Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    Topikgazda

    válasz kenguru99 #90252 üzenetére

    "Az UT50 panelje egy tükröződésgátló bevonat nélküli ST50."

    Tévedsz:

    UT50: G15 fullHD 3D panel
    ST50: G15 NeoPDP 3D panel

    Az Infinite Black Filter még ezen felül volt egy plusz az ST50-en, illetve már volt True Cinema Mode is, ami az UT50-ből még hiányzott. Egyedül a 2000 Hz-es Focused Field Drive volt, amiben közösek voltak. Az UT50-en ezen felül csak db HDMI-bemenet volt, az ST50-en már három és volt benne integrált WiFi-modul, valamint már tudott HDD-re TV-adást is rögzíteni, az UT50-ből ezek is hiányoztak.

    Ott volt az összefoglalóban is, csak már nem elérhető a feltöltött táblázat a képfeltöltőszerver lelövése miatt, de több tech oldalon is ott van mai napig!

    "Egyébként ezt már te magad is leírtad:
    "Az UT50 képeiekben alig nyújt kevesebbet az ST50-nél, tehát igen jó vétel.""

    Az "alig nyújt kevesebbet" és az "azonos" nálam nem ugyanazt jelenti! Ráadásul az idézett HSZ-ben egy LG-vel szembeállítva beszéltem arról, hogy inkább az UT50-et javaslom helyette és csak mellékzöngeként jegyeztem meg, hogy szakadéknyi különbségre azért nem kell számítani az ST50 javára - ettől függetlenül azért nyilván van különbség.

    Továbbá nem mondtam azt sose, hogy rossz vétel lenne az UT50 - az előbbi HSZ-emben sem ezt mondtam - csupán azt merészeltem leírni, hogy az G30 nagyon nem egy liga a GT60/VT60/ZT60 modellekkel, amit maximálisan tartok is. Továbbá azt, hogy bizonyos dolgokban a G30 is tud jobb lenni az UT50-nél, amit meg megintcsak tartok, hisz már a G30 is NeoPDP paneles készülék volt, az egy évvel későbbi UT50 meg még mindig nem az!

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák