Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz CPT.Pirk #3596 üzenetére

    Hát én mindig teljesen új rendszert teszek rá, nem frissítem. A korábbi build által létrehozott xbmc konfig fájlok is okozhatnak kavart, inkább mindig tiszta lappal fogok neki. A ph médialejátszó teszteknál használt videó csokort szoktam még rámásolni / pendrive rakni és rádugni. Az alapvető beállításokat, meg már fejből tudom, amiket mindig állítani szoktam.

    Ha jól emlékszem egyébként egy fájlból áll a teljes rendszer a fat partición, meg időnként lehet frissül mellette a raspi firmware bináris pakk is. A második partición .xbmc mappába generálódnak beállítások, oda teszi a plugineket is, ezt megtartva megmaradnak (de galibát is okozhatnak).

    Jut eszembe, sikerült a live tv menüt előcsalnod az xbmc-ből úgy ahogy írtam? Nálad is problémásabb a csatorna indítása, mint a video menübe bekötött lejátszás?

    Ma jött meg kínából pár tunerem, sajnos már ez sem a régi fajta af9015, így kénytelen leszek hamarosan kideríteni, hogy mi okot problémát az it9135 változatnál a raspbian alatt. Bár két af9015 így is van kéznél, de 3 tuneresre akarom csinálni a boxomat (vagy realteket teszek bele, de az sem volt sima ügy a legutóbbi próbánál).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák