Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Gabrika

Gabrika
(tag)

nocsak, egy fecske - pedig már egy ideje tavaszodik

Antec P182; ZM500-HP; ASUS M4A79TDe; AMD 965BE@3.7; Scythe Ninja2b; G.Skill 8GB@1866; ATI5850; 5.4TBHDD; MOMO; T.FlightX; G.EM500; Samsung 2443BW, PS42B450B1W; Yamaha RX-V663; Klipsch F/C/S-1

(#2) Ren Hoek

Ren Hoek
(őstag)

Azt nem tudjátok véletlenül, hogy az 5xxx szériához is van olyan Fireprosító driver?

Nem írom alá!

(#3) zuchy

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

Azt nem lehet tudni, hogy a HD5970-ből nem lesz-e prof. kártya? Vagy sok lenne már a fogyasztása neki. Lehet arra is 2-2 GB Ram kéne, az meg még a PCI-SIG-be se férne be...

[ Szerkesztve ]

PC-STYLE.hu

(#4) .mf válasza zuchy (#3) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

tudtommal korábbi X2-kből sem volt FirePro...

---

"szinkronizációs kimenet"? Ilyet se láttam még

(#5) Abu85 válasza zuchy (#3) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Itt illik a 225 wattba beleférni, mint max board fogyasztás. :)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#6) zuchy

zuchy
(őstag)
LOGOUT blog

ABU, .mf: :R

PC-STYLE.hu

(#7) arthur3d

arthur3d
(tag)

Ez jó hír, már vártam, hogy megjelenjen :K

...

(#8) halleck

halleck
(újonc)

Van értelme annak a mondatnak, hogy négy egymástól független, 30 hüvelykes kijelző vezérelhető vele? Ha teszem azt négy 42 colos LCD HDTV-t kötünk rá, azt nem vezérli?

[ Szerkesztve ]

(#9) Abu85 válasza halleck (#8) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Eléggé esélytelen a professzionális körökben ez a felállás. A HDTV-vel itt nem foglalkozik senki. :)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#10) Pug válasza halleck (#8) üzenetére

Pug
(őstag)

Értelme biztos van a mondatnak, maximum a helytállóságára kérdezhetsz rá ;]

De az egymástól független helyett tényleg szerencsésebb a különálló :U

"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

(#11) Enton válasza halleck (#8) üzenetére

Enton
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is kicsit fogamzásgátlósnak, vagy nyers fordítósnak hat a mondat.
Viszont azt elhiszem hogy 30'-osat tud.
De a képen éppen 4 projektorrol akarnak minket meggyőzni amely egyenként nagyobb mint 40'~50', így én azt is elhiszem hogy tud 31+ colokat is meghajtani.
:C

Family Guy Online - Closed Beta

(#12) Gabrika válasza halleck (#8) üzenetére

Gabrika
(tag)

gondolom itt a 4 × 2560 x 1600 pixel az értelmezése

Antec P182; ZM500-HP; ASUS M4A79TDe; AMD 965BE@3.7; Scythe Ninja2b; G.Skill 8GB@1866; ATI5850; 5.4TBHDD; MOMO; T.FlightX; G.EM500; Samsung 2443BW, PS42B450B1W; Yamaha RX-V663; Klipsch F/C/S-1

(#13) halleck válasza Pug (#10) üzenetére

halleck
(újonc)

Rosszul fogalmaztam. Konkrétan azt találom érdekesnek, hogy kifejezetten a 30 hüvelykes méret lett kiemelve. Azt gondolnám, hogy a kártya szempontjából tök mindegy, hogy mekkora a kijelző mérete, a kijelző felbontása inkább tűnik releváns információnak.

(#14) CPU001

CPU001
(lelkes újonc)

Ne nézzetek hülyének de jelen esetben mit takar a professzionális kártya szó? Mármint hogy az ASUS ARES jelenleg az elérhető legerősebb mindent támogató kártya...nem? Mert ahogy én az órajeleket nézegettem az ARES erősebb ettől de persze (valószínű) lehet hogy keverem mert ez más igényekre van szabva mint az ARES. Szóval valaki világosítson fel...kössz.

(#15) Pug válasza CPU001 (#14) üzenetére

Pug
(őstag)

Professzionális munkához tervezett kártya, pl kettős pontosság, szoftveres támogatás ég és föld az asztali megoldásokhoz képest, kimenetek, stb... :)

"aki régóta foglalkozik számítógép karbantartással, az pontosan tudja, hogy az első számú szabály: a user hazudik. (az eseménynapló meg nem.)" by moonman

(#16) bitblueduck válasza CPU001 (#14) üzenetére

bitblueduck
(tag)
LOGOUT blog

mindig van valaki, aki nem érti mi az a quadro meg firepro. az ares játékra van nem professzionális kártya, ezek meg munkára.

An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.

(#17) pottyantós

pottyantós
(senior tag)

Szép darab :)

!!!!Més que un Club Barcelona!!!

(#18) Pug válasza bitblueduck (#16) üzenetére

Pug
(őstag)

jaja :K
Amúgy egyszerűen megfogalmazva ez "nemkrájziszülni van" :DDD
Bár azt is lehet vele, csak a célközönség kicsit produktívabb programokat szeretne rajta use-olni :DDD

(#19) CPU001 válasza Pug (#15) üzenetére

CPU001
(lelkes újonc)

Kösz. :D. Az utánad szólónak is köszönöm. Sebaj néha én is lehetek az a valaki.

[ Szerkesztve ]

(#20) Pug válasza CPU001 (#19) üzenetére

Pug
(őstag)

Semmi baj nincs azzal, hogy kérdezel, szerintem ezért van a fórum, volt amikor én se tudtam, hogy mi a tököm az a professzionális kártya :DDD
Kérdések nélkül sose lenénk okosabbak :))

[ Szerkesztve ]

(#21) Ren Hoek válasza Pug (#15) üzenetére

Ren Hoek
(őstag)

Még mostsem értem, hogy az a bios vagy driver hogyan működik, ami a Radeon 4xxx szériából Firepro-kat csinált. Elviekben mindkét HW ugyan az nem?
csak a bios és a driverük más.

Nem írom alá!

(#22) Pug válasza Ren Hoek (#21) üzenetére

Pug
(őstag)

NV oldalon a Quadro-k esetében tudtommal azonos a HW :U
Az ATI vonalon nem vagyok benne biztos.
A kettős számítási pontosság HW vagy SW kérdése? :F
De szerintem erre hamarosan választ kapunk ABU-tól :R

(#23) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Nah, ez is eljött, várható volt.

.::www.megadanceradio.hu::.

(#24) bitblueduck válasza Pug (#22) üzenetére

bitblueduck
(tag)
LOGOUT blog

Itt lehet nézegetni, hogy mi minek felel meg:
nV: Quadro - Geforce
ATI: FireGL/FirePro - Radeon
Azt nem tudom HW-ből mit nyírbálnak, csak arról hallottam, hogy nV-t már nemigazán lehet softmodolni, mert lézerrel szétvágják azt a részt, ami kell hozzá :)

An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.

(#25) FireGL válasza Abu85 (#5) üzenetére

FireGL
(fanatikus tag)

" A FirePro V8800 maximális fogyasztása 225 watt lesz, így két darab 6 tűs PCI Express konnektor található a kártyán."

Az ATI specifikáció kevesebb mint 225W-ot ír:[link]

A review-ban 208W: [link]

Az embert a gondolkodás tette állattá...

(#26) FRENK1988 válasza Pug (#22) üzenetére

FRENK1988
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sztem SW

Foxconn nT-A3500 (Brazos, 4GB DDR3, 500GB HDD, USB3.0, a/g/n WiFi) és HTC Surround 7 16GB Független ELADÓÓ!

(#27) Abu85 válasza FireGL (#25) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A 208 watt az max TDP.

(#28) Daczy

Daczy
(fanatikus tag)

Ez a megoldás a GeForce Quadro-kal, vagy a Tesla-k katrekóriájában nevez?

nem úgy van az Sztálin elvtárs....

(#29) darkarthur válasza Daczy (#28) üzenetére

darkarthur
(senior tag)

Quadro

Szép kártya! A tudásához képest az ára sincs oly nagyon elengedve! :U

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

(#30) JColee válasza Abu85 (#27) üzenetére

JColee
(őstag)
LOGOUT blog

A venti 17 wattot fogyaszt?

A szerver a kérést zavarosnak találta és nem tudja hogy hajtsa végre.

(#31) Komplikato

Komplikato
(PH! addikt)

Hmm. Vajon a játékkártyákra mikor kerül rá olyan sztereo szinkron csati? :D
Bár még mindig nem preferálom az aktív szemüveges megoldásokat ...

Close the World ..... Open the Next!

(#32) DriderG

DriderG
(tag)

Itt azért esélytelenebbek, mint a Fermi-k lesznek... De kár, hogy csak lesznek... majd fél év múlva a HD6xxx ellen.

nVidia - The Way It's Meant To Be Played

(#33) schawo válasza Enton (#11) üzenetére

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bocs, de a 30' az 30 láb :)
Asszem te 30"-ra gondoltál :)

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#34) Eddie141 válasza Komplikato (#31) üzenetére

Eddie141
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát az nem az igazi. A passziv meg talán kicsit veszít a fényerőböl, ha projektorról van szó. Ezért jó a z-screen :) Nesze neked 1 proji, és passzív is ;) (mondjuk elég spéci projektor kell)

A témához:
Azért most megint kaparózhat az nvidia egy darabig, bár a quadronak még mindig van előnye, amit nem tud megfogni az ati. Neki nem kell ilyen sincro csatlakozó :)

[ Szerkesztve ]

Ph 56. legmegbízhatóbb tagja :) -> http://href.hu/x/hr23

(#35) Jenő76

Jenő76
(lelkes újonc)

Én már annak is örülnék, hogy úgy 1.5-2 hét távlatából a fermi is bemutatkozna itt .

(#36) pubyy

pubyy
(újonc)

Nem egészen illik összehasonlítani a spec kártyákat a játékokra tervezettekkel, engem azonban mégis érdekelne, hogy egy mai erősnek titulált kártya, mondjuk egy ATI 5870-es kb melyik spec Quadro kártya számítási teljesítményére képes ?
Az, hogy valamelyik régebbi típussal összevethető, az OK., tulajdonképpen az érdekelne, vajon években kifejezhető-e az ezirányú lemaradás.
Talán kicsit bonyolultan kérdezek, egyszerűbben, ha egy ATI 5870-et fognék be a profi alkalmazáshoz, akkor abban az alkalmazáskörben melyik Quadróval lenne pariban?
Ha valakinek lenne ilyen infója kérem tegye közzé.

(#37) hugo chávez válasza pubyy (#36) üzenetére

hugo chávez
(fanatikus tag)

A Wikipedián [link] gpu kódnév és specifikációk alapján össze tudod hasonlítani.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.