mindig borzalmas... Azt hittem pár éve, hogy idővel eltűnik és olyan olcsó lesz az s-ips és va alapú panelek gyártása, hogy mindenben ezek lesznek. Vagy félreértem és a TN annyira fejlődik, hogy egyre jobb lesz a színek terén is? :F Részemről s-ips FTW...

twitter: MatrixfanLive

(#9) Cs_Laci válasza M@trixfan (#8) üzenetére

Cs_Laci
(senior tag)

Nem fog eltűnni. Az emberek 80-90%-a azt mondja, hogy neki NEM ér meg plusz pénz a minőség, és igazából tök igazuk van. Annyian vannak, akik egyszerűen nem látják a különbséget, hogy néha én döbbenek meg. Van aki még akkor sem látja, ha egymás mellé teszik a kettőt, és ordít az eltérés.. Mondjuk lehet azonos áron, már elkezdene látni, és csak az árcetli homályosító tényezője van benne...

Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

(#10) vedini válasza M@trixfan (#8) üzenetére

vedini
(őstag)

most gondolj bele, 24" TN paneles moncsit vadi újat kapsz 75-ért, PVA paneleset meg 170 fölött, az emberek nagyon nagy részének megfelel a TN panel, term nekem is, molt már MVA panelesem is, persze jobb az, de nem annyival amennyivel többe kerül

workworkwork...

(#11) xuldar válasza vedini (#10) üzenetére

xuldar
(őstag)

Én meg azt mondom, hogy a monitor a legtartósabb alkatrésze egy gépnek, és mindig azt bámulom, nem a gépházat. Akkor már nézzen ki normálisan a kép, ne valami igénytelenséget nézzek állandóan. CRT után meg főleg észrevehető a TN gyengesége.

Ezt a "jó a TN is" szöveget a tápokhoz tudom hasonlítani, mindenkinek izom gép kell, de a tápra már kevesen figyelnek, csak "hajcsa valami a gépet oszt' jóvan".

[ Szerkesztve ]

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#12) M@trixfan válasza xuldar (#11) üzenetére

M@trixfan
(őstag)

Egyetértek. Átmenetileg használom addig ami van, mert nem kapkodom el én sem a monitor vásárlást. Mindig reménykedem monitoros híreknél, de legtöbbször valami TN csoda érkezik.

(#13) M@trixfan válasza xuldar (#11) üzenetére

M@trixfan
(őstag)

Sajnos kétszer ment el valamiért, ezt lehet törölni. :(

[ Szerkesztve ]

(#14) smc válasza xuldar (#11) üzenetére

smc
(tag)

Ezt mondod te, de ettől még senki nem fog megváltozni, és maradnak a tn-nél. Ez a tápos hasonlítgatás meg elég butácska. Attól, hogy nem veszik meg a színhű monitort, még nem fog tönkremenni az egész gép, és ugyanúgy élvezhetik a zinternet világát, mint te. :)

(PC(G620-4GB-EAH4830)+(225BW).(D610(P1.6M-2GB-X300).(i9000)

(#15) dezz válasza smc (#14) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A színhűség csak az egyik, hétköznapokban nem is a legfontosabb része a dolognak. Van fontosabb is, pl. ezek: [link]
A látás talán egy kicsit fontosabb, mint a PC.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.