Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csabroncka

    addikt

    A ghost-os témához, hála az égnek én vagy nem látom, vagy nem tapasztalom, inkább észreveszem a foszforlaggot....

    1. minek kell THX vagy extrém beállításokkal TV-t, mármint konkrét TV adást nézni? egy barátok közt simán elmegy a minősége mellett normál módban is, én például egészen minimális kontrasztot és színt adtam neki.

    2. nagyon igaz, hogy a plazma filmnézésre való, tehát mivel a gyártó volt olyan rendes és bemenetenként külön állíthatod, hogy milyen kép és hang beállításokkal menjen a TV-d filmnézésre nem kell a normál mód, mivel az U30 beállítása elég primitív de ez az opció azért él benne, én egy természetfilm alatt beállítottam a kontrasztot és a színeket ahogy nekem a legoptimálisabbnak tűnt, lehet elnagyolt de így tetszik.

    1080p-s anyagokkal etetve számomra gyönyörű képe van (forrás Pio BDP-430) és elégedett vagyok. (bár lehet ez az elégedettség az én igénytelenségem miatt van)

    3. Amikor megvesz az ember egy terméket általában tudja mire képes, így aztán nem várom el hogy médiafájlokat lejátsszon, úgysem tud, nincs THX- beállítás na és....? A TV adások minősége pedig olyan amilyen így a kép beállítás is a DVB-T-n olyan amilyen, kíméli a panelt.

    "in medias res"

Új hozzászólás Aktív témák