Az Intel a mai napot két új processzort indított útjára.
Azt hittem LGA 775-re már nem adnak ki semmit...
<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

Az Intel a mai napot két új processzort indított útjára.
Azt hittem LGA 775-re már nem adnak ki semmit...
fognak még sztem
mindig ez van: ez az utolsó, aztán jön egy utolsó utáni, utáni....
igaz ez nem új fejlesztés csak eggyel nagyobb szorzó 
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
Én se hittem volna...
A Pentium brandet nem tudom, mi tudná überelni.
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Ki az a márhá aki 294 dollárt ad egy kétmagos ratyi GPU-val felszerelt prociért?
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Nem semmi, hogy még mindig akad 775-höz 'új' cpu. De minek?
Az i5 meg kissé drága, pláne, hogy csak kétmagos.
Fail.
"I see the diamonds, but you only see the rock"
A 3,86GHz azt jelenti, hogy kerek 60MHz-et ver az eddigi csúcstartókra ( Pentium 4 570J / 571 / 670 / 672 ). 
Javítva. Köszi. 
Bluegene: Jah. Mindig lesz egy utolsó utáni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.
(#8) dízelracer

Nyugalom, ezt leszámítva is jön még új LGA775 proci.
Pl E6700
[ Szerkesztve ]
Lehet még 2020-ban is kapunk valami nagyon új 775-ös procit...

"I see the diamonds, but you only see the rock"
Mi lett volna ha 1156-ba adtak volna ki lowend cpu-t?....
Abu: "A korai startot persze senki sem bánja, hiszen az új modell az Intel legmagasabb órajelen üzemelő processzorává lépet elő." lépet*lépett
New world...old thinking...IBM T60;)
Viccelsz ... lowendbe szaros négymagos AMD való.
![;]](/dl/s/v1.gif)
Kösz. 
A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

Nem csinálhattak volna 1-2 típust GPU nélkül 32nm de 4 magost?
[ Szerkesztve ]
Pártatlanságom bizonyítékaként minden nap más CPU gyártót favorizálok, ma az AMD -vel tartok.
akkor nem vennék a kórájhetet
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

Nagyon temetné mindenki a 775-öst, de még idén is az eladások 60%-t fogja kitenni az atomot nem számítva.
Ha a 680 lesz a leggyorsabb, akkor az eddigi leggyorsabb ára valyon mérséklődik majd?
[ Szerkesztve ]
[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]
sztem lesz jópár ilyen emberke aki csak az órajelet nézi.
Aki kórájhetet vesz az valószínűleg nem fog LGA-775 körül keresgélni. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest

Mivel túl nagy ugrás lenne rögtön 3,43GHz-es procit (E6700 Dual Core) piacra dobni ezért szerintem lesz még előtte egy (vagy kettő 3.0GHz és 3.2GHz??) Pentium Dual Core proci. Ki kell tölteni a lyukat a 2,8 és 3,43Ghz között. Ha az eddig bevett szokásához tartja magát az Intel vagyis minden új modell 200MHz-el lesz gyorsabb az elődjénél akkor még legalább 3db új proci biztosan jönni fog. De mindez persze csak feltételezés.

Clarkdale családon belül is van már Pentium, ne számíts nagy tüzijátékra a wolfdale-re épülőknél!
[L:http://hardverapro.hu/apro/asus_maximus_formula_x38_q9550_4gb_ddr2_800_kingma/hsz_1-200.html]Nézz csak ide![/L]
Na de az ilyenek miért cserélnék le a P4 670-et? 
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
De aki órajelhajhász annak mindegy milyen foglalat az úgyis a bűvös 3,4G-t nézi 
>> http://tinyurl.hu/i3i6/ << Referenciám| HTC Surround 7 16GB WP 7.5

Miért? Egy 3.4GHz-re belőtt Wolfdale Dual Core-al tökéletesen el lehet játszogatni. Nyilván itt most nem azokról a kockákról beszélek akinek HD5970 figyel a gépében, de egy HD4850/70, nVidia GTS-250 szintű kártya alá elegendő teljesítményt nyújt. Kár, hogy a jövőben egyre inkább hátrány lesz a 2mag. Sajnos lassan eljár felette az idő. Kár érte mert q.jó széria volt.
Ha már mindegy a foglalat, akkor 3,8 GHz nem (775, 1mag, Prescott)? 
"Egylábú embert találtak egy Belga réten, a Belga állítólag arra hivatkozott, hogy neki sose kellett láb!"

Komolyan nem értem. Állandóan az volt a baj, hogy az intel miért váltogatja a socketeket olyan sűrűn, most meg az a baj, hogy miért adnak ki 775-re még procit, mindenki temetné.
Néha azt érzem, hogy mindegy mi a helyzet, csak bele lehessen kötni.
Akinek LGA775-ös lapja van, az örüljön neki, hogy adnak még ki bele procit, aki meg már váltott, annak meg miért fáj?
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

Igen. Ha megnézzük a paramétereket, meg az árat, akkor látszik, h baromira nem éri meg 

Mert divat fikázni. "A 775 kihalt az 1156 értelmetlen a 1366 drága" ect ...

Elképzelhető viszont hogy a 775-ös lapokhoz már nem jön ki újabb BIOS és emiatt nem teheti bele biztonsággal az ember a "jó öreg" alaplapjába az új procit.

Ez nem volt szép.

Látom neked nem jött át... 
Jó rendben! marad a 775-s lap 
[ Szerkesztve ]

Javítsatok, ki ha tévednék, de ez az E5500 nagyon jó procinak ígérkezik az E4300-at, E4400-et (és társaikat) használók számára. A csak 200MHz-es fsb és a 45nm elég tuningbarátnak hangzik. Vajon 4GHz elérhető velük? (Ezen az áron máris cserélem a 3GHz-en járó E4300-at, mert mégha csak 3.5GHz a proci vége, de a jóval kisebb fogyasztás miatt már megérné, mert Intel ugye nem csökkent feszt ha tuning van...)
''A file-cserélés öli meg a filmipart? Inkább a filmipar öli meg a file-cserélést. 2 hónapja nincsen semmi értelmes film, amit érdemes lenne letölteni...''

Persze hogy jó proci..Sztem a legtöbb E55 procival el lehet majd érni a 4ghz-et(vagy akár fölötte) Persze a tuningra nincs garancia..De pl E52 M0 steppel se volt olyan rossz(3,7-8ghz átlagba) vagy már az újabb R0 steppingű E53 -ból is van sok ami megy 4ghz, és ráadásul értelmes fesszel..
-XFX-
Vérpistike feeling. Aztán csodálkozik hogy egy Core i7-920 miért jobb és miért drágább az alacsonyabb órajel ellenére. 
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
775-el csak a Quad árakkal van a gond. Nem sok i7-i5 fogyna mondjuk ha 30-35k lenne a Q9550. Ami mindenre elég, és nem sok Phenom2 adtak volna el szerintem. Az Intel-től ezt óriási hibának tartom.
2 év alatt kb 0% árcsökentés...
gyúrunk vazze
hát igen ez a baj..... az ár az ár az ár 

Ezt én is sajnálom. Én is még abban reménykedem, hogy alaplapcsere nélkül tudok majd 4magra váltani, de amíg a core2quadok ilyen drágák, esélytelen. Még a végén corei5-öt érdemesebb lesz majd venni helyette.
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

E4300 tulaj vagyok, és tényleg jó választás lenne, de nincs szükségem cserére. Ha esetleg beadná a kulcsot a kis E4300, akkor erre, vagy egy használt E8xxx-ra cserélnék.
Az i5-nek meg combos az órajele. Én már a E8xxx elején számítottam ilyen órajelre, amikor sokan könnyedén felrántották 4Ghz környékére. Válogatott példányokból simán kiadhatták volna.
én már cseréltem phenom2-re, mert 25k-ért jó volt egy 925-ös, de el kellett adnom az imádott ep35-ds4-emet, mert intel bácsi cseszett rám, de szerintem ezt ők is jól tudják, AMD pedig szépen beékelődött a piaci résbe és tarol. sok intel-es átállt, köztük én is. ár teljesítményt nézve verhetetlen. de hajrá i5-i7, akinek van esze nem veszi, mert minek, nagy felbontásban a p2-el se mennek jobban a játékok, persze nem mindenki csak játszik.
Barátom netezni vett i7-et 
gyúrunk vazze

Dehogy volt hiba. Talán kicsit több nyereségük lett volna, de nem akartak megint 1,2 milliárdot fizetni az amdnek
Vagy annak se örültek volna, ha amd csődbe megy, őket meg feldarabolják.
Először szomjan halunk, azután éhen halunk, végül mind meghalunk!

Ha teljes platformcsere, akkor én is phenomII-re váltanék. Durva, hogy a legnagyobb x4 is 40-ből kijön. (i5-öt csak házon belüliség miatt említettem). Csak lusta vagyok alaplapot + memet is cserélni, ezért reménykedem elsősorban c2quadban.(jó kis ep43-tól sem szívesen válnék meg)
[ Szerkesztve ]
Az én x2 240-es gépem ultra lowend lesz?
hát még ha azt is lecserélem sempron 140-re, vagy régi am2-esre...höhö.
Nincs mit
Tommee: Nem hát...akármelyik értelmes alaplapba bele lehet tenni és menni fog, gyakorlatilag az R0 revet kell ismernie, az én lapomban fél évvel azelőtti biosban nyomultak az R0 5200-k, hogy kiadtak volna hozzá biosfrisst. Az E3-asok is olyannal mennek ami hivatalosan nem ismeri őket.
MaUser: Ha tuningra veszed van olcsóbb E5 is, minek fizetnél felárat? R0 E3/5-öknél a jobbak viszik 4ghz-et 1.35V-on, mostanában már erősen ki kell fogni, kezdetekben sok 1.35V@4G-s E5200-t adtam el. Vannak kivételek amik jobbak, de ritkák..lásd pl aláírásom 
Rohadt jó plartform lenne a 775, ha nem szállt volna el a ddr2 ára, ddr3-as értelmes lap meg nagyon olcsón nincs, én újan már nem ajánlom senkinek, de aki bespájzolt rammal az el lehet vele még sokáig.
New world...old thinking...IBM T60;)

Ahogy elnézem még legalább egy évig elleszek a jó öreg Q6600-zal. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Most már ideje lefeküdni. De előtte elolvasom a NENYI-t, hogy merjek nagyokat álmodni." by Szözö

Én lecseréletem AMD re a 775 tokozásu lapomat,és egy ideig nem is akarok belefolyni a processzorok nemi életébe,zsong a fejem a sok uj és régi proceszortol,tokozásoktol
Aki másnak vermet ás az sirásó!
ott van a ddr2-es vezerlo is az AM3-as procikban es igy AM2+ -os alaplapobkan is vigan el van, nezd csak meg a konfigomat. 
775 mellett szol talan meg a jo alsokategorias ar. E3200/E5200 , de felette mar csak PII925-ot vennek, esetleg AII620-at.
[ Szerkesztve ]
gyúrunk vazze

Ahogy elnézem még sokáig marad a jó öreg Q9400. 

Talán nem véletlen a nagy sietség. Ebbe az árszintbe még gyorsan akartak valamit tolni az AMD 6 magosa előtt. Most még el lehet sütni, hogy ez a 2 mag igazából 4 szálon számol, de májustól akit behülyítenek vele az már meg is érdemli.
Viszont mekkora haszon lehet ezen is, csak 2 magos, az is 32nm-en, és annyiba kerül, mint a thuban fog 6 maggal 45nm-en.
Nekem bőven jó az AMD, és remélem 32nanon fejlődnek majd, mert a mostani fogyasztások irgalmatlanok. (Legalábbis nállam, processzor fronton.) De ezért nem cserélnék ilyen 2 magos intelre.
(#46) [CS]Blade2 válasza antikomcsi (#45) üzenetére

A tesztek alapján nem behülyítés ez. Core i3-530 vs. Phenom II X4 925
A haszon nagy, de nem ez megy a Thuban ellen. Oda kell majd egy gyengébb i7.
Egyetértek veled.
Én is bőven elégedett vagyok az AMD-vel
Ebben az árkategóriában szerintem mindenképpen jobb választás. Én is jelenleg egy Phenom IIőt hajtok, de amint kijön a thuban, és kicsit mérséklődik az ára a beharangozotthoz képest, rögtön váltok is rá 
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23
Oda egy gyengébb négymagos i7 nem lesz elég. 

Nah megint egy utolsó kiscserkész 775-ös? 
.::www.megadanceradio.hu::.
Kissé már eröltetettnek tűnik. És a cikkben is írják, hogy csak a név a húzó, és ezen termékpaletta nagyjából a megtévesztésből tartja fenn magát 
Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23