80shader processzorban nem vagyok biztos, anandon azt írták hogy valszeg felezett a gpu, de még várnak az amd válaszára
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Eladó egy P4 konfig! Csere is! P4 3Ghz 478/768MB DDR1 ram/Int VGA....WinXP eredeti matrica
Sapphire Radeon HD7770 GHz Edition 1GB PCIe (11201-00-20G) - 6 hó gar - 32.990Ft
Chieftec iARENA 400W OEM Tápegység (GPA-400S) [Durván Jóárasítva!!!]
Asus O!Play HD2 Media lejátszó USB 3-al,1 hónapos,Full dobozos,6 hó garanciával eladó - 19.990Ft
Ha kevés az 1 merevlemez a laptopba,egy alternatíva - SATA 2nd HDD caddy/HDD bay/HDD keret 12.7mm
GerykO
(fanatikus tag)
Szegény VIA. Erről a piacrol is kitessékelik, addig kellett volna összeállnia az nVidiával, míg tehette, de az S3 csodában bízott, pedig az már nagyon hamar elvérzett teljesítményben, bár azért a textúratömörítéses licence biztos jó bevételi forrás volt...
A válság érdeklődés hiányában elmarad...

Joachim21
(fanatikus tag)
Valaki legyen szíves írjon konkrét felhasználási területeket és eszközöket!
Köszi! 
[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]
ATM vonatállomásokon mint induláskereső főiskolákban teremkereső vagy nyilvános netezési alap
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

pip
(fanatikus tag)
nekem is rogton ez jutott eszembe, ez a VIA-nak nagy vagast jelent, lehet hogy ezentul mar csak a halatusajat fogjuk latni 
A partnerekből, és a teljesítmény/fogyasztásból kiindulva főleg az orvosi és a katonai területeken lehet nyerő. Esetleg a játéktermi gépekben kiválthatja a Radeon E4690-et, de annyira sűrűn nem frissítik ezeket. Perzse lehet, hogy most időszerűnek érzik, az E4690 nagy idős, és sokkal többet fogyaszt a teljes rendszer.
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

kovy79
(őstag)
Hihetetlen, hogy ekkora méretbe mindezt belezsúfolták.
Itthon elszórakoznék egy ilyen kis picúrral. 
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006

szaszabee
(fanatikus tag)
Én is tudnám tesztelgetni 
Ács tetőfedő munkák Bútorasztalos munkák Konyhabútorok,Ajtó,ablak készités Telefonszámom az adataimnál

V8David
(tag)
Az a 3,5" elég durva. Mobiltelefon méretű alaplap, tetszik. 
E=mc² -- "BMW: Technik, die begeistert und Freude am Fahren."

Joachim21
(fanatikus tag)
#4, #6 Köszi a válaszokat! 
[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]
Én is el tudnék lenni egy ilyen kis csodával, az fix... ![;]](/dl/s/v1.gif)
"I see the diamonds, but you only see the rock"

McClane
(fanatikus tag)
Jó, végül is, ha nagyon erőszakoskodnának én se mondanék nemet 
A világon két fajta ember létezik, az egyik a megoldást keresi, másik a kifogást.

yakuza.tora
(PH! addikt)
Úgy néz ki, az AMD a Brazos platformmal minden fronton a lerohanást választotta! 
Alléz Olympique de Marseille!

kovy79
(őstag)
Abu, ha már mindenkiben birtoklási vágyat ébresztett ez a cikk, vajh honnan tudna egy földi halandó ilyen csodákat beszerezni.
Egyébként is, mekkora összegekről van szó ilyen beágyazott lapok esetén?
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
vajon ezeket az APU-kat lehet majd tuningolni?
egyedi CPU tuningos bemutatók:www.bacsis-tuning.hu

kenwood3
(PH! addikt)
nem vagyok Amd-s de ezzel én is elszórakoznék 

atti_2010
(PH! kedvence)
A tojások bizti megsülnének rajta ha megrángatjuk, de ilyen gyengus procikat én nem húzgálnak, esetleg a Llano-t, Buldozert.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
Vizsga előtti agymenésem:
Ha használni szeretném, akkor mindig meg kell vetni az ágyat előtte, mert beágyazott rendszer? 
Sry 
[ Szerkesztve ]
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."

Доктор задницу .... пить!
Ebből milyen f@asza mini-PC-t lehetne építeni 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Ezek drágák lesznek, mert beágyazott szegmensbe mennek. Nekünk halandóknak a E-széria van. Azokat a hónap végétől lehet kapni. ASRock alaplap már van pár árlistán 25k-ért.
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Sir Psycho
(fanatikus tag)
ITT egy atom alapú, az ára pedig...
Nem lenne rossz, de akkor már inkább 2 méretosztállyal feljebb lépve mITX-nél maradnék.

berVi
(fanatikus tag)
hát igazából már régóta csak azt láthatjuk 

kovy79
(őstag)
Értem én, de szeritnem te mITX-re gondolsz, én pedig ezekre a pITX-ekre. Halandóként szeretnék eme isteni cuccal játszani.
Mondjuk biztos fel fognak bukkanni itt-ott, érdekesnél érdekesebb árakon...
(#23) Sir Psycho, köszi a linket, szép kis darab, de számomra valahogy nem szimpi az Atom. 
[ Szerkesztve ]

sarocker
(újonc)
Hát... Intel eddig az Atommal nem nagyon bírt a VIA ellen beágyazott területen, de úgy látszik, Drezdában szemet vetettek a szegmensre. Sajnos ezt jó nagy szögnek látom a VIA embedded platformjának a koporsójában.
Nem is te lennél, ha ezt nem kérdezted volna meg. 
Már látom, ahogy baracklekvár van a paszta helyett rajta, a tetején meg sül a tojás. 

Sir Psycho
(fanatikus tag)
Csak viszonyítás képpen gondoltam
Így, "hogy már van alternatíva" nekem sem gyerebe.

zörbi
(lelkes újonc)
És az miért van hogy a képen se borda se semmi, holott ugyanezekkel a specifikációkkal a mATX lapokon venti vagy hatalmas borda van. Vagy én nézek be vmit?

atti_2010
(PH! kedvence)
Miért van az hogy megjelent egy termké ami sok-sok évek után megfelel és sokan elkezdik a baromságaikat: kicsi-túl-nagy borda ilyesmi, az Atomnal nincs mibe belekötni????Szar, sokat fogyaszt, nem jó semmire, drága,stb.
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
Hát nem is te lennél xD
Pilisvörösvár környékén lanparty? http://href.hu/x/hopf
Most ez hogy jött ide? Tök jogos volt a kérdése 
Ezen miért nincs borda, mikor a mITX lapokon van?
szerk: zörbi: Ha tippelni kéne azért, mert a képen nem a végleges termék van, csak maga a "vas"
[ Szerkesztve ]

Duracellm...
(őstag)
Tolják rendesen a szekerét a fusion-nak 
Szerintem a Via-t nem kell temetni, mert egy óriási előnye van az összes konkurenshez viszonyítva és ez a megbízhatóság és hosszútávú stabilitás.
PL:.Egy fedett helyen de szabad téren levő terminál ami kaphat -30° - +50° -ig
itt fűteni kell az LCD-t is télen 
vagy egy öntödében ahol 0 és +60C° között változhat a környezeti hőmérséklet.
A cég ahol néha kisegítek, cél- hardvereket és szoftvereket fejleszt.
Nem használunk PC alapú megoldásokat megbízhatatlanságuk és hatalmas fogyasztásuk miatt.
Iparon kívül, az úgynevezett kis szériás, kommersz alkalmazásokban lehet helye.
Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

Srodney
(senior tag)
én azért bízom benne hogy a via nem döglik ebbe bele,de ha az amd-nek nem is lesznek annyira jó termékei a fennt nevezett szegmensben,hosszútávon ők többet tudnak beletenni(pénz,tudás,tesztek)mint a szegény kicsi via.... 

zörbi
(lelkes újonc)
Felesleges ez a hangnem, semmi bajom ezekkel a termékekkel, egyébként is mindenki olyan márkát választ amilyet szeretne, maga dolga. Csak érdekelt hogy mivel egy korábbi cikkben már bemutattak néhány mATX megoldást ([link]) ventillátoros vagy bordás hűtéssel, akkor ezeken miért nincs. Azt látom hogy a termék kódja más (ott E-350, itt meg TxxN) de a TDP és a frekvenciák megegyeznek ezért furcsa hogy ezen a lapon nem látszik semmi ami a hűtést szolgálná.
De csak hogy boldog legyél: intel sux amd rulez 

Alchemist
(senior tag)
Azért a beágyazott rendszereknél nem ártana, ha a fogyasztást üzemszerűen vissza lehetne még skálázni...
Éppen olvasok egy érdekes könyvet az antigravitációról... képtelen vagyok lerakni.

pip
(fanatikus tag)
VIA-s gepunk nekunk is van, legifelveteleket regisztral egy kisrepulon, de igazabol nem tudom, hogy megbizhatosagi okokbol esett-e ra a valasztas, vagy mert egyszeruen nem volt alternativa amikor beszereztek (2007 eleje).

Akybron
(fanatikus tag)
Aki kiváncsi beágyazott cuccokra, az ballagjon el pl. az Advantech vagy az IEI oldalára.
(Leginkább a Single Board Computer kategóriát érdemes nézni)
[ Szerkesztve ]
vajon megadóztatják a postát is, mert a bevételük alapját képző levelek nagyrésze a jogvédett tartalmak hallgatása közben íródott, így a levelek a jogvédett tartalmak által keltett hangulat kalózmásolatai. (Psych0)

Boxi88
(őstag)
Remélhetőleg gyorsan elterjed és olcsón adják majd őket, nem mintha a kezdeti ára horribilis lenne, de minél olcsóbb annál jobb! 

Pítőr
(tag)
Hybrid crossfire működik 5450-el?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=P%EDt%F5r
Miért G-széria, ha Txxx?
Nem sok ide a 18W?

rauschie
(őstag)
Nem tudom, hogy áll az AMD energiamenedzsmenttel, de érdekelne. Az én mobil procim 35w TDP-jű (és ez az Intel TDP), ennek ellenére az egész gép az ölemben eszik pillanatnyilag 23 wattot, szóval gondolom ritka lesz az hogy megegye a 18 wattot ez az AMD.
"The first rule of investing is don't lose money. The second rule is don't forget Rule No. 1."

GerykO
(fanatikus tag)
Van az "E" széria 18W TDP-vel, meg van a "C" széria 9W TDP-vel, ez meg a "G" széria, tudjafene mekkora fogyasztással. Viszont ha mondjuk egy VIA-s bágyazott rendszerhez hasonlitod fogyasztásban kb egál, igaz a VIA csak most tudott váltani a 40nm-es gyártástechnológiára, mivel az intel neki is betartott, és hogy megszületett a határozat, már a TSMC gyárt neki és nem 65nm-en kell nyüglődnie. Szóval a helyzet érdekes lesz/lehet.
Jó lenne ha itt is lenne árverseny, meg a Liano is csapkodhatná a SB-t és akkor mehetne le az áruk...
Hajrá minden gyártó, hogy élvezzük mi fogyasztók az alacsony árakat! Hajtsanak a kegyeinkért, hogy őket válasszuk... ![;]](/dl/s/v1.gif)
A válság érdeklődés hiányában elmarad...
A cikkbeli táblázat alapján az E és C szériának lesz embedded változata is, ugyanazokkal a fogyasztásokkal. A különbség elvileg az 5x8 PCIe helyett 4x1. Viszont érdekes módon a tokozás elvileg ugyanaz (FT1, 413-BGA).