Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • M_AND_Ms

    addikt

    válasz gboszi #83299 üzenetére

    Ráadásul az 4-5 éve épp slágertémának számító Smart-Okos tévéket ugyanúgy el lehetett adni a képben sokkal szarabb LCD-vel A népek meg nem úgy mentek be a boltba, hogy egy jóképű tévé kell hanem, hogy okos legyen, meg háromdé.
    Emlékszem, mikor megvettem a G20-at benne a Youtube, meg miegymás, és esténként Youtube-ot néztem rajta, akkor az egyik ismerősöm rákérdezett, hogy tudtam, hogy a Samsungnak már van okostévéje (ugye akkoriban jött elő az okostelefon)? Én meg azt, mondtam, hogy nem hallottam még róla. És tényleg nem. Aztán, ahogy elkezdte mondani, hogy mi az, akkor rájöttem, hogy ez nekem már otthon van, csak a Panasonic nem adott neki ilyen nevet és nem reklámozta ezerrel.

    Szóval a Samsung iszonyú marketinggel eladott mindent, amit más is tudott, de emiatt mindenki azt hitte, csak a Samsung tudja. És a képminőségéről még mindig nem beszélt senki. Az nem számított. Így egyenesen könyvelhető volt a plazma bebukása. A plazmához kellet a tudás, a gyártás, az egyszerűbb lcd-hez meg csak a jó marketing, abból is a sok, a tv szempontjából irreleváns baromságot hirdető (jó példa erre a görbe képernyő - a világ legnagyobb szívatása, ahol a gyártók a 30 évig tartó helyes irányvonallal szembe menve újra meggörbítették a nagy nehezen kiegyenesített képernyőket :W . A nép meg ezt is benyalta.)

    Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Új hozzászólás Aktív témák