Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mesger82

    csendes tag

    Sziasztok,

    Egy kis segítségre lenne szükségem. Adott egy RPi 4B 8GB, gyári táp (5,1V/3A), Argon ONE ház és egy HiFiBerry Digi+ Pro.

    A problémám az, hogy amikor összeraktam a szettet és indítottam volna rajta egy LibreELEC-et. Elég érdekes dolgokat csinált. A beállításokat meg tudtam csinálni, bár már ott a vezeték nélküli egér hol működött hol nem és ezt késöbb is csinálta. Mivel az első induláskor már benne volt a HiFiBerry, felismerte a LibreELEC és lehetett választani, mint a hanglejátszás eszközét. Viszont újraindítás után vészmódban indult csak el.

    Megpróbáltam újra telepíteni a LibreELEC-et úgy, hogy nincs rácsatlakoztatva a HiFiBerry, ment is simán. Miután végeztem a konfigurálással, kikapcsoltam és ráraktam a HiFiBerry-t. Nem kapcsolt be. Kártya le, bekapcs, szoftveresen telepít, kikapcs, kártya vissza, bekapcs ééééés megint semmi... Kártya le, a gép indul...

    Gyenge lenne a gyári tápja igy, hogy egy hangkártya is rajta van?

    A HiFiBerry az előző 3B+ -omon volt, ott nem volt gond, mondjuk ott nem az eredeti táp volt hozzá, hanem egy HOMESPOT kapcsolható, de az is 5V/3A-es táp volt.

    Mit tanácsoltok, hogyan tudnám működésre bírni? Ha lehet egyáltalán? Segítségeteket előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák