Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • adalbert1

    veterán

    válasz LeventeV #8732 üzenetére

    Lehet, hogy azt gondolták, hogy az elég a biztos eladásokhoz, hogy a PSP utódja.
    Sajnálom, hogy ilyen karriert futott csak be a gép, mert szerintem nagyon jó hardware, csak ez tartalom nélkül semmit nem ér.
    Ami szerintem még sokat dobhatott volna, ha rengeteg régebbi játékot kiadnak - pl. Vice City Stories - nekem (és még biztos sokaknak) PS2-n kimaradt, PSP-n meg elég ronda is volt, de ami a nagyobb gond, hogy az egy analóg kar miatt kényelmetlen volt az irányítás - ezt itt bőven kiküszöbölhették volna, és még biztos rengeteg hasonló cím van.
    Illetve a Nintendo ott volt nagy előnyben a 3DS-sel, hogy az összes DS játékkal visszafelé kompatibilis volt, ezt a Sony elbukta a saját idiótasága miatt (UMD lemez a PSP-nél - valahogy mindig úgy tűnik, hogy a saját formátumukat akarják a világra erőltetni, de már rég nincsenek olyan helyzetben, hogy ezt megtehetnék, illetve többször is bebukták már korábban ezt a dolgot, pl. Betamax, Minidisc - még ha jobb is volt a termék, mindig alulmaradt azzal a konkurenciával szemben, ami mögé a többi gyártó beállt) - ha itt is az lett volna, hogy alapból az összes PSP címedet tudod játszani a Vitán, akkor biztos sokkal több eladás lett volna.
    Persze az egésznek azért keresztbe tett az okostelefonok elterjedése is, de a fő ok azért nem az volt.

Új hozzászólás Aktív témák