Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    válasz balisz #83273 üzenetére

    Úgy vették a plazma tv-ket hogy kifutó szériából akciokor pár hét alatt leramoltak a készleteket, ahol venni akartam az St50-et pár nap alatt elvittek mind az 5-öt. A maga kategóriájában szépen fogytak azok, eleve a 300-400k-s tv-k már retegcuccok ott az LCD sem ment olyan jól.

    Ez a veszteséges volt a plazma szerintem csak egy elterjesztett marhaság. Nem fog egy gyártó sem éveken át árulni és fejleszteni olyan technológiát ami veszteséges.
    Bejott az UHD és azzal nem tudtak volna versenyezni. Ettől függetlenül lazán gyarthattak volna tovább, szerintem hibat követték el hogy ilyen gyorsan leallitottak, valószínűleg azóta sehol nincsenek a Panasonic tv eladásai a plazma erahoz képest, nem csodálkoznék ha pár éven belül ki is vonulnanak a tv piacról.

    LCD-t sokkal egyszerubb gyártani ezért is van kismillió márka és típus. Meg ott van az olcsó szegmens is a 32"-os méretben. Teljesen felesleges épp ezért is összehasonlítási a plazma eladasokkal ha az egyik technologiabol van 15 típus a másikból meg 1000.

    [ Szerkesztve ]

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Új hozzászólás Aktív témák