A formatervezők nem nagyon erőltették meg magukat... 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Laptopba, Intel® Core™2 Duo Processor T7200 (4M Cache, 2.00 GHz, 667 MHz FSB, 64-bit)
CPU-t keresek notiba, lista: T2300, T2400, T2500, T2600, T2700
Új! Ventilátor fordulatszám szabályzó panel, fdd helyére 4 csatornás fekete, kék háttér világítás
Előlapi hang (sound) + USB kimenet, 1,44 ( floppy, 3,5" meghajtó helyére )
Tintapatron, tonerkazetta (lézernyomtató kazetta) Jó áron! áfás-számlával ha kell!
Jofi81
(őstag)

Satan_Claus
(senior tag)
Nagyon off, de azt hittem már az Age of Conanról van valami hír, aztán rájöttem, ez nem az az oldal 
Védd az állatokat! Egyél embert.

Padisah
(tag)
Nekem nagyon tetszik, egyszerű, de nagyszerű formavilág, TN paneles, emiatt talán olcsóbb is lesz, szuper válaszidő, szuper kontraszt, elcserélném rá a mostani monitorom 1:1-ben. 
Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.

sNORh
(PH! addikt)
egyszerű, semmi ujdonság...
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

vedini
(őstag)
nektek is sávosodik az AOC felirat mögött a kép, vagy csak fosi tft-ről nézem, na majd otthonról megskubizom
lehet AOC nem árul zsákbamacskát, így megmutatja milyen szépen sávosodik a TN panelja 
workworkwork...
Az AOC nyilván HiRes képet adott a sajtóanyag mellé, amit kis méretűre nyomtak és nagymértékben tömörítettek. Ennek köszönhető az átlós sávosodás az árnyalatok közötti átmenetnél. JPG-veszteség
Szerintem a 20-22' az optimális méret egy desktop géphez. A következő aminek értelme van, az a nappaliba helyezett 82 centis LCDTV, amin qvajól néz ki a PH. 
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

vedini
(őstag)
persze gondoltam, csak viccnek szántam 
szóval, az ember mindig hozzászokik egy adott mérethez
fél éve használok 24"-es moncsit, és már kicsinek tűnik, főleg azért is mert kicsik a pixelek, de szerintem ideális lehet még desktop géphez egy 27" tft vagy a 32" full hd lcdtv, persze nem 50cm-ről, meg valljuk be nagyon drágák
workworkwork...

M@trixfan
(őstag)
Egész ízléses formavilága van, legalábbis amennyire a képen látszik
TN panel még mindig borzalmas... Azt hittem pár éve, hogy idővel eltűnik és olyan olcsó lesz az s-ips és va alapú panelek gyártása, hogy mindenben ezek lesznek. Vagy félreértem és a TN annyira fejlődik, hogy egyre jobb lesz a színek terén is?
Részemről s-ips FTW...
twitter: MatrixfanLive

Cs_Laci
(senior tag)
Nem fog eltűnni. Az emberek 80-90%-a azt mondja, hogy neki NEM ér meg plusz pénz a minőség, és igazából tök igazuk van. Annyian vannak, akik egyszerűen nem látják a különbséget, hogy néha én döbbenek meg. Van aki még akkor sem látja, ha egymás mellé teszik a kettőt, és ordít az eltérés.. Mondjuk lehet azonos áron, már elkezdene látni, és csak az árcetli homályosító tényezője van benne...
Parker - Waterman - Rotring golyós és töltőtollak nagykerár alatt!! http://href.hu/x/7mi9

vedini
(őstag)
most gondolj bele, 24" TN paneles moncsit vadi újat kapsz 75-ért, PVA paneleset meg 170 fölött, az emberek nagyon nagy részének megfelel a TN panel, term nekem is, molt már MVA panelesem is, persze jobb az, de nem annyival amennyivel többe kerül
workworkwork...

xuldar
(őstag)
Én meg azt mondom, hogy a monitor a legtartósabb alkatrésze egy gépnek, és mindig azt bámulom, nem a gépházat. Akkor már nézzen ki normálisan a kép, ne valami igénytelenséget nézzek állandóan. CRT után meg főleg észrevehető a TN gyengesége.
Ezt a "jó a TN is" szöveget a tápokhoz tudom hasonlítani, mindenkinek izom gép kell, de a tápra már kevesen figyelnek, csak "hajcsa valami a gépet oszt' jóvan".
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

M@trixfan
(őstag)
Egyetértek. Átmenetileg használom addig ami van, mert nem kapkodom el én sem a monitor vásárlást. Mindig reménykedem monitoros híreknél, de legtöbbször valami TN csoda érkezik.

M@trixfan
(őstag)
Sajnos kétszer ment el valamiért, ezt lehet törölni. 
[ Szerkesztve ]

smc
(tag)
Ezt mondod te, de ettől még senki nem fog megváltozni, és maradnak a tn-nél. Ez a tápos hasonlítgatás meg elég butácska. Attól, hogy nem veszik meg a színhű monitort, még nem fog tönkremenni az egész gép, és ugyanúgy élvezhetik a zinternet világát, mint te. 
(PC(G620-4GB-EAH4830)+(225BW).(D610(P1.6M-2GB-X300).(i9000)