Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    Az A modellek mindig ilyenek voltak, kisebb ram és az smsc chip levéve (ami az usb hub és lan kezeléséért felel). Szóval nem meglepetés.

    Az egy szál usb közvetlenül a soc-ról jön, így képes olyan üzemmódokra is, amire például a zero esetén is. Tehát képes ő magát mutatni egy usb eszköznek, ha megfelelően fel van konfigurálva és összedugják a-a kábellel egy másik géppel.

    De majd, ha pi3 zero kijön, akkor mutatok több érdeklődést :D

    (#31731) aryes
    az ár és a pozicionálás miatt. Ugyanazon az áron és hasonló képességekkel szokták kihozni a változataikat.

    Á, meglepő módon arról írnak a hivatalos bejelentésnél, hogy teljesen más alapra helyezik a következő generációt már és ez a 3A+ egy fajta lezárása az eddiginek [link]

    In some ways this is rather a poignant product for us. Back in March, we explained that the 3+ platform is the final iteration of the “classic” Raspberry Pi: whatever we do next will of necessity be less of an evolution, because it will need new core silicon, on a new process node, with new memory technology. So 3A+ is about closing things out in style, answering one of our most frequent customer requests, and clearing the decks so we can start to think seriously about what comes next.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák