Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Keem1

    addikt

    válasz DasBoot #41152 üzenetére

    Most még csak a kikapcsolás, holnap a visszakapcsolás is... :P
    Amúgy szabadna tudnom, miért kell kikapcsolni? Nem fogyaszt sokat, ha emiatt. Egy csomó macerától megkímélnéd magad, ha hagynád. Nálam most 47 napos az uptime, ez lehetne akár 100 is, de akkor épp ki kellett kapcsolnom, mert szekrényt cseréltem és addig lekapcsoltam a motyót. Szóval nem szoktam kikapcsolgatni.

    Szvsz nem fogod tudni külső eszköz nélkül a tápfeszt elvenni. Mindenképp kell egy külső egység, akkor meg már mindegy, hogy egy okoskapcsoló-e vagy más.
    Egy szimpla buta időkapcsoló 3000 Ft, míg egy Xiaomi okos aljzat 5000. A kettő közt a különbség, hogy az egyik egy bumszli nagy valami, amihez vegyél még elemeket, majd az ótvar gombjain, felhasználóbarátnak nem nevezhető módon programozd be a ki és bekapcsolást. És ha nem vagy ott, de meg kéne változtatni, így jártál. Míg az okos aljzat egy sokkal kifinomultabb, formatervezett, kis eszköz, amit egyszer párosítasz a fiókodhoz, és telefonon, kényelmesebben programozhatod, sőt, a programjától eltérően távolról is kezelheted. Elem se kell bele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák