Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) cyberdog

cyberdog
(tag)

Nem rossz cucc csak az ára egy kicsit borsos. Ez a név hasonlóság meg felettébb érdekes...

(#2) Komplikato válasza cyberdog (#1) üzenetére

Komplikato
(PH! addikt)

Ha jól sejtem japán cég lehet, mert az az egyetlen ország, ahol a Logitech márkát Logicool név alatt árulják :)

Close the World ..... Open the Next!

(#3) dabadab válasza cyberdog (#1) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"Ez a név hasonlóság meg felettébb érdekes..."

Inkabb csak veletlen, mindket ceget a nyolcvanas evek legelejen alapitottak.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#4) Digitalis

Digitalis
(senior tag)

Remélhetőleg tényleg csak a név hasonló, mert ha nem így lenne, akkor nem sok jóval, bizalommal, minőséggel kecsegtetne ez a cucc...

(#5) gardener

gardener
(őstag)

Gondolom csak a házat gyártják ők.

(#6) Lenry válasza Digitalis (#4) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

miért mi bajod a Logitech cuccokkal?

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#7) dy_nmq

dy_nmq
(fanatikus tag)

elolvasom a cimet mondom ciki hogy el lett irva a logitech aztán mégsem elirás.

http://dy217.cgsociety.org/gallery/

(#8) opera11

opera11
(tag)
LOGOUT blog

Na baz, én meg azthittem, hogy a logitech ilyen új területre szál be. Hát nem...

[ Szerkesztve ]

Vicces aláírás helye

(#9) Digitalis válasza Lenry (#6) üzenetére

Digitalis
(senior tag)

Csak annyi, hogy egyre xarabb minőséget produkál ez a cég, és már fél kettő... Meg jobb ha a suszter megmarad a kaptafánál.
Apropó, pl erről sem tudtam kideríteni, hogy milyen típusú sata vinyót rejthet magában: [Trekstar 1TB]
pedig szimpatikus, formás külső usb2.0 HDD-s rack, árban sem lenne vészes. Vajon milyen 3.5" normál sata2 HDD lehet benne :F

(#10) szpal17

szpal17
(senior tag)

Ezt én is benéztem...mondom végre a logi is csinál ilyet és várható egy megbízható nagy kapacitású HDD valami jó kis hűtőtt keretbe...de nem... :DDD ezt inkább kihagyom...

Xbox 360 Gamertag: szpal1986

(#11) d4d

d4d
(kvázi-tag)

Ha valami fél éve alakult kínai sufnicég terméke lenne akkor érteném a fikát. De mint írták is ez egy több mint 20 éves JAPÁN cég ami valószínű réges rég éhenhalt volna ha szart csinál egy olyan igénytelen fejletlen piacon mint Japán..Nem tehetnek róla hogy itt a világ közepén MO-n nem ismerik a nevüket.

(#12) dudika10

dudika10
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Basszus... Amíg nem olvastam bele a fórumba fel se tűnt, hogy ez nem is Logitech. :DDD
Most, hogy jobban megnézem, azért a felirat a dobozon elég feltűnő. Asszem megyek szemészetre. :)

Egyedi audio kábelek készítése, kontakthibák javítása, csatlakozócsere, átkábelezés: http://href.hu/x/fmdv és/vagy http://href.hu/x/g5lg

(#13) Dassler válasza d4d (#11) üzenetére

Dassler
(őstag)

:K így van. Csak nem mindenki szeret utána nézni dolgoknak, had ne soroljak példákat.

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#14) m1sk4r

m1sk4r
(fanatikus tag)

www.logitec.com

Nem tudom, hogy ők-e azok, de vicces a felhívás középen.

" Please note:
We are NOT LOGITECH.COM, the manufacturer of PC input devices
If you want to visit LOGITECH.COM - please click here "

[ Szerkesztve ]

(#15) dabadab válasza m1sk4r (#14) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem, nem ok, ez vmi nemet banda, roluk van szo.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#16) zed1983

zed1983
(őstag)

Nem egy csúnya darab, az biztos... :R

(#17) N-vidi-A válasza zed1983 (#16) üzenetére

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Hat tenyleg lattam mar szebbet is, de azert csak 1,5 TB!:D :R

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#18) FTeR válasza Komplikato (#2) üzenetére

FTeR
(PH! addikt)

hmm, akkor nyilván ez a logitec volt előbb és a névhasonlóságra való tekintettel a logitech-nek más nevet kellett választani...

(#19) Balika911 válasza Digitalis (#9) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Most ezt úgy írod, mintha elkezdtek volna alaplapot gyártani, pedig a fő profilt jelentő beviteli eszközeik és kiegészítőik változatlanul a legjobbak között vannak. :K
Egy-egy bajos termék persze náluk is becsúszik, elég csak a Z-5500-ra gondolni. De ebből még nem kell általánosítani.

Ezek a külső HDD megoldások egyre jobban tetszenek, de ha veszek is, biztos, hogy valami olcsóbb fajtát. :)

(#20) Digitalis válasza Balika911 (#19) üzenetére

Digitalis
(senior tag)

Nekem lassan egy éve ez a [UltraCool]mobilrackem van, amibe anno vettem egy 1TB/7200/32MB/F1-es samut, nagyon zsír, és kompletten 30K körül megvan. 1080p fullHD cuccokkal USB 2.0-án teljesen simán kiszolgálja a média lejátszóm. ;)
Így legalább tudom mi van benne...Sok egyberack-nél rejtély a HDD típusa. pl. trekstar-típusnál feljebb linkelve.

[ Szerkesztve ]

(#21) Balika911 válasza Digitalis (#20) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Rackből én is olyat vennék, amelyikbe magam teszem a HDD-t. Így nemcsak testreszabhatóbb, de általában még olcsóbb is. :K

(#22) pubwart

pubwart
(senior tag)
LOGOUT blog

Zsír cuccnak látszik. Én is ugyanilyet keresek, azzal a különsággel, hogy én szeretném belerakni a cuccot, tehát csak keret és lehetőleg olyan amibe több (!!!) fél bele. Legalább 2, de jó lenne 3 :)

Tudtok ilyet?

Where you go how is up to you

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.