Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) UnSkilleD

UnSkilleD
(tag)

80shader processzorban nem vagyok biztos, anandon azt írták hogy valszeg felezett a gpu, de még várnak az amd válaszára

(#2) GerykO

GerykO
(fanatikus tag)

Szegény VIA. Erről a piacrol is kitessékelik, addig kellett volna összeállnia az nVidiával, míg tehette, de az S3 csodában bízott, pedig az már nagyon hamar elvérzett teljesítményben, bár azért a textúratömörítéses licence biztos jó bevételi forrás volt...

A válság érdeklődés hiányában elmarad...

(#3) Joachim21

Joachim21
(fanatikus tag)

Valaki legyen szíves írjon konkrét felhasználási területeket és eszközöket!

Köszi! :R

[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

(#4) FRENK1988 válasza Joachim21 (#3) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ATM vonatállomásokon mint induláskereső főiskolákban teremkereső vagy nyilvános netezési alap

>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

(#5) pip válasza GerykO (#2) üzenetére

pip
(fanatikus tag)

nekem is rogton ez jutott eszembe, ez a VIA-nak nagy vagast jelent, lehet hogy ezentul mar csak a halatusajat fogjuk latni :(

(#6) Abu85 válasza Joachim21 (#3) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A partnerekből, és a teljesítmény/fogyasztásból kiindulva főleg az orvosi és a katonai területeken lehet nyerő. Esetleg a játéktermi gépekben kiválthatja a Radeon E4690-et, de annyira sűrűn nem frissítik ezeket. Perzse lehet, hogy most időszerűnek érzik, az E4690 nagy idős, és sokkal többet fogyaszt a teljes rendszer.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#8) kovy79

kovy79
(őstag)

Hihetetlen, hogy ekkora méretbe mindezt belezsúfolták.
Itthon elszórakoznék egy ilyen kis picúrral. :)

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#9) szaszabee válasza kovy79 (#8) üzenetére

szaszabee
(fanatikus tag)

Én is tudnám tesztelgetni :C

Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

(#10) V8David

V8David
(tag)

Az a 3,5" elég durva. Mobiltelefon méretű alaplap, tetszik. :K

E=mc² -- "BMW: Technik, die begeistert und Freude am Fahren."

(#11) Joachim21

Joachim21
(fanatikus tag)

#4, #6 Köszi a válaszokat! :R

[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]

(#12) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is el tudnék lenni egy ilyen kis csodával, az fix... ;]

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#13) McClane válasza Móci (#12) üzenetére

McClane
(fanatikus tag)

Jó, végül is, ha nagyon erőszakoskodnának én se mondanék nemet :))

A világon két fajta ember létezik, az egyik a megoldást keresi, másik a kifogást.

(#14) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

Úgy néz ki, az AMD a Brazos platformmal minden fronton a lerohanást választotta! :DDD

Alléz Olympique de Marseille!

(#15) kovy79

kovy79
(őstag)

Abu, ha már mindenkiben birtoklási vágyat ébresztett ez a cikk, vajh honnan tudna egy földi halandó ilyen csodákat beszerezni. :) Egyébként is, mekkora összegekről van szó ilyen beágyazott lapok esetén?

''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

(#16) bacsis

bacsis
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vajon ezeket az APU-kat lehet majd tuningolni?

egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

(#17) kenwood3

kenwood3
(PH! addikt)

nem vagyok Amd-s de ezzel én is elszórakoznék :K

(#18) atti_2010 válasza bacsis (#16) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

A tojások bizti megsülnének rajta ha megrángatjuk, de ilyen gyengus procikat én nem húzgálnak, esetleg a Llano-t, Buldozert.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#19) Ł-IceRocK-Ł

Ł-IceRocK-Ł
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vizsga előtti agymenésem:
Ha használni szeretném, akkor mindig meg kell vetni az ágyat előtte, mert beágyazott rendszer? :))

Sry :B

[ Szerkesztve ]

"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

(#20) ló úr válasza Ł-IceRocK-Ł (#19) üzenetére

ló úr
(senior tag)
LOGOUT blog

;] :DDD

Доктор задницу .... пить!

(#21) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ebből milyen f@asza mini-PC-t lehetne építeni :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#22) Abu85 válasza kovy79 (#15) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezek drágák lesznek, mert beágyazott szegmensbe mennek. Nekünk halandóknak a E-széria van. Azokat a hónap végétől lehet kapni. ASRock alaplap már van pár árlistán 25k-ért.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#23) Sir Psycho válasza kovy79 (#15) üzenetére

Sir Psycho
(fanatikus tag)

ITT egy atom alapú, az ára pedig...
Nem lenne rossz, de akkor már inkább 2 méretosztállyal feljebb lépve mITX-nél maradnék.

(#24) berVi válasza pip (#5) üzenetére

berVi
(fanatikus tag)

hát igazából már régóta csak azt láthatjuk :)

(#25) kovy79 válasza Abu85 (#22) üzenetére

kovy79
(őstag)

Értem én, de szeritnem te mITX-re gondolsz, én pedig ezekre a pITX-ekre. Halandóként szeretnék eme isteni cuccal játszani. :DDD Mondjuk biztos fel fognak bukkanni itt-ott, érdekesnél érdekesebb árakon...

(#23) Sir Psycho, köszi a linket, szép kis darab, de számomra valahogy nem szimpi az Atom. :)

[ Szerkesztve ]

(#26) sarocker

sarocker
(újonc)

Hát... Intel eddig az Atommal nem nagyon bírt a VIA ellen beágyazott területen, de úgy látszik, Drezdában szemet vetettek a szegmensre. Sajnos ezt jó nagy szögnek látom a VIA embedded platformjának a koporsójában.

(#27) Badman 4ever válasza bacsis (#16) üzenetére

Badman 4ever
(őstag)
LOGOUT blog

Nem is te lennél, ha ezt nem kérdezted volna meg. :D
Már látom, ahogy baracklekvár van a paszta helyett rajta, a tetején meg sül a tojás. :DDD

(#28) Sir Psycho válasza kovy79 (#25) üzenetére

Sir Psycho
(fanatikus tag)

Csak viszonyítás képpen gondoltam :) Így, "hogy már van alternatíva" nekem sem gyerebe.

(#29) zörbi

zörbi
(lelkes újonc)

És az miért van hogy a képen se borda se semmi, holott ugyanezekkel a specifikációkkal a mATX lapokon venti vagy hatalmas borda van. Vagy én nézek be vmit?

(#30) atti_2010 válasza zörbi (#29) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Miért van az hogy megjelent egy termké ami sok-sok évek után megfelel és sokan elkezdik a baromságaikat: kicsi-túl-nagy borda ilyesmi, az Atomnal nincs mibe belekötni????Szar, sokat fogyaszt, nem jó semmire, drága,stb.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#31) dfdfdf válasza bacsis (#16) üzenetére

dfdfdf
(őstag)
LOGOUT blog

Hát nem is te lennél xD

Pilisvörösvár környékén lanparty? http://href.hu/x/hopf

(#32) opr válasza atti_2010 (#30) üzenetére

opr
(senior tag)
LOGOUT blog

Most ez hogy jött ide? Tök jogos volt a kérdése :F
Ezen miért nincs borda, mikor a mITX lapokon van?
szerk: zörbi: Ha tippelni kéne azért, mert a képen nem a végleges termék van, csak maga a "vas"

[ Szerkesztve ]

(#33) Duracellm...

Duracellm...
(őstag)

Tolják rendesen a szekerét a fusion-nak :DDD

Szerintem a Via-t nem kell temetni, mert egy óriási előnye van az összes konkurenshez viszonyítva és ez a megbízhatóság és hosszútávú stabilitás.

PL:.Egy fedett helyen de szabad téren levő terminál ami kaphat -30° - +50° -ig
itt fűteni kell az LCD-t is télen :))

vagy egy öntödében ahol 0 és +60C° között változhat a környezeti hőmérséklet.

A cég ahol néha kisegítek, cél- hardvereket és szoftvereket fejleszt.
Nem használunk PC alapú megoldásokat megbízhatatlanságuk és hatalmas fogyasztásuk miatt.

Iparon kívül, az úgynevezett kis szériás, kommersz alkalmazásokban lehet helye.

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#34) Srodney válasza pip (#5) üzenetére

Srodney
(senior tag)

én azért bízom benne hogy a via nem döglik ebbe bele,de ha az amd-nek nem is lesznek annyira jó termékei a fennt nevezett szegmensben,hosszútávon ők többet tudnak beletenni(pénz,tudás,tesztek)mint a szegény kicsi via.... :(

(#35) zörbi válasza atti_2010 (#30) üzenetére

zörbi
(lelkes újonc)

Felesleges ez a hangnem, semmi bajom ezekkel a termékekkel, egyébként is mindenki olyan márkát választ amilyet szeretne, maga dolga. Csak érdekelt hogy mivel egy korábbi cikkben már bemutattak néhány mATX megoldást ([link]) ventillátoros vagy bordás hűtéssel, akkor ezeken miért nincs. Azt látom hogy a termék kódja más (ott E-350, itt meg TxxN) de a TDP és a frekvenciák megegyeznek ezért furcsa hogy ezen a lapon nem látszik semmi ami a hűtést szolgálná.

De csak hogy boldog legyél: intel sux amd rulez :C

(#36) Alchemist válasza Abu85 (#6) üzenetére

Alchemist
(senior tag)

Azért a beágyazott rendszereknél nem ártana, ha a fogyasztást üzemszerűen vissza lehetne még skálázni...

Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

(#37) pip válasza Duracellm... (#33) üzenetére

pip
(fanatikus tag)

VIA-s gepunk nekunk is van, legifelveteleket regisztral egy kisrepulon, de igazabol nem tudom, hogy megbizhatosagi okokbol esett-e ra a valasztas, vagy mert egyszeruen nem volt alternativa amikor beszereztek (2007 eleje).

(#38) Akybron

Akybron
(fanatikus tag)

Aki kiváncsi beágyazott cuccokra, az ballagjon el pl. az Advantech vagy az IEI oldalára.
(Leginkább a Single Board Computer kategóriát érdemes nézni)

[ Szerkesztve ]

vajon megadóztatják a postát is, mert a bevételük alapját képző levelek nagyrésze a jogvédett tartalmak hallgatása közben íródott, így a levelek a jogvédett tartalmak által keltett hangulat kalózmásolatai. (Psych0)

(#39) Boxi88

Boxi88
(őstag)

Remélhetőleg gyorsan elterjed és olcsón adják majd őket, nem mintha a kezdeti ára horribilis lenne, de minél olcsóbb annál jobb! :U

(#40) Pítőr

Pítőr
(tag)

Hybrid crossfire működik 5450-el?

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r

(#41) dezz

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miért G-széria, ha Txxx?
Nem sok ide a 18W?

(#42) rauschie válasza dezz (#41) üzenetére

rauschie
(őstag)

Nem tudom, hogy áll az AMD energiamenedzsmenttel, de érdekelne. Az én mobil procim 35w TDP-jű (és ez az Intel TDP), ennek ellenére az egész gép az ölemben eszik pillanatnyilag 23 wattot, szóval gondolom ritka lesz az hogy megegye a 18 wattot ez az AMD.

"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

(#43) GerykO válasza dezz (#41) üzenetére

GerykO
(fanatikus tag)

Van az "E" széria 18W TDP-vel, meg van a "C" széria 9W TDP-vel, ez meg a "G" széria, tudjafene mekkora fogyasztással. Viszont ha mondjuk egy VIA-s bágyazott rendszerhez hasonlitod fogyasztásban kb egál, igaz a VIA csak most tudott váltani a 40nm-es gyártástechnológiára, mivel az intel neki is betartott, és hogy megszületett a határozat, már a TSMC gyárt neki és nem 65nm-en kell nyüglődnie. Szóval a helyzet érdekes lesz/lehet.
Jó lenne ha itt is lenne árverseny, meg a Liano is csapkodhatná a SB-t és akkor mehetne le az áruk...
Hajrá minden gyártó, hogy élvezzük mi fogyasztók az alacsony árakat! Hajtsanak a kegyeinkért, hogy őket válasszuk... ;]

A válság érdeklődés hiányában elmarad...

(#44) dezz válasza GerykO (#43) üzenetére

dezz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A cikkbeli táblázat alapján az E és C szériának lesz embedded változata is, ugyanazokkal a fogyasztásokkal. A különbség elvileg az 5x8 PCIe helyett 4x1. Viszont érdekes módon a tokozás elvileg ugyanaz (FT1, 413-BGA).

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.