A Data Traveler 5000 azt hiszem nem is olyan soká de itt fog figyelni az asztalomon... Egy ideje már ki lett nézve. Szerintem jönni fog vagy 10 db a céghez... 
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
A Data Traveler 5000 azt hiszem nem is olyan soká de itt fog figyelni az asztalomon... Egy ideje már ki lett nézve. Szerintem jönni fog vagy 10 db a céghez... 
"Happy endings are stories that just haven't ended yet..."
Eye-Fi Geo X2 jó megoldás régi PDA tulajoknak akiknek nincs WiFi a PDA-jukban de a háttértárról sem akarnak lemondani. Már csak itthon is lehessen kapni
[ Szerkesztve ]
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

Az nincs elírva 
16Gb pendrive 300 euro

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

jaja, erre volna ez a kiscsoda, anno én is mit kerestem ilyet a Mio A701-sembe, de nem tudtam beszereni, meg embertelen áron volt, nah ez egy klassz eszköz, mert még memória kártya is egyben
csak hogy a bökkenő az hogy 4 gigabájtos és ezt a régi készülékek nem ismerik fel, szóval xevasz tavasz... 
[ Szerkesztve ]
-=The digital artist of the darkside=-
sajnos
de a kezdeményezés dicséretes ![;]](/dl/s/v1.gif)
Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!
És ezeket bármely eszköz felismeri, amely képes az sd kártya kezelésére, és rendelkezik valamilyen oprendszerrel? Pl nokia 6600?
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23
A winmo minden gond nelkul tapasztalat, de hogy a symian felismeri abba mar nem vagyok biztos. szvsz nem