Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Jim Tonic

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Mekkora szar szöveg! :D Oké, hogy reklám, de elképzelem Abut, mikor leír ilyen főcímet... LOL.

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#2) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A győzelemnek ezek szerint ára van... :)

Jim Tonic: elvileg a Prohardver nem a reklám helye, hanem azt a célt szolgálja hogy jól értesültek legyünk.

[ Szerkesztve ]

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#3) Dr. Romano

Dr. Romano
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A győzelem nálam a 200Ft-os szövet alátét jelenti. Annál nincs jobb.

(#4) Jim Tonic válasza bartucc (#2) üzenetére

Jim Tonic
(PH! kedvence)

Dehogynem, a prohardver is a reklám helye. Ki is van írva korrektül. Nekik is élni kell valamiből. Más kérdés lenne, ha egy tesztben olvasnánk ilyen szöveget...
Ettől még ez a szöveg egy vicc. :)

de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

(#5) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ennyit én nem adnék érte de egy 3k-t igen

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#6) zed1983 válasza aram01 (#5) üzenetére

zed1983
(őstag)

Sz@rt szem ér egy drága egérpad, ha olyan szerverre csatlakozol ahol csalnak...

szerk : újat akartam nem választ...

[ Szerkesztve ]

(#7) jer1cho

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez mitől lett "A győztesek egérpadja"? :F

Azt hittem valami olyan neve lesz, hoyg Victory, vagy hasonló...így nem értem az összefüggést. :F

(#8) RI/OS

RI/OS
(őstag)

Lehet már valahol kapni?

(#9) aram01 válasza zed1983 (#6) üzenetére

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

válaszként is jó,mert osztom a véleményed

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#10) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Az összes ilyen szuper-győztes egérpadnál nállam százszor jobban bevált a 150Ft-os, szürke színű, textil egérpad a madarastecskóból.

(#11) Puma K

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

De rossz ez a szöveg. Ennyi erővel ki is írhatnátok, hogy:

We Want Your Soul!
(Adam Freeland - We Want Your Soul (Ed Rush & Optical Remix))

Kezd iPon szint lenni...

(#12) fpeter07 válasza Dr. Romano (#3) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem is olyan van, év elején cseréltük, az előzőhöz képest sokkal kisebb, szegény egerem épp hogy elcsúszkál rajta :D

(#13) Morden24 válasza jer1cho (#7) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az, hogy akinek ilyenje van, akkor is szarrá ver, ha te vagy a jobb: D

Sectumsempra - For Enemies

(#14) Janby válasza zed1983 (#6) üzenetére

Janby
(lelkes újonc)

Vagy laggolsz mint állat.
De amúgy sztem hosszú távon meghálálja, ha ilyet vesz valaki. Persze annak aki sokat játszik.Ez a razer meg elég tartósnak látszik. A 150 forintos egéralátétekkel nálam az volt a baj ,hogy hamar felvált a felső réteg,és még annál is hamarabb elkoszolódott. Persze a semminél az is jobb,és van akinek az "fekszik".
Ha kicsit nagyobb lenne még jobb lenne.

[ Szerkesztve ]

I AM:D

(#15) Zolás

Zolás
(őstag)
LOGOUT blog

Ilyen már van és Razer és és Exactmatnak hivják. Kétoldalas mint ez és gondolom van is olyan jó mint mint ez.
Én is csak azért vettem mert ezen kevésbé kopik az egér talpa. Meg olyan prőgémernek látszom tőle :DDD Csak ugy repkednek a hedik. De mér én halok meg mindig :DDD

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka

(#16) luw2win válasza Janby (#14) üzenetére

luw2win
(őstag)
LOGOUT blog

Most az MW2-ről van szó? :DDD

Mert : Sz@rt szem ér egy drága egérpad, ha olyan szerverre csatlakozol ahol csalnak... -ebből és Vagy laggolsz mint állat.- ebből csak ezt lehet levonni ;]

mod: off

[ Szerkesztve ]

.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

(#17) Ste válasza Zolás (#15) üzenetére

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ebben egyetértünk. Valszeg ideje volt a termékfrissítésnek, azért hozták ki ezt az "újat"

True Success is Blonde

(#18) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Akkor úgy néz ki, hogy vesztes maradok. :)

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#19) Ari18

Ari18
(őstag)
LOGOUT blog

Csak én nem használok egérpadot :U szerintem halál felesleges...

(#20) zsirfecske

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

sztem jól néz ki, vsz kényelmes is. nekem pl. razer gholiatus-om van pedig nem is játszom.
szerintem láma dolog egéren és egérpadon spórolni, hiszen ezeket használod a legtöbbet.

persze nnyiért én sem vennék egérpadot :)

(#21) Kansas

Kansas
(tag)

én ilyesmit használok[link]

kb 2000 HUF az "irodalerakat"-ban, 300x220mm, jó a felülete, kb. a végítéletig használható(nekem az egyik ilyenem 5 éve szolgál, épp csak a vonalazása fakult meg egy picit)

I used to be a decent sysadmin, then I took an arrow in the knee... (BOFH)

(#22) iSonic

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

az a baj ezekkel az egérpadokkal, hogy aranyárban mérik őket.. ez az egérpad tökéletesen jó és ergonomikus kialakitású, de ettől jobb player nem lesz senki elárulom.. LAN-on is a sok kis 15 éves gyerek ott feszít a Manta meg egyéb padokkal, azt lőni sem tud.. tény, hogy sok esetben elősegíti a jobb futást az egérnek, de egy 3200dps-s egér mellé ha megveszi az ember annak aztán sok értelme nincs.. plusz ha már ilyen nagy az egér dps-e, akkor úgyis belehet úgy lőni, hogy az egérpad nélkülis produkálja azt a hatást ;)

(#23) Ayg0 válasza Zolás (#15) üzenetére

Ayg0
(senior tag)

nekem is rögtön az exactmat ugrott be - főleg, hogy azon csúszkál a hörcsögöm.
razer innováció: a kerekített széleket cseréljük szögeletesre és vo'ala, kész az új egérpad... :N

meg kérdés, hogy mihez képest kopik kevbé rajta az egér talpa? kb 4-4,5 éve amikor napi szinten 4-6 órát játszottam, a frissen vásárolt exact control oldala 2 hónap alatt úgy legyalulta az mx510 tappancsait, mint a huzat és még piszkosul hideg is volt. de, hogy ne csak kontrát mondjak: cserébe mocskosul pontos és kb körberöhögi a steelpad qck-t és a szövet társait.
végülis ha innen nézzük, a majdnem tökéletesen tényleg kár lenne számottevően változtatni. :)

[ Szerkesztve ]

"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."

(#24) L4D1K

L4D1K
(senior tag)

Újabb razer pad... a controll oldala biztos lesz olyan jó mint az elődjének... egyetlen dolgot felejtenek csak el ráírni a doboz hátuljára, hogy kb 3-4 hónap alatt ledarálja az egerek teflon tappancsait... újat venni meg, főleg razer egérhez nem épp olcsó mulatság ;)

Tesco egérpad VS Qpad , Steelpad, Icemat razer stb.... csak annyit jegyeznék meg h egy márkás pad nem más mint befektetés, beruházik rá az ember és minimum 5 évig használja is boldogan... én anno 3 vagy 4 éve vettem használtan a saját Steelpad S&S padomat 3 ezer forintért... mai napig hibátlan.

# ANTAL Tuning #

(#25) Gonosz15

Gonosz15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ezek szerint nekiállok játszani egy 8400GS-el MW2 -t 1920x1080-as felbontáson, 8XAA mellett és akkor is győztes leszek, mivel ilyen egérpadom van? :Y Rohanok a boltba :DD

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#26) PH-User

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hűha :U
Én még padot sem használok... :DDD

[ Szerkesztve ]

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#27) Tomate

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én nemrég vettem egy Qck+-t. Nagyon jó cucc és csak 2000Ft volt.

(#28) iSonic válasza Tomate (#27) üzenetére

iSonic
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem is olyanom van és megvagyok elégedve vele ;)

(#29) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sokáig én is 4k-s egér+asztallappal toltam, és el voltam vele, hogy milyen jó, minek a drágább... Most Mamba van és Destructor. Érezhető a különbség mindkét esetben. Kevésbbé loszolódik az egér talpa.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#30) Jhonny06

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát nem tudom.. én nyáron vettem 12k-ért egy úgynevezett "csúcs" Razer Destructor padot és nincs meg az az odabaszós érzés. Mondjuk lehet, hogy azért, mert előtte nem igazán használtam egérpadot, egyből egy ilyen, de szerintem végső soron nem éri meg túl sokat költeni erre.

[ Szerkesztve ]

Eladó ASUS GT520 Silent 1GB GDDR3 full passzív! http://href.hu/x/huks

(#31) jer1cho

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sokan írják, hogy minek drága pad...aki nem használta ne írjon ilyet. A sz@r egér és a jó egér között van különbség, ez tény. Jó egér alá meg veszünk normális padot. Miért?

A. Mert sokkal egyenletesebb a felülete
B. Nem b@szom szét azt asztalom
C. Ami talán még fontosabb: ha már vettem normális egeret, nem b@szom szét a talpát. Az én több, mint 1 éves egeremnek olyan a talpa, mintha most bontottam volna ki.

És most pont nem a 10K-s csodákról beszélek. Az említett QCK is remek, mérettől függően 2-5K, nekem meg Everglide Titan-om van, az is 3K volt. Nagyon király pad, amikor tönkre ment az előző, akkor csak pont ilyet akartam és semmi mást. Nem magától ment tönkre, hanem ráöntöttem véletlenül tintát, így lett neki annyi. Az Everglide-al monjuk az a baj, hogy rohadt nehéz beszerezni, én is 2,5 hónapot vártam rá. A Qck nekem kicsit vékony. gondolkozom egy új everglide beszerzésén, a legnagyobbon, mert arra rá tudom rakni a billentyűzetet is, és az olyan jó... :D Rendszerint a szövet padok ilyen árban vannak, és simán kihúznak 2-3 évet.

[ Szerkesztve ]

(#32) Jhonny06 válasza Jhonny06 (#30) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Amúgy egy Razer Lachesis-el használom.

(#33) mv

mv
(fanatikus tag)

Nem az egérpadon múlik. :N

Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.

(#34) Jhonny06 válasza jer1cho (#31) üzenetére

Jhonny06
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tökéletesen egyetértek. Tipikusan az az eset, ahol nem a drágább a jobb. Bár nekem nem volt lehetőségem kipróbálni a kiszemelt padokat, Lachesis-hez meg a Destructor-t ajánlották, így esett a választás rá. Azóta már felfedeztem a pixel.hu-t, csak..

[ Szerkesztve ]

(#35) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az ilyenen azért már pontosabb az egér, nem csak ezen múlik, de javít a teljesítményen, pontosságon. Más kérdés hogy ez a javulás nem sokaknak ér 10 ezret...

"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)

(#36) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Akkor én bizony vesztes maradok! :D

(#37) proof88

proof88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is dilemmában voltam régebben, hogy milyen padom legyen. Én nem használok gémer egeret, de azt tapasztaltam, hogy egy jó egérpad sokat dob az élményen. Használtan vettem egy Q-Pad XTR-t és nagyon tetszett, meg itt PH!-n egy emberke árul glidzeket, tőle rendeltem párat, kivágom és a talpakra ragasztom és nagyon jó érzés, mennyire csúszik az egér, nagyon jó érzés így irányítani!!! FPS-ben sokkal kényelmesebbnek éreztem! 2000 Ft volt 10 csík glidz, egy csík 10x2,5 centi asszem. Ez a pad kb 3-4 hét alatt koptatja el ezeket, ekkor leszedem, szemétbe dobom és felragasztom a következő adagot. Ha durván 1x0,5 centis darabokat vágok ki, 4 db-ot, akkor az összes glidz ebben az ütemben 1 év alatt fogy el. A pad 4-5 rongy volt használtan amúgy. Az egér pedig Logitech Pilot. :D Csak a formája lehetne kényelmesebb. :D Az átlagos egerekkel a formájuk a bajom.
Meg próbáltam a func series 10-et is asszem vagy 20-as, nem volt rossz, de gyorsabban koptatta a glidzeket.
Aztán most vettem steelseries QCK Mini-t, ez szövet és rájöttem, hogy előnye a műanyag padokkal szemben, hogy halkabb. :D De talán műanyagon jobb vagy nem tudom... Mondjuk QCK-ból ezerféle van, műanyag alapú szövet is, meg műanyag felületű is. De a lényeg, hogy ezen is a glidzeket használom, nagyon szépen siklik. És persze a szövet sokkal lassabban is koptatja el a glidzeket. Ezt egy Logitech RX300-zal használom. Mondom, nem használok gémer egereket. :D Szívesen kipróbálnék, de venni nem hiszem, mert drágák. Meg félnék, hogy nem érezném a különbséget 1600 meg 3200 DPI között. Meg azt se tudom, hogy mostani egereim másodpercenként hányszor küldik a pozíciójukat a gépnek. :B Mert ugye gémeréknél alap az 1000 Hz. :) Meg azt mondják, az fontosabb, mint a minél nagyobb DPI-k. Hát én nem értek hozzá. :) De az biztos, hogy egy jó egérpad sokat jelent, olcsóból is van jó szerintem, pl a QCK-sorozat, és glidzeket érdemes használni. :)

[ Szerkesztve ]

Eladó hardverek: http://bit.ly/JHxY4z :: Eladó könyvek: http://bit.ly/LT3LPN :: 2012-es futamokat tartalmazó versenynaptáraim: 1.: kategória szerint: http://bit.ly/wRjRqN :: 2.: időrend szerint ömlesztve: http://bit.ly/A2bqE3

(#38) Janby válasza luw2win (#16) üzenetére

Janby
(lelkes újonc)

Én nem az MW2-ről beszélek mert azzal még nem játszottam,hanem úgy általában. Multinál ha laggolsz,vagy nagy a pinged,vagy csalnak lehet húszezres egered meg gémer padod meg gtx295-öt b***hatod.

(#39) bartucc válasza Janby (#38) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Erre mondják hogy egyéni szocprobléma. De most tényleg, laggolsz, és akkor már nincs értelme az ilyen egérpadnak? Vagy hogy jött ez ide?

Én is lagolok, mikrohullámú net áldása ez van, nem is játszok csak néha, amikor jó a net. De attól még lehet jó egeret meg egérpadot venni. :U

(#40) szuper-t

szuper-t
(őstag)
LOGOUT blog

Én még mindog Core padot akarok ha esik ha szakad és abból is az üveget:D

(#41) Janby válasza bartucc (#39) üzenetére

Janby
(lelkes újonc)

Ez úgy jött ide ,hogy reagáltam egy hozzászólásra,aztán arra megint írtak/kérdeztek valamit,én pedig megint reagáltam.Pont.
Szerintem a jó minőségű egérnek és egérpadnak mindenképpen van keresnivalója az asztalon.Ahogy írták kényelmesebb,kellemesebb használni.Nem csak online játék létezik,és nem csak játékra lehet használni ezeket az egereket és egérpadokat.Sokan írták ,hogy pölö tervezéshez(AutoCad) is nagyon jók.

(#42) Sanyix

Sanyix
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez a f**zlámák egérpadja max :D

szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...

(#43) deter

deter
(senior tag)
LOGOUT blog

Hasonlóan Tesco zsömléhez, szintén mamba és destructor párossal játszom. Én magam lepődtem meg a legnikább, hogy az elöző egérpadhoz (Exactmat) képest, mennyit javult a rágcsáló kezelhetősége. Így már majdnem elégedett vagyok vele.

Más is írta, hogy a exactmatnál Control felület elkoptatja a talpakat, amit csak megerősíteni tudok.

(#44) brd válasza Janby (#14) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Az elsőre tűzőgép az egérpad szélein a sarokban+a keret középen, a másodikra pedig van egy remek, több 100 éves találmány, szappannak hívják. ;)

One trend a day keeps the doctor away

(#45) GabN73

GabN73
(őstag)
LOGOUT blog

Ugyan az mint a Razer eXactMat,csak máshogy néz ki :DDD

amúgy meg igen is sok múlik egy egérpadon.

A teflontalpas témához:400-600 forint egy csík amiből simán kivágható 1,sőtt akár 2 is.Skateboar,árulják PH-n is

Eladó M-Audio Q40 -----> http://href.hu/x/hv4r

(#46) trassher válasza L4D1K (#24) üzenetére

trassher
(őstag)
LOGOUT blog

Steelpad QcK-t használok. Csomagban volt MS LaserMouse 6000-rel. 3 éve tökéletesen műkszik.

(#47) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hajrá Steelpad QCk, olcsó és jó :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#48) brd válasza Janby (#14) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

.

[ Szerkesztve ]

One trend a day keeps the doctor away

(#49) Tomate válasza deter (#43) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

40k egy egérért meg egy egérpadért és te majdnem elégedett vagy? wtf... :U

(#50) Prof01

Prof01
(PH! addikt)

Én is Steelpad QcK-t használok több éve. Az új Razer Lachesis egerem is kedveli. :))

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.