Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) nrgia

nrgia
(őstag)

Jujj az NZXT Lexa S valami félelmetesen jól néz ki...ergo nekem tetszik...

...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...

(#2) marcias

marcias
(őstag)
LOGOUT blog

Ez tényleg egy új Lian-li ház?

(#3) Enton

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet hogy költözök: Lian Li PC-60FN
Szép fekete, jól néz ki nagyon plusz a táp is alul van. Remek házikó.

Viszont ebbe már belefér a 4way SLI, ott a 8 nyilás a hátulján szal még barkácsolni sem kell. :C

Family Guy Online - Closed Beta

(#4) Füge007

Füge007
(senior tag)

A Lian Li ház nagyon szép, egyszerő izléses, praktikus. Ami a bajom vele csak az ára, bár mikor megvetttem a Chieftec Dragon LCX házamat az is drága volt, de megérte. Végülis egyszer kell megvenni, utána évekig meg van oldva ez a téma. Az enyémben min 10 konfig lakott, ők mentek a ház maradt, nem véletlenül.

Füge

(#5) Pepe78

Pepe78
(senior tag)

Hát az NZXT még csak csak, de a LIAN LI megint ugyan arra a kaptafára készült.
Biztos jó , alig van eltérés egyik másik modell között.
Nekem unalmas.

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

(#6) Mikiller

Mikiller
(tag)

A vízhűtésre is felkészített Lexa S valamikor szeptember végén kerülhet az üzletek polcaira, ára 70 dollár lesz.

Veszek kettőt ennyiért :) :Y

(#7) Kalandor válasza Enton (#3) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egyébként miért jó, ha alul van a táp?

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#8) Enton válasza Kalandor (#7) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem ugy jobban tetszik, meg olyanom még nem volt és ki akarom próbálni. Kb ezek miatt. ;]

Family Guy Online - Closed Beta

(#9) Izzé

Izzé
(senior tag)

Ez a NZXT Lexa S nagyon szép házikó, 70 dodó pedig tényleg nem nagy ár érte.

(#10) mave13 válasza Enton (#8) üzenetére

mave13
(Ármester)
LOGOUT blog

Igazi öröm, amikor a gépház aljáról a 4 tűs alaplapi tápcsatlakozó nem ér fel a helyére (FSP 400 pnf + CM Centurion 590)...

Icewolf || Privátban árazás nincs!!! >> Tokió blog -> logout.hu/blog/mave13 <<

(#11) shteer válasza Enton (#3) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nekem is az tetszik :K

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#12) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Lexa nagyon tetszik, s nem is drága. Lehet, hogy leváltom vele a mostanit.

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#13) Kalandor válasza Enton (#8) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

De nem viszi ki a meleget a házból a táp :F No mindegy, én maradok felül :)

Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

(#14) atti_2010 válasza Mikiller (#6) üzenetére

atti_2010
(PH! kedvence)

Csak az a gond hogy mire ideér már 70 euro lesz.

Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.

(#15) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó a cím :))

a beépített kék LED-eknek, illetve az átlátszó, sötétített plexi oldallapnak köszönhetően azt is láthatjuk, hogy mi történik a gép belsejében.

Pfff :))

Belemászik a hörcsög, és azt képzeli, hogy egy sötétített üveges merdzsóban dönget? :DDD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#16) proci985 válasza Kalandor (#13) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

kiviszi. általában ilyen házaknál szokott lenni felül is lyuk vágva a ventiknek, legalábbis a CMeken (690, HAF932, RC1000 és RC1100) van. a táp nem melegszik ( mert nem a procról húzza a levegőt, alacsonyabb hőmérségleten általában jobb a tápok hatásfoka és feszültségregulációja, tehát kevésbé fog melegedni és kevesebbet fogyaszt a teljes gép), a ventik viszik ki a meleget és mindenki boldog.

a 8pines hosszabbító kb 1-1500, legalábbis annyiért már harisnyázott jólkinézőt kapni.

az alultáp tiszta haszon:).

házikók meg szépek, bár picit picik nekem. az olcsó lianlik szvsz nagyon jók ár/értékre is.

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#17) Kalandor válasza proci985 (#16) üzenetére

Kalandor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nekem felül van és mégis van felette kivágva 12-es lyuk ventilátornak, plusz alatta van 2x8-as a hátfalon.
Ha 85%-os vagy jobb hatásfokú tápot vesz az ember, jobb már úgyse lesz a fogyasztás :)

[ Szerkesztve ]

(#18) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

A két Lian Li házhoz véletlenül ugyanaz, a PC-P7FN-t ábrázoló kép került. A PC-60FN így néz ki.

(#19) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

A címben a szokás szóban cseréljük ki a K-t P-re és mindjárt jobb értelme van. ;)

[ Szerkesztve ]

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#20) total90

total90
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az NZXT háza jól néz ki, de csak a kinézet a jó. Volt szerencsém megnézni közelebbről már néhány NZXT házat és szerintem az anyaghasználat, az élek elrendezése, illesztések is borzalmasak. Kinézetre jól néznek ki, de a többi gány :W

(#21) sz.j válasza Kalandor (#13) üzenetére

sz.j
(PH! kedvence)

Az alsó tápos házaknál, véleményem szerint nem a táp ventijének kell a ház melegét kivinni, sokkal inkább a háznak (kialakítás!) és a beépített ventiknek.
Természetesen nem kell velem egyetérteni, de én ezt tapasztaltam.

A mostani alsótápos házam belseje (hardverek) lényegesen hűvősebb mint az előző nagyon jól szellőző Antec SLK300B házamnál.

@ mave13
Furcsa, mert nálam az FSP Blue II 400W-os tápom mindkét tápkábele, a "szerelő oldalfal mögött is, elér az alaplaphoz.

[ Szerkesztve ]

http://szjanos.atw.hu

(#22) stevve válasza Sonja (#19) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

:DDD ez jó volt.

Az NZXT nem tetszik, a másik kettő meg annyira hasonló, hogy mindegy is lenne, melyiket venném meg, de azok jók és gondolom a szokásos minőséget képviselik. Ráadásul akár lehetnek majd olcsók is... :K

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#23) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

NZXT Lexa S-ben egész sok venti hely van.Nem is rossz annyira mint amennyire csúnya :)

.::www.megadanceradio.hu::.

(#24) joi29

joi29
(őstag)

A 3.14-csába már az ötleteimet is lopják, :W esküszöm, hogy levédetem a következő házam, előlapjának a formáját. :((

(#25) {Zodiac}

{Zodiac}
(senior tag)
LOGOUT blog

na ez a lian li már döfi!

-= live-for-speed.hu =-

(#26) avman válasza stevve (#22) üzenetére

avman
(őstag)

telt el anélkül hét, h a lian li ne jelentett volna be valami teljesen jellegtelen, vagy épp csúnya házat horror áron, és amit már a termékvonal kettővel előtti sorszámától is alig lehetett megkülönböztetni?
:DDD

Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

(#27) stevve válasza avman (#26) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

nem nagyon, ezért várom, hogy végre olcsó is legyen :D

PH semleges

(#28) zse-

zse-
(újonc)

PC-60FN tetszene nekem de a 30 ezer körüli ára az nem valami jó. :O
De a következő heti hátha 25 ezer alatt lesz. ;]

(#29) Elijah Baley

Elijah Baley
(tag)

Jó kis házikók.., de ahogy látom csak egyszobásak.., én legalább egy 90 négyzetmétereset keresek - néhány hozzá illő fekete szerverszekrénnyel és megfelelő tartalommal :D

-Amúgy az NZXT tényleg tetszetős darab..., ezek a Lian Li házak meg mind olyan egyformák..., - vagy csak nekem?

[ Szerkesztve ]

"Anizotropikus szűrés? - ez az a ritka trópusi betegséget kimutató szűrő-vizsgálat??? - úgy hallottam nagyon veszélyes azaz anizo-tropik, de állítólag már van ellene védőoltás is..."

(#30) drizzt1666

drizzt1666
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

AZ NZXT megint nagyot alkotott :Y Nekem az előző Lexa sorozat is bejött, de ez valami félelmetesen jó :R

Az álmaim rabja vagyok, de tetteimben szabad ember...

(#31) Dyno

Dyno
(PH! kedvence)

NZXT-nek az ára nem semmi, 70$ elég baráti

Lian Li bár nekem jobban tetszik, szépre sikerdett, szolid és elegáns. :K

(#32) Adams007

Adams007
(kvázi-tag)

Tényleg nagyon jó lett a NZXT háza, és nem is drága. Viszont a Lian Li nekem is jobban tetszik, egy letisztult, elegáns ház :)

(#33) proci985 válasza Kalandor (#17) üzenetére

proci985
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jó, de Neked egy Bravod -alias A chieftec szerverház- van:DDD az meg alapvetően nem otthoni felhasználásra lett kitalálva (meg a tetejében nagytorony is, amiknél nem ugyanazok a szabályok vonatkoznak a szellőzésre, mint egy sima ATXben... amennyi légszállítás bőven elég a mostani Codegenben átszellőztetni annyival a nagytorony Cosmosban megállt a meleg). és annál a felső 12esnek teljesen más szerepe van (plussz vinyók hűtése pl). egy CM RC1000nél a felső 120asok kvázi a prochűtő tetején ülnek, szóval más a dizájn és más a cél.

85%os hatásfok az oké, de azt tudja 25fokon... 45fokon már korántsem biztos még a legjobb tápoknál is. valamint tápoknál a teljesítményt 40fokra szokták megadni (FSPknél pl), tehát 45fokon már nem fogja tudni leadni. namármost ha 70fok jön ki a meghúzott quad hűtőjéből és az megy az erősen dolgozó tápba, az nem annyira kellemes.

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#34) BK87

BK87
(fanatikus tag)

NZXT képek: [link]
Ára: [link] (ez bizony nem 70 dolcsi)

[ Szerkesztve ]

(#35) ronson

ronson
(senior tag)

Mi hülyegyereknek kell lenni az NZXT-hez, hogy a tulaj passzoljon a házhoz. :C

joi29:

Gratulálok a Vargáné ház stílusos átalakításához. :D

Amíg élek én, nem érdekel más: Csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR, csak a DIÓSGYŐR!

(#36) joi29 válasza ronson (#35) üzenetére

joi29
(őstag)

THX :)

(#37) nuke7

nuke7
(őstag)
LOGOUT blog

NZXT Lexa S jo kis ház de valahogy az a 70dolcsi sajnos ugy néz ki h euro... :((

[ Szerkesztve ]

Ingyen 2,5gb tárhely: http://db.tt/HbW8NW8D

(#38) D4rkAv3ng3r válasza Balika911 (#18) üzenetére

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Szeintem tök mindegy az összes Lian Li ugyanúgy néz ki. :))

Az NZXT meg valami mocskos jól néz ki! :C Mondjuk NZXT házai eddig mind bejöttek és nincs úgy elárazva, mint a Lian Li. Igen aluból vannak, de van olcsóbb alu ház a Lian Li-nél és jobban is néznek ki. Pl. egy egy árban lévő CM házzal nincs köszönő viszonyban sem ami a külsőt érinti.

[ Szerkesztve ]

(#39) D4rkAv3ng3r válasza joi29 (#24) üzenetére

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Pedig egyáltalán nem hasonlít rá, vedd fel a szemüveged! Örülnél neki ha ilyet barkácsolnál házilag, mivel ez egy elégé bonyolult térbeli alakzat. :DD Persze meg lehet csinálni, de nem lenne egyszerű plexiből! (főleg plexit hajlítani.) A te házad egy teljesen sík előlapra felrakott pár lemez, ami marhára nem is úgy áll, így nem kell copyright.

[ Szerkesztve ]

(#40) D4rkAv3ng3r válasza D4rkAv3ng3r (#39) üzenetére

D4rkAv3ng3r
(senior tag)
LOGOUT blog

Na jól félreolvastam a cikket az előlap nem plexi. :W
Itt van pár kép még:
[link]

(#41) joi29 válasza D4rkAv3ng3r (#39) üzenetére

joi29
(őstag)

-Ő izé hol mondtam én olyat hogy hasonlít?
-Ha figyeltél volna akkor megértetted volna, hogy az általam korábban
alkalmazott ötlet fogalmára értettem amit mondtam és a következő
előlap ötletem formájával kapcsolatban méltatlankodtam ironikus hangvételben. ;)
-Természetesen eszem ágában nincs a mérnökök által megtervezett
és ipari technológiai folyamatok alkalmazásával előállított házakhoz
hasonlítani az én sufni gányomat.

-Mindössze csak érdekesnek tartom, hogy az általam alkalmazott kidomborodó
fedőrész közepén közel ugyanakkora kéken világító felület van mint a Lexa S-n. :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.