Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Rambo netbookja :DDD

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#2) Olasza

Olasza
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ha lenne benne nyomtató...

(#3) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ej, de ronda lett... :F A régi kis két gombelemes játékokra emlékeztet. :D

PH semleges

(#4) Kendek

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hasznos eszköz lehet, csak nem nekünk fórumozóknak. :DDD
Az 512 MB-nyi RAM egy vicc, a képernyő felbontása meg szörnyű, és nem csak a grafikai munkához. De lényegében nem is tudom, hogy mit lehet ezzel így kezdeni, vajon milyen célra alkalmas leginkább? Mert a szabadba való az világos, terepre az igazi, talán Irakban jó célt szolgálna. Oda jól jön egy GPS bele, viszont az N-es Wifi hiányozna azon a nagy terepen. :D

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#5) rtom

rtom
(senior tag)

Képernyőméret használható, proci legyen mondjuk ARM (Snapdragon vagy Tegra, remélhetőleg olcsóbb, mint az Atom), a háttértároló SSD, por-, nedvesség stb. elleni védelem felesleges, és mindez 200 $-ért - na, ez esetben tetszene ... vagy bilibe ér a kezem? Ez majdnem jó, csak nincs forgalomban :O

(#6) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Alap kiépítésben kevés ram van, az aksija szerintem kevés és drága is.
De legalább jól bírja a leejtést. :)

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#7) Duree

Duree
(PH! addikt)

Ronda is gyenge is,viszont drága is

(#8) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Atomot a bestiáknak akik bele rakták a g945-öst... ;]
Ezekbe SSD kell, nem holmi HDD, legyen annak bármilyen védelme.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#9) viszta99 válasza Mr.Csizmás (#1) üzenetére

viszta99
(fanatikus tag)

Ja,jó ez a kis "táska" !

Telefon : 70-403-8474

(#10) Kendek válasza rtom (#5) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Persze, az egy nagyszerű gépezet lenne, de a hírben szereplő bestiához semmi köze. A két gép célcsoportja teljesen más. Viszont arról kéne szavaztatni, hogy kinek kellene egy belőle. :D

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#11) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Katonai jellegű cuccos 3 órás üzemidővel? Na itt van a dolog elrontva

True Success is Blonde

(#12) lezso6 válasza Ste (#11) üzenetére

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Itt én is néztem egyet... :U

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#13) Kopi31415 válasza Ste (#11) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egy autószerelő műhelybe, fényezőműhelybe, stb. tökéletes. De pl autóbuszgyárba is. nem feltétlen a szahara közepére kell gondolni fő használati területként.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#14) viszta99 válasza Ste (#11) üzenetére

viszta99
(fanatikus tag)

szerintem hibás az írás ezen része,de nem biztos !

Telefon : 70-403-8474

(#15) Ste válasza Kopi31415 (#13) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt Te sem gondolod komolyan, hogy egy kisebb szerelőműhelybe ilyet fognak venni ennyiért?
A nagyok pedig nem ezzel fognak kezdeni

viszta99 vagy szimplán csak ennyit tud ekkora akkuval

[ Szerkesztve ]

True Success is Blonde

(#16) Kopi31415 válasza Ste (#15) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

most mondd mi abaj vele bármilyen szerelőműhelybe? adatokat megjeleníteni, szerelési rajzokat tökéletes. Több nem kell.

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#17) pacorro válasza Ste (#15) üzenetére

pacorro
(VIP)

Sajnos csak ennyit tud ezzel az akksival. Minden forrásban három óra szerepel, az eredeti sajtóközleményben és a gyári specekben is.
Amúgy kisebb, egy-két emberes szerelőműhelybe nyilván nem vesznek ilyet, de komolyabb vállalkozásoknak (pláne, amikor több drágább diagnosztikai eszközzel is dolgoznak) nem tétel. Meglesz ennek a piaca.

"Helytelen a képeimet a valósághűség szempontjából megítélni, mert nem bizonyos dolgokat vagy lényeket ábrázolnak, hanem vonalakból, síkokból és színekből alkotott önálló organizmusok." - Ernst Ludwig Kirchner

(#18) Ste válasza Kopi31415 (#16) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Az AIS RT10IA8M-U1/LC várható kezdőára 1499 dollár"
csak ennyi és mellé nulla tudás
Akkor vesz egy kisebb tabletet és begumizza azt, ráadásul azt tudja máshol is használni

True Success is Blonde

(#19) Kopi31415 válasza Ste (#18) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nézzük: begumizza, leejti, mégis eltörik. lesz rá garanciája? Kétlem. A nulla tudást részletezd már, funkció oldalról, nem hardver paraméterek dobálásával.
1500$ egy valamirevaló műhelyben zsebpénz, mert az obd kábelek többe fájnak.

(#20) Ste válasza Kopi31415 (#19) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Inkább vesz 100ért egy tablet ibm-et és ellesz azzal. Ráadásul műhelyen kívül is használni tudja.
Lehet, hogy zsebpénz kábelekre, de azok a működéshez szükséges eszközök. Ez ellenben nem szükségszerű költés. Lehet nála olcsóbban jobbat találni, nagyobb tudással.

Azért mert valakinek van 20M-es lakása és 10M-es kocsija, nem jelenti azt, hogy megvesz 500-ért egy laptopot. Neki valszeg az is kosztpénz, de ha talál olcsóbban jobbat, akkor minek?

Persze, ha valakinek ilyen irányú spec igényei vannak, gyanítom akkor is talál mást a piacon

True Success is Blonde

(#21) Borgi válasza Olasza (#2) üzenetére

Borgi
(fanatikus tag)

hi

röhögni fogsz de én láttam már laptopot amiben volt, a monitor és a "test" közé volt beékelve egy elég vékony tintasugaras, mondhatom nem túlzotan terjedt el a koncepció pedig már vagy 10 éves :)

pofás darab, én elfogadnám és tudnám is használni, bár kicsit lehetne combosabb a lelke nameg nem láttam hogy van-e rajta soros, párhuzamos port.

üdv,
Borgi

Resistance is Futile!!

(#22) Borgi válasza rtom (#5) üzenetére

Borgi
(fanatikus tag)

hi

a por és a csepp védelem igenis nagyon fontos, ebből is látszik hogy nem te vagy a céközönség, én többször voltam már sivatagba dolgozni és ott bizony kell legalább az egyik ;)

üdv,
Borgi

Resistance is Futile!!

(#23) rtom válasza Borgi (#22) üzenetére

rtom
(senior tag)

Ezt nem is próbálom cáfolni, inkább az idegesít, hogy - és talán mások véleménye is ez - a piacról hiányzik egy olyan gép, ami több, mint egy e-book (ezért a kindle-t drágának találom ahhoz, hogy csak pdf-et tudjon olvasni), de ez a funkció is megoldható vele, tehát egy lapos, érintőképernyős (tele van a hócipőm, hogy mire Magyaro.-ra érnek a hw-k, duplája lesz az áruk), olcsó (mert a mai tabletek nem olcsók) gépet látnék szívesen - ez pedig már jóval több, és úgy gondolnám, hogy a katonai szabványoknak megfelelő gép már csak akkor kerül piacra, amikor az "alapot" a hétköznapi felhasználók már szétcincálták és kellő mennyiségű szervíz tapasztalat gyűlt össze ahhoz, hogy egy megbízható vasat tudjanak összehozni.

(#24) Kopi31415 válasza Ste (#20) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Inkább vesz százért egy IBM-et, hogy vigyázon rá, mint a hímes tojásra? Műhelyben ha ekkora tuzdás elég, akkor nem fog erősebbet venni. Minek vegyen, ha képtelen kihasználni? mninek vegye meg az ennek esetleg többzörösébe kerülő Mercedes táblát-kvázi hasonló kialakítás, csak a saját szervízhez kellő ilyen csodaketyere- ha ezzel is tökéletesen elvégzi a munkáját? Ne magánebmerből gondolkodj, hanem vállalkozásból, ahol ez munkaeszköz. Így a lakás autó példád értelmetlen. Egyébként ha emlegeted az olcsóbban jobbat, mutass egyet, ami ugyanilyen strapabíró, olcsóbb és jobb.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.