Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PhoenixK

    őstag

    Kezdetnek: A PS3-on nincs warez, ezért ezzel kapcsolatos kérdéseket ne tegyetek fel!!! (csak hogy az alapelveket ne is említsem...)

    PS3 Official user guide (Angol, mindig az aktuális verzióhoz)
    PS3 hivatalos Felhasználói útmutató magyarul (2.50-hez)
    Playstation 3 a Wikipédián

    PS3 játékok listája
    Letölthető PS3 játékok listája
    Net nélkül használható többjátékos PS3 játékok listája

    Playstation klub
    Playstation community - The Hungarian Playstation Insiders

    A logók:

    Hardver:

    Két fő vonal van a piacon:
    - a régi kövér PS3

    Már nem gyártják...

    - az új "slim" verzió

    Jelenleg Ez van gyártásban. Kisebb a fogyasztása, kevésbé melegszik. Negatívuma, hogy a visszajezések alapján a hőmérséklet változásával érdekes, de ártalmatlan pattogás hallatszik.

    Összehasonlításnak (Bal oldali a régi, a jobb oldali a slim)

    Ha valaki nem biztos benne, hogy milyen készülékkel van dolga, akkor a gép hátulján található típusszám alapján lehet megmondani. Ennek a formája a következő: CEC???? vagy pedig az újabb (Slim) verzióknál CECH-20??
    A különböző verziók tulajdonságairól itt lehet többet megtudni:
    PlayStation 3 Secrets
    Playstation 3 a Wikipedia-n
    GameCon PS3 FAQ (magyar)

    A PlayStation 3 "lelke" az STI (Sony-Toshiba-IBM) által kifejlesztett Cell névre hallgató 8 magos központi processzor, melyből egy le van tiltva praktikussági okokból, mivel ha egy mag elromlik egyszerűen bekapcsolható a másik. Hatot használhatnak a fejlesztők, a hetedik az operációs rendszeré.
    * Cell Broadband Engine
    * 45nM csíkszélesség
    * 8 párhuzamosan működő processzormag
    * 4MB L2 cache (8 x 512KB)
    * 256 Gigaflops művelet

    A grafikus műveleteket a közös NVIDIA-SCEI fejlesztésű "RSX" nevű GPU végzi el, amely képes 480i/576i SD-től 1080p-s 1920x1080 HD jelet kiadni. A PlayStation 3-nak 256 MB XDR fő memóriája van, és 256 MB GDDR3 memóriája az RSX-nek.
    Monitorral is használható, de csak HDCP-képes DVI/HDMI csatlakozású monitorral képes együttműködni. Tehát ha csak sima VGA-bemenetes (D-SUB) monitorod van, akkor nem tudod használni vele!
    * 24 milliárd képpont/másodperc
    * 550 MHz-es órajel
    * SmartShader 4.1 támogatás 96-utas sahader futószalagon
    * 8x-os vonalsimítás,16x-os anizotróp szűrés támogatása

    Memória:
    * 256 MB XDR RAM 3200 MHz + 256 MB RSX RAM 3200MHz
    * 48,7 GB/s memória busz-sávszélesség

    Audio:
    * Dolby Digital 7.1
    * Doly TrueHD
    * Dolby Surround HD
    * 44.1/48/96kHz 32-bit audio kimenet
    * 64-bit processing
    * 512 audio channels

    A merevlemez cserélhető mindegyik verzióban. Elméletileg bármilyen 2,5"-os 5400RPM-es lemez jó bele.
    Ehhez egy nagyon jól használható leírás: winchester csere
    De miért is van szükség nagyobb vinyóra? Egy játék 2-3 Gb-ot is odapakolhat, DLC-k (Downloadable content), videók, egyéb cuccok is letölthetők a PSN-ről, és akkor még nem is beszéltünk esetlegesen Linux-ról! A teljes játékot viszont NEM lehet felmásolni a PS3-ra, mindenképpen kell a lemez a játékhoz (ezzel nem lehet "kímélni a lemezt"...).
    Sajnos saját fájlrendszert használnak a PS-ben, ezért az adatmentés PC-n keresztül nem lehetséges, csak USB-s meghajtóra. Lehet csak 1-1 elemet (pl. játékmentést) vagy akár a teljes tartalmat is menteni.

    Könyvtárszerkezet pendrive-ra vagy vinyóra:
    X:\PS3\THEME - a témáknak
    X:\PS3\PHOTO - a fotóknak
    X:\PS3\MUSIC - a zenéknek
    X:\PS3\VIDEO - a videóknakorrás
    X:\PS3\UPDATE - a frissítéseknek
    X:\PS3\OTHEROS - ide kell tenni az 'otheros.bld' fájlt Linux operációs rendszer installálásához Csak FAT-gépeknél! A 3.21-es firmware-el ez a lehetőség megszűnt!
    X:\PS3\SAVEDATA - a játékmentéseknek

    Szoftver:

    A PS3 XMB-t használ felhasználói felületként (XrossMediaBar), ami a Sony saját feljesztésű GUI-ja. A nevét a menürendszeréről kapta: az elsődleges főmenü vízszintesen van, abból nyílnak lefelé az almenük...

    Linux a PS3-on:

    A 3.21-es szoftverrel a Sony kivette az Other OS támogatást a FAT PS3-ból is. A lenti leírás csak akkor működik, ha 3.21 előtti szoftver van a gépen! Ebben az esetben viszont az online funkciók nem elérhetők.
    A régi kövér verzióra lehet linuxot telepíteni. A legelterjedtebb a Yellow Dog Linux (YDL). A telepítésről van egy nagyon jó leírás Mákos7észta jóvoltából: PC PS3-ból - friss tapasztalatokkal!
    Lehetséges még Ubuntu (Ubuntu beállításokhoz egy kis segítség) és openSUSE is. (Eddig ezekről a disztribúciókról tudok, hogy biztosan mennek PS3-on)

    Playstation store:

    A Sony online szolgáltatása. A Store-ból lehetőség van ingyenes demók, videók letöltésére, valamint vásárolható kisebb programok és DLC-k (DownLoadable Content azaz Letölthető tartalom, pl. pályák, karakterek és amit még ki tudnak találni)
    Sajnos a magyar Playstation store még mindig nem működik.
    Szerencsére van egy kiskapu: A regisztrálásnál megadott cím alapján sorol régióba! Tetszőleges névvel, DE valós (US, UK, JP) adatokkal regisztrálni kell. Fizetni elvileg minden dombornyomott kártyával lehet. Sajnos többen észrevettük, hogy hiába regisztrálunk "valódi' címmel, bizonyos kártyák nem működnek, ez régiónként is változhat! A MasterCard-al eddig mindenkinek gondja volt, akiről tudok.
    PS STORE Amit tudni kell!
    Cím generátor
    How To: Create a Japanese Playstation Store account

    A store-on vásárolt tartalom megosztása:

    Egy megvásárolt tartalmat maximum 5 különböző gépen, de korlátlan számú alkalommal lehet letölteni, Az adott tartalom futtatására egyszerre 5 gépen van lehetőség, ehhez az adott PS3 gépek aktiválva kell legyenek az adott fiókhoz, amely fiókról a tartalmat megvásárolták.
    Az aktiváció automatikusan történik, ami a tartalom letöltésével kezdődik, viszont a deaktivációt manuálisan kell végrehajtani.
    Amennyiben elértük a maximális 5 különböző gépet, az 5 aktivált gép közül valakinek deaktiválnia kell a gépét ahhoz hogy azzal a 6. gépen elinduljon a letöltés/telepítés illetve a játék, ez esetben aki deaktiválja a gépét és a korábban letöltött játékot szeretné elindítani a nem aktivált gépével sajnos a védelmi rendszerrel fog találkozni, ami aktiváció hiányában lép működésbe.

    példával:
    1. István (aki a tartalmat vásárolta, és megosztja a többiekkel)
    2. Gergő (megosztott)
    3. Gábor (megosztott)
    4. János (megosztott)
    5. Viktor (megosztott)
    6. Zoltán (várakozó)
    Az első 5 ember gond nélkül letölti/telepíti/játszik az adott tartalommal.
    A 6. ember, tehát Zoltán csak akkor tudja letölteni az adott tartalmat, ha a fent lévő 5 ember közül valaki deaktiválja István fiókját a saját gépén (mondjuk Gergő az) ekkor felszabadul 1 "slot" és Zoltán is letöltheti/telepítheti/futtathatja a játékot, viszont Gergő így nem tudja elindítani már a letöltött tartalmat, amíg deaktiválva van a gépe

    Trófeák:

    A PS3 "jutalomrendszere" a trófeákat (trophies) használja. Egy átfogó leírás: PS3: trófeák

    Multimédia:

    Mindegyik PS3 Blu-Ray olvasóval rendelkezik, FullHD felbontást képes maximum küldeni. A beépített DVD/Blu-Ray lejátszó, a zenelejátszó és a képnézegető is jól használható.
    Tartalmakat külső USB-s adathordozózól is le lehet játszani, de csak FAT32-t támogat!!!

    Média szerveren keresztül is lehet tartalmat küldeni (videó, zene, képek)

    A PS3 hivatalosan ugyan nem alkalmas az .mkv kiterjesztésű fájlok lejátszására (a Sony egyelőre nem mutat hajlandóságot arra, hogy ennek támogatását belevegye a firmware-be), de egy egyszerűen kivitelezhető módszerrel megoldható ezen fájlok kezelése.

    Windows 7 és Vista media szerveren a PS3 engedélyezése:
    Hálózati és megosztási központ -> Otthoni csoport -> Médiafájlok megosztása eszközökkel -> pipa a Képek, videók továbbítása elé -> Médiafolyam-továbbítás beállításai -> Mindet engedélyez

    Létezik egy PS3 Media Server nevű program (innen ingyenesen letölthető). Letöltöd, telepíted.
    Ha van egy routered (lehet wireless router is, bár itt gond lehet az adatátviteli sebességgel, mivel a HD anyag lejátszásához kell sávszélesség) és megfelelően beállítod és a PS3-mon is elvégzed a beállításokat, akkor a PS3 is tud csatlakozni a nethez. Bekapcsolod a PS3-at, ekkor automatikusan csatlakozik rögtön a routerhez (akár vezetékes, akár wireless). Ezek után elindítod a PS3 Media Server-t a PC-n és máris csatlakozik a PC-d a PS3-hoz. A PS3 XMB oprendszerének menüjében mind a fotók, mind a zenék, mind a filmek menüpontok tetején megjelenik egy fektetett zöld háromszög (playgomb), mint media server ikon. Ezek után nincs más dolgod, mint megosztani azokat a könyvtárakat a PC-n a PS3 Media Server programban, amelyekben az .mkv-kat tartod. (a dolog nemcsak .mkv-val működik, megoszthatók képek is, zenék is, sima DivX fájlok is). A megosztott könyvtárban levő fájlok rögtön megjelennek a zöld playgomb ikonra kattintva a PS3 megfelelő (kép, zene, videó) menüpontján belül.
    Amennyiben a PS3-mon elindítod az .mkv-t, a géped real-time konvertálja azt a PS3 számára is értelmezhető formátumra és már megy is a lejátszás a PS3-on.

    Arra az esetre is van megoldás, ha a géped nem elég combos a real-time konverzióhoz, ekkor nincs más teendőd, mint letölteni PC-re az mkv2vob nevű kis progit, innen full ingyenes. Ez semmi mást nem csinál, mint az .mkv formátumból pillanatok alatt .vob-ot, vagy .mpg-et varázsol (beállításfüggő), amit a PS3 már simán lejátszik, így nem real-time konvertálsz lejátszás közben, hanem előtte. Igen, pillanatok alatt, gyorsan megvan, mivel semmi mást nem csinál az .mkv-val, csak a konténerformátumot változtatja meg, így semmilyen minőségromlás nincs. Azt is el tudod érni az mkv2vob-bal, hogy csak az általad kiválasztott hangsáv maradjon a filmben, így még az .mkv mérete is csökkenthető (ami nem hátrány wireless kapcsolatot feltételezve, vagy a DVD-DL szűkös kapacitását tekintve).
    Abban az esetben tart csak sokáig a konverzió, ha külön feliratfájl van az .mkv-hoz, ugyanis a PS3 nem kezel feliratfájlokat, így a feliratot konvertálás közben bele kell égetni a filmbe, na ez időigényes, de egy erősebb konfig pár-tízperc alatt végez ezzel is. Ha nem kell feliratot égetni, akkor az .mkv -> .vob konverzió egy 2 órás filmet feltételezve kb. 1 perc egy erős konfiggal.

    Egyetlen hátránya ennek a PC-ről megosztom -> PS3-on lejátszom dolognak, hogy a PC-dnek is menni kell miközben a PS3-on filmet nézel, hacsak nem akarsz a PS3 vinyójára másolgatni, de ez nem ajánlott, mert igen lassú folyamat.

    AVI illetve XVID filmekhez srt, idx és sub felirat csatolásához ajánlott program: AVIAddXSubs

    Böngésző:

    Sajnos sok java-s és flash-es oldallal baja van, például az iwiw-et képtelen megjeleníteni. Alap dolgokra használható (pl. google, gamefaqs, youtube), de nem teljes értékű.

    Méltányossági garancia:

    A vásárlástól számított három éven belül lehetőség van méltányossági javításra (amennyiben megvan az eredeti SONY garanciapapír). Ez annyit tesz, hgy bármilyen meghibásodás esetén 16.500Ft a javítás, ami egy burkolat-cserét és a javítástól számított fél év garanciát is magában foglal. A hivatalos szerviz a Hireltech Kft., rajtuk keresztül lehet intézni. A javítást (tudtommal) Franciaországban végzik, a várható időtartam 2-4 hét.

    Összeszedte: Hersey, DM-Fan, kelzsoca & PhoenixK

    Köszönet mindenkinek, akik építő jellegű hozzászólásaikkal segítették ennek a leírásnak a létrejöttét!

    PH! tagok PSN ID-jei (PH! nick: PSN ID):
    Alucard888: AlucardHun
    AND1: lendvm01
    AXisBOLD: Gruz1113
    babli: BabliAdrian84
    BaliJack: BaliJack
    Bikerman: safi22
    blazsey2: blazseydr
    DiVaD: divad87hun
    Djuree: Djuree01
    DM-Fan: dm-fan
    Forrest Gump: ZoTyA01
    gabesy: bgabesy007
    Gebriel: CyberpunkPHUN
    heim: Heimsz
    Hersey: hersey20
    kelzsoca: kelzso
    Mazsika: Daccsika-HUN
    MrPG8: MrPG8
    nike_: balazs102
    orkester: orkester
    PhoenixK: PhoenixKatz2
    ScouserHUN: ScouserHUN
    Siera: Pizzafutar
    skylinelaca: SkyLaca_HUN
    Sonja: Csokis
    Sundesz: Sundesz
    tammolna: tammolna
    Vapor: SaLa17
    Xmodule: L_DragonHeart_L

    Csak annak az ID-je kerül ide, aki kéri!!! Önhatalmúlag senki azonosítóját nem tesszük fel...

    Updated: 2010.09.21. 22:06

    "Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"

  • Wyll

    őstag

    ok

    [ Szerkesztve ]

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll

  • rum-cajsz

    őstag

    Az "Ultimate" Pulse Tulajdonosok Útmutatója

    A telefon használatával kapcsolatban leggyakoribb kérdéseket összefoglalták a legpörgősebb Pulse fórumban, a Modacon. Mivel ezek hasznos tanácsok, útmutatók, ezért lefordítottuk magyarra, és kiegészítettük 1-2 jótanáccsal.

    Mielőtt kérdeznél Rootolással vagy Főzött ROM telepítéssel kapcsolatban, kérlek olvasd át ezeket!

    Tartalomjegyzék
    I. A gyári 2.1 frissítés telepítése
    II. "Főzött Rom" telepítése 2.1-es Android verzióhoz
    III. Visszatérés a gyári 1.5-ös Android verzióhoz
    IV. "Főzött Rom" telepítése 1.5-ös Android verzióhoz
    V. A2SD / SWAP telepítése
    VI. A kinézet (Look and feel) megváltoztatása
    VII. A "Főzött Rom" nyomainak eltüntetése
    VIII. Tippek és trükkök
    IX. Gyakran feltett kérdések és a válaszok (FAQ)
    X. Kiegészítés a Mobilaréna Pulse fórum olvasóitól

    [ Szerkesztve ]

    =Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======

  • korpicschess

    veterán

    Milyen mobiltelefont vegyek? / Melyik okostelefont vegyem? - első hozzászólás terv.

    Akik hosszú tárva terveznek telefont, azoknak különösen fontos, hogy igényüknek megfelelő készüléket válasszanak, mert több évig is használni fogják. Ennek a topicnak a célja, hogy segítsünk ebben a választásban, rávilágítsunk az esetleges hibákra, vagy lehetőségekre, a javításokra, amik szoftverfrissítéssel jöttek ki és hasonlók. Nincs ez másképp azokkal sem, akik gyakra cserélgetik telefonjaikat.

    Ahhoz, hogy a segítségedre lehessünk a hozzászólásod megírása előtt át kell gondolnod néhány dolgot, amiket mindenképp jó lenne tudnunk:

    - Árkategória. (talán ez a legdurvább behatároló tényező)
    - Használt vagy új
    - Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek.
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
    - Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod)
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
    - Mobilos előéleted, hozzáértésed, barkácsolási kedved, stb...

    Ezeket a kérdéseket megválaszolva saját elképzeléseid is érdemes megosztanod, hiszen abból is le lehet szűrni az ízlésed. Szinte minden készülékről találsz tesztet a mobilarénán, érdemes átolvasni őket! Hogyha egy készüléket csak szoftverért húznak le, akkor érdemes rákeresned a telefon saját topicjában, mert nagy eséllyel javítottak már rajta.

    Felhasználási területektől eltérő általános okosságok (avagy egy kis gyorstalpaló):

    - Sok SMS, és e-mail
    Ebben az esetben érdemes elgondolkodnod egy olyan telefonon, amin van hardveres qwerty gombos, mert nagyban megkönnyítheti a dolgod.
    - Filmnézés, internetböngészés (multimédia), játékok
    Neked valószínűleg a nagy érintőkijelzős telefonok azok, amikkel a legjobban járnál, ugyanis a filmnézés és netezés ezeken a legkönnyebb. Játékokhoz és nagy felbontású filmekhez erős hardver kell!
    - Fotózás, videózás
    Ez az a rész, melyben az okostelefonok most kezdenek felzárkózni, így veszíthetnek a „kameratelefonok” a jelentőségükből. Ez a képesség telefononként változik, javasolt átnézni a  Fotók, videók mobillal topicot, ha a telefon neve alapján keresel nagy eséllyel találsz teszképeket, videókat.
    - Zene
    Itt fontos lehet a 3,5mm-es csatlakozó megléte, illetve vájtfülű egyéneknél a készülék hangzása, mely lehet alapból is jó (Xpress music, Walkman szériák), vagy akár lehet szoftveres megoldásokkal turbózott (Dolby Mobile és hasonló okosságok) szintén készülékenként eltérő a dolog. Általában a zenetelefonok sztereó hangszórót kapnak, mely kihangosításnál is jól jöhet, illetve van aki hallgat így is zenét, pl. munka közben.
    - Testreszabás, programok telepítése, bővíthetőség (szoftveres értelemben), buherálás, hegesztés stb..
    Ezekre a feladatokra biztosan okostelefon a neked való. Okostelefonnak azokat nevezzük, melyeknek nyílt operációs rendszere van.
    - „Hagyományos” felhasználás, telefonálás, SMS
    Számodra fontos lehet az akkumulátor üzemidő, amit még fontos megnézned az a belső memória, (amennyiben nem bővíthető) hogy mennyi névjegyet és SMS-t tud tárolni.
    - Üzleties felhasználás
    Ide tartozik például az exchange támogatás, titkosított e-mail kezelés (Pl. Blackberryk), office dokumentumok kezelése, szerkesztése, Google szinkronizáció, stb.

    Néhány mobilaréna cikk:
    Minden amit a kijelzőkről tudni akartál
    Mobiltelefonok árazása Magyarországon
    Minden, amit a replikákról és hamisítványokról tudni kell
    Érintőképernyős kezelőfelületek

    A főbb telefongyártók hivatalos weboldalai:
    Samsung
    HTC
    Sony Ericsson
    Nokia
    LG

    Köszönjük, hogyha mindezeket elolvastad, és ezek után írod meg az átgondolt hozzászólásod. Hidd el, hamarabb kapsz rá korrekt választ.

    Összeállította: korpicschess

    [ Szerkesztve ]

    Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

  • korpicschess

    veterán

    Milyen mobiltelefont vegyek? / Melyik okostelefont vegyem? - első hozzászólás terv.

    Akik hosszú tárva terveznek telefont, azoknak különösen fontos, hogy igényüknek megfelelő készüléket válasszanak, mert több évig is használni fogják. Ennek a topicnak a célja, hogy segítsünk ebben a választásban, rávilágítsunk az esetleges hibákra, vagy lehetőségekre, a javításokra, amik szoftverfrissítéssel jöttek ki és hasonlók. Nincs ez másképp azokkal sem, akik gyakra cserélgetik telefonjaikat.

    Ahhoz, hogy a segítségedre lehessünk a hozzászólásod megírása előtt át kell gondolnod néhány dolgot, amiket mindenképp jó lenne tudnunk:

    - Árkategória. (talán ez a legdurvább behatároló tényező)
    - Használt vagy új
    - Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek.
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
    - Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod)
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
    - Mobilos előéleted, hozzáértésed, barkácsolási kedved, stb...
    - kialakítás (bar, slide, flip....stb)

    Ezeket a kérdéseket megválaszolva saját elképzeléseid is érdemes megosztanod, hiszen abból is le lehet szűrni az ízlésed. Szinte minden készülékről találsz tesztet a mobilarénán, érdemes átolvasni őket! Hogyha egy készüléket csak szoftverért húznak le, akkor érdemes rákeresned a telefon saját topicjában, mert nagy eséllyel javítottak már rajta.

    Mire szeretnéd használni, mi a fontos?
    Példák:
    - csak telefonálás és sms
    - normál felhasználás, fényképezgetés, wapozgatás
    - erős igénybevétel
    - fontos a multimédia (fotózás, videózás, zenehallgatás, filmnézés)
    - fontosak az üzleti alkalmazások
    - e-mailezés, hosszabb szövegek begépelése, munka

    Felhasználási területektől eltérő általános okosságok (avagy egy kis gyorstalpaló):

    - Sok SMS, és e-mail
    Ebben az esetben érdemes elgondolkodnod egy olyan telefonon, amin van hardveres qwerty gombos, mert nagyban megkönnyítheti a dolgod.
    - Filmnézés, internetböngészés (multimédia), játékok
    Neked valószínűleg a nagy érintőkijelzős telefonok azok, amikkel a legjobban járnál, ugyanis a filmnézés és netezés ezeken a legkönnyebb. Játékokhoz és nagy felbontású filmekhez erős hardver kell!
    - Fotózás, videózás
    Ez az a rész, melyben az okostelefonok most kezdenek felzárkózni, így veszíthetnek a „kameratelefonok” a jelentőségükből. Ez a képesség telefononként változik, javasolt átnézni a  Fotók, videók mobillal (telefontípust írjatok!) - képfeltöltő-oldal linkek a #1-ben- topicot, ha a telefon neve alapján keresel nagy eséllyel találsz teszképeket, videókat.
    - Zene
    Itt fontos lehet a 3,5mm-es csatlakozó megléte, illetve vájtfülű egyéneknél a készülék hangzása, mely lehet alapból is jó (Xpress music, Walkman szériák), vagy akár lehet szoftveres megoldásokkal turbózott (Dolby Mobile és hasonló okosságok) szintén készülékenként eltérő a dolog. Általában a zenetelefonok sztereó hangszórót kapnak, mely kihangosításnál is jól jöhet, illetve van aki hallgat így is zenét, pl. munka közben.
    - Testreszabás, programok telepítése, bővíthetőség (szoftveres értelemben), buherálás, hegesztés stb..
    Ezekre a feladatokra biztosan okostelefon a neked való. Okostelefonnak azokat nevezzük, melyeknek nyílt operációs rendszere van.
    - „Hagyományos” felhasználás, telefonálás, SMS
    Számodra fontos lehet az akkumulátor üzemidő, amit még fontos megnézned az a belső memória, (amennyiben nem bővíthető) hogy mennyi névjegyet és SMS-t tud tárolni.
    - Üzleties felhasználás
    Ide tartozik például az exchange támogatás, titkosított e-mail kezelés (Pl. Blackberryk), office dokumentumok kezelése, szerkesztése, Google szinkronizáció, stb.

    Néhány mobilaréna cikk:
    Minden amit a kijelzőkről tudni akartál
    Mobiltelefonok árazása Magyarországon
    Minden, amit a replikákról és hamisítványokról tudni kell
    Érintőképernyős kezelőfelületek

    A főbb telefongyártók hivatalos weboldalai:
    Samsung
    HTC
    Sony Ericsson
    Nokia
    LG

    Köszönjük, hogyha mindezeket elolvastad, és ezek után írod meg az átgondolt hozzászólásod. Hidd el, hamarabb kapsz rá korrekt választ.

    Összeállította: korpicschess

    Köszönöm a segítségeteket:
    tbj007
    meroly

    [ Szerkesztve ]

    Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

  • korpicschess

    veterán

    Akik hosszú tárva terveznek telefont, azoknak különösen fontos, hogy igényüknek megfelelő készüléket válasszanak, mert több évig is használni fogják. Ennek a topicnak a célja, hogy segítsünk ebben a választásban, rávilágítsunk az esetleges hibákra, vagy lehetőségekre, a javításokra, amik szoftverfrissítéssel jöttek ki és hasonlók. Nincs ez másképp azokkal sem, akik gyakra cserélgetik telefonjaikat.

    Ahhoz, hogy a segítségedre lehessünk a hozzászólásod megírása előtt át kell gondolnod néhány dolgot, amiket mindenképp jó lenne tudnunk:

    - Árkategória. (talán ez a legdurvább behatároló tényező)
    - Használt vagy új
    - Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál? Esetleg használtan az aprón? Ugye nagyon nem mindegy, mert az árak teljesen különbözőek.
    - Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
    - Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod)
    - Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
    - Milyen kialakítású telefont keresel? (bar, slide, flip, stb..)

    Ezeket a kérdéseket megválaszolva saját elképzeléseid is érdemes megosztanod, hiszen abból is le lehet szűrni az ízlésed. Szinte minden készülékről találsz tesztet a mobilarénán, érdemes átolvasni őket! Hogyha egy készüléket csak szoftverért húznak le, akkor érdemes rákeresned a telefon saját topicjában, mert nagy eséllyel javítottak már rajta.

    Mire szeretnéd használni, mi a fontos?

    Példák:
    - csak telefonálás és sms
    - normál felhasználás, fényképezgetés, wapozgatás
    - erős igénybevétel
    - fontos a multimédia (fotózás, videózás, zenehallgatás, filmnézés)
    - fontosak az üzleti alkalmazások
    - e-mailezés, hosszabb szövegek begépelése, munka
    - valamelyik márka fanja vagyok, olyat szeretnék

    Néhány mobilaréna cikk:

    Minden amit a kijelzőkről tudni akartál
    Mobiltelefonok árazása Magyarországon
    Minden, amit a replikákról és hamisítványokról tudni kell
    Érintőképernyős kezelőfelületek

    A főbb telefongyártók hivatalos weboldalai:

    Samsung
    HTC
    Sony Ericsson
    Nokia
    LG

    Köszönjük, hogyha mindezeket elolvastad, és ezek után írod meg az átgondolt hozzászólásod. Hidd el, hamarabb kapsz rá korrekt választ.

    Összeállította: korpicschess

    Köszönöm a segítséget:
    tbj007
    meroly

    [ Szerkesztve ]

    Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

  • Varoz

    őstag

    Szép napot!

    hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)

  • rum-cajsz

    őstag

    válasz Varoz #4657 üzenetére

    a rovás írás jobbról balra írják ;)

    =Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======

  • dethroner

    veterán


    [ Szerkesztve ]

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

  • Winner_hun

    félisten

    Eddigi egyéni arcképek (2010.09.23.):

    [L:http://prohardver.hu/tag/abe.html][IMG:/dl/faces/own/abe.gif]ABE[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/04ahgy.html][IMG:/dl/faces/own/04ahgy.gif]04ahgy[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/abu85.html][IMG:/dl/faces/own/abu85.gif]Abu85[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ace_ventura_2.html][IMG:/dl/faces/own/ace_ventura_2.gif]Ace Ventura[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/achill3us.html][IMG:/dl/faces/own/achill3us.gif]Achill3uS[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/adalbert1.html][IMG:/dl/faces/own/adalbert1.gif]adalbert1[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/14adam.html][IMG:/dl/faces/own/14adam.gif]14adam[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/adam1337.html][IMG:/dl/faces/own/adam1337.gif]ADAM1337[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/adi.html][IMG:/dl/faces/own/adi.gif]Adi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/adm_ral.html][IMG:/dl/faces/own/adm_ral.gif]aDM|RaL^[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/aero_2.html][IMG:/dl/faces/own/aero_2.gif]aero.[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/aggregator.html][IMG:/dl/faces/own/aggregator.gif]Aggregátor[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/aginor.html][IMG:/dl/faces/own/aginor.gif]aginor[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/agostino.html][IMG:/dl/faces/own/agostino.gif]Agostino[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/agyzuzo.html][IMG:/dl/faces/own/agyzuzo.gif]Agyzuzo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/airbooms.html][IMG:/dl/faces/own/airbooms.gif]AirBooms[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ak_4.html][IMG:/dl/faces/own/ak_4.gif]_ak_[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/akaido.html][IMG:/dl/faces/own/akaido.gif]akaido[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/akosf.html][IMG:/dl/faces/own/akosf.gif]akosf[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/akoska07.html][IMG:/dl/faces/own/akoska07.gif]akoska07[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/algieba.html][IMG:/dl/faces/own/algieba.gif]Algieba[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/alien_3.html][IMG:/dl/faces/own/alien_3.gif]alien_[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/alvin_ti4200.html][IMG:/dl/faces/own/alvin_ti4200.gif]Alvin_ti4200[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/amargo.html][IMG:/dl/faces/own/amargo.gif]amargo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/amator.html][IMG:/dl/faces/own/amator.gif]AMATŐR[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/amd_power.html][IMG:/dl/faces/own/amd_power.gif]AMD Power[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/amne.html][IMG:/dl/faces/own/amne.gif][amne][/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/anaqer.html][IMG:/dl/faces/own/anaqer.gif]anaqer[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/and1.html][IMG:/dl/faces/own/and1.gif]AND1[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/andie.html][IMG:/dl/faces/own/andie.gif]Andie[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/anjani182.html][IMG:/dl/faces/own/anjani182.gif]anjani182[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ant_2.html][IMG:/dl/faces/own/ant_2.gif]ANT[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/antikomcsi.html][IMG:/dl/faces/own/antikomcsi.gif]antikomcsi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/anulu.html][IMG:/dl/faces/own/anulu.gif]anulu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/aram01.html][IMG:/dl/faces/own/aram01.gif]aram01[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/arena-blog.html][IMG:/dl/faces/own/arena-blog.gif]Aréna-blog[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ariadne.html][IMG:/dl/faces/own/ariadne.gif]Ariadne[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/arnold2.html][IMG:/dl/faces/own/arnold2.gif]Arnold2[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/attisx.html][IMG:/dl/faces/own/attisx.gif]attisx[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/audi100td.html][IMG:/dl/faces/own/audi100td.gif]audi100td[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/axisbold.html][IMG:/dl/faces/own/axisbold.gif]AXisBOLD[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/aya.html][IMG:/dl/faces/own/aya.gif]aya[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/az.html][IMG:/dl/faces/own/az.gif]_az[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/babicsbalu.html][IMG:/dl/faces/own/babicsbalu.gif]babicsbalu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bacsis.html][IMG:/dl/faces/own/bacsis.gif]bacsis[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/badman_4ever.html][IMG:/dl/faces/own/badman_4ever.gif]Badman 4ever[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bagira01.html][IMG:/dl/faces/own/bagira01.gif]Bagira01[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bagoly.html][IMG:/dl/faces/own/bagoly.gif]Bagoly[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bakosgabor57.html][IMG:/dl/faces/own/bakosgabor57.gif]bakosgabor57[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/balinov.html][IMG:/dl/faces/own/balinov.gif]Balinov[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ballington.html][IMG:/dl/faces/own/ballington.gif]ballington[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/band1103.html][IMG:/dl/faces/own/band1103.gif]band1103[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bandus.html][IMG:/dl/faces/own/bandus.gif]bandus[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/barthezz2.html][IMG:/dl/faces/own/barthezz2.gif]Barthezz2[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bash.html][IMG:/dl/faces/own/bash.gif]Bash[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/batman.html][IMG:/dl/faces/own/batman.gif]Batman[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bazsesz.html][IMG:/dl/faces/own/bazsesz.gif]Bazsesz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bee.html][IMG:/dl/faces/own/bee.gif]BEE[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/beencee.html][IMG:/dl/faces/own/beencee.gif]beencee[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/benmartin.html][IMG:/dl/faces/own/benmartin.gif]Benmartin[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/biaggio.html][IMG:/dl/faces/own/biaggio.gif]Biaggio[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bibby.html][IMG:/dl/faces/own/bibby.gif]Bibby[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/biggamer.html][IMG:/dl/faces/own/biggamer.gif]biggamer[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bigya.html][IMG:/dl/faces/own/bigya.gif]Bigya[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/biker.html][IMG:/dl/faces/own/biker.gif]biker[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bim.html][IMG:/dl/faces/own/bim.gif]bim[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bionicman.html][IMG:/dl/faces/own/bionicman.gif]BioNiCMaN[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/b-l-a-c-k.html][IMG:/dl/faces/own/b-l-a-c-k.gif]B-L-A-C-K[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/blackdogone.html][IMG:/dl/faces/own/blackdogone.gif]bLaCkDoGoNe[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/black_dragon.html][IMG:/dl/faces/own/black_dragon.gif]Black Dragon[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bloodray.html][IMG:/dl/faces/own/bloodray.gif]BloodRay[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bluemerle.html][IMG:/dl/faces/own/bluemerle.gif]blueMerle[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bobace.html][IMG:/dl/faces/own/bobace.gif]bobace[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bobchemistry.html][IMG:/dl/faces/own/bobchemistry.gif]BobChemistry[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bobsurf.html][IMG:/dl/faces/own/bobsurf.gif]bobsurf[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/boci_83.html][IMG:/dl/faces/own/boci_83.gif]Boci_83[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bog.html][IMG:/dl/faces/own/bog.gif]Bog[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bolcsodal.html][IMG:/dl/faces/own/bolcsodal.gif]bolcsodal[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bolondember.html][IMG:/dl/faces/own/bolondember.gif]bolondember[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bon3ss.html][IMG:/dl/faces/own/bon3ss.gif]Bon3ss[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bordoi.html][IMG:/dl/faces/own/bordoi.gif]Bordoi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/borosz.html][IMG:/dl/faces/own/borosz.gif]Borosz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/boxer001.html][IMG:/dl/faces/own/boxer001.gif]Boxer001[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/br4d.html][IMG:/dl/faces/own/br4d.gif]BR4D[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/brownus.html][IMG:/dl/faces/own/brownus.gif]brownus[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/brumi_2.html][IMG:/dl/faces/own/brumi_2.gif]Brumi˘[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/b-type.html][IMG:/dl/faces/own/b-type.gif]b-type[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bubu79.html][IMG:/dl/faces/own/bubu79.gif]Bubu79[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/buherka.html][IMG:/dl/faces/own/buherka.gif]buherka[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/busman.html][IMG:/dl/faces/own/busman.gif]busman[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/byb.html][IMG:/dl/faces/own/byb.gif]ByB[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/bzoley.html][IMG:/dl/faces/own/bzoley.gif]bzoley[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/calogero.html][IMG:/dl/faces/own/calogero.gif]Calogero[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/canniball.html][IMG:/dl/faces/own/canniball.gif]canniball[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/cathfaern.html][IMG:/dl/faces/own/cathfaern.gif]Cathfaern[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/c_brigante.html][IMG:/dl/faces/own/c_brigante.gif]C.Brigante[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/celtic.html][IMG:/dl/faces/own/celtic.gif]Celtic[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ciry.html][IMG:/dl/faces/own/ciry.gif]ciry[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/clown_2.html][IMG:/dl/faces/own/clown_2.gif]^Clown[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/club.html][IMG:/dl/faces/own/club.gif]Club[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/col.html][IMG:/dl/faces/own/col.gif]col[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/conrad_2.html][IMG:/dl/faces/own/conrad_2.gif]-conrad-[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/cowboy_bebop.html][IMG:/dl/faces/own/cowboy_bebop.gif]cowboy_bebop[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/cptmisi.html][IMG:/dl/faces/own/cptmisi.gif]CptMisi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/cpt_pirk.html][IMG:/dl/faces/own/cpt_pirk.gif]CPT.Pirk[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/c41r0.html][IMG:/dl/faces/own/c41r0.gif]c41r0^[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/creative997.html][IMG:/dl/faces/own/creative997.gif]Creative997[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/criticalhit.html][IMG:/dl/faces/own/criticalhit.gif]CriticalHit[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/criton.html][IMG:/dl/faces/own/criton.gif]Criton[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/csabee_2.html][IMG:/dl/faces/own/csabee_2.gif]Csabee.[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/csapi007.html][IMG:/dl/faces/own/csapi007.gif]Csapi007[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/csapos2.html][IMG:/dl/faces/own/csapos2.gif]csapos2[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/cseze_2.html][IMG:/dl/faces/own/cseze_2.gif]CséZé[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/csigi.html][IMG:/dl/faces/own/csigi.gif]csigi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/csongi.html][IMG:/dl/faces/own/csongi.gif]csongi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/csontvaz.html][IMG:/dl/faces/own/csontvaz.gif]csontváz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/csudri.html][IMG:/dl/faces/own/csudri.gif]csudri[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/cyberpunk.html][IMG:/dl/faces/own/cyberpunk.gif]Cyberpunk[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/c4mp3r.html][IMG:/dl/faces/own/c4mp3r.gif]C4mp3r[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/daa-raa.html][IMG:/dl/faces/own/daa-raa.gif]daa-raa[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/daemon09.html][IMG:/dl/faces/own/daemon09.gif]Daemon09[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dangerzone.html][IMG:/dl/faces/own/dangerzone.gif]dangerzone[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dante3.html][IMG:/dl/faces/own/dante3.gif]dante3[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/daral0w.html][IMG:/dl/faces/own/daral0w.gif]darál0w[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/darkbyte.html][IMG:/dl/faces/own/darkbyte.gif]DarkByte[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dark_killerx.html][IMG:/dl/faces/own/dark_killerx.gif]Dark KillerX[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/darth_revan.html][IMG:/dl/faces/own/darth_revan.gif]Darth_Revan[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dave93.html][IMG:/dl/faces/own/dave93.gif]dave93[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/daweee.html][IMG:/dl/faces/own/daweee.gif]Daweee[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dbius.html][IMG:/dl/faces/own/dbius.gif]dbius[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/deadmeat.html][IMG:/dl/faces/own/deadmeat.gif]DeadMeat[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/def26.html][IMG:/dl/faces/own/def26.gif]Def26[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/deicide.html][IMG:/dl/faces/own/deicide.gif]deicide[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/depression.html][IMG:/dl/faces/own/depression.gif]Depression[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/diablo1984.html][IMG:/dl/faces/own/diablo1984.gif]diablo1984[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dictator_2.html][IMG:/dl/faces/own/dictator_2.gif]Dictator^[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/didyman.html][IMG:/dl/faces/own/didyman.gif]didyman[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/diego_2.html][IMG:/dl/faces/own/diego_2.gif]Diego![/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/digital.html][IMG:/dl/faces/own/digital.gif]Digital[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dilikutya.html][IMG:/dl/faces/own/dilikutya.gif]Dilikutya[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dirtyz.html][IMG:/dl/faces/own/dirtyz.gif]Dirtyz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/divot.html][IMG:/dl/faces/own/divot.gif]divot[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/djuree.html][IMG:/dl/faces/own/djuree.gif]Djuree[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dj_sugi.html][IMG:/dl/faces/own/dj_sugi.gif]Dj Sügi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dm-fan.html][IMG:/dl/faces/own/dm-fan.gif]DM-Fan[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/doc.html][IMG:/dl/faces/own/doc.gif]doc[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dodi72.html][IMG:/dl/faces/own/dodi72.gif]Dodi72[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dokar.html][IMG:/dl/faces/own/dokar.gif]dokar[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dokee78.html][IMG:/dl/faces/own/dokee78.gif]dokee78[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/donleo.html][IMG:/dl/faces/own/donleo.gif]DonLeo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/donw3ga.html][IMG:/dl/faces/own/donw3ga.gif]donw3ga[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/d1rect.html][IMG:/dl/faces/own/d1rect.gif]D1Rect[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dr_en.html][IMG:/dl/faces/own/dr_en.gif]Dr.Én[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/d4rkm4n.html][IMG:/dl/faces/own/d4rkm4n.gif]D4rkm4n[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dronez.html][IMG:/dl/faces/own/dronez.gif]DroneZ^[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/drsoul.html][IMG:/dl/faces/own/drsoul.gif]DrSoul[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dtomi.html][IMG:/dl/faces/own/dtomi.gif]Dtomi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dudika10.html][IMG:/dl/faces/own/dudika10.gif]dudika10[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/duffbeer.html][IMG:/dl/faces/own/duffbeer.gif]duffbeer[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dufresne.html][IMG:/dl/faces/own/dufresne.gif]Dufresne[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dunc.html][IMG:/dl/faces/own/dunc.gif]dunc[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dyno.html][IMG:/dl/faces/own/dyno.gif]Dyno[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/dzseko.html][IMG:/dl/faces/own/dzseko.gif]Dzsekó[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/eagle16.html][IMG:/dl/faces/own/eagle16.gif]Eagle16[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/eagl3.html][IMG:/dl/faces/own/eagl3.gif]Eagl3[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/earl_007.html][IMG:/dl/faces/own/earl_007.gif]Earl 007[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/eastsider.html][IMG:/dl/faces/own/eastsider.gif]eastsider[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/eddie17.html][IMG:/dl/faces/own/eddie17.gif]eddie17[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/elit_hun.html][IMG:/dl/faces/own/elit_hun.gif]elit_hun[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/elrood.html][IMG:/dl/faces/own/elrood.gif]Elrood[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/emvy.html][IMG:/dl/faces/own/emvy.gif]emvy[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/engusz.html][IMG:/dl/faces/own/engusz.gif]engusz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/enjoy.html][IMG:/dl/faces/own/enjoy.gif]Enjoy[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ent.html][IMG:/dl/faces/own/ent.gif]ent[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/enton.html][IMG:/dl/faces/own/enton.gif]Enton[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/erdoke.html][IMG:/dl/faces/own/erdoke.gif]erdoke[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/escie.html][IMG:/dl/faces/own/escie.gif]escie[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/esmein.html][IMG:/dl/faces/own/esmein.gif]Esmein[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/en79.html][IMG:/dl/faces/own/en79.gif]éN79[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/eziskamu.html][IMG:/dl/faces/own/eziskamu.gif]eziskamu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/face8814.html][IMG:/dl/faces/own/face8814.gif]Face8814[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/f-ect.html][IMG:/dl/faces/own/f-ect.gif]F-ECT$[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/fefeex.html][IMG:/dl/faces/own/fefeex.gif]FefeeX[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/feherhollo.html][IMG:/dl/faces/own/feherhollo.gif]FehérHolló[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/fejo.html][IMG:/dl/faces/own/fejo.gif]Fejo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/feree13.html][IMG:/dl/faces/own/feree13.gif]Feree13[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/fercsa.html][IMG:/dl/faces/own/fercsa.gif]Fercsa[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ffodi.html][IMG:/dl/faces/own/ffodi.gif]ffodi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/fiery.html][IMG:/dl/faces/own/fiery.gif]Fiery[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/firekeeper.html][IMG:/dl/faces/own/firekeeper.gif]FireKeeper[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/fless.html][IMG:/dl/faces/own/fless.gif]fLeSs[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/fobcraistlin.html][IMG:/dl/faces/own/fobcraistlin.gif]FoBCRaistlin[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/foglalt_nev.html][IMG:/dl/faces/own/foglalt_nev.gif]Foglalt név[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/forceberg.html][IMG:/dl/faces/own/forceberg.gif]forceberg[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/frenk1988.html][IMG:/dl/faces/own/frenk1988.gif]FRENK1988[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/frenky89.html][IMG:/dl/faces/own/frenky89.gif]Frenky89[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gabipaci.html][IMG:/dl/faces/own/gabipaci.gif]gabipaci[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/g4dg3t.html][IMG:/dl/faces/own/g4dg3t.gif]g4dg3t[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gambit.html][IMG:/dl/faces/own/gambit.gif]Gambit[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/garfield.html][IMG:/dl/faces/own/garfield.gif]Garfield[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/g_ben.html][IMG:/dl/faces/own/g_ben.gif]G@ben[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gbors.html][IMG:/dl/faces/own/gbors.gif]gbors[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gebriel.html][IMG:/dl/faces/own/gebriel.gif]Gebriel[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/geniushu.html][IMG:/dl/faces/own/geniushu.gif]GeniusHU[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gege71_hu.html][IMG:/dl/faces/own/gege71_hu.gif]gege71.hu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/george_2.html][IMG:/dl/faces/own/george_2.gif]_George[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/geprombolo.html][IMG:/dl/faces/own/geprombolo.gif]geprombolo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gerisz.html][IMG:/dl/faces/own/gerisz.gif]Gerisz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gerlaip.html][IMG:/dl/faces/own/gerlaip.gif]gerlaip[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gery03.html][IMG:/dl/faces/own/gery03.gif]gery03[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gh0st.html][IMG:/dl/faces/own/gh0st.gif]Gh0sT[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/goose-t.html][IMG:/dl/faces/own/goose-t.gif]Goose-T[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gorneck23.html][IMG:/dl/faces/own/gorneck23.gif]Gorneck23[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gozso.html][IMG:/dl/faces/own/gozso.gif]gozso[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/grabber.html][IMG:/dl/faces/own/grabber.gif]grabber[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/grafiqs.html][IMG:/dl/faces/own/grafiqs.gif]Grafiqs[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/greatchaos.html][IMG:/dl/faces/own/greatchaos.gif]greatchaos[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gubro.html][IMG:/dl/faces/own/gubro.gif]Gubro[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gyiku.html][IMG:/dl/faces/own/gyiku.gif]gyiku[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gyufaaa.html][IMG:/dl/faces/own/gyufaaa.gif]Gyufaaa[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gyuri27.html][IMG:/dl/faces/own/gyuri27.gif]Gyuri27[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/gyusz.html][IMG:/dl/faces/own/gyusz.gif]Gyusz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/hackeeeee.html][IMG:/dl/faces/own/hackeeeee.gif]hackeeeee[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/hack3er.html][IMG:/dl/faces/own/hack3er.gif]Hack3er[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/7heads_drago.html][IMG:/dl/faces/own/7heads_drago.gif]7Heads Drago[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/helkis.html][IMG:/dl/faces/own/helkis.gif]helkis[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/hemaka.html][IMG:/dl/faces/own/hemaka.gif]hemaka[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/henk.html][IMG:/dl/faces/own/henk.gif]Henk[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/henker2.html][IMG:/dl/faces/own/henker2.gif]Henker2[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/hequila.html][IMG:/dl/faces/own/hequila.gif]Hequila[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/herr_z.html][IMG:/dl/faces/own/herr_z.gif]HERR Z[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/hoffman.html][IMG:/dl/faces/own/hoffman.gif]hoffman_[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/hold.html][IMG:/dl/faces/own/hold.gif]Hold[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/hossszu_2.html][IMG:/dl/faces/own/hossszu_2.gif]hossszú[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/hujikolp.html][IMG:/dl/faces/own/hujikolp.gif]Hujikolp[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/hunfatal.html][IMG:/dl/faces/own/hunfatal.gif]hunfatal[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/hun_reeth.html][IMG:/dl/faces/own/hun_reeth.gif]Hun'reeth[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/hunter2.html][IMG:/dl/faces/own/hunter2.gif]Hunter2[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/i_am.html][IMG:/dl/faces/own/i_am.gif]I_Am[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ice_4.html][IMG:/dl/faces/own/ice_4.gif]Ice!?[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/iginotus.html][IMG:/dl/faces/own/iginotus.gif]Iginotus[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ijk.html][IMG:/dl/faces/own/ijk.gif]Ijk[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/inarus.html][IMG:/dl/faces/own/inarus.gif]Inarus[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/incognito.html][IMG:/dl/faces/own/incognito.gif]Incognito[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/innoman.html][IMG:/dl/faces/own/innoman.gif].:InnoMan:.[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/integra.html][IMG:/dl/faces/own/integra.gif]Integra[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/iscariah.html][IMG:/dl/faces/own/iscariah.gif]Iscariah[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/istyle.html][IMG:/dl/faces/own/istyle.gif]iSTYLE[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/iwu.html][IMG:/dl/faces/own/iwu.gif]iwu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/jadro.html][IMG:/dl/faces/own/jadro.gif]Jadro[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/jagada.html][IMG:/dl/faces/own/jagada.gif]jagada[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/janesz.html][IMG:/dl/faces/own/janesz.gif]Janesz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/janoska26.html][IMG:/dl/faces/own/janoska26.gif]Janoska26[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/jatekos_2.html][IMG:/dl/faces/own/jatekos_2.gif]Játékos[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/j_bravo.html][IMG:/dl/faces/own/j_bravo.gif]j.bravo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/jeges.html][IMG:/dl/faces/own/jeges.gif]jeges[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/jegkoko.html][IMG:/dl/faces/own/jegkoko.gif]Jégkokó[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/jer1cho.html][IMG:/dl/faces/own/jer1cho.gif]jer1cho[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/jhonny06][IMG:/dl/faces/own/jhonny06.gif]Jhonny06[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/jim_tonic.html][IMG:/dl/faces/own/jim_tonic.gif]Jim Tonic[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/jjanos.html][IMG:/dl/faces/own/jjanos.gif]JJános[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/joey7.html][IMG:/dl/faces/own/joey7.gif]joey7[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/joey20.html][IMG:/dl/faces/own/joey20.gif]joey20[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/johnjohn.html][IMG:/dl/faces/own/johnjohn.gif]johnjohn[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/joi29.html][IMG:/dl/faces/own/joi29.gif]joi29[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/jones965.html][IMG:/dl/faces/own/jones965.gif]jones965[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/jorus.html][IMG:/dl/faces/own/jorus.gif]Jorus[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/juliabrilke.html][IMG:/dl/faces/own/juliabrilke.gif]juliabrilke[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kaller1.html][IMG:/dl/faces/own/kaller1.gif]kaller1[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kamikaze_boci.html][IMG:/dl/faces/own/kamikaze_boci.gif]kamikaze boci[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kareszovics.html][IMG:/dl/faces/own/kareszovics.gif]Kareszovics[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/karma.html][IMG:/dl/faces/own/karma.gif]Karma[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kasza08.html][IMG:/dl/faces/own/kasza08.gif]Kasza08[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kazimir.html][IMG:/dl/faces/own/kazimir.gif]Kazimír[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kelzsoca.html][IMG:/dl/faces/own/kelzsoca.gif]kelzsoca[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kem.html][IMG:/dl/faces/own/kem.gif]kem[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/keopsz.html][IMG:/dl/faces/own/keopsz.gif]keopsz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kero_san.html][IMG:/dl/faces/own/kero_san.gif]KERO_SAN[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ketelkedem.html][IMG:/dl/faces/own/ketelkedem.gif]kételkedem[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/khalox.html][IMG:/dl/faces/own/khalox.gif]khalox[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kicsirics77.html][IMG:/dl/faces/own/kicsirics77.gif]Kicsirics77[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kicsiubul.html][IMG:/dl/faces/own/kicsiubul.gif]KicsiUbul[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kidus.html][IMG:/dl/faces/own/kidus.gif]Kidus[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kisza25.html][IMG:/dl/faces/own/kisza25.gif]kisza25[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/klambi.html][IMG:/dl/faces/own/klambi.gif]klambi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/klemens.html][IMG:/dl/faces/own/klemens.gif]Klemens[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kman.html][IMG:/dl/faces/own/kman.gif]KMan[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kombat.html][IMG:/dl/faces/own/kombat.gif]Kombat[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kommy.html][IMG:/dl/faces/own/kommy.gif]Kommy[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/konflikt.html][IMG:/dl/faces/own/konflikt.gif]Konflikt[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/korcsii.html][IMG:/dl/faces/own/korcsii.gif]Korcsii[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/koxx.html][IMG:/dl/faces/own/koxx.gif]koxx[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kovsol.html][IMG:/dl/faces/own/kovsol.gif]kovsol[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kp78.html][IMG:/dl/faces/own/kp78.gif]kp78[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kpepe.html][IMG:/dl/faces/own/kpepe.gif]KPepe[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kraftxld.html][IMG:/dl/faces/own/kraftxld.gif]kraftxld[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/krenatesz.html][IMG:/dl/faces/own/krenatesz.gif]KrenAtesz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kristian.html][IMG:/dl/faces/own/kristian.gif].:Kristian:.[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kromx.html][IMG:/dl/faces/own/kromx.gif]krómX[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kulerr.html][IMG:/dl/faces/own/kulerr.gif]kulerr[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/kymco.html][IMG:/dl/faces/own/kymco.gif]kymco[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ladybug.html][IMG:/dl/faces/own/ladybug.gif]ladybug[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/l_ajos.html][IMG:/dl/faces/own/l_ajos.gif]L_ajos[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lapa.html][IMG:/dl/faces/own/lapa.gif]lapa[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/laraxior.html][IMG:/dl/faces/own/laraxior.gif]Laraxior[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/laycsi.html][IMG:/dl/faces/own/laycsi.gif][lAyCsI][/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lec.html][IMG:/dl/faces/own/lec.gif]LeC[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/legiaap.html][IMG:/dl/faces/own/legiaap.gif]legiaap[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lenry.html][IMG:/dl/faces/own/lenry.gif]Lenry[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lesaux.html][IMG:/dl/faces/own/lesaux.gif]lesaux[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/leviske.html][IMG:/dl/faces/own/leviske.gif]leviske[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lezso6.html][IMG:/dl/faces/own/lezso6.gif]lezso6[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/libria.html][IMG:/dl/faces/own/libria.gif]-=Libria=-[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lipi67.html][IMG:/dl/faces/own/lipi67.gif]lipi67[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/littlelion21.html][IMG:/dl/faces/own/littlelion21.gif]littlelion21[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ll-kobe.html][IMG:/dl/faces/own/ll-kobe.gif]ll-kobe[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/localhost.html][IMG:/dl/faces/own/localhost.gif]localhost[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/loha.html][IMG:/dl/faces/own/loha.gif]Loha[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lorcsi.html][IMG:/dl/faces/own/lorcsi.gif]lorcsi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lord_vader.html][IMG:/dl/faces/own/lord_vader.gif]Lord Vader[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lordvader80.html][IMG:/dl/faces/own/lordvader80.gif]LordVader80[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lord_zero.html][IMG:/dl/faces/own/lord_zero.gif]Lord Zero[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lorenzo9.html][IMG:/dl/faces/own/lorenzo9.gif]Lorenzo9[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/loretto.html][IMG:/dl/faces/own/loretto.gif]Loretto[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lsc.html][IMG:/dl/faces/own/lsc.gif]lsc[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/lucifei2.html][IMG:/dl/faces/own/lucifei2.gif]LucifeI2[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ludsimon.html][IMG:/dl/faces/own/ludsimon.gif]ludsimon[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/luw2win.html][IMG:/dl/faces/own/luw2win.gif]luw2win[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/l_zsidoboz.html][IMG:/dl/faces/own/l_zsidoboz.gif]L|zsidoboz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/macig.html][IMG:/dl/faces/own/macig.gif]MaciG[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/macilaci457.html][IMG:/dl/faces/own/macilaci457.gif]Macilaci457[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/macka.html][IMG:/dl/faces/own/macka.gif]Macka[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mad1.html][IMG:/dl/faces/own/mad1.gif]mad1[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/major_major.html][IMG:/dl/faces/own/major_major.gif]Major Major[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/manitou.html][IMG:/dl/faces/own/manitou.gif]Manitou[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/marcias.html][IMG:/dl/faces/own/marcias.gif]marcias[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mariann294.html][IMG:/dl/faces/own/mariann294.gif]Mariann294[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/markgx10.html][IMG:/dl/faces/own/markgx10.gif]Markgx10[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/markoo.html][IMG:/dl/faces/own/markoo.gif]MarKoo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/maross.html][IMG:/dl/faces/own/maross.gif]maross[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/marsu.html][IMG:/dl/faces/own/marsu.gif]marsu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mayerlaci.html][IMG:/dl/faces/own/mayerlaci.gif]mayerlaci[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/maykol.html][IMG:/dl/faces/own/maykol.gif]máyköl[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mave13.html][IMG:/dl/faces/own/mave13.gif]mave13[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mephi666.html][IMG:/dl/faces/own/mephi666.gif]mephi666[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/meroly.html][IMG:/dl/faces/own/meroly.gif]meroly[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mindfreak.html][IMG:/dl/faces/own/mindfreak.gif]mindfreak[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mmdorian.html][IMG:/dl/faces/own/mmdorian.gif]MmDorian[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/moci.html][IMG:/dl/faces/own/moci.gif]Móci[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mokus1.html][IMG:/dl/faces/own/mokus1.gif]mokus1[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/moongoose.html][IMG:/dl/faces/own/moongoose.gif]moongoose[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/moonman_2.html][IMG:/dl/faces/own/moonman_2.gif]moonman[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mop_fx_57.html][IMG:/dl/faces/own/mop_fx_57.gif]MoP_FX 57[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mosqu_to.html][IMG:/dl/faces/own/mosqu_to.gif]Mosqu!to[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/motion_blur.html][IMG:/dl/faces/own/motion_blur.gif]Motion_Blur[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mr_grincs.html][IMG:/dl/faces/own/mr_grincs.gif]Mr.Grincs[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mrlujoak.html][IMG:/dl/faces/own/mrlujoak.gif]mrlujoak[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mu_er.html][IMG:/dl/faces/own/mu_er.gif]MUŁĐER[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/muton.html][IMG:/dl/faces/own/muton.gif]Muton[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/mycso.html][IMG:/dl/faces/own/mycso.gif]mycso[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nap.html][IMG:/dl/faces/own/nap.gif]nap[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/napfenysuti.html][IMG:/dl/faces/own/napfenysuti.gif]Napfénysüti[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/narancs.html][IMG:/dl/faces/own/narancs.gif]Narancs[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/narxis.html][IMG:/dl/faces/own/narxis.gif]Narxis[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/negyedes.html][IMG:/dl/faces/own/negyedes.gif]negyedes[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ndruu.html][IMG:/dl/faces/own/ndruu.gif]Ndruu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/8nemesis8.html][IMG:/dl/faces/own/8nemesis8.gif]8nemesis8[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nemma.html][IMG:/dl/faces/own/nemma.gif]nemma[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/neonoize_tm.html][IMG:/dl/faces/own/neonoize_tm.gif]Neonoize™[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/neoteric.html][IMG:/dl/faces/own/neoteric.gif]Neoteric[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nesa.html][IMG:/dl/faces/own/nesa.gif]nesa[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/newl_2.html][IMG:/dl/faces/own/newl_2.gif]<NewL>[/IMG][/L][L:http://prohardver.hu/tag/newyorker.html][IMG:/dl/faces/own/newyorker.gif]Newyorker[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ngabor2.html][IMG:/dl/faces/own/ngabor2.gif]ngabor2[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nike_2.html][IMG:/dl/faces/own/nike_2.gif]nike_[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nimrod.html][IMG:/dl/faces/own/nimrod.gif]Nimrod[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/no-kia.html][IMG:/dl/faces/own/no-kia.gif]No-kia[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nokia_2.html][IMG:/dl/faces/own/nokia_2.gif]-NOKIA-[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nolf.html][IMG:/dl/faces/own/nolf.gif]NoLF[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nrgia.html][IMG:/dl/faces/own/nrgia.gif]nrgia[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nru3.html][IMG:/dl/faces/own/nru3.gif]nRu3[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nunder.html][IMG:/dl/faces/own/nunder.gif]Nunder[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nygma.html][IMG:/dl/faces/own/nygma.gif]nygma[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nyugdijas.html][IMG:/dl/faces/own/nyugdijas.gif]Nyugdíjas[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/nyunyu.html][IMG:/dl/faces/own/nyunyu.gif]nyunyu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/n-vidi-a.html][IMG:/dl/faces/own/n-vidi-a.gif]N-vidi-A[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/obi-1.html][IMG:/dl/faces/own/obi-1.gif]Obi-1[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/oc.html][IMG:/dl/faces/own/oc.gif]OC[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/oliverda.html][IMG:/dl/faces/own/oliverda.gif]Oliverda[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ollie.html][IMG:/dl/faces/own/ollie.gif]ollie[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/oly.html][IMG:/dl/faces/own/oly.gif]Oly[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/orbano.html][IMG:/dl/faces/own/orbano.gif]orbano[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/oregcsoka.html][IMG:/dl/faces/own/oregcsoka.gif]oregcsóka[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/overlocker.html][IMG:/dl/faces/own/overlocker.gif]Overlocker[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/panther.html][IMG:/dl/faces/own/panther.gif]Panther[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/papa-georgo.html][IMG:/dl/faces/own/papa-georgo.gif]Papa-Georgo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/parci.html][IMG:/dl/faces/own/parci.gif]Parci[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pa.html][IMG:/dl/faces/own/pa.gif]Pá[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/peet210.html][IMG:/dl/faces/own/peet210.gif]Peet210[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pegazus.html][IMG:/dl/faces/own/pegazus.gif]pegazus[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/peliscan.html][IMG:/dl/faces/own/peliscan.gif]PeliScan[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pepe85.html][IMG:/dl/faces/own/pepe85.gif]PEPE85[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/peterket.html][IMG:/dl/faces/own/peterket.gif]peterkeT[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/peterszky.html][IMG:/dl/faces/own/peterszky.gif]peterszky[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/petie.html][IMG:/dl/faces/own/petie.gif]Petie[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/peti_s.html][IMG:/dl/faces/own/peti_s.gif]peti_s[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/petya_2.html][IMG:/dl/faces/own/petya_2.gif]_Petya_[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/philoxenia.html][IMG:/dl/faces/own/philoxenia.gif]philoxenia[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ph-user.html][IMG:/dl/faces/own/ph-user.gif]PH-User[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/picur220.html][IMG:/dl/faces/own/picur220.gif]picur220[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pigatt.html][IMG:/dl/faces/own/pigatt.gif]pigatt[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pilota.html][IMG:/dl/faces/own/pilota.gif]pilóta[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pisztoly.html][IMG:/dl/faces/own/pisztoly.gif]pisztoly[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pityeszka.html][IMG:/dl/faces/own/pityeszka.gif]pityeszka[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/plag.html][IMG:/dl/faces/own/plag.gif]Plag[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/plazer.html][IMG:/dl/faces/own/plazer.gif]Plazer[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/plus44.html][IMG:/dl/faces/own/plus44.gif]plus44[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pod_diablo.html][IMG:/dl/faces/own/pod_diablo.gif][pod]Diablo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/poffsoft.html][IMG:/dl/faces/own/poffsoft.gif]poffsoft[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/polacheck.html][IMG:/dl/faces/own/polacheck.gif]Polacheck[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/polesz.html][IMG:/dl/faces/own/polesz.gif]Polesz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/polip.html][IMG:/dl/faces/own/polip.gif]polip[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pompi.html][IMG:/dl/faces/own/pompi.gif]Pompi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/postman.html][IMG:/dl/faces/own/postman.gif]PostMan[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/powerbuldog.html][IMG:/dl/faces/own/powerbuldog.gif]PowerBuldog[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ppeter.html][IMG:/dl/faces/own/ppeter.gif]PPeter[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/prof01.html][IMG:/dl/faces/own/prof01.gif]Prof01[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/proper.html][IMG:/dl/faces/own/proper.gif]proper[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pschio.html][IMG:/dl/faces/own/pschio.gif]pschio[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ptech.html][IMG:/dl/faces/own/ptech.gif]Ptech[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ptiboy.html][IMG:/dl/faces/own/ptiboy.gif]ptiboy[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pubszon.html][IMG:/dl/faces/own/pubszon.gif]Pubszon[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pulsar.html][IMG:/dl/faces/own/pulsar.gif]pulsar[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/pumba.html][IMG:/dl/faces/own/pumba.gif]PuMbA[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/qdak.html][IMG:/dl/faces/own/qdak.gif]qdak[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/qorthral.html][IMG:/dl/faces/own/qorthral.gif]Qorthral[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/qru.html][IMG:/dl/faces/own/qru.gif]Qru[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/quan-chi.html][IMG:/dl/faces/own/quan-chi.gif]Quan-Chi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/quiksilver.html][IMG:/dl/faces/own/quiksilver.gif]Quiksilver[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/racecam.html][IMG:/dl/faces/own/racecam.gif]Racecam[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/raczger.html][IMG:/dl/faces/own/raczger.gif]raczger[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ragadozo.html][IMG:/dl/faces/own/ragadozo.gif]Ragadozó[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ragazzo.html][IMG:/dl/faces/own/ragazzo.gif]ragazzo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ramius.html][IMG:/dl/faces/own/ramius.gif]Ramius[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/raskolnikoff.html][IMG:/dl/faces/own/raskolnikoff.gif]raskolnikoff[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rdi.html][IMG:/dl/faces/own/rdi.gif]rdi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/reac.html][IMG:/dl/faces/own/reac.gif]Reac^[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/recon.html][IMG:/dl/faces/own/recon.gif]Recon[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rejim.html][IMG:/dl/faces/own/rejim.gif]ReJim[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/renwick.html][IMG:/dl/faces/own/renwick.gif]Renwick[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/retekeger.html][IMG:/dl/faces/own/retekeger.gif]Retekegér[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/retisun.html][IMG:/dl/faces/own/retisun.gif]rétisün[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rexpect.html][IMG:/dl/faces/own/rexpect.gif]RexpecT[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rez_grof.html][IMG:/dl/faces/own/rez_grof.gif]Rez_Grof[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rhino666.html][IMG:/dl/faces/own/rhino666.gif]Rhino666[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ricardo.html][IMG:/dl/faces/own/ricardo.gif]Ricardo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/richter36.html][IMG:/dl/faces/own/richter36.gif]Richter36[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rii.html][IMG:/dl/faces/own/rii.gif]rii[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rios_gephaz.html][IMG:/dl/faces/own/rios_gephaz.gif]RIOS Gépház[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ripper03.html][IMG:/dl/faces/own/ripper03.gif]Ripper03[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rlazol.html][IMG:/dl/faces/own/rlazol.gif]rlazol[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rob210.html][IMG:/dl/faces/own/rob210.gif]rob210[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/robaj.html][IMG:/dl/faces/own/robaj.gif]Robaj[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/robyeger.html][IMG:/dl/faces/own/robyeger.gif]robyeger[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rocket.html][IMG:/dl/faces/own/rocket.gif]rocket[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/roland_2.html][IMG:/dl/faces/own/roland_2.gif]róland[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rolko.html][IMG:/dl/faces/own/rolko.gif]rolko[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rootrulez.html][IMG:/dl/faces/own/rootrulez.gif]RootRulez[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rossi.html][IMG:/dl/faces/own/rossi.gif]Rossi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/royalflush.html][IMG:/dl/faces/own/royalflush.gif]RoyalFlush[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rppro.html][IMG:/dl/faces/own/rppro.gif]RpPRO[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rumos14.html][IMG:/dl/faces/own/rumos14.gif]rumos14[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/runner_125.html][IMG:/dl/faces/own/runner_125.gif]runner 125[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/rup1u5.html][IMG:/dl/faces/own/rup1u5.gif]rup1u5[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sagesz93.html][IMG:/dl/faces/own/sagesz93.gif]sagesz93[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/saint_2.html][IMG:/dl/faces/own/saint_2.gif]Saint_[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/salvador20.html][IMG:/dl/faces/own/salvador20.gif]Salvador20[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sanya.html][IMG:/dl/faces/own/sanya.gif]Sanya[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sareth.html][IMG:/dl/faces/own/sareth.gif]Sareth[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sarpac.html][IMG:/dl/faces/own/sarpac.gif]Sárpac[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/satan44.html][IMG:/dl/faces/own/satan44.gif]Sátán44[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sbazsi.html][IMG:/dl/faces/own/sbazsi.gif]sbazsi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sefter.html][IMG:/dl/faces/own/sefter.gif]Sefter[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sekli.html][IMG:/dl/faces/own/sekli.gif]sekli[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/seth_2.html][IMG:/dl/faces/own/seth_2.gif]_seth_[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sh4d0w.html][IMG:/dl/faces/own/sh4d0w.gif]sh4d0w[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/shadowfax.html][IMG:/dl/faces/own/shadowfax.gif]Shadowfax[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sheratan.html][IMG:/dl/faces/own/sheratan.gif]sheratan[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/shev7.html][IMG:/dl/faces/own/shev7.gif]shev7[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/shim.html][IMG:/dl/faces/own/shim.gif]Shim[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/shkiz0.html][IMG:/dl/faces/own/shkiz0.gif]Shkiz0[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/shodan.html][IMG:/dl/faces/own/shodan.gif]Shodan[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/shteer.html][IMG:/dl/faces/own/shteer.gif]shteer[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sianis.html][IMG:/dl/faces/own/sianis.gif]Sianis[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sicilian.html][IMG:/dl/faces/own/sicilian.gif]Sicilian[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sickboy25.html][IMG:/dl/faces/own/sickboy25.gif]Sickboy25[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sidaries.html][IMG:/dl/faces/own/sidaries.gif]Sidaries[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/simonze.html][IMG:/dl/faces/own/simonze.gif]simonzé[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sipi.html][IMG:/dl/faces/own/sipi.gif]Sipi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/siraly12.html][IMG:/dl/faces/own/siraly12.gif]sirály12[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sirandrish.html][IMG:/dl/faces/own/sirandrish.gif]Sirandrish[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sir_riccio.html][IMG:/dl/faces/own/sir_riccio.gif]Sir Riccio[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sk8erpeter.html][IMG:/dl/faces/own/sk8erpeter.gif]Sk8erPeter[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/skizz.html][IMG:/dl/faces/own/skizz.gif]Skizz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/skynet258.html][IMG:/dl/faces/own/skynet258.gif]Skynet258[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/slayer_valor.html][IMG:/dl/faces/own/slayer_valor.gif]Slayer Valor[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/slett27.html][IMG:/dl/faces/own/slett27.gif]slett27[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/slym.html][IMG:/dl/faces/own/slym.gif]SLYM[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/smiti.html][IMG:/dl/faces/own/smiti.gif]smiti[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/snorh.html][IMG:/dl/faces/own/snorh.gif]sNORh[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/soak.html][IMG:/dl/faces/own/soak.gif]Soak[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/some.html][IMG:/dl/faces/own/some.gif]somé[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sonja.html][IMG:/dl/faces/own/sonja.gif]Sonja[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sopi.html][IMG:/dl/faces/own/sopi.gif]Sopi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/speeedfire.html][IMG:/dl/faces/own/speeedfire.gif]Speeedfire[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/spyduck.html][IMG:/dl/faces/own/spyduck.gif]spyduck[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ssolitude.html][IMG:/dl/faces/own/ssolitude.gif]ssolitude[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/stalker-2572.html][IMG:/dl/faces/own/stalker-2572.gif]Stalker-2572[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ste.html][IMG:/dl/faces/own/ste.gif]Ste[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/stevve.html][IMG:/dl/faces/own/stevve.gif]stevve[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/str8_sk8r.html][IMG:/dl/faces/own/str8_sk8r.gif]Str8 sk8r[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/subaruwrc.html][IMG:/dl/faces/own/subaruwrc.gif]subaruwrc[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/superman.html][IMG:/dl/faces/own/superman.gif]Superman[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/sweet_lou_6.html][IMG:/dl/faces/own/sweet_lou_6.gif]Sweet Lou 6[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/syc.html][IMG:/dl/faces/own/syc.gif]syC[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/syl.html][IMG:/dl/faces/own/syl.gif]Syl[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/szabesz.html][IMG:/dl/faces/own/szabesz.gif]Szabesz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/szacsee.html][IMG:/dl/faces/own/szacsee.gif]szacsee[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/szasanyi.html][IMG:/dl/faces/own/szasanyi.gif]szasanyi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/szicsu.html][IMG:/dl/faces/own/szicsu.gif]szicsu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/szlobig.html][IMG:/dl/faces/own/szlobig.gif]SzlobiG[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/szten_mars.html][IMG:/dl/faces/own/szten_mars.gif]Szten Márs[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/t1.html][IMG:/dl/faces/own/t1.gif]t1[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tayrol.html][IMG:/dl/faces/own/tayrol.gif]TayRol[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tel_elek.html][IMG:/dl/faces/own/tel_elek.gif]Tel Elek[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tesco-zsomle.html][IMG:/dl/faces/own/tesco-zsomle.gif]TESCO-Zsömle[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/text-boy.html][IMG:/dl/faces/own/text-boy.gif]TexT-BoY[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/thechos3none.html][IMG:/dl/faces/own/thechos3none.gif]TheChos3nOne[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/the_dj.html][IMG:/dl/faces/own/the_dj.gif]The DJ[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/thesilencer.html][IMG:/dl/faces/own/thesilencer.gif]TheSilencer[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/thomas1.html][IMG:/dl/faces/own/thomas1.gif]Thomas1[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/thrawn.html][IMG:/dl/faces/own/thrawn.gif]Thrawn[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/thulcandra.html][IMG:/dl/faces/own/thulcandra.gif]Thulcandra[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/thunderzolee.html][IMG:/dl/faces/own/thunderzolee.gif]Thunderzolee[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tibiajax.html][IMG:/dl/faces/own/tibiajax.gif]Tibiajax[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tildy.html][IMG:/dl/faces/own/tildy.gif]tildy[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tim82.html][IMG:/dl/faces/own/tim82.gif]Tim82[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tiv61us.html][IMG:/dl/faces/own/tiv61us.gif]tiv61us[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tiv83us.html][IMG:/dl/faces/own/tiv83us.gif]tiv83us[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tobey.html][IMG:/dl/faces/own/tobey.gif]ToBeY[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tomate.html][IMG:/dl/faces/own/tomate.gif]Tomate[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tom5.html][IMG:/dl/faces/own/tom5.gif]Tom5[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/t_om.html][IMG:/dl/faces/own/t_om.gif]t|-|om![/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tomi_16.html][IMG:/dl/faces/own/tomi_16.gif]Tomi 16[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tommygun.html][IMG:/dl/faces/own/tommygun.gif]TommyGun[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/toness.html][IMG:/dl/faces/own/toness.gif]Toness[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tope.html][IMG:/dl/faces/own/tope.gif]tope[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/torz_on_borz.html][IMG:/dl/faces/own/torz_on_borz.gif]torz on borz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/total90.html][IMG:/dl/faces/own/total90.gif]total90[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tothbe.html][IMG:/dl/faces/own/tothbe.gif]tothbe[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tothgera30.html][IMG:/dl/faces/own/tothgera30.gif]Tothgera30[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/totyi.html][IMG:/dl/faces/own/totyi.gif]Totyi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/trassher.html][IMG:/dl/faces/own/trassher.gif]trassher[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tr00p3r.html][IMG:/dl/faces/own/tr00p3r.gif]tr00p3r[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/t-shirt.html][IMG:/dl/faces/own/t-shirt.gif]t-shirt[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/t-unit.html][IMG:/dl/faces/own/t-unit.gif]t-unit[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tupacamaru.html][IMG:/dl/faces/own/tupacamaru.gif]tupacamaru[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tuskooo.html][IMG:/dl/faces/own/tuskooo.gif]tuskooo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tuzi_4.html][IMG:/dl/faces/own/tuzi_4.gif]Tüzi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/type-r.html][IMG:/dl/faces/own/type-r.gif]Type-R[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/tzsolesz.html][IMG:/dl/faces/own/tzsolesz.gif]tzsolesz[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/udi.html][IMG:/dl/faces/own/udi.gif]udi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/undoroid.html][IMG:/dl/faces/own/undoroid.gif]Undoroid[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/vakondka.html][IMG:/dl/faces/own/vakondka.gif]vakondka[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/van_der_boss.html][IMG:/dl/faces/own/van_der_boss.gif]VAN der BOSS[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/vandit.html][IMG:/dl/faces/own/vandit.gif]Vandit.[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/vangelis.html][IMG:/dl/faces/own/vangelis.gif]Vangelis[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/varnarancs.html][IMG:/dl/faces/own/varnarancs.gif]várnarancs[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/vasinger_2.html][IMG:/dl/faces/own/vasinger_2.gif]Vasinger![/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/v_ct0y.html][IMG:/dl/faces/own/v_ct0y.gif]v!ct0y[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/vedini.html][IMG:/dl/faces/own/vedini.gif]vedini[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/venember83.html][IMG:/dl/faces/own/venember83.gif]venember83[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/vigneau.html][IMG:/dl/faces/own/vigneau.gif]Vigneau[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/vikthor.html][IMG:/dl/faces/own/vikthor.gif]Vikthor[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/viktor0610.html][IMG:/dl/faces/own/viktor0610.gif]Viktor0610[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/virkir.html][IMG:/dl/faces/own/virkir.gif]virkir[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/vistaboy.html][IMG:/dl/faces/own/vistaboy.gif]Vistaboy[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/viszlat.html][IMG:/dl/faces/own/viszlat.gif]Viszlát[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/volkovy_2.html][IMG:/dl/faces/own/volkovy_2.gif]_Volkovy_[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/v_stryker.html][IMG:/dl/faces/own/v_stryker.gif]V.Stryker[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/v_tom.html][IMG:/dl/faces/own/v_tom.gif]v.tom[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/v_zoli.html][IMG:/dl/faces/own/v_zoli.gif]V_Zoli[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/w.html][IMG:/dl/faces/own/w.gif][w][/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/werttzui.html][IMG:/dl/faces/own/werttzui.gif]werttzui[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/west.html][IMG:/dl/faces/own/west.gif]west[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/westlake.html][IMG:/dl/faces/own/westlake.gif]westlake[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/whitezo88.html][IMG:/dl/faces/own/whitezo88.gif]whitezo88[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/willchi.html][IMG:/dl/faces/own/willchi.gif]WillChi[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/winner_hun.html][IMG:/dl/faces/own/winner_hun.gif]Winner_hun[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/wondercsabo.html][IMG:/dl/faces/own/wondercsabo.gif]WonderCsabo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/wwhy.html][IMG:/dl/faces/own/wwhy.gif]wwhy[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/xarax.html][IMG:/dl/faces/own/xarax.gif]XaraX[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/x_b3e.html][IMG:/dl/faces/own/x_b3e.gif]X@b3e[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/xelo.html][IMG:/dl/faces/own/xelo.gif]Xelo[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/xirtam.html][IMG:/dl/faces/own/xirtam.gif]Xirtam[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/xpod.html][IMG:/dl/faces/own/xpod.gif]Xpod[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/yakuza_tora.html][IMG:/dl/faces/own/yakuza_tora.gif]yakuza.tora[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/yaye.html][IMG:/dl/faces/own/yaye.gif]Yaye[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ye_no.html][IMG:/dl/faces/own/ye_no.gif]Ye_Nő[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/yetike.html][IMG:/dl/faces/own/yetike.gif]yetike[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/yutani.html][IMG:/dl/faces/own/yutani.gif]Yutani[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zack.html][IMG:/dl/faces/own/zack.gif]zack[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zajec.html][IMG:/dl/faces/own/zajec.gif]Zájec[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/z0d1ak.html][IMG:/dl/faces/own/z0d1ak.gif]z0d1AK[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zebu.html][IMG:/dl/faces/own/zebu.gif]Zebu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zed1983.html][IMG:/dl/faces/own/zed1983.gif]zed1983[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/ze_mester.html][IMG:/dl/faces/own/ze_mester.gif]Zé_Mester[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zenty.html][IMG:/dl/faces/own/zenty.gif]Zenty[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zk_3.html][IMG:/dl/faces/own/zk_3.gif]- = Zk = -[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zodo.html][IMG:/dl/faces/own/zodo.gif]zodo[/IMG][/L][L:http://prohardver.hu/tag/zoli1222.html][IMG:/dl/faces/own/zoli1222.gif]Zoli1222[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zolynet.html][IMG:/dl/faces/own/zolynet.gif]zolynet[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zoo8800.html][IMG:/dl/faces/own/zoo8800.gif]zoo8800[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zozzant.html][IMG:/dl/faces/own/zozzant.gif]zozzant[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/30z_samu.html][IMG:/dl/faces/own/30z_samu.gif]30z.Samu[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zsiga667.html][IMG:/dl/faces/own/zsiga667.gif]zsiga667[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zsoccc.html][IMG:/dl/faces/own/zsoccc.gif]Zsoccc[/IMG][/L] [L:http://prohardver.hu/tag/zsu.html][IMG:/dl/faces/own/zsu.gif]Zsu_[/IMG][/L]

    [ Módosította: Ndruu ]

    ► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

  • WonderCSabo

    félisten

    Hogyan kapcsolhatjuk be a hardveres gyorsítást Firefox 4-ben?

    A Firefox 4 többféle hardveres gyorsítást kapott. A következő táblázat-ban látható, h. melyik rendszeren melyik gyorsítás érhető el:


    A QuartzGL gyorsítás egyelőre még nem készült el.

    H. bekapcsoljuk a gyorsítást, a következőt kell tennünk:

    Hardveresen gyorsított renderelés bekapcsolása (7-en és Vistán):

    1. Címsorba about:config majd Enter.
    2. Keressünk rá a "gfx" -re ékezetek nélkül.
    3. A gfx.direct2d.force-enabled duplakattal állítsuk true -ra és a gfx.direct2d.disabled -t állítsuk false -ra.
    - Ha nem léteznek ezek a változók, hozzuk létre őket : jobb gomb -> új -> logikai.
    4. Indítsuk újra a Firefoxot.

    DirectWrite bekapcsolása (7-en és Vistán):

    1. Címsorba about:config majd Enter.
    2. Keressünk rá a "gfx" -re ékezetek nélkül.
    3. A gfx.font_rendering.directwrite.enabled -et duplakattal állítsuk true -ra.
    - Ha nem léteznek ez a változó, hozzuk létre : jobb gomb -> új -> logikai.
    4. Indítsuk újra a Firefoxot.

    Hardveresen gyorsított layers compositing bekapcsolása (XP, Vista, 7, Linux, Mac)

    1. Címsorba about:config majd Enter.
    2. Keressünk rá a "gfx" -re ékezetek nélkül.
    3. A layers.accelerate-all változót duplakattal állítsuk true -ra. A layers.accelerate-none változót duplakattal állítsuk false-ra.
    - Ha nem léteznek ezek a változók, hozzuk létre őket : jobb gomb -> új -> logikai.

    A menüben a Beállítások-> Haladó -> Hardveres gyorsítása is bekapcsolja ezeket elvileg, de a fenti beállításokkal biztosan használja fogja a gyorsítást.

    Ha meg akarunk győződni a gyorsítás bekapcsolásáról, nyissuk meg az about:support oldalt, és nézzük meg az alját.

    További infó a D2D/DW renderelésről itt.
    A hardveresen gyorsított layers compositingról itt.

    [ Szerkesztve ]

  • bul07

    nagyúr

    ( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

  • bobsys

    addikt

    .

    [ Szerkesztve ]

    Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

  • RootRulez

    félisten

    ═════════════════════════════════════════

  • xabolcs

    őstag

    modositas elotti about:support

    Application Basics

    Name
    Firefox

    Version
    4.0b7pre

    User Agent
    Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:2.0b7pre) Gecko/20100927 Firefox/4.0b7pre

    Profile Directory

    Open Containing Folder

    Enabled Plugins

    about:plugins

    Build Configuration

    about:buildconfig

    Extensions

    Name

    Version

    Enabled

    ID

    Modified Preferences

    Name

    Value

    browser.places.importBookmarksHTML
    false

    browser.places.smartBookmarksVersion
    2

    browser.startup.homepage_override.buildID
    20100927030938

    browser.startup.homepage_override.mstone
    rv:2.0b7pre

    extensions.lastAppVersion
    4.0b7pre

    network.cookie.prefsMigrated
    true

    places.history.expiration.transient_current_max_pages
    126467

    privacy.sanitize.migrateFx3Prefs
    true

    Graphics

    Adapter Description
    Intel(R) Q35 Express Chipset Family

    Vendor ID
    8086

    Device ID
    29b2

    Adapter RAM
    Unknown

    Adapter Drivers
    igdumd64 igdumdx32

    Driver Version
    8.15.10.1930

    Driver Date
    9-23-2009

    Direct2D Enabled
    false

    DirectWrite Enabled
    false

    GPU Accelerated Windows
    0/1

    aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D

  • xabolcs

    őstag

    Application Basics

    Name
    Firefox

    Version
    4.0b7pre

    User Agent
    Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64; rv:2.0b7pre) Gecko/20100928 Firefox/4.0b7pre

    Profile Directory

    Open Containing Folder

    Enabled Plugins

    about:plugins

    Build Configuration

    about:buildconfig

    Extensions

    Name

    Version

    Enabled

    ID

    Extension Manager Extended
    2.8.1
    true
    Extended@spanglerco.com

    Embedded Objects
    2.5
    false
    firefox@red-cog.com

    Search Tab
    1.8
    true
    searchtab@pratikpoddar

    Test Pilot
    1.0rc1
    true
    testpilot@labs.mozilla.com

    XPCOMViewer
    0.9.2
    true
    xpcomviewer@ondrejd.com

    Console2
    0.6.1
    true
    {1280606b-2510-4fe0-97ef-9b5a22eafe80}

    Flashblock
    1.5.13
    true
    {3d7eb24f-2740-49df-8937-200b1cc08f8a}

    Nightly Tester Tools
    2.0.3
    true
    {8620c15f-30dc-4dba-a131-7c5d20cf4a29}

    View Dependencies
    0.3.3.1
    true
    {8965bb4b-c2ca-2b84-6b49-7afb2760518c}

    BarTab
    2.1b1
    true
    bartap@philikon.de

    MR2 on Air!
    0.8.5pre.20100824a
    true
    mronair@sebestyen.harmati

    Extension Developer
    0.3.0.20100706
    true
    {75739dec-72db-4020-aa9a-6afa6744759b}

    Download Statusbar
    0.9.7.1
    true
    {D4DD63FA-01E4-46a7-B6B1-EDAB7D6AD389}

    Greasemonkey
    2010.09.17.beta
    true
    {e4a8a97b-f2ed-450b-b12d-ee082ba24781}

    DOM Inspector
    2.0.8
    true
    inspector@mozilla.org

    Session Manager
    0.6.9pre20100923
    true
    {1280606b-2510-4fe0-97ef-9b5a22eafe30}

    Load Tabs Progressively
    1.5pre2
    false
    loadTabsProgressively@ithinc.cn

    Tab Mix Plus
    0.3.8.5pre.100925c
    true
    {dc572301-7619-498c-a57d-39143191b318}

    Modified Preferences

    Name

    Value

    accessibility.typeaheadfind.flashBar
    0

    browser.history_expire_days.mirror
    180

    browser.link.open_newwindow.restriction
    0

    browser.places.importBookmarksHTML
    false

    browser.places.smartBookmarksVersion
    2

    browser.startup.homepage
    http://www.google.hu/firefox?client=firefox-a&rls=org.mozilla:hu:official

    browser.startup.homepage_override.buildID
    20100928021041

    browser.startup.homepage_override.mstone
    rv:2.0b7pre

    browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent
    false

    browser.tabs.loadFolderAndReplace
    false

    browser.tabs.selectOwnerOnClose
    false

    dom.disable_window_move_resize
    true

    dom.report_all_js_exceptions
    true

    extensions.checkCompatibility
    false

    extensions.checkCompatibility.3.6
    false

    extensions.checkCompatibility.3.6b
    false

    extensions.checkCompatibility.3.6p
    false

    extensions.checkCompatibility.3.6pre
    false

    extensions.checkCompatibility.3.7a
    false

    extensions.checkCompatibility.4.0b
    false

    extensions.checkCompatibility.4.0p
    false

    extensions.checkCompatibility.4.0pre
    false

    extensions.lastAppVersion
    4.0b7pre

    font.language.group
    x-central-euro

    font.name.serif.x-central-euro
    Segoe UI

    font.size.variable.x-central-euro
    14

    gfx.direct2d.force-enabled
    true

    gfx.font_rendering.directwrite.enabled
    true

    javascript.options.strict
    true

    network.cookie.prefsMigrated
    true

    places.history.expiration.transient_current_max_pages
    126467

    places.last_vacuum
    1267127508

    privacy.cpd.cookies
    false

    privacy.cpd.downloads
    false

    privacy.cpd.extensions-sessionmanager
    false

    privacy.cpd.extensions-tabmix
    false

    privacy.cpd.formdata
    false

    privacy.cpd.history
    false

    privacy.cpd.sessions
    false

    privacy.popups.showBrowserMessage
    false

    privacy.sanitize.migrateFx3Prefs
    true

    privacy.sanitize.timeSpan
    0

    security.warn_viewing_mixed
    false

    Graphics

    Adapter Description
    Intel(R) Q35 Express Chipset Family

    Vendor ID
    8086

    Device ID
    29b2

    Adapter RAM
    Unknown

    Adapter Drivers
    igdumd64 igdumdx32

    Driver Version
    8.15.10.1930

    Driver Date
    9-23-2009

    Direct2D Enabled
    false

    DirectWrite Enabled
    true

    GPU Accelerated Windows
    0/1

    [ Szerkesztve ]

    aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D

  • xabolcs

    őstag

    válasz xabolcs #4671 üzenetére

    allitgatas elotti about:support

    [ Szerkesztve ]

    aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D

  • xabolcs

    őstag

    válasz xabolcs #4672 üzenetére

    beallitas utani about:support

    a helyzet tovabbra is valtozatlan. :(

    aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D

  • xabolcs

    őstag

    az about:support idevago reszei:

    Application Basics

    Name
    Firefox

    Version
    4.0b7pre

    User Agent
    Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:2.0b7pre) Gecko/[B]20100929[/B] Firefox/4.0b7pre

    [B]Modified Preferences[/B]

    Name

    Value

    accessibility.typeaheadfind.flashBar
    0

    browser.history_expire_days.mirror
    180

    browser.places.importBookmarksHTML
    false

    browser.places.smartBookmarksVersion
    2

    browser.startup.homepage_override.buildID
    20100929031021

    browser.startup.homepage_override.mstone
    rv:2.0b7pre

    browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent
    false

    dom.report_all_js_exceptions
    true

    extensions.checkCompatibility
    false

    extensions.checkCompatibility.3.6
    false

    extensions.checkCompatibility.3.6b
    false

    extensions.checkCompatibility.3.6p
    false

    extensions.checkCompatibility.3.6pre
    false

    extensions.checkCompatibility.3.7a
    false

    extensions.checkCompatibility.4.0b
    false

    extensions.checkCompatibility.4.0p
    false

    extensions.checkCompatibility.4.0pre
    false

    extensions.lastAppVersion
    4.0b7pre

    javascript.options.strict
    true

    network.cookie.prefsMigrated
    true

    places.history.expiration.transient_current_max_pages
    104319

    places.last_vacuum
    1257611643

    privacy.cpd.extensions-sessionmanager
    false

    privacy.sanitize.migrateFx3Prefs
    true

    security.warn_viewing_mixed
    false

    [B]Graphics[/B]

    Adapter Description
    Intel(R) Q35 Express Chipset Family

    Vendor ID
    8086

    Device ID
    29b2

    Adapter RAM
    Unknown

    Adapter Drivers
    igxprd32

    [B]Driver Version
    6.14.10.5218[/B]

    Driver Date
    1-13-2010

    Direct2D Enabled
    false

    DirectWrite Enabled
    false

    [B]GPU Accelerated Windows
    0/1[/B]

    aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D

  • xabolcs

    őstag

    válasz xabolcs #4676 üzenetére

    az about:support idevago reszei:

    Application Basics

    Name
    Firefox

    Version
    4.0b7pre

    User Agent
    Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:2.0b7pre) Gecko/20100929 Firefox/4.0b7pre

    Modified Preferences

    Name

    Value

    accessibility.typeaheadfind.flashBar
    0

    browser.history_expire_days.mirror
    180

    browser.places.importBookmarksHTML
    false

    browser.places.smartBookmarksVersion
    2

    browser.startup.homepage_override.buildID
    20100929031021

    browser.startup.homepage_override.mstone
    rv:2.0b7pre

    browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent
    false

    dom.report_all_js_exceptions
    true

    extensions.checkCompatibility
    false

    extensions.checkCompatibility.3.6
    false

    extensions.checkCompatibility.3.6b
    false

    extensions.checkCompatibility.3.6p
    false

    extensions.checkCompatibility.3.6pre
    false

    extensions.checkCompatibility.3.7a
    false

    extensions.checkCompatibility.4.0b
    false

    extensions.checkCompatibility.4.0p
    false

    extensions.checkCompatibility.4.0pre
    false

    extensions.lastAppVersion
    4.0b7pre

    javascript.options.strict
    true

    network.cookie.prefsMigrated
    true

    places.history.expiration.transient_current_max_pages
    104319

    places.last_vacuum
    1257611643

    privacy.cpd.extensions-sessionmanager
    false

    privacy.sanitize.migrateFx3Prefs
    true

    security.warn_viewing_mixed
    false

    Graphics

    Adapter Description
    Intel(R) Q35 Express Chipset Family

    Vendor ID
    8086

    Device ID
    29b2

    Adapter RAM
    Unknown

    Adapter Drivers
    igxprd32

    Driver Version
    6.14.10.5218

    Driver Date
    1-13-2010

    Direct2D Enabled
    false

    DirectWrite Enabled
    false

    GPU Accelerated Windows
    0/1

    [ Szerkesztve ]

    aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D

  • WonderCSabo

    félisten

    General
    Complete name : C:\Users\Csabi&Szabi\Downloads\Life_in_the_Garden__4k_resolution.mp4
    Format : MPEG-4
    Format profile : Base Media / Version 2
    Codec ID : mp42
    File size : 268 MiB
    Duration : 1mn 53s
    Overall bit rate : 19.8 Mbps
    Encoded date : UTC 2010-07-18 07:21:35
    Tagged date : UTC 2010-07-18 07:21:35
    gsst : 0
    gstd : 113696
    gssd : B4A7D6C05HH1285842607418709
    gshh : v5.lscache4.c.youtube.com

    Video
    ID : 2
    Format : AVC
    Format/Info : Advanced Video Codec
    Format profile : High@L5.1
    Format settings, CABAC : No
    Format settings, ReFrames : 1 frame
    Codec ID : avc1
    Codec ID/Info : Advanced Video Coding
    Duration : 1mn 53s
    Bit rate mode : Variable
    Bit rate : 19.7 Mbps
    Maximum bit rate : 60.3 Mbps
    Width : 4 096 pixels
    Height : 2 304 pixels
    Display aspect ratio : 16:9
    Frame rate mode : Constant
    Frame rate : 23.976 fps
    Color space : YUV
    Chroma subsampling : 4:2:0
    Bit depth : 8 bits
    Scan type : Progressive
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.087
    Stream size : 267 MiB (99%)
    Title : (C) 2007 Google Inc. v08.13.2007.
    Encoded date : UTC 2010-07-18 07:21:35
    Tagged date : UTC 2010-07-18 07:21:37

    Audio
    ID : 1
    Format : AAC
    Format/Info : Advanced Audio Codec
    Format version : Version 4
    Format profile : LC
    Format settings, SBR : No
    Codec ID : 40
    Duration : 1mn 53s
    Bit rate mode : Variable
    Bit rate : 119 Kbps
    Maximum bit rate : 178 Kbps
    Channel(s) : 2 channels
    Channel positions : Front: L R
    Sampling rate : 48.0 KHz
    Stream size : 1.62 MiB (1%)
    Title : (C) 2007 Google Inc. v08.13.2007.
    Encoded date : UTC 2010-07-18 07:21:35
    Tagged date : UTC 2010-07-18 07:21:37

  • WonderCSabo

    félisten

    General
    Complete name : C:\Users\Csabi&Szabi\Downloads\Life_in_the_Garden__4k_resolution(1).mp4
    Format : MPEG-4
    Format profile : Base Media / Version 2
    Codec ID : mp42
    File size : 47.0 MiB
    Duration : 1mn 53s
    Overall bit rate : 3 468 Kbps
    Encoded date : UTC 2010-06-23 04:38:23
    Tagged date : UTC 2010-06-23 04:38:23
    gsst : 0
    gstd : 114218
    gssd : B4A7D6C03HH1285843127723779
    gshh : v3.lscache1.c.youtube.com

    Video
    ID : 2
    Format : AVC
    Format/Info : Advanced Video Codec
    Format profile : High@L4.0
    Format settings, CABAC : Yes
    Format settings, ReFrames : 1 frame
    Codec ID : avc1
    Codec ID/Info : Advanced Video Coding
    Duration : 1mn 53s
    Bit rate mode : Variable
    Bit rate : 3 350 Kbps
    Maximum bit rate : 5 728 Kbps
    Width : 1 920 pixels
    Height : 1 080 pixels
    Display aspect ratio : 16:9
    Frame rate mode : Constant
    Frame rate : 23.976 fps
    Color space : YUV
    Chroma subsampling : 4:2:0
    Bit depth : 8 bits
    Scan type : Progressive
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.067
    Stream size : 45.4 MiB (97%)
    Title : (C) 2007 Google Inc. v08.13.2007.
    Encoded date : UTC 2010-06-23 04:38:23
    Tagged date : UTC 2010-06-23 04:38:23

    Audio
    ID : 1
    Format : AAC
    Format/Info : Advanced Audio Codec
    Format version : Version 4
    Format profile : LC
    Format settings, SBR : No
    Codec ID : 40
    Duration : 1mn 53s
    Bit rate mode : Variable
    Bit rate : 115 Kbps
    Maximum bit rate : 180 Kbps
    Channel(s) : 2 channels
    Channel positions : Front: L R
    Sampling rate : 44.1 KHz
    Stream size : 1.56 MiB (3%)
    Title : (C) 2007 Google Inc. v08.13.2007.
    Encoded date : UTC 2010-06-23 04:38:23
    Tagged date : UTC 2010-06-23 04:38:23

  • csaresz002

    aktív tag

    -

    [ Szerkesztve ]

    ××XXx××‎"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××

  • PhoenixK

    őstag

    Kezdetnek: A PS3-on nincs warez, ezért ezzel kapcsolatos kérdéseket ne tegyetek fel!!! (csak hogy az alapelveket ne is említsem...)

    PS3 Official user guide (Angol, mindig az aktuális verzióhoz)
    PS3 hivatalos Felhasználói útmutató magyarul (2.50-hez)
    Playstation 3 a Wikipédián

    PS3 játékok listája
    Letölthető PS3 játékok listája
    Net nélkül használható többjátékos PS3 játékok listája

    Playstation klub
    Playstation community - The Hungarian Playstation Insiders

    A logók:

    Hardver:

    Két fő vonal van a piacon:
    - a régi kövér PS3

    Már nem gyártják...

    - az új "slim" verzió

    Jelenleg Ez van gyártásban. Kisebb a fogyasztása, kevésbé melegszik. Negatívuma, hogy a visszajezések alapján a hőmérséklet változásával érdekes, de ártalmatlan pattogás hallatszik.

    Összehasonlításnak (Bal oldali a régi, a jobb oldali a slim)

    Ha valaki nem biztos benne, hogy milyen készülékkel van dolga, akkor a gép hátulján található típusszám alapján lehet megmondani. Ennek a formája a következő: CEC???? vagy pedig az újabb (Slim) verzióknál CECH-20??
    A különböző verziók tulajdonságairól itt lehet többet megtudni:
    PlayStation 3 Secrets
    Playstation 3 a Wikipedia-n
    GameCon PS3 FAQ (magyar)

    A PlayStation 3 "lelke" az STI (Sony-Toshiba-IBM) által kifejlesztett Cell névre hallgató 3,2GHZ-es, 9 magos központi processzor, melből 1 a főmag (PPE - Power Processor Element) és 8db pedig vektormag (SPE - Synergistic Processing Elements).
    Egy SPE a gyártás során esetlegesen hibás magok pótlására ki van kapcsolva. A fejlesztők hatot használhatnak szabadon, a hetedik SPE az operációs rendszeré.
    45nm csíkszélességgel készül, kb. 256 Gigaflops műveletvégzésre képes.
    Cache/belső memória kiosztása:
    - 512 KB L2 a PPE-hez
    - 8x256 KB RAM az SPE-kben

    A grafikus műveleteket a közös NVIDIA-SCEI fejlesztésű "RSX" nevű GPU végzi el, amely képes 480i/576i SD-től 1080p-s 1920x1080 HD jelet kiadni. A PlayStation 3-nak 256 MB XDR fő memóriája van, és 256 MB GDDR3 memóriája az RSX-nek.
    Monitorral is használható, de csak HDCP-képes DVI/HDMI csatlakozású monitorral képes együttműködni. Tehát ha csak sima VGA-bemenetes (D-SUB) monitorod van, akkor nem tudod használni vele!
    * 24 milliárd képpont/másodperc
    * 550 MHz-es órajel
    * SmartShader 4.1 támogatás 96-utas sahader futószalagon
    * 8x-os vonalsimítás,16x-os anizotróp szűrés támogatása

    Memória:
    * 256 MB XDR RAM + 256 MB RSX RAM
    * 48,7 GB/s memória busz-sávszélesség

    Audio:
    * Dolby Digital 7.1
    * Doly TrueHD
    * Dolby Surround HD
    * 44.1/48/96kHz 32-bit audio kimenet
    * 64-bit processing
    * 512 audio channels

    A merevlemez cserélhető mindegyik verzióban. Elméletileg bármilyen 2,5"-os 5400RPM-es lemez jó bele.
    Ehhez egy nagyon jól használható leírás: winchester csere
    De miért is van szükség nagyobb vinyóra? Egy játék 2-3 Gb-ot is odapakolhat, DLC-k (Downloadable content), videók, egyéb cuccok is letölthetők a PSN-ről, és akkor még nem is beszéltünk esetlegesen Linux-ról! A teljes játékot viszont NEM lehet felmásolni a PS3-ra, mindenképpen kell a lemez a játékhoz (ezzel nem lehet "kímélni a lemezt"...).
    Sajnos saját fájlrendszert használnak a PS-ben, ezért az adatmentés PC-n keresztül nem lehetséges, csak USB-s meghajtóra. Lehet csak 1-1 elemet (pl. játékmentést) vagy akár a teljes tartalmat is menteni.

    Könyvtárszerkezet pendrive-ra vagy vinyóra:
    X:\PS3\THEME - a témáknak
    X:\PS3\PHOTO - a fotóknak
    X:\PS3\MUSIC - a zenéknek
    X:\PS3\VIDEO - a videóknakorrás
    X:\PS3\UPDATE - a frissítéseknek
    X:\PS3\OTHEROS - ide kell tenni az 'otheros.bld' fájlt Linux operációs rendszer installálásához Csak FAT-gépeknél! A 3.21-es firmware-el ez a lehetőség megszűnt!
    X:\PS3\SAVEDATA - a játékmentéseknek

    Szoftver:

    A PS3 XMB-t használ felhasználói felületként (XrossMediaBar), ami a Sony saját feljesztésű GUI-ja. A nevét a menürendszeréről kapta: az elsődleges főmenü vízszintesen van, abból nyílnak lefelé az almenük...

    Linux a PS3-on:

    A 3.21-es szoftverrel a Sony kivette az Other OS támogatást a FAT PS3-ból is. A lenti leírás csak akkor működik, ha 3.21 előtti szoftver van a gépen! Ebben az esetben viszont az online funkciók nem elérhetők.
    A régi kövér verzióra lehet linuxot telepíteni. A legelterjedtebb a Yellow Dog Linux (YDL). A telepítésről van egy nagyon jó leírás Mákos7észta jóvoltából: PC PS3-ból - friss tapasztalatokkal!
    Lehetséges még Ubuntu (Ubuntu beállításokhoz egy kis segítség) és openSUSE is. (Eddig ezekről a disztribúciókról tudok, hogy biztosan mennek PS3-on)

    Playstation store:

    A Sony online szolgáltatása. A Store-ból lehetőség van ingyenes demók, videók letöltésére, valamint vásárolható kisebb programok és DLC-k (DownLoadable Content azaz Letölthető tartalom, pl. pályák, karakterek és amit még ki tudnak találni)
    Sajnos a magyar Playstation store még mindig nem működik.
    Szerencsére van egy kiskapu: A regisztrálásnál megadott cím alapján sorol régióba! Tetszőleges névvel, DE valós (US, UK, JP) adatokkal regisztrálni kell. Fizetni elvileg minden dombornyomott kártyával lehet. Sajnos többen észrevettük, hogy hiába regisztrálunk "valódi' címmel, bizonyos kártyák nem működnek, ez régiónként is változhat! A MasterCard-al eddig mindenkinek gondja volt, akiről tudok.
    PS STORE Amit tudni kell!
    Cím generátor
    How To: Create a Japanese Playstation Store account

    A store-on vásárolt tartalom megosztása:

    Egy megvásárolt tartalmat maximum 5 különböző gépen, de korlátlan számú alkalommal lehet letölteni, Az adott tartalom futtatására egyszerre 5 gépen van lehetőség, ehhez az adott PS3 gépek aktiválva kell legyenek az adott fiókhoz, amely fiókról a tartalmat megvásárolták.
    Az aktiváció automatikusan történik, ami a tartalom letöltésével kezdődik, viszont a deaktivációt manuálisan kell végrehajtani.
    Amennyiben elértük a maximális 5 különböző gépet, az 5 aktivált gép közül valakinek deaktiválnia kell a gépét ahhoz hogy azzal a 6. gépen elinduljon a letöltés/telepítés illetve a játék, ez esetben aki deaktiválja a gépét és a korábban letöltött játékot szeretné elindítani a nem aktivált gépével sajnos a védelmi rendszerrel fog találkozni, ami aktiváció hiányában lép működésbe.

    példával:
    1. István (aki a tartalmat vásárolta, és megosztja a többiekkel)
    2. Gergő (megosztott)
    3. Gábor (megosztott)
    4. János (megosztott)
    5. Viktor (megosztott)
    6. Zoltán (várakozó)
    Az első 5 ember gond nélkül letölti/telepíti/játszik az adott tartalommal.
    A 6. ember, tehát Zoltán csak akkor tudja letölteni az adott tartalmat, ha a fent lévő 5 ember közül valaki deaktiválja István fiókját a saját gépén (mondjuk Gergő az) ekkor felszabadul 1 "slot" és Zoltán is letöltheti/telepítheti/futtathatja a játékot, viszont Gergő így nem tudja elindítani már a letöltött tartalmat, amíg deaktiválva van a gépe

    Trófeák:

    A PS3 "jutalomrendszere" a trófeákat (trophies) használja. Egy átfogó leírás: PS3: trófeák

    Multimédia:

    Mindegyik PS3 Blu-Ray olvasóval rendelkezik, FullHD felbontást képes maximum küldeni. A beépített DVD/Blu-Ray lejátszó, a zenelejátszó és a képnézegető is jól használható.
    Tartalmakat külső USB-s adathordozózól is le lehet játszani, de csak FAT32-t támogat!!!

    Média szerveren keresztül is lehet tartalmat küldeni (videó, zene, képek)

    A PS3 hivatalosan ugyan nem alkalmas az .mkv kiterjesztésű fájlok lejátszására (a Sony egyelőre nem mutat hajlandóságot arra, hogy ennek támogatását belevegye a firmware-be), de egy egyszerűen kivitelezhető módszerrel megoldható ezen fájlok kezelése.

    Windows 7 és Vista media szerveren a PS3 engedélyezése:
    Hálózati és megosztási központ -> Otthoni csoport -> Médiafájlok megosztása eszközökkel -> pipa a Képek, videók továbbítása elé -> Médiafolyam-továbbítás beállításai -> Mindet engedélyez

    Létezik egy PS3 Media Server nevű program (innen ingyenesen letölthető). Letöltöd, telepíted.
    Ha van egy routered (lehet wireless router is, bár itt gond lehet az adatátviteli sebességgel, mivel a HD anyag lejátszásához kell sávszélesség) és megfelelően beállítod és a PS3-mon is elvégzed a beállításokat, akkor a PS3 is tud csatlakozni a nethez. Bekapcsolod a PS3-at, ekkor automatikusan csatlakozik rögtön a routerhez (akár vezetékes, akár wireless). Ezek után elindítod a PS3 Media Server-t a PC-n és máris csatlakozik a PC-d a PS3-hoz. A PS3 XMB oprendszerének menüjében mind a fotók, mind a zenék, mind a filmek menüpontok tetején megjelenik egy fektetett zöld háromszög (playgomb), mint media server ikon. Ezek után nincs más dolgod, mint megosztani azokat a könyvtárakat a PC-n a PS3 Media Server programban, amelyekben az .mkv-kat tartod. (a dolog nemcsak .mkv-val működik, megoszthatók képek is, zenék is, sima DivX fájlok is). A megosztott könyvtárban levő fájlok rögtön megjelennek a zöld playgomb ikonra kattintva a PS3 megfelelő (kép, zene, videó) menüpontján belül.
    Amennyiben a PS3-mon elindítod az .mkv-t, a géped real-time konvertálja azt a PS3 számára is értelmezhető formátumra és már megy is a lejátszás a PS3-on.

    Arra az esetre is van megoldás, ha a géped nem elég combos a real-time konverzióhoz, ekkor nincs más teendőd, mint letölteni PC-re az mkv2vob nevű kis progit, innen full ingyenes. Ez semmi mást nem csinál, mint az .mkv formátumból pillanatok alatt .vob-ot, vagy .mpg-et varázsol (beállításfüggő), amit a PS3 már simán lejátszik, így nem real-time konvertálsz lejátszás közben, hanem előtte. Igen, pillanatok alatt, gyorsan megvan, mivel semmi mást nem csinál az .mkv-val, csak a konténerformátumot változtatja meg, így semmilyen minőségromlás nincs. Azt is el tudod érni az mkv2vob-bal, hogy csak az általad kiválasztott hangsáv maradjon a filmben, így még az .mkv mérete is csökkenthető (ami nem hátrány wireless kapcsolatot feltételezve, vagy a DVD-DL szűkös kapacitását tekintve).
    Abban az esetben tart csak sokáig a konverzió, ha külön feliratfájl van az .mkv-hoz, ugyanis a PS3 nem kezel feliratfájlokat, így a feliratot konvertálás közben bele kell égetni a filmbe, na ez időigényes, de egy erősebb konfig pár-tízperc alatt végez ezzel is. Ha nem kell feliratot égetni, akkor az .mkv -> .vob konverzió egy 2 órás filmet feltételezve kb. 1 perc egy erős konfiggal.

    Egyetlen hátránya ennek a PC-ről megosztom -> PS3-on lejátszom dolognak, hogy a PC-dnek is menni kell miközben a PS3-on filmet nézel, hacsak nem akarsz a PS3 vinyójára másolgatni, de ez nem ajánlott, mert igen lassú folyamat.

    AVI illetve XVID filmekhez srt, idx és sub felirat csatolásához ajánlott program: AVIAddXSubs

    Böngésző:

    Sajnos sok java-s és flash-es oldallal baja van, például az iwiw-et képtelen megjeleníteni. Alap dolgokra használható (pl. google, gamefaqs, youtube), de nem teljes értékű.

    Méltányossági garancia:

    A vásárlástól számított három éven belül lehetőség van méltányossági javításra (amennyiben megvan az eredeti SONY garanciapapír). Ez annyit tesz, hgy bármilyen meghibásodás esetén 16.500Ft a javítás, ami egy burkolat-cserét és a javítástól számított fél év garanciát is magában foglal. A hivatalos szerviz a Hireltech Kft., rajtuk keresztül lehet intézni. A javítást (tudtommal) Franciaországban végzik, a várható időtartam 2-4 hét.

    Összeszedte: Hersey, DM-Fan, kelzsoca & PhoenixK

    Köszönet mindenkinek, akik építő jellegű hozzászólásaikkal segítették ennek a leírásnak a létrejöttét!

    PH! tagok PSN ID-jei (PH! nick: PSN ID):
    Alucard888: AlucardHun
    AND1: lendvm01
    AXisBOLD: Gruz1113
    babli: BabliAdrian84
    BaliJack: BaliJack
    Bikerman: safi22
    blazsey2: blazseydr
    DiVaD: divad87hun
    Djuree: Djuree01
    DM-Fan: dm-fan
    Forrest Gump: ZoTyA01
    gabesy: bgabesy007
    Gebriel: CyberpunkPHUN
    heim: Heimsz
    Hersey: hersey20
    kelzsoca: kelzso
    Mazsika: Daccsika-HUN
    MrPG8: MrPG8
    nike_: balazs102
    orkester: orkester
    PhoenixK: PhoenixKatz2
    ScouserHUN: ScouserHUN
    Siera: Pizzafutar
    skylinelaca: SkyLaca_HUN
    Sonja: Csokis
    Sundesz: Sundesz
    tammolna: tammolna
    Vapor: SaLa17
    Xmodule: L_DragonHeart_L

    Csak annak az ID-je kerül ide, aki kéri!!! Önhatalmúlag senki azonosítóját nem tesszük fel!

    Updated: 2010.10.03. 14:14

    [ Szerkesztve ]

    "Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"

  • Wyll

    őstag

    ok

    [ Szerkesztve ]

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll

  • olbaidhun

    őstag

    HDD dokkoló/keret kb a következő tagoknak kell:

    trl_master
    osiris elsősorban eSATA kivitel
    birq 2db - / később eSATA-is lehet
    ooooobi
    ogy
    z0d1ak 2db

    [ Szerkesztve ]

    7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

  • olbaidhun

    őstag

    válasz olbaidhun #4687 üzenetére

    HDD dokkoló/keret kellene még:
    wendelke

    7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

  • olbaidhun

    őstag

    HDD dokkoló/keret kellene még:
    mystral - 1db keret és 1db dokkoló

    7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

  • olbaidhun

    őstag

    HDD dokkoló/keret kellene még:
    ogy - 2db eSATA-s kivitelből

    7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/

  • WonderCSabo

    félisten

    Hogyan léphetek be a Firefox csökkentett módba?

    Ha vmi gubanc van a Firefoxszal, mindig a csökkentett módot kell kipróbálni (angolul safe mode). A csökkentett mód alapértelmezetten kikapcsolja a összes kiegészítőt, az összes beállítást alapértelmezett értékre állítja vissza. Természetesen csak ideiglenesen, a csökkentett mód idejére. A Firefox csökkentett mód nem keverendő össze a Windows csökkentett módjával.

    Így indíthatjuk a Firefoxot csökkentett módban:

    A legegyszerűbb a Windows Start menüjéből.


    Windows 7 alatt


    Windows XP alatt a Programok között


    Windows XP alatt a Start Menüre 'ragasztott' programra jobb klikk-elve

    Egy másik módszer, ha -safe-mode parancssori kapcsolóval indítod.

    A legfrissebb Minefield-ekben a Help menü már rendelkezik egy ehhez kapcsolodó menüponttal: Restart with Add-ons Disabled... / Újraindítás letiltott kiegészítőkkel... Beta6-ban még nincs, Beta7-ben már benne lesz ez a menüpont.

    Ha a elindítjuk a csökkentett módot, a következő ablak tárul elénk:

    A Firefox csökkentett mód indításához a Folytatás csökkentett módban gombra kell kattintani. A lehetőségeket nem kell bepipálni.

    Ha a felsorolt lehetőségeket állandóvá akarjuk tenni (tehát ne csak csökkentett módban, hanem mindig érvényben legyenek), pipáljuk be őket, és kattintsunk a Változtatások végrehajtása és újraindítás gombra.

  • WonderCSabo

    félisten

    Hogyan léphetek be a Firefox csökkentett módba?

    Ha vmi gubanc van a Firefoxszal, mindig a csökkentett módot kell kipróbálni (angolul safe mode). A csökkentett mód alapértelmezetten kikapcsolja a összes kiegészítőt, az összes beállítást alapértelmezett értékre állítja vissza. Természetesen csak ideiglenesen, a csökkentett mód idejére. A Firefox csökkentett mód nem keverendő össze a Windows csökkentett módjával.

    Így indíthatjuk a Firefoxot csökkentett módban:

    A legegyszerűbb a Windows Start menüjéből.


    Windows 7 alatt


    Windows XP alatt a Programok között


    Windows XP alatt a Start Menüre 'ragasztott' programra jobb klikk-elve

    Egy másik módszer, ha -safe-mode parancssori kapcsolóval indítod.

    A legfrissebb Minefield-ekben a Help menü már rendelkezik egy ehhez kapcsolodó menüponttal: Restart with Add-ons Disabled... / Újraindítás letiltott kiegészítőkkel... Beta6-ban még nincs, Beta7-ben már benne lesz ez a menüpont.

    Ha a elindítjuk a csökkentett módot, a következő ablak tárul elénk:

    A Firefox csökkentett mód indításához a Folytatás csökkentett módban gombra kell kattintani. A lehetőségeket nem kell bepipálni.

    Ha a felsorolt lehetőségeket állandóvá akarjuk tenni (tehát ne csak csökkentett módban, hanem mindig érvényben legyenek), pipáljuk be őket, és kattintsunk a Változtatások végrehajtása és újraindítás gombra.

  • WonderCSabo

    félisten

    Hasznos linkek:

    Hivatalos oldal magyarul
    Firefox 3 funkciók
    Firefox 4 Béta funkciók
    Bővítmények
    Kiterjesztések
    Ajánlott kiterjesztések
    Népszerű kiterjesztések
    Témák
    Firefox testreszabás
    Hordozható verzió
    Wikipedia
    Mozillawiki
    lap.hu
    FSF.hu Alapítvány

    Vmi baj van a Firefoxal? Végezd el ezt! (Diagnosztika)

    Hogyan léphetek be a Firefox csökkentett módba?
    Hogyan találhatom meg a Firefox telepítési mappáját?
    Hol található a Firefox profil mappája?
    Hogyan éleszthetjük fel a kiegészítőinket?
    Hogyan helyezhetjük át a Firefox profilját másik mappába/meghajtóra?
    Hogyan használjuk a stabil és a fejlesztői verziót egyszerre.
    Hogyan kapcsolhatjuk be a hardveres gyorsítást Firefox 4-ben?
    Hogyan helyezhetjük alulra a füleket Firefox 4-ben? (mint az régebben volt)
    Hogyan rakhatjuk a füleket a címsorba Firefox 4-ben?
    Hogyan engedélyezhetem a WebGLt Firefox 4-ben?
    Hogyan használhatom a régi menüsort Firefox 4-ben?
    Hogyan használhatom a régi FF-ben működő pluginokat FF4 alatt?
    A Firefox Sync használata
    Grafx Bot, avagy segítsük a FF HW gyorsítás fejlesztését
    Addon Compatibility Reporter - jelentsük, ha a kieg nem megy!

    LOGOUT-os írások:

    Miért Firefox? (fejlesztői szemmel)
    Miért Firefox? (felhasználói szemmel)
    Firefox Tuning
    Rejtett Firefox beállítások
    Profilok kezelése a Firefoxban
    Firefox - hasznos kiterjesztések I.
    Firefox - hasznos kiterjesztések II.
    Firefox - hasznos kiterjesztések III.
    Firefox - hasznos kiterjesztések IV.
    Top 50+ Firefox kiegészitő I.
    Firefox kiterjesztések
    Firefox 3.6 újdonságai

    Fontos!!!: Amennyiben valaki nem tud belépni a PH!-ra/egyéb hasonló oldalra törölje a sütiket!!

    A népszerű böngésző topikjának ([link]) folytatása.
    Használjátok egészséggel.

  • WonderCSabo

    félisten

    Hasznos linkek:

    Hivatalos oldal magyarul
    Firefox 3 funkciók
    Firefox 4 Béta funkciók
    Bővítmények
    Kiterjesztések
    Ajánlott kiterjesztések
    Népszerű kiterjesztések
    Témák
    Firefox testreszabás
    Hordozható verzió
    Wikipedia
    Mozillawiki
    lap.hu
    FSF.hu Alapítvány

    Leírások, tippek, trükkök:

    Vmi baj van a Firefoxal? Végezd el ezt! (Diagnosztika)

    Hogyan léphetek be a Firefox csökkentett módba?
    Hogyan találhatom meg a Firefox telepítési mappáját?
    Hol található a Firefox profil mappája?
    Hogyan éleszthetjük fel a kiegészítőinket?
    Hogyan helyezhetjük át a Firefox profilját másik mappába/meghajtóra?
    Hogyan használjuk a stabil és a fejlesztői verziót egyszerre.
    Hogyan kapcsolhatjuk be a hardveres gyorsítást Firefox 4-ben?
    Hogyan helyezhetjük alulra a füleket Firefox 4-ben? (mint az régebben volt)
    Hogyan rakhatjuk a füleket a címsorba Firefox 4-ben?
    Hogyan engedélyezhetem a WebGLt Firefox 4-ben?
    Hogyan használhatom a régi menüsort Firefox 4-ben?
    Hogyan használhatom a régi FF-ben működő pluginokat FF4 alatt?
    A Firefox Sync használata
    Grafx Bot, avagy segítsük a FF HW gyorsítás fejlesztését
    Addon Compatibility Reporter - jelentsük, ha a kieg nem megy!

    LOGOUT-os írások:

    Miért Firefox? (fejlesztői szemmel)
    Miért Firefox? (felhasználói szemmel)
    Firefox Tuning
    Rejtett Firefox beállítások
    Profilok kezelése a Firefoxban
    Firefox - hasznos kiterjesztések I.
    Firefox - hasznos kiterjesztések II.
    Firefox - hasznos kiterjesztések III.
    Firefox - hasznos kiterjesztések IV.
    Top 50+ Firefox kiegészitő I.
    Firefox kiterjesztések
    Firefox 3.6 újdonságai

    Fontos!!!: Amennyiben valaki nem tud belépni a PH!-ra/egyéb hasonló oldalra törölje a sütiket!!

    A népszerű böngésző topikjának ([link]) folytatása.
    Használjátok egészséggel.

    [ Szerkesztve ]

  • WonderCSabo

    félisten

    Hasznos linkek:

    Hivatalos oldal magyarul
    Firefox 3 funkciók
    Firefox 4 Béta funkciók
    Bővítmények
    Kiterjesztések
    Ajánlott kiterjesztések
    Népszerű kiterjesztések
    Témák
    Firefox testreszabás
    Hordozható verzió
    Wikipedia
    Mozillawiki
    lap.hu
    FSF.hu Alapítvány

    Leírások, tippek, trükkök:

    Vmi baj van a Firefoxal? Végezd el ezt! (Diagnosztika)

    Hogyan léphetek be a Firefox csökkentett módba?
    Hogyan találhatom meg a Firefox telepítési mappáját?
    Hol található a Firefox profil mappája?
    Hogyan éleszthetjük fel a kiegészítőinket?
    Hogyan helyezhetjük át a Firefox profilját másik mappába/meghajtóra?
    Hogyan használjuk a stabil és a fejlesztői verziót egyszerre.
    Hogyan kapcsolhatjuk be a hardveres gyorsítást Firefox 4-ben?
    Hogyan helyezhetjük alulra a füleket Firefox 4-ben? (mint az régebben volt)
    Hogyan rakhatjuk a füleket a címsorba Firefox 4-ben?
    Hogyan engedélyezhetem a WebGLt Firefox 4-ben?
    Hogyan használhatom a régi menüsort Firefox 4-ben?
    Hogyan használhatom a régi FF-ben működő pluginokat FF4 alatt?
    A Firefox Sync használata
    Grafx Bot, avagy segítsük a FF HW gyorsítás fejlesztését
    Addon Compatibility Reporter - jelentsük, ha a kieg nem megy!

    LOGOUT-os írások:

    Miért Firefox? (fejlesztői szemmel)
    Miért Firefox? (felhasználói szemmel)
    Firefox Tuning
    Rejtett Firefox beállítások
    Profilok kezelése a Firefoxban
    Firefox - hasznos kiterjesztések I.
    Firefox - hasznos kiterjesztések II.
    Firefox - hasznos kiterjesztések III.
    Firefox - hasznos kiterjesztések IV.
    Top 50+ Firefox kiegészitő I.
    Firefox kiterjesztések
    Firefox 3.6 újdonságai

    Fontos!!!: Amennyiben valaki nem tud belépni a PH!-ra/egyéb hasonló oldalra törölje a sütiket!!

    A népszerű böngésző topikjának ([link]) folytatása.
    Használjátok egészséggel.

  • WonderCSabo

    félisten

    Ebben a leírásban több módszert, lépést mutatok be, amikkel kitalálható, hogy miért nem indul a Firefox / miért nem működik jól, és amikkel kijavíthatóak a hibák.

    Diagnosztika lépései:

    1. Lépj ki teljesen a Firefoxból és indítsd újra a gépet.

    2. (Ha be tudsz lépni a Firefoxba, és működnek a menük) töröld a cachet: "Eszközök -> Beállítások -> Haladó -> Hálózat / Kapcsolat nélküli tár -> Törlés most"és törölj ki minden személyes adatot, mint a sütik, böngészési előzmények, stb., ha nem akarod elmenteni őket. Ha ez nem segít:

    3. Lépj ki a Firefoxból és bizonyosodj meg, hogy nem fut a háttérben. Esetleg csinálj egy biztonsági mentést a profilodról.

    4. Személyre szabással és beállításokkal kapcsolatos problémák: Indítsd a Firefoxot csökkentett módban. A Firefox csökkentett mód ablak megnyílik, benne néhány hibaelhárítási opcióval. Pipáld be a "Eszköztárak és vezérlőelemek alaphelyzetbe állítása" és a "Minden felhasználói beállítás visszaállítása a Firefox alapértelmezéseire" lehetőségeket. Kattints a "Változtatások végrehajtása és újraindítás" gombot.

    5. Kiegészítőkkel és témákkal kapcsolatos problémák: Indítsd el a Firefoxot csökkentett módban. Ha a probléma továbbra is fennáll, lépj a 6. pontra. Ha a probléma megszűnik csökkentett módban:
    ¤ Frissítsd vagy kapcsold ki vagy uninstalláld a témáidat vagy válaszd az alapértelmezett témát a Kiegészítőkezelőben.
    ¤ Frissítsd vagy kapcsold ki vagy uninstalláld a kiterjesztéseidet a Kiegészítőkezelőben.

    6. Profil problémák: Készíts egy új Firefox profilt (Később visszatérhetsz az eredeti profilodhoz a profilkezelővel). Ha a probléma megszűnik az új profillal, átmásolhatod a kiválasztott adataidat az új profilba és újrainstallálhatod a felrakott kiterjesztéseidet és témáidat vagy megpróbálhatod kijavítani a jelenlegi profilodat (lásd alant). Ha a probléma nem szűnik meg az új profillal:

    7. Plugin problémák: Kikapcsolhatod a pluginjeidet, hogy meglásd, a probléma azokhoz kapcsolódik-e. Lásd a Plugin problémákat alább. Használd a Kiegészítőkezelőt ("Eszközök -> Kiegészítők->Bővítmények") a pluginok egyenkénti kikapcsolásához. Ha a probléma továbbra is fennáll:

    8. Clean reinstall: Töltsd le egy új Firefox telepítőt a Mozilla oldaláról majd lépj ki teljesen a Firefoxból, töröld a Firefox telepítési mappáját, és installáld újra a Firefoxot. Ha ez sem segít, akkor teljesen le kell törölnöd a Firefoxot, mielőtt újra felraknád. Lásd a Clean reinstall részt alább.

    Ha a probléma továbbra is fennáll, nézd meg a "további megoldások" részt.

    Kiegészítő problémák

    A kiegészítő problémák jelentkezhetnek, ha frissíted a kiegészítőt, nem csak akkor, ha újat raksz fel. Ebben az esetben tudható, melyik kiegészítő a hibás (valószínűleg a kompatibilitás hiánya miatt). Lehet, hogy elegendő a kiegészítőt frissíteni "Eszközök -> Kiegészítők -> Kiterjesztések -> Frissítések keresése".
    Egyébként a leggyorsabb megoldás a hibás kiterjesztés kikapcsolása.

    1. Indítsd a Firefoxot csökkentett módban (nem a Windows csökkentett módban). Amikor az ablak megnyílik kattints a "Folytatás csökkentett módban" gombra. Ez ideiglenesen letiltja az összes kiegészítőt.

    2. Ha a probléma megszűnik miközben az összes kiegészítő le van tiltva, indítsd újra a Firefoxot normálisan, és tiltsd le egyenként a kiegészítőket. Ezt úgy érheted el, hogy a Kiegészítő kezelőben egy kiterjesztés melletti "Letiltás" gombra kattintasz. Majd újraindítod a Firefoxot. Ezt addig kell ismételni amíg meg nem szűnik a probléma.

    3. Ha megszűnik a probléma, akkor az a kiterjesztés a bűnös, amit utoljára letiltottál.

    4. A letiltott kiegészítő uninstallálhatod, de ha fontos Neked, hagyhatod letiltva is, és időnként ellenőrizheted, hogy egy esetleges frissítés nem javítja-e meg.

    Profil problémák

    Ha le akarod ellenőrizni az összes profil problémát, akkor készíthetsz egy új profilt (ne töröld a régit, csak készíts egy újat). A böngészési előzményeid, könyvjelzőid, kiterjesztéseid, témáid, személyes beállításaid nem lesznek jelen, mikor a Firefoxot az új profillal indítod, de mind elérhetőek lesznek az eredeti profilban. Ha a probléma fennáll az új profillal, próbáld a további diagnosztikai lépéseket.

    Ha a problémád megoldódott, 2 lehetőséged van:

    ¤ Egyenként visszarakhatod a régi profilból az új profilba a személyes adataidat például Mozbackuppal.
    ¤ Megpróbálhatod az eredeti profilt kijavítani:

    Kijavíthatod a hibát, ha bizonyos fájlokat eltávolítasz a profilból, lásd alant. (Először csinálj egy biztonsági mentést, hogy semmi adat ne vesszen el) Minden egyes lépés után lépj be az eredeti profilodba a profilkezelővel. Ha a problémád megoldódott, használd tovább a régi profilt. Ha nem, menj tovább a listán. Minden egyes kilépésnél bizonyosodj meg, hogy teljesen kiléptél-e a Firefoxból.

    ¤ Nézd meg, hogy vannak-e többszörözött fájlok ugyanazzal a névvel (pl., "sessionstore-n.js" vagy "prefs-n.js") ahol "n" egy szám, pl., "sessionstore-999.js". Ha találtál, töröld a számozott fájlt.
    (Figyelem: Ne töröld a dátumozott bookmark fájlokat a bookmark mappában - ezek biztonsági mentések.) Következő lépésként ellenőrizd le a profil mappa és annak fájljainak tulajdonságait (jobbgomb -> tulajdonságok). Minden "Írásvédett" attribútumot távolíts el.

    ¤ Töröld (vagy nevezd át) a következő fájlokat: "xpti.dat" "compreg.dat" "extensions.ini" "extensions.cache", "extensions.rdf" az eredeti Firefox profil mappádban. Ezek a fájlokat újragenerálja a Firefox, remélhetőleg már a helyes tartalommal.

    ¤ Töröld (vagy nevezd át) a következő fájlokat: "mimeTypes.rdf", "cookies.txt" és/vagy "cookies.sqlite", "hostperm.1" "permissions.sqlite", és "localstore.rdf" az eredeti Firefox profil mappádban. Ezek a fájlok beállításokat, letöltési listákat tartalmaznak, és visszaállíthatók a biztonsági mentésből, ha törlésük nem segített.

    ¤ Töröld (vagy nevezd át) a következő fájlokat: "prefs.js" és (ha létezik) "user.js" az eredeti Firefox profil mappádban. Ezzel eltávolítod a személyes beállításokat, amik ezekben a fájlokban vannak tárolva.

    ¤ Töröld a "extensions" mappát és a "chrome" mappát (ha létezik) az eredeti Firefox profil mappádban. Ezzel eltávolítod kiegészítőidet és a userchrome, usercontent változtatásokat, amiket csináltál.

    ¤ Töröld a következő fájlokat: "XPC.mfl" és "XUL.mfl" (Windows), "xpc.mfasl" és "xul.mfasl" (Linux), vagy "XPC FastLoad File" és "XUL FastLoad File" (Mac OS X) a profilmappádból és temp mappádból is. Ellenőrizd %USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox Windows alatt 2000/XP vagy ~/Library/Caches/Firefox Mac OS X alatt és onnan is töröld. Ezek a fájlok újragenerálódnak a Firefox következő indításakor.

    ¤ Mozgasd a "places.sqlite" (és "places.sqlite-journal", ha létezik) fájlt az eredeti Firefox profil mappádból egy másik, biztonsági mentésre használt helyre, ezzel kijavítod az esetlegesen elromlott Places adatbázist. Ezzel eltávolítod az előzményeket és könyvjelzőket, a Firefox visszaállítja őket a legutóbbi JSON backupból.

    Plugin problémák

    A bővítmények (pluginok) alapból engedélyezve vannak az összes Firefox profilban. Ha meg akarod nézni az érzékelt pluginokat, írd be about:plugins a címsorba -> Enter.

    A pluginokat megnézheted, letilthatod, engedélyezheted "Eszközök -> Kiegészítők -> Bővítmények" alatt. Ha meg szeretnéd nézni, hogy az adott plugin okozza-e a problémát, kattints a mellette lévő "Letiltás" gombra, majd indítsd újra a Firefoxot. Ezt játszd el minden egyes pluginnal, amíg meg nem találod a hibásat. A letiltott pluginok nem jelennek meg az about:plugins oldalon. Ha újra akarsz engedélyezni egy plugint, nyisd meg a "Eszközök -> Kiegészítők -> Bővítmények" -et, jelöld ki a plugint, kattints a "Engedélyezés" gombra, majd indítsd újra a Firefoxot.

    Clean reinstall

    A Firefox újrainstallálását a telepítési mappa törlése után "clean reinstall"-nak nevezzük. (A telepítési mappa törlése nincs hatással a Firefox profil adatokra mint a könyvjelzők, jelszavak, sütik, és beállítások, ezek egy másik helyen vannak tárolva.)

    A clean reinstall lépései:

    1. Töltsd le a Firefox telepítőt. Kerüld el a nem hivatalos telepítőket, amik third-party elemeket tartalmaznak, mint a Google toolbar, stb.
    2. Lépj ki teljesen a Firefoxból.
    3. Töröld a Firefox telepítési mappát.
    4. A letöltött telepítővel installáld újra a Firefoxot.

    Egy másik lehetőség a clean reinstallra a Firefox uninstallálása először (Windows alatt ne pipáld be az uninstallálási lehetőséget: "Firefox beállításaim eltávolítása", hacsak nem akarod a profil adataidat is törölni) és telepítsd a Firefoxot egy másik program mappába (Windows alatt használd az egyéni telepítési beállításokat és válassz egy másik célmappát, pl. C:\Program Files\Firefox3).

    Firefox újrarakása a Firefox teljes eltávolítása után (profiladatokat is törölve)

    Ha a probléma továbbra is fennáll, vagy ha inkább teljesen el szeretnéd távolítani a Firefoxot, tedd a következőt:

    1. Töltsd le a Firefox telepítőt.
    2. Biztonság kedvéért csinálj egy mentést a profilodról.
    3. Teljesen töröld le a Firefoxot: uninstalláld a programok közül, távolítsd el a program mappát, és a profil mappádat is. A profil mappád törlésével az összes személyes adatod elvész, ezért csinál egy biztonsági mentést róla.
    4. Rakd újra a Firefoxot a letöltött telepítővel.

    Egyéb megoldások

    ¤ Ellenőrizd a tűzfaladat és egyéb biztonsági programodat, hogy nem blokkolja-e a Firefoxot és az internet elérését.
    ¤ Reklámblokkoló, internet-gyorsító, antivírus vagy egyéb más program ütközhet a Firefoxal. Próbáld ideiglenesen lekapcsolni ezeket a programokat.
    ¤ Probléma lehet a hosts fájllal - nézd meg ezt a leírást.
    ¤ (Windows) Futtasd a hibaellenőrző programot a Chkdsk (Windows 2000, XP, Vista, 7) vagy ScanDisk (Windows 98, ME).
    ¤ Miután teljesen kiléptél a Firefoxból, nyisd meg a telepítési mappát (alapértelmezetten, C:\Program Files\Mozilla Firefox Windows alatt) nevezd át a firefox.exe -t firefox1.exe -re, majd kattints duplán firefox1.exe-én. Ha a Firefox elindul, lehet, hogy a tűzfalad blokkolja. Előfordulhat, hogy egy kártevő szoftver nem engedte az eredeti firefox.exe-t futni. Ellenőrizd a tűzfaladat, illetve csinálj egy teljes kártevő-ellenőrzést a gépen.

    Kártevő ellenőrzés

    Ha a Firefox nem indul, azt okozhatják kártevők. Ellenőrizd ezt egy teljes rendszerellenőrzéssel a biztonsági programoddal. Ha a programod nem találja a kártevőt, esetleg egy másikkal megpróbálhatod:

    ¤ Malwarebytes' Anti-Malware
    ¤ SUPERAntiSpyware
    ¤ Spybot-Search & Destroy

    Ha minden lépést elvégeztél, és a probléma továbbra is fennáll, netán valami gubancot okoztál, kérdésedet tedd fel a Firefox topikban!

  • WonderCSabo

    félisten

    Hogyan kapcsolhatjuk be a hardveres gyorsítást Firefox 4-ben?

    A Firefox 4 többféle hardveres gyorsítást kapott. A következő táblázat-ban látható, h. melyik rendszeren melyik gyorsítás érhető el:


    A Quartz gyorsítás egyelőre még nem készült el.

    Hogy bekapcsoljuk a gyorsítást, a következőt kell tennünk:

    Hardveresen gyorsított renderelés bekapcsolása (7-en és Vistán):

    1. Címsorba about:config majd Enter.
    2. Keressünk rá a "gfx" -re ékezetek nélkül.
    3. A gfx.direct2d.force-enabled duplakattal állítsuk true -ra és a gfx.direct2d.disabled -t állítsuk false -ra.
    4. Indítsuk újra a Firefoxot.

    DirectWrite bekapcsolása (7-en és Vistán):

    1. Címsorba about:config majd Enter.
    2. Keressünk rá a "gfx" -re ékezetek nélkül.
    3. A gfx.font_rendering.directwrite.enabled -et duplakattal állítsuk true -ra.
    4. Indítsuk újra a Firefoxot.

    Hardveresen gyorsított layers compositing bekapcsolása (XP, Vista, 7, Linux, Mac)

    1. Címsorba about:config majd Enter.
    2. Keressünk rá a "gfx" -re ékezetek nélkül.
    3. A layers.accelerate-all változót duplakattal állítsuk true -ra. A layers.accelerate-none változót duplakattal állítsuk false-ra.

    ¤ A Direct3D10 layers használatához a következőt kell tennünk:

    about:config -ban a layers.use-d3d10 változót true -ra kell állítani.

    A D3D10 layers csak Vistán/7-en Dx10-es vagy újabb VGAval működik.

    A menüben a Beállítások-> Haladó -> Hardveres gyorsítása is bekapcsolja ezeket elvileg, de a fenti beállításokkal biztosan használja fogja a gyorsítást.

    Ha meg akarunk győződni a gyorsítás bekapcsolásáról, nyissuk meg az about:support oldalt, és nézzük meg az alját.

    Amennyiben az about:config-ban nem találjuk ezeket a változókat, egy régi FF verziót használnuk! A legújabb béta itt, a nightly (amiben biztos benne vannak) itt található.

    További infó a D2D/DW renderelésről itt.
    A hardveresen gyorsított layers compositingról itt.

  • Wyll

    őstag

    ok

    [ Szerkesztve ]

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll

Új hozzászólás Aktív témák