kell az a pont a cím végén? 
ez az ecogreen elgondolkodtatott, jó lenne három hddből egyet csinálni.
hm...
Intelligence is not the privilege of old age. »»───(knee)───►
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
kell az a pont a cím végén? 
ez az ecogreen elgondolkodtatott, jó lenne három hddből egyet csinálni.
hm...
Intelligence is not the privilege of old age. »»───(knee)───►
nekem ezek még drágák
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11
EcoGreen jónak ígérkezik, egy 1-1.5 Terással sokáig ellennék, ugyanis az 500-as Samun is aránylag jól elférek, C-n kívül van vagy 40-50 giga szabad helyem.
"A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel." by Totalcar
(#4) zsirfecske
1,5-es eco green f2-m van backupnak rackben. erre hibátlan, esata-n effektív 100 mega/sec-et tud csúcsban. jók ezek az 500 gigás tányérok!
Személy szerint én most a 160-assal is elvagyok, letöltött cuccokat kell kicsit válogatni néha. Inkább valami halk és gyors kellene, egy 500-as Ecogreen lehet majd beszerzésre kerül. De az 1,5Tb-ot feleslegesen soknak érzem. 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

Nem sok az. Gyorsan be tud telni. 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Ezek az energiatakarékosnak nevezett 5400rpm-es vinyók mennyivel fogyasztanak kevesebbet egy normál 7200rpm-es hdd-nél?
Ne olyan embert keress, akivel le tudnád élni az életedet, hanem, aki nélkül nem! / "Nem az a fájdalom, amitől könnyes a szem, hanem amit egy életen át hordunk mosolyogva, csendesen."
USB 3.0-át a népnek már, nemigaz, hogy még mindig csak itt tartunk, menjenek már... miért nem USB 1.0??? Az olyan szimpi lenne az 1-et ki se kellene írni csak annyi hogy USB... szánalmas
~ Arcana ~
nekem jelenleg 2x1,5 TB vinyóm van és beteltek mind, 2 TB-os drága, addig ez van. A backup vinyókat nem is említettem... ;-)
~ Arcana ~

Hát jöhetne már, valóban. 
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

RAID0 SSD-t a parasztnak...ezeket a netbookokat ezzel kéne kiadni....esetleg egy 6-os tömb?
teccsó és gazdaságos

1,5 TBos F3EcoGreennel nem hiszem hogy találkozni fogunk. 3x500 GBból gazdaságosabb 1,5TBot összehozni, mint 4x500GBból. Bár kétségtelen hogy ott van a roadmapen.
Ebből az F3EG sorozatból egyébként már két tipus elérhető, az 500-as HD503HI és a 2TBos, HD203WI néven.
Az USB 3.0-t jelenleg még kár lenne eröltetni, amikor a nagytöbbség még az eSata-ig sem jutott el az USB 2.0-tól.
www.xbox360szerviz.hu