Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    válasz balisz #83059 üzenetére

    HDR a legutolsó szempont kellene hogy legyen egy tv-nél.
    Én egyáltalán nem szeretem ezt a mai dél-koreai, kínai technológiákat. Japánok, európaiak, amerikaiak sokkal inkább a funkcionalitásra és időtállóságra mentek, míg most a divat a lényeg. Ezért nem veszek droidos telefont sem, mert nem azt mondom hogy szarok, használhatatlanok hanem hogy sokkal fontosabb szempont a divat mint a funkcionalitás. Megveszel egy csúcs kínai telefont, nagyon szép amikor kiveszed a dobozból, pár hónapig oké, 2 év múlva meg ipari hulladék, de sokszor még annyit sem kell várni.
    Tv-nél is egyre inkább ez a helyzet. Ma nem lehet normális tv-t kapni, és itt nem arról van szó hogy kompromisszummentest mert olyan nincs, hanem normálisat. Vagy betekintési szögekben, vagy kontrasztban, színmegjelenítésben, mozgóképfelbontásban illetve ezek további közös halmazában kell fájdalmas lemondásokat tenni, amit az ember még egy nem fontos olcsóbb eszköznél meglép, de ha neked fontos a házimozi és számodra jelentős, összespórolt összeget kell kiadni érte mert szinte a hobbid, akkor vállalhatatlan.

    Biztos jó dolog a HDR, biztos ad pluszt az UHD 50"-on is, de nem érdekel addig a fűtött ülés a kocsiban, amíg azzal nem tudok csak 100-al menni autópályán. Gyártsanak olyan készüléket ami minden fontos paramétert tekintve megüti egy VT60, de akár csak egy ST60 szintjét, aztán jöhet a többi fícsör.

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Új hozzászólás Aktív témák